תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 08 יולי 2025, 23:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 311 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: 6 שנים לגירוש ולחורבן- לא נשכח ולא נסלח
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2011, 15:47 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
קלדרון כתב:
איזה רוב רוי?
הרי מדובר בבוגדים אנטי ציונים שרוצים להשמיד את מדינת ישראל הדמורטית ולהקים מדינת הלכה אנטי ציונית.

לצערנו רבים וטובים בעם לא מבינים שהבוגדים, כמו קומוניסים, רוצים להביא לחורבן ישראל כדי להביא את המשיח.
אילו אותם בוגדים שתקפו את הרצל. אותם בוגדים שתקפו את בן גוריון. אותם בוגדים שבגללם כל העם סובל עשרות שנים.

מיעוט של בוגדים ימנים עם סדר יום משיחי שמוליכים את העם שולל.
שיתבישו !

רק לשם הבהרה , גם אני לא רואה עצמי כציוני.

רק לשם הבהרה, מהכירותי את עקרונות הציונות ומהקצת שאני יודע עליך - אתה אחושרמוטה ציוני.
צריך פשוט להצמד לעקרונות הציונות ולא לעקרונות הפוליטיקה שעושים בשם הציונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2011, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
ערן כתב:
ככל שהימים עוברים, האשכולות מתנפחים וההזיות של קומוניסים ושות' הולכות וגדלות, ככה אני יותר מבסוט.
זה רק אומר שהכאפה - המטאפורית, שלא יאשימו אותי באלימות - שהם הולכים לקבל תהיה הרבה יותר מצלצלת וכואבת.
על כל כאפה אתה תקבל פיצוץ (מטאפורי) לראש, חוצפן .

:LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2011, 15:53 
קומוניסים כתב:
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
הדיון האינסופי בסוגיית ציוני/לא ציוני מזכיר לי קצת את הפרוניזם בארגנטינה. היה מנהיג, קראו לו חואן פרון, הוא מת מזמן - הוא היה מין מיקס מוזר של ימין ושמאל, ועד עצם היום הזה אנשים מכל הקשת הפוליטית טוענים שהם "פרוניסטים", ומתווכחים על "פרוניזם".
סוציאליסט שתומך בהלאמה, אומר שהוא "פרוניסט", סוציאל דמוקרטית כמו הקרישנרית היא "פרוניסטית" - אבל גם הנשיא המושחת מנם שהפריט כל מה שזז, גם הוא היה "פרוניסט".. יושבים ברחבת האוניברסיטה בסנטה-פה, וברוסאריו, עשרה שולחנות של עשר תנועות פוליטיות - כולם, בת'כלס, רוצים בערך אותו הדבר (מדינת רווחה סוציאל דמוקרטית), אבל הפרוניסטים (השמאלנים) והקומוניסטים צורחים אחד על השני כאילו אין מחר.

אין דבר כזה פרוניזם, וגם אין דבר כזה ציונות. פשוט אין מושג כזה יותר. אם גם אני וגם איש "אם תרצו" יכולים לטעון שאנחנו ציונים - אז כנראה שהמונח איבד כל משמעות אמיתית. יש מדינת ישראל, ואפשר להיות פטריוט של מדינת ישראל ולרצות בטובת מי שגר בה, ואפשר להיות גזען ותומך אפרטהייד כמו ניאוניסים, ואפשר לטעון שאתה "לא ציוני" (נניח - דב חנין) אבל בפועל להגשים את חזון הרצל פי כמה וכמה מכל ח"כ אחר, ואפשר לטעון שאתה סופר-מגה-אולטרא-ציוני ובפועל להרוס את חזון הרצל. אז מה זה משנה? אולי נעזוב כבר את הטרמינולוגיה ונתחיל להתעסק בתכנים האמיתיים ?

מצטרף לקריאה... ברגע שאנשים תומכים במסירת ירושלים לאוייב וקוראים לעצמם "ציוניים" אין בוכחה טובה יותר לכך שהמונח איבד מערכו ונשחק.

אתה מחודד בערך כמו החייל שלי כנראה. בן גוריון, מכיר? ציוני?

ואת האיומים שלך תשמור יחד עם המים הקרים. גם ככה בסוף אתם באים איזה שניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2011, 15:57 
חוזה כתב:
קומוניסים כתב:
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
הדיון האינסופי בסוגיית ציוני/לא ציוני מזכיר לי קצת את הפרוניזם בארגנטינה. היה מנהיג, קראו לו חואן פרון, הוא מת מזמן - הוא היה מין מיקס מוזר של ימין ושמאל, ועד עצם היום הזה אנשים מכל הקשת הפוליטית טוענים שהם "פרוניסטים", ומתווכחים על "פרוניזם".
סוציאליסט שתומך בהלאמה, אומר שהוא "פרוניסט", סוציאל דמוקרטית כמו הקרישנרית היא "פרוניסטית" - אבל גם הנשיא המושחת מנם שהפריט כל מה שזז, גם הוא היה "פרוניסט".. יושבים ברחבת האוניברסיטה בסנטה-פה, וברוסאריו, עשרה שולחנות של עשר תנועות פוליטיות - כולם, בת'כלס, רוצים בערך אותו הדבר (מדינת רווחה סוציאל דמוקרטית), אבל הפרוניסטים (השמאלנים) והקומוניסטים צורחים אחד על השני כאילו אין מחר.

אין דבר כזה פרוניזם, וגם אין דבר כזה ציונות. פשוט אין מושג כזה יותר. אם גם אני וגם איש "אם תרצו" יכולים לטעון שאנחנו ציונים - אז כנראה שהמונח איבד כל משמעות אמיתית. יש מדינת ישראל, ואפשר להיות פטריוט של מדינת ישראל ולרצות בטובת מי שגר בה, ואפשר להיות גזען ותומך אפרטהייד כמו ניאוניסים, ואפשר לטעון שאתה "לא ציוני" (נניח - דב חנין) אבל בפועל להגשים את חזון הרצל פי כמה וכמה מכל ח"כ אחר, ואפשר לטעון שאתה סופר-מגה-אולטרא-ציוני ובפועל להרוס את חזון הרצל. אז מה זה משנה? אולי נעזוב כבר את הטרמינולוגיה ונתחיל להתעסק בתכנים האמיתיים ?

מצטרף לקריאה... ברגע שאנשים תומכים במסירת ירושלים לאוייב וקוראים לעצמם "ציוניים" אין בוכחה טובה יותר לכך שהמונח איבד מערכו ונשחק.

אתה מחודד בערך כמו החייל שלי כנראה. בן גוריון, מכיר? ציוני?

ואת האיומים שלך תשמור יחד עם המים הקרים. גם ככה בסוף אתם באים איזה שניים.

החייל שלך צודק באלף אחוז.
אתה זה שלא מחודד פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2011, 15:58 
סמל אישי של המשתמש
חוזה , אתה יודע שאתה מתווכח עם דביל, כן ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2011, 15:59 
קלדרון כתב:
חוזה , אתה יודע שאתה מתווכח עם דביל, כן ?

החכם שלנו..
כמה חכמה נוזלת ממך
טירוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2011, 16:00 
סמל אישי של המשתמש
זה לא שאני כל כך חכם, זה רק נראה ככה כשמשווים אליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2011, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
טוב, האשכול הזה קצת איבד מערכו.

ניפגש באשכול הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2011, 16:03 
סמל אישי של המשתמש
איזה ערך היה לאשכול מלבד הפניה לערכים פאשיזם, אפרטהייד וגזענות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2011, 16:45 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי התפנית שהאשכול קיבל כשלאליהו התחיל לנזול קצף מזויות הפה דווקא מרגש. (האמת שהסגנון שהוא סיגל לעצמו בשעות האחרונות גורם לי לחשוב שהוא קיבל שיעור פרטי ב"איך להוציא קיטור על זמולנים" מאופטימי בעצמו).

אסיים בקריאה אישית:
יאללה, אליהו, כנס בזמולנים האלה! תקרא להם "חוצפן"! שלא יעיזו יותר לבגוד.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2011, 17:12 
סיכום ביניים: חוזה המדינה ואבי האומה: אינם ציונים. ניאוניסים הינו: א. ציוני; ב. סלקטור; ג. בעל חזקה על כמות לא ידועה של מים קרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 311 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: