תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 08 יולי 2025, 00:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 333 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: המתנחלים המחבלים ממשיכים באלימות והמדינה שותקת
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 15:29 
פאביו כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
פאביו כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
אתם עוזרים לערבים להשלים את מה שהיטלר וחבריו הערבים לא הצליחו להשלים מלחמת עולם 2 וב48.

זה לא שאתה קם בבוקר ואומר יאללה אני רץ לעזור להיטלר ימ"ח, אבל המעשים שאתה עושה(-או יותר נכון הרצונות שלך בנוגע לארץ ישראל)עוזרות להם במלחמה נגדנו.

יש לי רצון אחד,מדינה דמוקרטית שתהווה בית לאומי ליהודים שלא יקרה שוב מצב בו ירצו להשמיד את היהודים בעולם.
אתה וחבריך המתנחלים מחבלים ברצון זה.
לרמוז שאני משתף פעולה עם היטלר זו פשוט עלילת דם חוצפה ועליך להתנצל.
תנהל דיון תרבותי,חוצפן.

אתה קראת את זה שאתה רוצה לקרוא, ולא באמת מה שאני מתכוון.

חוץ מיזה שיש סתירה, מצד אחד אתה רוצה בית לאומי לנו שלא ישמידו אותנו, ומצד שני אתה רוצה מדינה למחבלים בגבולות 67,
אבל אז אמרת שאתה לא רוצה גבולות 67 ואתה לא חושב שיהיה כאן שלום..

אז אחי מה אתה רוצה? (פסדר מדיה לנו ליהודים בלי השמדה וכו'..אבל בתכלס מה אתה רוצה לעשות עוד לא אמרת..)

לא רוצה להיות כובש
לא רוצה מתנחלים מטופשים באמצע רוב ערבי בלי עתיד
רוצה מדינה עם רוב יהודי
לא מעניין לי את הביצה אם יקראו לשטח שלהם פלשתין או מכבי תל אביב
קלינטון הציע : מה שערבי לערבים (כולל אום אל פאחם למשל) ומה שיהודי ליהודים (מדינת ישראל)
הפתרון של קלינטון נראה לי תמיד הריאלי ביותר
מפעל ההנתחלות המזוויע הורס כל תקווה לפתור את הבעייה
ומה אתה מציע? לגרש את הערבים מאדמתם? להחיל את הריבונות על שטחי יו"ש ? לתת לאזרחים שם לכולם להצביע? לשלול אזרחות ממי שערבי ומי שיהודי תהיה לו אזרחות ? איפה הפתרון שלך "אחי" ?
והמרכאות הן רק עבור דבריך הנלוזים שטענת שהנני עוזר להיטלר,טרם התנצלת,חוצפן.

אבל הם לא רוצים הם רוצים לחזור לפה לת"א לחיפה לצפת הם לא מוכנים לוותר על זכות השיבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 15:48 
סמל אישי של המשתמש
ofri כתב:
פאביו כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
פאביו כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
אתם עוזרים לערבים להשלים את מה שהיטלר וחבריו הערבים לא הצליחו להשלים מלחמת עולם 2 וב48.

זה לא שאתה קם בבוקר ואומר יאללה אני רץ לעזור להיטלר ימ"ח, אבל המעשים שאתה עושה(-או יותר נכון הרצונות שלך בנוגע לארץ ישראל)עוזרות להם במלחמה נגדנו.

יש לי רצון אחד,מדינה דמוקרטית שתהווה בית לאומי ליהודים שלא יקרה שוב מצב בו ירצו להשמיד את היהודים בעולם.
אתה וחבריך המתנחלים מחבלים ברצון זה.
לרמוז שאני משתף פעולה עם היטלר זו פשוט עלילת דם חוצפה ועליך להתנצל.
תנהל דיון תרבותי,חוצפן.

אתה קראת את זה שאתה רוצה לקרוא, ולא באמת מה שאני מתכוון.

חוץ מיזה שיש סתירה, מצד אחד אתה רוצה בית לאומי לנו שלא ישמידו אותנו, ומצד שני אתה רוצה מדינה למחבלים בגבולות 67,
אבל אז אמרת שאתה לא רוצה גבולות 67 ואתה לא חושב שיהיה כאן שלום..

אז אחי מה אתה רוצה? (פסדר מדיה לנו ליהודים בלי השמדה וכו'..אבל בתכלס מה אתה רוצה לעשות עוד לא אמרת..)

לא רוצה להיות כובש
לא רוצה מתנחלים מטופשים באמצע רוב ערבי בלי עתיד
רוצה מדינה עם רוב יהודי
לא מעניין לי את הביצה אם יקראו לשטח שלהם פלשתין או מכבי תל אביב
קלינטון הציע : מה שערבי לערבים (כולל אום אל פאחם למשל) ומה שיהודי ליהודים (מדינת ישראל)
הפתרון של קלינטון נראה לי תמיד הריאלי ביותר
מפעל ההנתחלות המזוויע הורס כל תקווה לפתור את הבעייה
ומה אתה מציע? לגרש את הערבים מאדמתם? להחיל את הריבונות על שטחי יו"ש ? לתת לאזרחים שם לכולם להצביע? לשלול אזרחות ממי שערבי ומי שיהודי תהיה לו אזרחות ? איפה הפתרון שלך "אחי" ?
והמרכאות הן רק עבור דבריך הנלוזים שטענת שהנני עוזר להיטלר,טרם התנצלת,חוצפן.

אבל הם לא רוצים הם רוצים לחזור לפה לת"א לחיפה לצפת הם לא מוכנים לוותר על זכות השיבה

בעבר הם הסכימו לוותר על זכות השיבה בפועל ולהחליף אותה במנגנון פיצויים. המו"מ התפוצץ לפני שנפתרה סוגיית השיבה הסמלית שהם דרשו (מספר לא ברור של קשישים שנולדו פה לפני 48 וכדומה).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 19:21 
סמל אישי של המשתמש
שישליק כתב:
גביזון כתב:
אדום אופטימי כתב:
JR12 כתב:
אי אפשר להאשים אותי בשמאלניות יתר אבל בתור אחד שעשה קו שכם חצי שנה וביליתי לא מעט לילות בקבר יוסף ואבטחת מלאכי הברסלבים שמתפללים שם,יצהר וכל שאר הכוכבים האלה אני יכול להגיד בוודאות ובלב שלם שיש שם קבוצה לא קטנה שאפשר לשים אותם בכיף עם החמאס באותו הקו.
צריך לעשות בחארות האלה סיכולים ממוקדים.
אותי אישית ועוד מישהו הם ניסו לדרוס,כמה חיילים שלי במחלקה הם פצעו,העיפו עלינו אבנים וקריאות נאצים זה בקטנה.אמיתי לגמרי.
אתם יודעים איך מת אח של לבנת בקבר יוסף?אני יספר לכם מה שלא מסופר בתקשורת:אחרי ששמרו על הציר שמונע את הכניסה שלהם לשכם(נוהל שאמור להגן עליהם )החיילים סיימו את המשמרת,חצי שעה אחרי(הם יודעים בדיוק את השעות)הם נכנסו לשם,העיפו אבנים על השו"פים,עשו שם טרור ואז נורו ובאו אלינו לבסיס,שמו אותו(הבחור היה כבר עטוף בתלית)בש.ג וברחו.
הם עושים מה בזין שלהם,בונים התנחלות מטר מעוורתא וגם אחרי שהמח"ט איים להוריד מהם את האבטחה על הישוב שליד הם לא הסכימו לחזור.

ראשית אני מאמין לכל מה שכתבת.

אני קורא את מה שכתבת ובעצם החלאות האלה עושים בדיוק מה שהחלאות האחרות עושות בלעין ובשאר מוקדי החיכוך. שם מדובר בלוחמים בשלום פלשתינאים שניתמחים ע"י הוקולגות שלהם בישראל גם הם הלוחמים בשלום.

לכן , גם בנושא זה...
קיצונים משני הצדדים מסוכנים באותה מידה לעתידה של מדינת ישראל היהודית.

כן הא...
פעילים יהודים בבלעין ניסו לדרוס חייל כמו המתנחלים בקבר יוסף?
פעילים יהודים בבלעין תוקפים פיזית חיילים כמו המתנחלים בקבר יוסף?
פעילים יהודים בבלעין פוצעים חיילים כמו המתנחלים בקבר יוסף?

אין דין ואין דיין.

פעילים יהודים מבלעין לא עוצרים את הפלסטינים לעשות את הדברים שציינת(שלא לאמר תומכים).
בבית המשפט מעשה זה שווה ערך או כמעט שווה ערך לביצוע העבירה .

אז המפגינים בבלעין שאתם כ"כ שונאים את ההתנהגות שלהם ומתעבים אותם וקוראים להם בוגדים מתנהגים גרוע כמעט כמו מתנחלים לצה"ל, זה מה שהרגע אמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 333 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: