תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 08 יולי 2025, 00:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 20 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: נסיעה עם אייפון 4 לחו"ל
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2011, 00:45 
בחודש הבא אני טס לבולגריה למשך שבועיים. אני לוקח איתי את האייפון 4 שלי.
צריך לעשות משהו במכשיר כדי למנוע עלויות מיותרות (גלישה או אנערף מה..)?
יש לי סקייפ באייפון. אני יכול לדבר עם אנשים בחינם? אני חייב להיות באיזור שיש בו WIFI כדי לדבר בחינם, או שגם עם גלישה סלולרית זה יהיה חינם? כנ"ל עם התוכנה VIBER (שיחות חינם)? ומה בקשר ל-WHATSAPP (הודעות חינם)?
חוץ מזה, יש עוד תוכנות מומלצות לשיחות/הודעות בחינם? האם חייב להיות באיזור שכולל WIFI או שגם עם גלישה סלולרית זה בסדר?

בקיצור, תעשו לי קצת סדר בראש. תודה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: נסיעה עם אייפון 4 לחו"ל
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2011, 01:16 
סמל אישי של המשתמש
גלישה סלולרית זה מלא כסף בחו"ל. חזרתי לפני שנה עם חשבון של אלפים כשהשתמשתי באינטרנט של הפלאפון.
כל האפליקציות שעובדות על אינטרנט (ווטסאפ סקייפ וכו'), יעשקו לך את החשבון אם תשתמש בהן דרך 3G. תשתמש בהן רק איפה שיש WI-FI.
הגדרות - כללי - רשת: כבה שירותי דור שלישי, כבה נתוני סלולר וגלישה בעת נדידה.
אני גם הייתי מתקשר לחברת סלולר שתכבה לך את הגישה לאינטרנט הסלולרי עד שתחזור לארץ. כדי למנוע טעויות או כל מיני עדכונים.
ותוריד אפליקציה שמראה נקודות גישה לWI-FI..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2011, 01:37 
אקהויז כתב:
גלישה סלולרית זה מלא כסף בחו"ל. חזרתי לפני שנה עם חשבון של אלפים כשהשתמשתי באינטרנט של הפלאפון.
כל האפליקציות שעובדות על אינטרנט (ווטסאפ סקייפ וכו'), יעשקו לך את החשבון אם תשתמש בהן דרך 3G. תשתמש בהן רק איפה שיש WI-FI.
אני גם הייתי מתקשר לחברת סלולר שתכבה לך את הגישה לאינטרנט הסלולרי עד שתחזור לארץ. כדי למנוע טעויות או כל מיני עדכונים.
ותוריד אפליקציה שמראה נקודות גישה לWI-FI ..

יש משהו מומלץ למציאת נקודות גישה?
אז בעצם סקייפ/וואטסאפ/וייבר לא שווים אם אני לא מוצא WIFI שם? באסה. סבירות נמוכה שתהיה לי שם נקודת WIFI.
אה ו... תודה :ROSE:

עריכה:
שמעתי שאפשר לקנות קרדיט בסקייפ ולדבר חופשי, זה כדאי/מומלץ? מישהו ניסה את זה?
ושמעתי גם על תוכנה בשם SIPME. מישהו שמע עליה? שמעתי על עלויות ממש זולות. איך זה עובד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2011, 10:12 
סמל אישי של המשתמש
באייפון עצמו תבדוק שיש 3G במצב נדידה כבוי, כך פיזית לא תוכל להתחבר לרשת בחו״ל. תבדוק אפשרות רכישת סים בולגרי עם גלישה ללא הגבלה. אמור לעלות פרוטות.
בגרמניה עלה לי 15 אירו עם שיחות בעשר סנט לדקה. ברוסיה, רכשתי עכשיו סים בשישים שקל עם אינטרנט חופשי. בשביל שיחות, רכשתי כרטיס - 60 אג׳ לניידים בארץ ו-15 לנייחים.

עריכה:
כדי שווצאפ יעבוד עם סים של גויים, מספרי הטלפון באנשי הקשר צריכים להתחיל ב- +972

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2011, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
אקהויז כתב:
ותוריד אפליקציה שמראה נקודות גישה לWI-FI..

איך קוראים לאפליקציה הזאת שמראה איפה יש wi-fi? וזה לא צריך אינטרנט?
תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2011, 20:32 
החלטתי ללכת על SIPME בגלל שזה הכי זול.
מישהו יכול להסביר לי איך זה הולך?
האם גם בשבילך השירות הזה אני צריך WIFI? בארץ יש לי חבילת גלישה ללא הגבלה, זה אומר שאם אני מדבר דרך 3G מחו"ל זה "תופס" על החבילה הזאת, או שאני אצטרך לקחת משכנתא בשביל לשלם את החשבון בסוף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2011, 20:35 
Serp und Molot כתב:
באייפון עצמו תבדוק שיש 3G במצב נדידה כבוי, כך פיזית לא תוכל להתחבר לרשת בחו״ל. תבדוק אפשרות רכישת סים בולגרי עם גלישה ללא הגבלה. אמור לעלות פרוטות.
בגרמניה עלה לי 15 אירו עם שיחות בעשר סנט לדקה. ברוסיה, רכשתי עכשיו סים בשישים שקל עם אינטרנט חופשי. בשביל שיחות, רכשתי כרטיס - 60 אג׳ לניידים בארץ ו-15 לנייחים.

עריכה:

הבעיה עם האייפון (למרות שהוא סים-פרי) זה שאני אכניס את הסים הזר אני עדיין אצטרך לעשות אקטיבציה מול מחשב ולכן הפיתרון של סים זר כנראה יורד מהפרק.
אני מעדיף קודם כל לברר על שירות SIP.ME ואם זה לא יילך (שוב, בגלל WIFI שכנראה לא יהיה לי שם), לא תהיה לי ברירה אלא להתקשר לאורנג' ולראות מה הם מציעים בקשר לחו"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2011, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
Serp und Molot כתב:

עריכה:

הבעיה עם האייפון (למרות שהוא סים-פרי) זה שאני אכניס את הסים הזר אני עדיין אצטרך לעשות אקטיבציה מול מחשב ולכן הפיתרון של סים זר כנראה יורד מהפרק.
אני מעדיף קודם כל לברר על שירות SIP.ME ואם זה לא יילך (שוב, בגלל WIFI שכנראה לא יהיה לי שם), לא תהיה לי ברירה אלא להתקשר לאורנג' ולראות מה הם מציעים בקשר לחו"ל.

תבדוק אם יש חנות אפל באיזור אליו אתה נוסע, תוכל לעשות אקטיבציה שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2011, 21:02 
Serp und Molot כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
Serp und Molot כתב:

עריכה:

תבדוק אם יש חנות אפל באיזור אליו אתה נוסע, תוכל לעשות אקטיבציה שם.

הם כאלה ענתיקות שם, לא מאמין שיש חנות של אפל. בכל זאת אני אחפש שם בסופיה, אולי יהיה לי מזל.
עדיין, מי שמבין ב-SIPME ויכול לעזור לי, אני אודה לו. :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2011, 00:20 
UP
עזרה, מישהו? :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2011, 07:39 
http://www.ccs-mall.com/en/news-en/apple-3.html

לפי הלינק הזה יש שם חנות אפל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
מצטרף בחום להמלצה של אחד המגיבים, הכי כדאי ומשתלם זה לקנות סים מקומי של היעד בו אתה מבקר, וכמובן שאף פעם לא מאיזו חנות בישראל. בכל רחוב ראשי בכל מדינה כמעט יש מלא חנויות קטנות של מפעילים סלולריים, אתה נכנס ומבקש לקנות pre-paid sim. באירופה זה עולה עשרה יורו, כשחמישה מתוכם הם עלות הכרטיס שמכיל גם אינטרנט חינם וחמישה יורו הם כסף שהכרטיס טעון בו.

בגלל שיש לך אייפון ובזכות האינטרנט חינם אתה יכול לנהל שיחות חופשי דרך הוויבר/פייסבוק/וואטסאפ/סקייפ או כל תוכנה אחרת. מניסיון זו האופציה הכי משתלמת. כרגע אני בתאילנד עם סים מקומי וכל עניין האינטרנט חינם הופך את החיים למאוד פשוטים.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 21:12 
כמובן שהכי אידיאלי זה שיהיה לי WIFI חופשי שם ואז אני אוכל לדבר בסקייפ/וייבר/וואטסאפ/שירותי SIPME וכו'...
אני לוקח בחשבון שלא יהיה לי שם WIFI ואני אעשה את כל המאמצים למצוא בסופיה כרטיס מיקרו-סים עם חיבור אינטרנט חופשי וללכת לחנות ההיא של אפל בשביל אקטיבציה.

תודה רבה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
גבר , לא ברור לי למה אתה צריך אקטיבציה בכלל?
אם האייפון הוא SIM FREE וכבר עובד בארץ אין שום סיבה/צורך לעשות לו אקטיבציה מול אפל, פשוט שמים את ה SIM המקומי והחנות שמכרה לך מעדכנת את חברת הסלולר המקומית.
עשיתי את זה כבר עם אייפון 3GS באיטליה ועם אייפון 4 בגרמניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 21:47 
LocalBenitez כתב:
אם האייפון הוא SIM FREE וכבר עובד בארץ אין שום סיבה/צורך לעשות לו אקטיבציה מול אפל, פשוט שמים את ה SIM המקומי והחנות שמכרה לך מעדכנת את חברת הסלולר המקומית.

בטוח?
כי אני הבנתי מאנשים שגם באייפונים שהם סים-פרי יש צורך באקטיבציה מול השרתים של אפל (פעולה של שניות, אבל נחוצה מאוד).
אני אנסה לרכוש כרטיס מיקרו-סים כזה בסופיה עם גלישה ללא הגבלה ולהכניס אותו לאייפון. אם יעבוד - הרווחתי. אם לא - אני אלך לחנות ההיא של אפל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 20:50 
סמל אישי של המשתמש
הכי טוב, תחפש מיקרו סים זר בארץ ותשים אותו באייפון שלך. אם יעבוד חלק, אז גם כל סים אחר יעבוד. אם לא, אז תעשה את האקטיבציה בבית וכל סים זר אחר יעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 21:20 
Serp und Molot כתב:
הכי טוב, תחפש מיקרו סים זר בארץ ותשים אותו באייפון שלך. אם יעבוד חלק, אז גם כל סים אחר יעבוד. אם לא, אז תעשה את האקטיבציה בבית וכל סים זר אחר יעבוד.

מוכרים בארץ כרטיסי סים זרים? יש לך מושג איפה אני יכול למצוא אחד כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2011, 09:28 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
LocalBenitez כתב:

בטוח?
כי אני הבנתי מאנשים שגם באייפונים שהם סים-פרי יש צורך באקטיבציה מול השרתים של אפל (פעולה של שניות, אבל נחוצה מאוד).
אני אנסה לרכוש כרטיס מיקרו-סים כזה בסופיה עם גלישה ללא הגבלה ולהכניס אותו לאייפון. אם יעבוד - הרווחתי. אם לא - אני אלך לחנות ההיא של אפל.

אותה אקטיבציה נחוצה למי שקנה את המכשיר בארץ לפני ינואר ולא פתח אותו, זאת אומרת שהמכשיר לא סים פרי (אני לא מדבר על פריצה). את אותה אקטיבציה אפשר לעשות דרך אורנג׳/סלקום/פלאפון, הולכים אליהם ומבקשים לפתוח את המכשיר לכל סים, אחרי יום או יומיים מחברים את המכשיר למחשב ועושים סנכרון דרך האייטונס וזה עושה את הכל לבד ורק מודיע בסוף שהמכשיר פתוח לכל סים. ושוב, אם קנית את המכשיר בארץ מחברה סלולארית מינואר 11׳ ואילך המכשיר כבר פתוח ואין צורך בכל התהליך. אם אתה ממש חרדתי ורוצה לוודא לפני שאתה טס, קח מחבר מיקרו סים של חברה סלולארית מקומית שהיא לא החברה שלך, תכניס למכשיר שלך ואם הוא יזהה את הסים ותהיה קליטה זה אומר שהמכשיר פתוח.

באירופה בכל משרד של חברת טלפונית שמוכרים כרטיס סים משולם מראש מוכרים גם מיקרו סים, ובאותו מחיר בדיוק. הסר דאגה מליבך.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2011, 09:55 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
LocalBenitez כתב:

בטוח?

בטוח.
באוגוסט האחרון הייתי בגרמניה עם האייפון 4 שלי (סים פרי שנקנה בקנדה), בארץ עובד עם סים מרשת סלקום.
קניתי שם סים מקומי, המוכר בחנות יצר קשר עם חברת הסלולר ופתח את הסים לשיחות ,הכנסתי את הסים לאייפון ויכולתי לגלוש ולדבר.
אפל לא היו בתמונה בשום שלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2011, 17:24 
תודה רבה לכם. הסרתם דאגה מליבי :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 20 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: