אדמדם כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
טוב, מישהו מוכן להסביר לי משהו?
אבא שלי היום היה בבזק ולקח מהם ראוטר של D-LINK דגם 2760U E1 (חיוב-זיכוי למשך שנתיים בלה בלה בלה..)
הבנתי כבר שזה מודם-נתב. האם אני צריך לרכוש איזה כרטיס רשת כדי שהכל יעבוד? אם כן, למה הם לא אומרים את זה במעמד ה"רכישה"? אני צריך להבין את זה רק כשאני פותח את המדריך התקנה?
תראו, יש לי מחשב אחד בבית שמחובר כיום עם מודם רגיל. רציתי לחבר ראוטר כדי שאני אוכל לגלוש מהאייפון ב-WIFI בבית ולהנות מה-5MB (כשיגיע ה-NGN לאיזור שלי אז כמובן יותר).
בקיצור, מה אני צריך לרכוש עכשיו (אם בכלל)? האם זה יקר?
כרטיס רשת כיום מובנה בכל לוח אם. מה שלא מובנה בכל לוח אם, זה כרטיס רשת אלחוטי, שיכול להתחבר לנתב בלי כבל. אין את זה בנייחים בדרך כלל. מהאייפון אתה יכול להתחבר ואתה יכול לחבר רגיל עם החיבור הקווי את הנתב למחשב, מה הבעיה אז?
אגב, למרות שאין לך ngn אמור להיות אצלך עדיין גם 8 ו10 מגה בייט נדמה לי. יש גם את הufn של הוט בכל מקרה.
אז אני מבין ממך שאני לא חייב לקנות כרטיס רשת אלחוטי? זה רק מטעמי נוחות?
מכיוון שיש לי רק מחשב נייח אחד בבית, אני יכול לחבר את הראוטר דרך הכבל רשת וזהו? הכל יעבוד? אם כן אז מעולה.
לפני כחודשיים דיברתי עם בזק בנוגע לשדרוג ל-8 MB (כי הם אמרו ש-10 מגה זה רק NGN), הם אמרו שבאיזור שלי אי אפשר להתחבר ליותר מ-5 מגה ואני צריך לחכות שהם יפרסו את ה-NGN כאן. זה אמור לקחת עד סוף השנה, אבל אצלנו בארץ אי אפשר לדעת כלום...