תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 09 יולי 2025, 12:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סרפיקו או מישהו אחר שמבין באוכל של כלבים לפה
הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 18:04 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
גביזון כתב:
גיא האדום כתב:
האמת שהאשכול הזה פותח עיניים ואני מקווה שהלינק שפרנק הביא הוא באמת לאתר בלתי תלוי כי הוא עושה רושם מאוד מקצועי. לכלב שלי יש פרווה מבריקה, אין לו בעיה ביציאות והוא בסה"כ כלב מאוד בריא (למרות שהוא עדיין לא מצליח להתקבע על שתי ארוחות מסודרות ביום כמו שהייתי רוצה) אבל מסתבר שהאוכל שלו (שהוא לא ממש זול) הוא באיכות של מקדונלד. אולי אני אנסה אוכל הרבה יותר איכותי ונראה מה יהיו התוצאות.

מה הוא אוכל?

יוקנובה.
אגב, המליצו לי על עוד אתר בנושא: http://dogfoodadvisor.com/

גם באתר הזה נוטרי סורס קיבל ציון גבוה פי 2 מפרופלאן.
באתר שסרפיקו נתן נוטרי סורס קיבל פי 3 מפרופלאן.
סה"כ נראה שעשיתי בחירה טובה יותר, ואף זולה יותר.
כנראה שפרופלאן זה באמת מותג בארץ שמשלמים עבורו ולאו דווקא בגלל איכות.
אני מבסוט.
אגב עד עכשיו הכלב חירבן פעם 1 בלבד היום, יש מצב שמערכת העיכול התחילה להסתגל למזון לעומת המזון הקודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 18:16 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
גיא האדום כתב:
גביזון כתב:
גיא האדום כתב:
האמת שהאשכול הזה פותח עיניים ואני מקווה שהלינק שפרנק הביא הוא באמת לאתר בלתי תלוי כי הוא עושה רושם מאוד מקצועי. לכלב שלי יש פרווה מבריקה, אין לו בעיה ביציאות והוא בסה"כ כלב מאוד בריא (למרות שהוא עדיין לא מצליח להתקבע על שתי ארוחות מסודרות ביום כמו שהייתי רוצה) אבל מסתבר שהאוכל שלו (שהוא לא ממש זול) הוא באיכות של מקדונלד. אולי אני אנסה אוכל הרבה יותר איכותי ונראה מה יהיו התוצאות.

מה הוא אוכל?

יוקנובה.
אגב, המליצו לי על עוד אתר בנושא: http://dogfoodadvisor.com/

גם באתר הזה נוטרי סורס קיבל ציון גבוה פי 2 מפרופלאן.
באתר שסרפיקו נתן נוטרי סורס קיבל פי 3 מפרופלאן.
סה"כ נראה שעשיתי בחירה טובה יותר, ואף זולה יותר.
כנראה שפרופלאן זה באמת מותג בארץ שמשלמים עבורו ולאו דווקא בגלל איכות.
אני מבסוט.
אגב עד עכשיו הכלב חירבן פעם 1 בלבד היום, יש מצב שמערכת העיכול התחילה להסתגל למזון לעומת המזון הקודם.

לא רוצה להשמיץ סתם בלי ביסוס, אבל נראה שיוקנובה, כמו פרופלן, נשען על "מותגיות" יתר. משמע משלמים יותר על המותג (שהוא מהותיקים בארץ, וגם השקיעו בו לא מעט על פירסומו) מאשר על איכות נטו.

כך נראה לי.

היה מעניין לשמוע מניסיון של מי שחיים או חיו בארה"ב, כדי לדעת איך נחשב שם יוקנובה.

בכל אופן גיא, אם הכלב שלך אוהב את היוקנובה, והיציאות שלו מסודרות ומוצקות, והפרווה שלו נראית יפה ובריאה, ואין איזה ריח גוף מיוחד, אז הייתי נשאר עם מה שבטוח. כי כאמור זה לא רק האיכות האובייקטיבית שמשנה, כי אם גם איך הכלב הספציפי שלך מקבל אותו. שוב, אני ניסיתי מזון שלכל הדיעות נחשב משובח, והכלב שלי לא קיבל אותו טוב (וניסיתי אותו משך יותר מחודש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 19:20 
יוקנובה נחשב אוכל איכותי בארה"ב. צריך להבין שהמון המון בעלי כלבים בארה"ב מאכילים את הכלבים שלהם בpedigree. יש מצב שזה אפילו המוצר הנפוץ ביותר. אתה מוזמן לבדוק מה הדרוג הבריאותי של הדבר הזה. יוקינובה משווק כמוצר הפוך מזה ווטרינרים לא יהססו להמליץ עליו יחד עם עוד כמה מותגים דומים. ברשתות הגדולות והמפורסמות בארה"ב כמו petco לא מוכרים את רוב המוצרים בנמצאים בקטגוריות של 5-6 כוכבים בלינק שאתה הבאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: