סתם כי בא לי אדום כתב:
מלכה לב אדום כתב:
פסה"ד מתעלם לחלוטין ממס' תיאוריות שהוצגו במהלך המשפט ומותיר אותן ללא מענה.
אתה מאמין שהוא הרוצח? אחלה. אבל להגיד על אחד המשפטים המעוררי מחלוקת שהיו כאן שהוא לא משאיר שאלות פתוחות זה אחד הדבריםן המגוכחים שניתן לעשות.
רק שהתיאוריות שהועלו לא היה להם שום ביסוס שהועלו על ידי אנשים מפוקפקים בלשון המטה, זדורוב צולם שהוא מספר למדובב על הרצח במעצר, זדורוב לאחר מכאן הודה ברצח(ואז חזר בו),
והוא גם קשר את עצמו לאירוע.
הוא אשם עד שהוכח אחרת. השאלות הפתוחות עוררו גיחוך.
1) מי אלו בדיוק אותם אנשים מפוקפקים? אלכס פלג שעד לעדות במשפט של זדורוב היה נחשב לאחד המומחים הבכירים?
2) זדורוב גם צולם שהוא לא בדיוק יודע איך הוא החזיק את הסכין והמדובב "קצת" עזר לו. הוא גם צולם בשחזור כשהוא יוצא בהתחלה מהדלת של השירותים כרגיל, ורק אחרי ש"רמזו" לו הוא קפץ מלמעלה וגם לא בהתאם לממצאים בזירה.
3) הוא הודה ברצח וחזר בו מספר פעמים. איזה מזל שהודאה בלבד לא גוררת הרשעה.
4) הוא קשר את עצמו לאירוע? וואו כ"כ קשה היה לעשות את זה. גם 10 תלמידים קשרו את עצמם לאירוע (אחת אפילו צולמה מגחכת שהיא יודעת שזה לא זדרוב שרצח ולא הייתה מוכנה לפרט).
5) ממליצה לך בחום לקרוא את הספר של חיים סדובסקי (אחרי שכמובן קראת את פסק הדין), לראות את הסרט בשני חלקים ששודר בערוץ 1 ב"מבט שני". אחרי כל זה אם עדיין יהיה לך את הביטחון שיש לך עכשיו לגבי זהות הרוצח אז אין ספק - אתה אלוהים.