תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 08 יולי 2025, 00:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 283 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הזוועה שהיתה ביום כיפור ביפו שאף אחד לא דיבר עליה
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
סלקטר כתב:
טוב, אז כמובן שנחרדתי עד עמקי נשמתי לגלות שאותו אדם מתועב השתמש בסמלים הקושרים את מכבי חיפה לכל הסיפור הזה. איני הפוסל תיאוריות קונספירציה כאלה ואחרות, רק משום שכבר היו כאלו בעבר.
אבל כמו שאמרו פה כבר מקודם, כנראה שזה איזשהו בבון אידיוט ש"אוהד" מכבי חיפה וכך הוא גם משווק את עצמו.
אם הוא באמת קיים, למשחקים כנראה הוא לא מגיע, כי ביטויי גזענות כלפי ערבים פשוט לא יכולים להיות קיימים בקרית אליעזר, והרי איך יהיו? רבים מהשחקנים הגדולים בהיסטוריה שלנו הם בני דודים, יש לנו את האחוז הגדול ביותר של אוהדים ערבים בקרב הקבוצות היהודיות. ובשנים האחרונות יש לנו פעמים שלמעלה ממחצית ההרכב הראשון מורכב מערבים. אין אוהד מכבי חיפה שלא אוהב את סארי פלאח, אין אוהד מכבי חיפה שלא יחבק את טאלב טוואטחה כשהוא יראה אותו, ככה זה, אלו הם הגיבורים שלנו.

כמובן שאני מודע לעובדה שישנם אוהדי מכבי חיפה עם דעות קיצוניות ואולי גם גזעניות לעיתים, אבל אצלנו הם סותמים את הפה. כי הם יודעים שאם הם יפתחו אותו, הם יורקים על המסורת של הקבוצה הזאת.

בלי שום קשר לכלום, כושלאמאמא של מי שעשה את זה.
במדינת ישראל הגזענים נמצאים בכל מקום.
אף אחד לא צריך להרגיש אשם כשיש כאלה בכל קבוצה של אנשים אליה הוא שייך, כולל קבוצת אוהדי הקבוצה שלך.
אפשר רק להתבייש, לאו דווקא באוהדים אלא במדינה ככלל.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 10:16 
ציטוט:
לפי החוק הבין לאומי ודיני המלחמה המקובלים, לישראל אסור לבנות בשטחים אף מבנה מלבד אלה שדרושים לתושבים המקוריים של השטחים (אסור כמובן להעביר את אזרחי המדינה הכובשת לשטחים הכבושים).

וממי כבשנו בדיוק את השטח הזה? של מי השטח הזה בדיוק? וכמו שכבר מישהו כתב לך- אם רק היינו מקשיבים לכל דבר שהאו"ם אומר.. (או כל מדינה אחרת לצורך העניין..)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
מתנחל אדום כתב:
[quoאדום"]
מתנחל אדום כתב:
teknoboy כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
מצטערעל ההטרחה, אבל לא הבנתי כל כך את המסר של התגובה..
תוכל לכתוב את אותו המסר במילים אחרות? :ROSE:

התכוונתי להגיד שאני מנחש שרוב המתנחלים, כשפוגשים אותם פנים אל פנים, אז מגלים שהם בסך הכל אנשים רגילים, דומים לשאר הישראלים, וכו' וכו'.
הבעיה היא לא איתם, אלא עם ההנהגה שלהם (הדתית, הפוליטית, הארגונית) וכמובן על זה שעצם הישיבה שלהם שם אינה ראויה (וגם גורמת לתוצאות מאוד עגומות).
אי לכך, מן הסתם רובם מסתדרים עם ערבים במפגשי היום יום. וזה גם משמח בפני עצמו.

