הפועל ת״א מנהלת מגעים עם פאנדורי כדי לרכוש את אריק פריירה. רשום שם שההחתמה של עומר דמארי לפני 3 שנים,לא אפשרה את החתמתו של אריק מבחינה תקציבית. העלות המשוערת היא 900,000 יורו ועידו חג׳ג׳ מנסה לקחת את המשימה על עצמו. כמובן שמצוין שם הגרעון הנוכחי של הפועל,כ-5 מיליון שקלים.
(ב״ישראל היום״ אין כלום וב״מעריב״,הסיפור של יענק׳ה אקהויז שכבר הביאו פה הלילה.)
_________________ החמאס ספג מכה קשה מאוד.
נערך לאחרונה על ידי עזרא בתאריך 15 אוגוסט 2013, 04:19, נערך פעם אחת בסך הכל.
כל הידיעה הזו נשמעת לי קשקוש אחד גדול. היום לאריק יש חברה רומניה שיש להם ילד משותף, למה שהוא יעזוב את רומניה ויבוא לישראל? הוא עבר לשם רק בקיץ, פנדורי הולכים לעלות לשלב הבתים ולהרוויח סכום כסף גדול מאוד, אז למה שהם ימכרו אותו? גם הסיפור עם דמארי זו שטות גמורה. בזמנו הוא היה שחקן חופשי והוא לא הגיע להפועל כי קשטן לא רצה אותו "בגלל שהוא לא בעמדה שהוא מחפש" ובסוף העדיף להביא את נוסא.
הפועל ת״א מנהלת מגעים עם פאנדורי כדי לרכוש את אריק פריירה. רשום שם שההחתמה של עומר דמארי לפני 3 שנים,לא אפשרה את החתמתו של אריק מבחינה תקציבית. העלות המשוערת היא 900,000 יורו ועידו חג׳ג׳ מנסה לקחת את המשימה על עצמו. כמובן שמצוין שם הגרעון הנוכחי של הפועל,כ-5 מיליון שקלים.
(ב״ישראל היום״ אין כלום וב״מעריב״,הסיפור של יענק׳ה אקהויז שכבר הביאו פה הלילה.)
הימרתי בעיקר על השחקן הזה, לטעמי בדיוק מה שאנחנו צריכים, אי לכך ובהתאם לזאת אני שמח לדווח על כובע חדש שאני מוכן לאכול (כמו במקרה שכטר שמשיר של קינג קרימסון הפכתי לשיר של ראש). במידה ואריק מגיע, אני אישית אחראי לנקות לעזרא את הרכב כולל שאיבה פנימית.
עזרא כדאי שתתחיל לברר מחירים של שטיפה כי לא נראה לי שזה יקרה בקרוב :P למה ששחקן שאמור להמשיך בליגה האירופית יגיע לקבוצה שלא תהיה בליגה האירופית ועוד לקבוצה שויתרה עליו לפני 3 שנים... ?
_________________ "ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים
זו היתה שאלה של זמן עד שזה ידלוף החוצה, כבר אתמול מי שבאמת התאמץ ידע על מה מדובר. לא רואה את פאנדורי משחררת את השחקן שהיא בנויה סביבו. חבל מבחינתנו כי הוא שחקן ברמה מעל לליגה שרק בגלל מאמן עקשן וטיפש כמו קשטן לא נמצא היום בהפועל, אין שום קשר להחתמה של דמארי אלא לסירוב של קשטן להביא פליימייקר. עובדה פשוטה מאוד - נוסא עלה יותר ממה שאריק היה אמור לעלות וגם קיבל שכר גבוה יותר ממה שאריק דרש. צנציפח דמיקולו.
אה, עזרא - היום 15/8 לא 15/7.מה שכן, אולי ב 15/7 היה סיכוי יותר טוב להביא את אריק...
_________________ hope for the best but expect the worst
נערך לאחרונה על ידי kobster בתאריך 15 אוגוסט 2013, 04:12, נערך פעם אחת בסך הכל.
תזהרו לקרוא לצנציפר ״שקרן״. כשאני קראתי לו כך בפייסבוק אם אני זוכר נכון (האופציה השניה זה הפורום) אז דרך צד שלישי הוזהרתי שאם לא אמחק זאת,אסתכן בתביעת דיבה. מעניין איך הוא הגיע לפייסבוק שלי אם וכאשר...
טוב, אם לפחות קיבלו שכל להביא זר לקישור וזה לא סתם ספין, אני חייב להעלות את זה שוב.
יובל כתב:
לא עושה את זה בדרך כלל אבל אם כבר הוקפץ אז נתפוס טרמפ על האשכול...
דיילון קלאסן (Daylon Claasen), קשר דרום אפריקאי בן 23, ששיחק בשלוש השנים האחרונות בליירסה מהליגה הבלגית הבכירה. ב-11/12 נתן עונה גדולה וגם הפך לשחקן קבוע בנבחרת דרא"פ, ביולי לפני שנה נפצע ובינואר חזר למגרשים. נחשב לשחקן הכי טוב בליירסה ולאחד הקשרים הכי טובים בבלגיה. בתחילת הקיץ נבחן באברטון וסלטיק ששחררו אותו, ובשבועיים האחרונים קיבל תקופת מבחן ארוכה אצל העולה החדשה לפרמיירליג האל סיטי, שבה הוא הרשים מאוד והם רצו להחתים אותו, אבל באנגליה יש קריטריונים קשיחים מאוד לרישיון עבודה שבהם הוא לא עומד אז הוא שוחרר. עכשיו הוא כבר במבחנים אצל בלקפול, קבוצת מרכז טבלה מהצ'מפיונשיפ ולפי הדיווחים הוא כיכב שם במשחק אימון נגד ניוקאסל, אבל גם שם לא בטוח שהוא יצליח לקבל רישיון עבודה.
מהיר, חזק, דריבל מעולה, מסירות מצוינות, גם יודע לכבוש. בדיוק מה שהיינו צריכים למרכז המגרש מתחילת הקיץ ולצערי אף החתמה לא שינתה את זה. הוא גם שחקן שבקלות אפשר לעשות עליו הרבה כסף תוך שנה-שנתיים.
פחות משלושה שבועות לסיום חלון ההעברות, עדיין שחקן חופשי. עדיין מנסה את מזלו באנגליה אבל כנראה מתקשה לקבל אישור עבודה. לדעתי האישית עם כל הכבוד לאריק שהוא שחקן מצוין ואשמח אם הוא יבוא, זה שחקן ברמה אחרת לגמרי שיכול להביא אליפות. בכל מקרה, בגלל שהוא שחקן חופשי הרבה יותר פשוט להביא אותו ובכל משכורת שלא ישלמו לו זה יצא יותר זול (שלא לדבר על הכסף שאפשר לעשות ממכירה שלו).
יובל,זה רק מכאיב הקליפים שלך כי ברור שאף אחד לא יקח אתכם ברצינות. לא אותך,לא את שחר ולא את fez אולי כדאי שמישהו יתחיל להקשיב לכם,בסוף ינחת פה איזה נמה ווציבצ׳ביץ׳ אחד לרפואה אתרי כמה שנים טובות של בינוניות. מישהו פעם ניסה להעביר את החומרים שלכם ישירות למאמן כלשהו? אולי כדאי לעניין את בן שמעון ועידו חג׳ג׳. זה יכול להציל עונה שלמה. ועוד אתה גם מציג פה מחיר ולא מביא פה הנפצה של זר שעולה מיליון יורו כרטיס שחקן.
כל הידיעה הזו נשמעת לי קשקוש אחד גדול. היום לאריק יש חברה רומניה שיש להם ילד משותף, למה שהוא יעזוב את רומניה ויבוא לישראל? הוא עבר לשם רק בקיץ, פנדורי הולכים לעלות לשלב הבתים ולהרוויח סכום כסף גדול מאוד, אז למה שהם ימכרו אותו? גם הסיפור עם דמארי זו שטות גמורה. בזמנו הוא היה שחקן חופשי והוא לא הגיע להפועל כי קשטן לא רצה אותו "בגלל שהוא לא בעמדה שהוא מחפש" ובסוף העדיף להביא את נוסא.
התחלנו עם הספינים, כמו בתקופות חשוכות...
חבל...
לא נראה לי שזה ספין*.יכול להיות שלא יצליחו להביא אותו.אבל אני מאמין שמנסים.אם מנסים אז זה לא ספין. חוץ מזה שחג׳ג׳ לא נראה כמו אחד שזורק ספינים.
_________________ "הם בהחלט מאמינים שיוכלו גם להרוויח ממנה כסף. הם אומרים שאלי טביב, כשהיה הבעלים, הרוויח". https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001215408
אחרי הראיון עם חג'ג' היה ברור שמתקפת ספינים מתרגשת עלינו, רוחו של מוישיק המנטור הראשי ומוני את לובין שלמדו את העבודה נמצאת שם תמיד. גם אם נניח לרגע שזה נכון, לאו דווקא אריק אלא סדרי הגודל וההחלטה להביא שחקן לעמדה הזו, נשאלת שוב שאלת העיתוי. הרי המצב לא היה שונה לפני שבועיים והעליה לשלב הבתים אקוטית מבחינת התקציב, למה לא אז? אוי...
האמת שזה לא כל כך יושב עם מה שחג'ג' אמר בראיון. הוא דיבר על שחקן בעלות של 3 מיליון שקל שיהיה אפשר למכור אחר כך בהרבה יותר. אריק יעלה יותר מזה כנראה , ואם אני לא טועה הוא כבר בן 28 , לא בדיוק שחקן שאפשר להגיד שיימכר ביותר בעוד שנה- שנתיים. הלוואי שיגיע והכול , אבל אני לא אתפלא אם זה לא השחקן שחג'ג' דיבר עליו.
אני לא חושב שזה ספין מצד הפועל, יותר מאמין שזו הנפצה עיתונאית (הסיפור של מכבי חיפה וישראל היום רק מוכיח שזה אפשרי). קצת מוזר שרשום שהמחיר הוא 900,000 יורו, ובמקרה השווי של אריק בטרנספרמרקט הוא 900,000 יורו.
_________________ "נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)
הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי בדיוק השחקן שאנחנו צריכים.
בכמה פנדורי קנו אותו השנה?
350,000 יורו.
_________________ "נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)
למרות שהייתי הכי בעולם רוצה שפריירה יבוא להפועל, זה נראה לי אולי כמו הטעיה מכוונת בשביל שלא ידעו את באמת מי רוצים להביא. זה לא אייגיבור שבטיס דלוקה לו על התחת עכשיו. מה שכן, לא חושב שהעניין מצביע בביטחון על רצון להביא קשר קדמי, אלא יותר על רצון באותו שחקן ספציפי, שאולי אם לא יצליחו להביא אותו, יעדיפו להביא מגן זר וכך לסגור את העניין בקישור(אין ישראלי לשם)
אחרי מינוי ליהי טביב בבית"ר זה הדבר השני הכי צפוי בעולם, צנציפר עושה ניחוש מושכל ומפרסם, האם זה באמת מי שחג'ג' רוצה להביא ? יכול להיות אבל משום מה יש לי הרגשה שהוא לא שיתף אותו במידע .
טוב, אם לפחות קיבלו שכל להביא זר לקישור וזה לא סתם ספין, אני חייב להעלות את זה שוב.
יובל כתב:
דיילון קלאסן (Daylon Claasen), קשר דרום אפריקאי בן 23, ששיחק בשלוש השנים האחרונות בליירסה מהליגה הבלגית הבכירה. ב-11/12 נתן עונה גדולה וגם הפך לשחקן קבוע בנבחרת דרא"פ, ביולי לפני שנה נפצע ובינואר חזר למגרשים. נחשב לשחקן הכי טוב בליירסה ולאחד הקשרים הכי טובים בבלגיה. בתחילת הקיץ נבחן באברטון וסלטיק ששחררו אותו, ובשבועיים האחרונים קיבל תקופת מבחן ארוכה אצל העולה החדשה לפרמיירליג האל סיטי, שבה הוא הרשים מאוד והם רצו להחתים אותו, אבל באנגליה יש קריטריונים קשיחים מאוד לרישיון עבודה שבהם הוא לא עומד אז הוא שוחרר. עכשיו הוא כבר במבחנים אצל בלקפול, קבוצת מרכז טבלה מהצ'מפיונשיפ ולפי הדיווחים הוא כיכב שם במשחק אימון נגד ניוקאסל, אבל גם שם לא בטוח שהוא יצליח לקבל רישיון עבודה.
מהיר, חזק, דריבל מעולה, מסירות מצוינות, גם יודע לכבוש. בדיוק מה שהיינו צריכים למרכז המגרש מתחילת הקיץ ולצערי אף החתמה לא שינתה את זה. הוא גם שחקן שבקלות אפשר לעשות עליו הרבה כסף תוך שנה-שנתיים.
פחות משלושה שבועות לסיום חלון ההעברות, עדיין שחקן חופשי. עדיין מנסה את מזלו באנגליה אבל כנראה מתקשה לקבל אישור עבודה. לדעתי האישית עם כל הכבוד לאריק שהוא שחקן מצוין ואשמח אם הוא יבוא, זה שחקן ברמה אחרת לגמרי שיכול להביא אליפות. בכל מקרה, בגלל שהוא שחקן חופשי הרבה יותר פשוט להביא אותו ובכל משכורת שלא ישלמו לו זה יצא יותר זול (שלא לדבר על הכסף שאפשר לעשות ממכירה שלו).
הלוואי. אם אין לו סוכן ישראלי הוא לא יגיע. ככה זה עובד פה.
1. אם זה ספין - מדובר אז במסך עשןמכוון של גורם בהפועל שמטעה את צנציפר ודרכו את שאר העולם כאשר המו"מ הוא בכלל מול שחקן אחר.
2. אם זה לא ספין - אז אחרי הראיון של חג'ג' אתמול ב"הארץ", החליט צנציפר להחזיר לעצמו חלק מכבודו המקצועי באופן שבו אולי "הארץ" קיבל ראיון אבל הוא (צנציפר) ו"ידיעות" יהיו אלה שיפרסמו מי השחקן עליו דיבר חג'ג'. מאד יכול להיות שזו הנפצה, תיאוריה בשקל של הכתב או של "מקורב" שגם אינו יודע דבר וחצי דבר ומתבייש להודות בזה.
לא הייתי מתרגש יותר מדי מהידיעה - לדעתי זה לא האריק הזה ואת הסיבות לכך כבר הסבירו מעלי. אני אוסיף את הדיסקרטיות שהיתה עד הראיון ואיני חושב שבגלל הראיון פתאום כולם התחילו לדבר, הרי מה הפריע לצנציפר לפרסם את זה אתמול? הרי המגעים ע"פ חג'ג' נמשכים זה זמן מה. אם תחשבו על זה טוב תבינו שפריירה זה לא הכיוון בכלל.
_________________ כל עוד האמריקאים ישלמו, הערבים יבנו והדרוזים ילחמו - היהודים יחיו... רוצה להצחיק את אלהים? ספר לו על תכניותיך... "העולם הוא מקום מסוכן לחיות בו, לא בגלל האנשים שעושים רע, אלא בגלל אלו שלא עושים דבר בעניין" (א. אינשטיין)
יובל כתב:
לנסות לדחוף את זה למועדון... אולי הם לא יתסכלו בכלל ואולי כן. שווה ניסיון בכל מקרה, למרות התוצאות של מקרה העבר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים
אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה