תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 13:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 27 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: וולטון סילבה, פאביו רוסה, אלי טביב
הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 00:26 
http://news.nana10.co.il/Article/?Artic ... 192&pid=54
http://www.mako.co.il/news-israel/local ... 431017.htm
ממש לאחרונה צולמו שני הקטעים האלה.
לא בטוח מה רואים בתמונות, אבל לפי האנשים שצילמו אותם אפשר להגיד שזה לא זיוף.

בכללי, מה אתם אומרים על נושא החייזרים? מאמינים שיש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: וולטון סילבה, פאביו רוסה, אלי טביב
הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 00:51 
סמל אישי של המשתמש
פריאל יצר סגנון חדש וטרנדי בפורום, דוקא מרענן.

אישית, לא יודע. בהחלט יתכן שיש חייזרים (חיים בעולמות אחרים). יתכן גם שלא. לפחות לא חיים מפותחים. אבל יכול להיות גם שיש מליוני ציויליזציות מוזרות.

עב"מים כמובן קיימים, אבל הם מטוסים, בלוני אויר, אשליות אופטיות, תופעות אור מהאטמוספרה, ברקים מוזרים, לווינים, מטאוריטים, עפיפונים, וכו'. לצערי לא נראה שאי פעם ישות מהחלל החיצון הגיעה לכדוה"א.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 01:03 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
פריאל יצר סגנון חדש וטרנדי בפורום, דוקא מרענן.

אישית, לא יודע. בהחלט יתכן שיש חייזרים (חיים בעולמות אחרים). יתכן גם שלא. לפחות לא חיים מפותחים. אבל יכול להיות גם שיש מליוני ציויליזציות מוזרות.

עב"מים כמובן קיימים, אבל הם מטוסים, בלוני אויר, אשליות אופטיות, תופעות אור מהאטמוספרה, ברקים מוזרים, לווינים, מטאוריטים, עפיפונים, וכו'. לצערי לא נראה שאי פעם ישות מהחלל החיצון הגיעה לכדוה"א.

אז מה אתה אם לא ישות מהחלל החיצון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 01:13 
יותר מסביר שממשלות בעולם מחזיקות מידע מוצק בנושא, אבל ברמת ההוכחה אין 'אקדח מעשן' שגלוי לציבור. לדעתי הראיות הנסיבתיות הן חזקות מספיק בשביל שנבין שהתופעה אמיתית, ומקורה ככל הנראה לא מכדור הארץ (לפחות לא מהמימדים שלנו :WHOME: )
לגבי הסרטונים שהבאת, לא יודע אם הם אותנטים או לא, בכל מקרה הם לא מספיק טובים.
יצר הסקרנות שלי מדגדג יותר כשאני רואה סרטונים כאלה:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 02:00 
סמל אישי של המשתמש
כן כן, בטח סביר שהממשלות מחזיקות מידע על חייזרים שמבקרים פה, בלי שאף אחד הדליף כלום. מאד הגיוני. וגם הגיוני שהם לא ישתמשו במידע הזה לחזק את תקציבי הבטחון למשל או את התקציב של נאס"ה.

איזה שטויות במיץ עגבניות.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 02:29 
יש אנשי צבא בקליפים שהבאתי שמדברים בגלוי על הנושא, ואם תעשה חיפוש זריז ביוטיוב תראה שהם ממש, אבל ממש לא היחדים. ככה שהעניין כבר הודלף.
טבעי שהמעצמה הגדולה ביותר בעולם תעשה כל מאמץ אפשרי להעלים אינפורמציה על כוח עם פוטנציאל צבאי גדול משלה, המחזיק כלי טיס מהירים ומרחיקי טוס משלה וכיו"ב.
מאז תחילת המיליניום ממשלות צרפת, אנגליה, ברזיל ועוד רבות אחרות הודו באופן רשמי שהן מקיימות חקירות צבאיות בנושא, ועדת חקירה לא רשמית בצרפת שהורכבה בין היתר מגנרלים בחיל האוויר הצרפתי וראש סוכנות החלל הצרפתית הגיעה למסקנה שהתופעה אמיתית וההסבר החוץ ארצי הוא הסביר ביותר. האנגלים שחררו עשרות אלפי מסמכי חקירה רשמיים בנושא. התגובה הרשמית האמריקאית היא שהם לא חוקרים את התופעה. פתאטי...
לגבי התקציב, כרגע יש לאמריקאים מספיק 'אויבים' בשביל להעביר לפנטגון 50 מיליארד כל שנה ל'מחקר מסווג'... כשיגמר העניין עם הטרוריסטים הם ימציאו איום חדש, אולי אסטרואידים? מתישהו הם יגיעו גם לחייזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 03:36 
סמל אישי של המשתמש
Lion Den כתב:
יש אנשי צבא בקליפים שהבאתי שמדברים בגלוי על הנושא, ואם תעשה חיפוש זריז ביוטיוב תראה שהם ממש, אבל ממש לא היחדים. ככה שהעניין כבר הודלף.
טבעי שהמעצמה הגדולה ביותר בעולם תעשה כל מאמץ אפשרי להעלים אינפורמציה על כוח עם פוטנציאל צבאי גדול משלה, המחזיק כלי טיס מהירים ומרחיקי טוס משלה וכיו"ב.
מאז תחילת המיליניום ממשלות צרפת, אנגליה, ברזיל ועוד רבות אחרות הודו באופן רשמי שהן מקיימות חקירות צבאיות בנושא, ועדת חקירה לא רשמית בצרפת שהורכבה בין היתר מגנרלים בחיל האוויר הצרפתי וראש סוכנות החלל הצרפתית הגיעה למסקנה שהתופעה אמיתית וההסבר החוץ ארצי הוא הסביר ביותר. האנגלים שחררו עשרות אלפי מסמכי חקירה רשמיים בנושא. התגובה הרשמית האמריקאית היא שהם לא חוקרים את התופעה. פתאטי...
לגבי התקציב, כרגע יש לאמריקאים מספיק 'אויבים' בשביל להעביר לפנטגון 50 מיליארד כל שנה ל'מחקר מסווג'... כשיגמר העניין עם הטרוריסטים הם ימציאו איום חדש, אולי אסטרואידים? מתישהו הם יגיעו גם לחייזרים.

אז מה אם אנשי צבא טוענים כך?

כבר שמעתי טענה, שנשמעת נכונה, שנוח לגופים ממשלתיים שאנשים מאמינים שחללית חייזרים התרסקה במקום X, במקום שיתחילו לחקור את המטוס הניסיוני שהתרסק באמת.

או כמו שהבהירו בפרק האלמותי בסאותפארק (שעסק בכלל במגדלי התאומים) - התעסקות בתיאוריות קונספירציה טובות לממשלות, שכן הם מונעות מהאזרחים להתעסק במה שחשוב באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 05:30 
סמל אישי של המשתמש
אנשים אומרים דברים מכמה סיבות:
1. הם באמת ראו משהו שלא הבינו (לא בגלל שהם מטומטמים בהכרח). זה לא אומר שזה חייזרים.
2. הם הזו, חלמו, שוכנעו שהם ראו משהו.
3. פרסום ותהילה.
4. קטעים ושיגועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 06:27 
סמל אישי של המשתמש
מבלי להבין בתחום יותר מדי, ואם להסתמך רק על שכל ישר וספקן - הסתברותית, לא נראה לי שמבין רבבות מיליארדים של כוכבים ביקום, מאות מיליארדים של מערכות שמש, מיליארדי גלקסיות ואין סוף שילובים של תנאים שמאפשרים התפתחות חיים, נהיה רק אנחנו בגדר "נס אלוקי", כוכב אחד ויחיד שרק בו הצליחו להתפתח חיים.

מובן שאין זה אומר שיש כוכב שבו חיים חייזרים ירוקים בעלי צוואר גבוה, זרועות ארוכות ועיניים אליפטיות, שפיתחו טכנולוגיית בנייה של צלחות מעופפות ממתכות לא מוכרות. חיים יכולים להיות אינסופיים מבחינת מגוון צורות החיים או שלבי ההתפתחות שלהם. החיים על פני כדור הארץ לפני שלושה מיליארדי שנים לא בדיוק נראו כפי שהם כיום.

דווקא הספקנות והפתיחות הרציונלית אמורה להוביל אותנו להכרה שקשה להניח שאנחנו יחידים ומיוחדים, נזר הבריאה. רק שכל לא ספקן, תמים או מונחה, אולי כזה שמאמין בבריאת העולם או בכל מה שמספרים לו, יאמין שאנחנו יחידים ומיוחדים ושאין אפשרות להתפתחות חיים גם ביקומים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 09:11 
סמל אישי של המשתמש
בלאד, thou doth protest too much.
:SMOKE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:

לא מבין את האנגלית שלך, אבל על מה מחיתי באשכול זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 10:31 
teknoboy כתב:

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
כבר מזמן אי אפשר בעולם שלנו לשמור ככה על סודות כל כך גדולים.
ברור שמדובר בקשקוש שקיים רק כי הוא מביא רייטינג.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 11:41 
red in blood כתב:

אז מה אם אנשי צבא טוענים כך?
או כמו שהבהירו בפרק האלמותי בסאותפארק (שעסק בכלל במגדלי התאומים) - התעסקות בתיאוריות קונספירציה טובות לממשלות, שכן הם מונעות מהאזרחים להתעסק במה שחשוב באמת.

ההקשר הוא שהבלאד (וגם איטסיק) טוען שאין סיכוי שסוד כזה לא ידלוף, ואני טענתי שהוא צודק.
לגבי התאוריה הקונספירטיבית ולפיה מדובר בתאוריה קונספירטיבית, אתה צריך רק לשאול את עצמך אם הוצגו בפניך מספיק ראיות (שאני הראשון להודות שכרגע כולן נסיבתיות בלבד) בשביל לגרום לך לפתוח את הראש ולהתייחס לנושא מחוץ לפריזמה של תאוריות קונספירציה.
עוד עדיות נסיבתיות לא רעות בכלל, שר ההגנה הקנדי לשעבר:

ווילפרד דה ברוויר, גנרל בחיל האוויר הבלגי:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
הלינקים שהבאת הם חרטא כי זה בדיוק כמו שעבמי"ם נראים בסרטים(צלחת עגולה, מעופפת מרשימה ממתכת) למרות ש99.99% שאם יש חייזרים או עבמי"ם ביקום הם לא ייראו קרוב לזה(או למשהו שאנחנו מכירים).

כנ"ל לגבי כל התמונות של החייזרים ככה:
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 14:17 
סמל אישי של המשתמש
למה תמיד כל החיזרים נראים כמו חתול סיאמי?

תמונה

תמונה

(הבהרה: המציגים בתמונות אינם חתולים סיאמיים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 23:00 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע, בתור אחד שפעם היה מתעניין בזה ממש, יש המון המון המון חרטא, אבל יש כמה דברים באמת מוזרים ובלתי מוסברים. אני זוכר שראיתי לא מזמן דוקומנטרי על אחד מהתופעות המפורסמות ביותר, נראה לי בדטרויד באמריקה, באמצע הלילה הופיעו אורות מובהקים בשמיים שסימנו איזה צורה. מספרים שאחרי כמה דקות של שהיה הם עשו מין "עליה" לכיוון מעלה, ואז היה הבזק אור חזק ממש (משהו כזה, אני לא זוכר במאה אחוז) והאורות נעלמו. ולא מדובר באיש אחד או שניים, אלא בכל העיר שראתה את התופעה, והעידה וצילמה אותה.

יש המון סיפורים כאלה. אני לא יודע אם אי פעם היה קשר ממש עם חייזרים מפותחים, אבל ביחס לגודל של היקום, קצת קשה לי להאמין שלא נוצרו במקום כלשהו עוד סוג של יצורים חיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 23:53 
YardenDe כתב:
לא יודע, בתור אחד שפעם היה מתעניין בזה ממש, יש המון המון המון חרטא, אבל יש כמה דברים באמת מוזרים ובלתי מוסברים. אני זוכר שראיתי לא מזמן דוקומנטרי על אחד מהתופעות המפורסמות ביותר, נראה לי בדטרויד באמריקה, באמצע הלילה הופיעו אורות מובהקים בשמיים שסימנו איזה צורה. מספרים שאחרי כמה דקות של שהיה הם עשו מין "עליה" לכיוון מעלה, ואז היה הבזק אור חזק ממש (משהו כזה, אני לא זוכר במאה אחוז) והאורות נעלמו. ולא מדובר באיש אחד או שניים, אלא בכל העיר שראתה את התופעה, והעידה וצילמה אותה.

יש המון סיפורים כאלה. אני לא יודע אם אי פעם היה קשר ממש עם חייזרים מפותחים, אבל ביחס לגודל של היקום, קצת קשה לי להאמין שלא נוצרו במקום כלשהו עוד סוג של יצורים חיים.

אתה כנראה מתכוון לפיניקס לייטס, ארוע משנת 1997 שבו אלפי אזרחים ראו 'בומרנג' ענק מרחף בשמי אריזונה.
מושל אריזונה בזמנו היה עד לעניין, אבל יותר מעניין לשמוע אותו מעלה טענות קונספירטביות לגבי מי בממשל שמחזיק במידע בנושא:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 00:54 
סמל אישי של המשתמש
אגב, על פניו לפחות, אין ממש סיבה שכלי רכב של חייזרים יאירו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 00:55 
סמל אישי של המשתמש
אתם חייבים לראות את הפרק האחרון של סאות פארק על ערוץ ההסטוריה.
חייבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 01:01 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
חייבים.

וואיי, אני חייב. איכשהו אני תמיד מפספס סאות' פארק בקומדי צנטרל. הם בקושי מראים את זה או משהו. בטח יש באתר של קומדי צנטרל, לא? איך קוראים לפרק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 01:04 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
אדום נחמד כתב:
חייבים.

וואיי, אני חייב. איכשהו אני תמיד מפספס סאות' פארק בקומדי צנטרל. הם בקושי מראים את זה או משהו. בטח יש באתר של קומדי צנטרל, לא? איך קוראים לפרק?

למה צנטרל?
אני רואה את הפרקים ב allsp.com
זה הpרק אחד לפני האחרון מסתבר. עונה 15 פרק 13
a history channel thanksgiving

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
האמת שסאותפארק צודקים. ערוץ ההיסטוריה מכניס חייזרים בכל הזדמנות שהוא יכול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:
האמת שסאותפארק צודקים. ערוץ ההיסטוריה מכניס חייזרים בכל הזדמנות שהוא יכול

בגלל זה אני מת לראות כבר את הפרק הזה. אני מתלונן על זה זמן רב. כל התכניות הדביליות כמו אנשט אליינז, מונסטר קווסט, נוסטרודמוס אפקט, יו-אף-או פיילז וכו'. במקום תכניות טובות כמו הואו דה ארף ווז מייד ודה יוניברס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
כנסו לsouth park studios . זה אתר רשמי ויש שם את כל הפרקים בחינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:
כנסו לsouth park studios . זה אתר רשמי ויש שם את כל הפרקים בחינם.

כן, אני יודע. לא יצא לי עוד. תודה. :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
אגב פינקס לייטס,

תמונה
תמונה

חייזרים :HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 27 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: