Kill Bill - מת לראות. אמרו לי כמה וכמה פעמים שאני צריך.
פסנתרן - סרט מעולה על השואה, אולי הכי טוב שראיתי שמראה גם קצת מה קרה ליהודים לפני השואה. השחקן הראשי (אדריאן ברודי) מעולה.
להציל את טוראי ראיין - בדיוק אתמול אח שלי המליץ לי. אבל יש לו טעם מוזר, אני אראה את זה בכל מקרה.
פרל הארבור - סרט מצוין, למרות שאמריקאים יותר יתחברו אליו לדעתי , אבל עדיין סרט מצוין.
רשימת שינדלר - סרט חובה לכל יהודי. למרות שלדעתי הוא פחות טוב מהפסנתרן בהרבה.
ראטאטווי - סרט מצויר שפחות טוב מוול אי ומעוד כמה אחרים שאני לא זוכר. לא ממליץ, יותר לילדים.
גלדיאטור - ראיתי מזמן, דומה לסרט 300 לדעתי.
שודדי הקאריביים - ראיתי את כל הארבעה ובלי ספק הם הסדרת סרטים האהובה עלי. יותר מהמטריקס (במיוחד בגלל השלישי במטריקס שהרס את כל הסדרה

)
חומות של תקווה - מקום ראשון ברשימת IMDB כבר מלא זמן. סרט ממש ממש טוב.
גרין מייל - סרט עצוב על הוצאה להורג לדעתי. ממליץ לראות חומות של תקווה קודם, וסרט קומדיה קורע על הכלא : "קח אותי לכלא", סרט מצחיק ברמות.
שתיקת הכבשים - שוב פעם אח שלי המליץ לי. יש לי טעם פסיכופטי משהו בסרטים, אז אני לא יודע כמה זה טוב, למרות שהוא אמור להיות מצוין.
אפקט הפרפר - סרט נחמד. ילדותי קצת.
Scarface - לא ראיתי. אחותי

אמרה שחובה.
Godfather - גם לא ראיתי, כולם אמרו שחובה אבל לדלג על השלישי.
Fight Club - לדעתי לא ראיתי סרט כל כך הרבה פעמים כמו שראיתי את זה. סרט מדהים שאחרי שתראה פעם ראשונה תבין למה אתה צריך לראות שוב ושוב. הסרט שאני הכי ממליץ מפה (בתור סרט, שודדי הקאריביים מוביל בתור סדרת סרטים)
בופור - סרט ישראלי (

). נחמד יחסית לכמה שסרט ישראלי יכול לראות. עדיף סרטים אחרים שרשמת מקודם.
::
רשמתי מה שהמליצו לי ומה שראיתי.
עשית לי חשק לקחת את כל הסרטים שפה ולראות ברצף בשישי שבת (חוץ מכמה מסוימים), רשימת סרטים יפה מאוד.