Avi Kuzi כתב:
צריך את עזרתכם לאיתור הבעלים.
אתמול, יום שבת 24.12.11, בשעות אחר הצהריים, קיבלתי קריאה דחופה ממשל"ט הפיקוח של עיריית ת"א לגבי אירוע של כלב גוסס, ברח' גבעתי 14 פינת דרך ההגנה, צמוד לגן הציבורי התקווה. אזור יד אליהו ושכונת התקווה. אני מגיע למקום במהירות ושם פוגש את פקחיי העירייה וארבע ילדים. הילדים מובילים אותי אל תוך הגן הציבורי ומראים לי כלבה פינצ'רית שהם חילצו והניחו בקופסת קרטון עטופה במגבות והחלו לספר לי מה קרה: הם טיילו בגן ולפתע הם רואים רגל של כלב מבצבצת מין האדמה וזזה וגומת אדמה שעולה ויורדת ואבן מונחת על הגומה. הם מיד הסירו את האבן והאדמה והם מגלים את הכלבה שוכבת בתוך שקית ניילון לבנה והיא עדיין חיה ונושמת. הם שטפו לה את הפנים במים ויצרו קשר עם מוקד 106 שהזעיקו אותי. אני בודק אותה, כלבה באמצע החיים והיא בסה"כ במצב יציב ביחס לחומרת ההתעללות של קבורתה בעודה בחיים ולא ידוע כמה זמן היא הייתה במצב של קבורה. בהמשך הבדיקה אני לא מוצא סימנים של פגיעות חיצוניות או שברים בגפיים אבל הכלבה חסרת קואורדינציה, מזיזה את הגפיים אבל לא מסוגלת להתייצב ולעמוד, ככול הנראה פגיעה עצבית כתוצאה של חבטה או בעיטה חזקה באזור הראש או הגב. אני יוצר קשר עם וטרינר ששמו כרגע חסוי למטרת בטיחות עד שנדע מי האנשים המעורבים ומה קרה שם. הכלבה כרגע באשפוז במרפאה וטיפול להציל את חייה .
מי שגר בסביבת האירוע ומזהה את הכלבה, אנא צרו איתי קשר מידי! אבי קוזי 050-5526525 03-6052002
אנא הפיצו!!!
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2696312119463.2135337.1006380384&type=3(התמונות צולמו אתמול אחר הצהריים ברח' גבעתי 14 פינת דרך ההגנה, צמוד לגן הציבורי התקווה, יד אליהו/שכונת התקווה תל אביב).