אני כמובן יכול לתת לך מיליון ואחת סיבות למה ההתנחלויות הן דבר נפלא בכלל, ובפרט למדינת ישראל- אבל כרגע אני אוותר על זה ואדלג לעניין של ראוי או לא ראוי. לדוגמא, מספר שכונות בירושלים הן שכונות שהיו שכונות ערביות אך הערבים גורשו מהן ואפילו לא טרחו להרוס את הבתים ולבנות חדשים, אלא שיכנו והשתכנו בבתים של הערבים המגורשים יהודים (אני אתן לך לשפוט לבד כמה זה ראוי..). הבית שלי לעומת זאת, בנוי על גבעה שהייתה ריקה מכל אדם כזה או אחר (אז למה לא ראוי?)

כי זה שטחים שהמדינה הלאימה, למרות שהם היו צריכים להיות מושקעים לטובת פיתוח התושבים המקומיים

מה זאת אומרת "היו צריכים"? אנחנו מדינה דמוקרטית, שהממשלה שלה החליטה שזה מה ש"צריך" באותו הזמן.

לפי החוק הבין לאומי ודיני המלחמה המקובלים, לישראל אסור לבנות בשטחים אף מבנה מלבד אלה שדרושים לתושבים המקוריים של השטחים (אסור כמובן להעביר את אזרחי המדינה הכובשת לשטחים הכבושים).[/quote]
מביך גבב השטויות שאתה מפזר בפורום מדי יום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
שישליק כתב:
מביך גבב השטויות שאתה מפזר בפורום מדי יום.

מה שמביך זה אתה ודומיך שנתלים בתירוץ הפרוצדורלי שלפיו השטח "איננו כבוש" כי הריבון שממנו נכבש השטח ויתר על תביעת הבעלות על השטח.

אז נניח שהשטח "לא כבוש" מהבחינה האקדמית/תיאורטית/פרוצדורלית - איך זה מקדם אותנו במשהו לפיתרון המצב הסבוך שבו אנחנו שולטים על עם אחר?

(זה לא - זה רק יוצר אפקט של טמינת הראש בחול, בבחינת - הכל בסדר, הכל יהיה בסדר, ולו רק העולם יקנה את התירוץ הקלוש שלנו כאילו לא מדובר בשטח כבוש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
מתנחל אדום כתב:
ציטוט:
לפי החוק הבין לאומי ודיני המלחמה המקובלים, לישראל אסור לבנות בשטחים אף מבנה מלבד אלה שדרושים לתושבים המקוריים של השטחים (אסור כמובן להעביר את אזרחי המדינה הכובשת לשטחים הכבושים).

וממי כבשנו בדיוק את השטח הזה? של מי השטח הזה בדיוק? וכמו שכבר מישהו כתב לך- אם רק היינו מקשיבים לכל דבר שהאו"ם אומר.. (או כל מדינה אחרת לצורך העניין..)

אם אתה מחליט שהחלטות האו"ם בטלות ומבוטלות ולא שוות כלום, יוצא שאתה גם מוותר על ההכרה במדינת ישראל כמדינה ריבונית, למשל.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
מתנחל אדום כתב:
ציטוט:

אם אתה מחליט שהחלטות האו"ם בטלות ומבוטלות ולא שוות כלום, יוצא שאתה גם מוותר על ההכרה במדינת ישראל כמדינה ריבונית, למשל.

טוב זה לא נכון..
יש החלטה של האום, ואז העולם צריך להסתגל להחלטה הזו
ב48 כשהכריזו על מדינה יהודית בא"י, התחילה מלחמה מאותה סיבה בדיוק. העובדה שניצחנו (אלוהים יודע איך), ולשכנינו הנכבדים לא היתה ברירה אלא לקבל אותנו, היא הסיבה היחידה שבזכותה יש לנו פה מדינה ריבונית. ולא שום סיבה אחרת.
זה שהאום, שיודע שמינית מהעובדות על שטחי 67 ועל החיים במדינה, מחליט שאין לנו זכות להיות שם, זה יפה מאוד. זה לא אומר שצריך להקשיב להם.

ועדיין, פרנק צודק. יש מציאות וצריך למצוא לה פתרון. ברור שאי אפשר לשמור על ההתנחלויות בכל אזור יהודה ושומרון. אבל גם אי אפשר לצאת לגבולות 67. זה פשוט לא ריאלי. צריך למצוא איזון, והשאלה אם השטחים "כבושים" או לא, לא רלוונטית בכלל (אלא במקרים בהם למשל היום יחליט איזה יהודי לבנות בית באמצע מטע זיתים של פלסטיני.. זה כבר מעבר להחלטות או"ם).

בעיני המילה כיבוש היא סתמים לחלוטין, ומשרתת מטרה אחת ויחידה-לעשות דה לגיטימציה לישראל. וזה מרתיח אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
teknoboy כתב:
מתנחל אדום כתב:
ציטוט:

1. טוב זה לא נכון..
ב48 כשהכריזו על מדינה יהודית בא"י, התחילה מלחמה מאותה סיבה בדיוק. העובדה שניצחנו (אלוהים יודע איך), ולשכנינו הנכבדים לא היתה ברירה אלא לקבל אותנו, היא הסיבה היחידה שבזכותה יש לנו פה מדינה ריבונית. ולא שום סיבה אחרת.
זה שהאום, שיודע שמינית מהעובדות על שטחי 67 ועל החיים במדינה, מחליט שאין לנו זכות להיות שם, זה יפה מאוד. זה לא אומר שצריך להקשיב להם.

2. ועדיין, פרנק צודק. יש מציאות וצריך למצוא לה פתרון. ברור שאי אפשר לשמור על ההתנחלויות בכל אזור יהודה ושומרון. אבל גם אי אפשר לצאת לגבולות 67. זה פשוט לא ריאלי. צריך למצוא איזון, והשאלה אם השטחים "כבושים" או לא, לא רלוונטית בכלל
3. (אלא במקרים בהם למשל היום יחליט איזה יהודי לבנות בית באמצע מטע זיתים של פלסטיני.. זה כבר מעבר להחלטות או"ם).

1. כמו שכתבת בעצמך, צריך להסתגל למציאות. אם נראה לך שישראל תוכל להתקיים בבידוד בין לאומי כמו דרום אפריקה בשעתה, קח את הצ'אנסה. חבל שזה על חשבון החיים של כולנו.
2. אני נוטה להסכים איתך ששתי מדינות לשני עמים זה כבר לא פתרון ריאלי.
3. אם היית יודע בכמה מקרים כאלה בדיוק מדובר ומה שיעורם מכלל המקרים, אולי היית חושב אחרת (שוב, כל הנתונים, שלא את כולם אני זוכר כרגע, נמצאים בספר בשם "אדוני הארץ" כולל אסמכתאות מפורטות).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
בכלל, במקום במילה "כיבוש", שיוצרת פרשנויות משפטיות-בינלאומיות מיותרות (שסתם יוצרות דיונים לא רלוונטיים לכלום), אני בכלל מעדיף להשתמש בהגדרה "שליטה בעם זר" שממקדת יותר טוב את הבעיה האמיתית (שאיננו שטח כזה או אחר, אלא יותר כפר כזה או אחר) של השליטה בשלושה וחצי מיליוני פלסטינאים שאינם אזרחים ואינם נהנים מזכויות אזרחיות בסיסיות.

"כיבוש" אמיתי, אותנטי, קיים ברמת הגולן. אבל שם, להבדיל, אין שליטה בעם זר (יש אוכלוסיה מקומית מוגבלת מאוד), והמצב המדיני שם של הכיבוש בעייתי עשרות מונים פחות, לדעתי, מאשר השליטה בעם זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אדום נחמד כתב:
1. טוב זה לא נכון..

2. ועדיין, פרנק צודק. יש מציאות וצריך למצוא לה פתרון. ברור שאי אפשר לשמור על ההתנחלויות בכל אזור יהודה ושומרון. אבל גם אי אפשר לצאת לגבולות 67. זה פשוט לא ריאלי. צריך למצוא איזון, והשאלה אם השטחים "כבושים" או לא, לא רלוונטית בכלל
3. (אלא במקרים בהם למשל היום יחליט איזה יהודי לבנות בית באמצע מטע זיתים של פלסטיני.. זה כבר מעבר להחלטות או"ם).

1. כמו אכתבת בעצמך, צריך להסתגל למציאות. אם נראה לך שישראל תוכל להתקיים בבידוד בין לאומי כמו דרום אפריקה בשעתה, קח את הצ'אנסה. חבל שזה על חשבון החיים של כולנו.
3. אם היית יודע בכמה מקרים כאלה בדיוק מדובר ומה שיעורם מכלל המקרים, אולי היית חושב אחרת (שוב, כל הנתונים, שלא את כולם אני זוכר כרגע, נמצאים בספר בשם "אדוני הארץ" כולל אסמכתאות מפורטות).

1. ברור שצריך להסתגל. הערבים מסביב לא הסתגלנו והמלחמה לא עבדה לטובתם. אין לי שום רצון במלחמה. אבל אנחנו עדיין לא שם. אני לא אומר שצריך למתוח את החוט עד הסוף, אבל בטח לא לאמר אמן על כל מילה של האום...
2. לא אמרתי ש-2 מדינות ל2 עמים זה לא ריאלי. להפך. אני כן חושב ככה. אבל אני לא חושב שלפנות את כ-ל ההתנחלויות זה הפתרון היחיד. בכל זאת, פרט להתנחלויות אנחנו בשטח נשלט לכל אורך המדינה.. יש מקומות כמו אריאל שאין אפשרות לעזוב. כמו גם בית אריה והישובים באזור שצמודים לקו הירוק. מצד שני, כל מיני התנחלויות עלומות בין שכם לרמאלה כמו עפרה ובית אל מיותרות לחלוטין, ויסלח לי מתנחל אדום שאיני יודע היכן הוא גר.
3. כן, צריך לבדוק את זה. מה לעשות. כמו שנאמר פה כבר, בהחלט לא בלתי סביר שגירשו אותנו מאדמות אלה בטרם 48.. אף אחד לא בודק את זה אפילו.
3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
teknoboy כתב:
אדום נחמד כתב:
1. טוב זה לא נכון..

1. כמו אכתבת בעצמך, צריך להסתגל למציאות. אם נראה לך שישראל תוכל להתקיים בבידוד בין לאומי כמו דרום אפריקה בשעתה, קח את הצ'אנסה. חבל שזה על חשבון החיים של כולנו.

1. ברור שצריך להסתגל. הערבים מסביב לא הסתגלנו והמלחמה לא עבדה לטובתם. אין לי שום רצון במלחמה. אבל אנחנו עדיין לא שם. אני לא אומר שצריך למתוח את החוט עד הסוף, אבל בטח לא לאמר אמן על כל מילה של האום...
2. לא אמרתי ש-2 מדינות ל2 עמים זה לא ריאלי. להפך. אני כן חושב ככה. אבל אני לא חושב שלפנות את כ-ל ההתנחלויות זה הפתרון היחיד. בכל זאת, פרט להתנחלויות אנחנו בשטח נשלט לכל אורך המדינה.. יש מקומות כמו אריאל שאין אפשרות לעזוב. כמו גם בית אריה והישובים באזור שצמודים לקו הירוק. מצד שני, כל מיני התנחלויות עלומות בין שכם לרמאלה כמו עפרה ובית אל מיותרות לחלוטין, ויסלח לי מתנחל אדום שאיני יודע היכן הוא גר.
3. כן, צריך לבדוק את זה. מה לעשות. כמו שנאמר פה כבר, בהחלט לא בלתי סביר שגירשו אותנו מאדמות אלה בטרם 48.. אף אחד לא בודק את זה אפילו.
3.

2. לא יהיה מנוס, ככל הנראה, מחילופי שטחים (וחילופי אוכלוסין במקרים מסויימים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 15:37 
http://news.walla.co.il/?w=/22/1867364

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
ofri כתב:

סו אלן, מאחוריך.
:ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 16:44 
ofri כתב:

שמאלנים ממורמרים? :WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 283 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: