תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 23:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 115 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות יום ב' - 12/8/13
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 08:54 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות

הפועל חזרה להתאמן אתמול. רן אמר לשחקנים לפני האימונים שלא ילכלכו אחד על השני וכי הסגל הזה יישאר עד סוף העונה ויצטרך להתמודד עם נצחונות והפסדים.

בהפועל העריכו כי בעקבות ההדחה מאירופה הקבוצה תפתח את העונה בגירעון של 5 מיליוני שקלים.

בקבוצה רוצים מגן שמאלי ובשל התנגדות בני יהודה למכור את ראלי, יוחתם כנראה מגן זר.

רב"ש רוצה גם את עמאשה שלא נמצא בתכניות של בנאדו.

זגורי צפוי להיענש בעקבות התנהגותו מול פאנדורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום ב' - 12/8/13
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 08:56 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

גורמים בהפועל ת"א משוכנעים כי מכבי ת"א לוחצת מאחורי הקלעים על בני יהודה, שלא לסכם עם האדומים את עיסקת העברתו של המגן עוז ראלי מכתום לאדום. במתחם חודורוב יחכו לתשובה ממשה דמאיו עד ליום ראשון הקרוב, לפני שיחליטו באופן סופי לגבי העיסקה.
אתמול, לפני האימון, כינס המאמן רן בן שמעון את השחקנים לשיחה על הדשא ואמר להם: "כולנו מאוכזבים, כולנו רצינו להמשיך באירופה, אבל זה לא קרה. אני מבקש מכולנו לעשות יותר למען הצלחת הקבוצה."
האווירה אצל האדומים מתוחה, ושחקנים טוענים שהרגעים האלו מזכירים בדיוק את התקופה הפחות נעימה מהשנה שעברה. גם הפער הגדול בין מחנה האימונים, שהוגדר כאחד המוצלחים בשנים האחרונות, לבין רמת החיבור הירודה במוקדמות הליגה האירופית, הוא דבר ששום גורם במועדון אינו מסוגל להסביר. הקבוצה תערוך מחר משחק אימון מול הפועל ר"ג, שבמהלכו עשויים גילי ורמוט ושי אבוטבול לפתוח בהרכב לראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 09:00 
סמל אישי של המשתמש
אי אפשר היה לחשוב על להחתים מגן שמאלי נורמלי לפני ההדחה מאירופה?
היו צריכים לחכות לקטסטרופה כדי שזה ייקרה?
ופתאום יש גם כסף מהשמיים?
ולא ברור לי הרצון להביא את עמאשה,כרגע זאת העמדה הכי פחות חשובה שאנחנו צריכים אליה עוד חיזוק.
זה נראה לי יותר חיזוק של פאניקה וחיזוק מצוי,מאשר חיזוק רצוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 09:11 
קראתי היום בווינט שאשדוד מחפשת למכור את אושינאווה, לא ממש עקבתי אחרי אשדוד שנה שעברה, מישו מהסקאוטים פה יכול להגיד אם זה שחקן ששוה להביא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 09:22 
סמל אישי של המשתמש
http://one.co.il/Article/221279.html

ציטוט:
אבוקסיס סירב לקצץ בחוזה שלו עם הפועל ת"א
עוזר מאמן הנבחרת יעלה לאדומים כמיליון שקלים בעונה הקרובה. בהפועל דחו הצעה לעסקת חליפין עם מכבי חיפה: עומר דמארי וכסף תמורת וויאם עמאשה.

מלבד העובדה שהקבוצה הפסידה את 12 מיליון השקלים עליהם בנו כתוצאה מהעלייה לשלב הבתים בליגה האירופית, הפועל תל אביב תצטרך להמשיך לשלם בעונה הבאה למאמנה לשעבר, יוסי אבוקסיס.

העלות של אבוקסיס כמיליון שקל ברוטו לעונה, כאשר בהפועל ת"א מספרים כי המאמן שפוטר בעונה שעברה לא הסכים להגיע לכל פשרה עם המועדון.

כל עוד עוזר מאמן הנבחרת לא ייאמן במועדון אחר, האדומים יצטרכו לשאת בתשלום המלא של שכרו. בהפועל ת"א לבטח מתפללים שאבוקסיס יזכה לעבודה כמה שיותר מהר בליגת העל בעונה הקרובה, כדי שיוכלו להסיר מעליהם את העלות הזו.

בנוסף לכך, בהפועל ת"א עוד צריכים לשלם את שכרו של המגן נאאל חוטבא שמוערך בכחצי מיליון שקל ברוטו לעונה. בהפועל ת"א מעריכים כי כבר בקרוב חוטבא ימצא קבוצה, מה שיוריד להם את העלויות.

בן יוסף לא מגיע באופן סדיר למתחם בוולפסון, בהפועל מציינים כי הוא גם לא התאמץ במיוחד כדי למצוא קבוצה אחרת, ואז הוא היה מקטין את הנזק של הקבוצה. אין ספק שהצדדים עוד ייפגשו על כך בערכאות משפטיות.

למרות ההדחה מאירופה, בהפועל ת"א מאמינים כי עד לסוף השבוע הם ישלימו את העברת הקבוצה בבקרה התקציבית עם תקציב של כ-42 מיליון שקל. זאת כאשר אנשי העסקים שנתנו גב לקבוצה וערבויות יצטרכו למעשה לכסות את הכישלון האירופי בכמה מיליוני שקלים טובים.

בתוך כך, בהפועל ת"א דחו אתמול מייד פנייה של סוכן שחקנים למועדון שהציע להם לבצע עסקת חליפין, וויאם עמאשה להפועל ת"א בתמורה לעומר דמארי למכבי חיפה ופיצוי כספי. האדומים הבהירו כי דמארי לא למכירה, וגם ההדחה מאירופה לא תגרום להם למכור אותו. בהפועל כעסו על ההצעה הזו, ומבחינתם לא משנה מה יהיה, הם יסתדרו כלכלית גם בלי למכור את דמארי.
[/url]

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 09:26 
היה ראיון גם בוואן עם קנדה. לא כזה מעניין. קצת מתבכיין שנשמות טובות בהפועל לכלכו עליו, ועל כך שהפועל הראתה לו את הדרך החוצה ולא רצתה אותו עכשיו. הוא אומר שהמטרה זה לחזור למעלה והוא לא סוגר שום דלת שם כולל מכבי אם הפועל לא רוצים אותו.

http://www.one.co.il/Article/221247.html

וגם כתוב שם שאלרואי מועמד לוורוצלאב ולסיאטל

http://www.one.co.il/Article/221270.html

נערך לאחרונה על ידי אבשה בתאריך 12 אוגוסט 2013, 09:30, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 09:27 
סמל אישי של המשתמש
כל הסיפור עם ראלי נראה לי לא רציני. חוץ ממגן שמאלי וקשר, חסר לנו עוד בלם. חיימוביץ' זה פנדל בטוח ליריבה בכל משחק שהוא יעלה. או אדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 09:28 
סמל אישי של המשתמש
אם עמאשה מגיע רן יצחק מיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 09:32 
שער 7 הוא אדום כתב:
ולא ברור לי הרצון להביא את עמאשה,כרגע זאת העמדה הכי פחות חשובה שאנחנו צריכים אליה עוד חיזוק.

מה לא ברור? אתה כרגע עם שני חלוצים ורבע. זה שיש עוד עמדות שדורשות חיזוק לא אומר שלא צריך חלוץ ובכל מקרה, לא הייתי לוקח כל פרסום ומתייחס אליו כמו אל תורה מסיני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 09:35 
סמל אישי של המשתמש
כל הזמן הייתי בטוח שחיים רמון ואבוקסיס לא חתמו שום חוזה לעוד עונה. שהכל היה הסכם לחיצת יד בניהם.
פשוט טימטום מצד רמון. יש לו פשוט טעם רע מאוד במאמנים או שהוא לא ממש מבין את חשיבותו של המאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 09:35 
סמל אישי של המשתמש
jonati כתב:
קראתי היום בווינט שאשדוד מחפשת למכור את אושינאווה, לא ממש עקבתי אחרי אשדוד שנה שעברה, מישו מהסקאוטים פה יכול להגיד אם זה שחקן ששוה להביא?

בעיתון היה כתוב שהם רוצים מיליון יורו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 09:39 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:

מה לא ברור? אתה כרגע עם שני חלוצים ורבע. זה שיש עוד עמדות שדורשות חיזוק לא אומר שלא צריך חלוץ ובכל מקרה, לא הייתי לוקח כל פרסום ומתייחס אליו כמו אל תורה מסיני

אתה עם 4 חלוצים בסגל (שכטר,דמארי,יצחק,שרם) כשבמשחק האחרון בכלל לא היה לך חלוץ מחליף על הספסל.
עמאשה מאוד מיותר בסגל הנוכחי, עדיף להשקיע את כל מה שיש בשדרוג ההגנה, מגן שמאלי תחילה ואם אפשר להביא בלם מחליף שיכול לשחק גם כקשר אחורי אז זה בכלל יהיה מצוין.

אני בכלל מציע שקודם נראה שכל הסגל הנוכחי עובר בבקרה, עם כל הערבויות הנגזרות, ואז נתחיל לחשוב על איזה רכש צריך לבוא ולאיזו עמדה. הפרסומים בתקשורת שקולים כרגע לאוויר חם במקרה הטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 09:40 
redrony כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:

קודם כל אם אני מנסה להבין את הלחץ של רב"ש על עמאשה זה בגלל שהוא רוצה לשחק עם 3 חלוצים בהרכב , דבר שני נראה לי שיש מספיק שחקנים שיכולים לשבת על הספסל בהפועל , חיזוק צריך לעמדות שאין בהם שחקנים לא כאלו שיש .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:

לא מסכים בכלל.
מגן שמאלי חייבים, זה ברור.
לגבי עמאשה, זה דווקא חיזוק די נדרש. זגורי לא מתאים/בשל להיות בהרכב, ו-ורמוט כנראה מתוכנן לאמצע.
לכן, עמאשה יכול להיות תוספת מעולה לדמארי ושכטר. הוא גם בדיוק סוג השחקן שמתאים למערך של בן שמעון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 09:44 
עמאשה או כל חלוץ ליגה מוכח וטוב הוא בודאי לא מיותר. אתה כרגע עם שני חלוצים בכירים, שרם שהוא עוד ילד ורן יצחק שאני לא יודע מי זה.
אם היית אומר לי מגן שמאלי או עמאשה, אז בסדר, אבל לא זה הדיבור כרגע. נראה לי שדי ברור שמגן שמאלי הוא בעדיפות ראשונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
עמאשה או כל חלוץ ליגה מוכח וטוב הוא בודאי לא מיותר. אתה כרגע עם שני חלוצים בכירים, שרם שהוא עוד ילד ורן יצחק שאני לא יודע מי זה.
אם היית אומר לי מגן שמאלי או עמאשה, אז בסדר, אבל לא זה הדיבור כרגע. נראה לי שדי ברור שמגן שמאלי הוא בעדיפות ראשונה

זה שהוא ילד ושאת השני לא מכיר, זה עדיין לא נותן לגיטמציה לקנות חלוץ במקום מגן או קשר שאנחנו כל כך חייבים.
להזכיר לך מי היה חלוץ ההרכב שלך בחצי השני של עונת הדאבל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 09:47 
האדס כתב:
redrony כתב:

זה שהוא ילד ושאת השני לא מכיר, זה עדיין לא נותן לגיטמציה לקנות חלוץ במקום מגן או קשר שאנחנו כל כך חייבים.
להזכיר לך מי היה חלוץ ההרכב שלך בחצי השני של עונת הדאבל?

למה במקום? יש לך בעיה עם הבנת הנקרא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 09:48 
סמל אישי של המשתמש
אמרו שסאשה גם מגן שמאלי לא? אם הוא סביר שם עדיף להשקיע מה שיש בקשר מרכזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
מלכתחילה אמרתי שההחתמה של רן יצחק הייתה נמהרת מדי, והיה עדיף לחכות למצות אופציות טובות יותר, ביניהן עמאשה.
כל הכבוד שסגרו את השלד של הקבוצה מוקדם, אבל זה לא אומר שצריך לסגור את חלון ההעברות בסוף יוני,
ולא היה קורה כלום אם בינתיים היה לנו רק את שרם בתור החלוץ השלישי שגם ככה יושב ביציע.

בכל מקרה, גם בלי להביא את עמאשה חייבים להשאיל את עדן שרם, אין לנו צורך בו כרגע ואם הוא נשאר העונה בהפועל הקריירה שלו הולכת לפח.
השנה הוא כבר יהיה בן 21 והוא חייב לשחק. אם מביאים את עמאשה, על אחת כמה וכמה צריך להשאיל אותו, ומקסימום רן יצחק ישאר כחלוץ רביעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 09:54 
Shacham כתב:
אמרו שסאשה גם מגן שמאלי לא? אם הוא סביר שם עדיף להשקיע מה שיש בקשר מרכזי.

לא יודע לגבי סאשה אבל שיביאו כבר קשר!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:

לא מסכים בכלל.
לגבי עמאשה, זה דווקא חיזוק די נדרש. זגורי לא מתאים/בשל להיות בהרכב, ו-ורמוט כנראה מתוכנן לאמצע.
לכן, עמאשה יכול להיות תוספת מעולה לדמארי ושכטר. הוא גם בדיוק סוג השחקן שמתאים למערך של בן שמעון.

עמאשה באמת יכול להיות אחלה חיזוק,ולליגה שלנו הוא באמת יופי של רכש אם וכאשר,אבל ברור שמביאים אותו כי המערכת נכנסה לסחרור.
בדיוק כמו בכל סיום של חלון העברות עושים החתמות של פאניקה,ולא החתמות הגיוניות.
לא צריך להיות גאון כדורגל כדי להבין שלפני עמאשה צריך להביא לפה מגן שמאלי,קשר אחורי ובלם,כי כרגע כל משחק אנחנו מתחילים במינוס גול עם החלק האחורי הנוכחי.
וכמו שנאמר פה,כרגע יש לנו את שכטר ודמארי שכל אחד מהם הוא כוח בפני עצמו,ועוד 2 מחליפים כמו שרם ויצחק שהם אופציות סבירות,ולמרות שעמאשה שחקן די מגוון שלא חייב לשחק בשפיץ,ההבאה שלו כרגע (שתגיע כנראה על חשבון הבאה אחרת שיש לנו צורך בה),היא די מיותרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 10:06 
אנחנו חייבים מגן שמאלי לפני כל דבר אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 10:15 
שער 7 הוא אדום כתב:
kruvi1 כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:

לא מסכים בכלל.

עמאשה באמת יכול להיות אחלה חיזוק,ולליגה שלנו הוא באמת יופי של רכש אם וכאשר,אבל ברור שמביאים אותו כי המערכת נכנסה לסחרור.
לא צריך להיות גאון כדורגל כדי להבין שלפני עמאשה צריך להביא לפה מגן שמאלי,קשר אחורי ובלם,כי כרגע כל משחק אנחנו מתחילים במינוס גול עם החלק האחורי הנוכחי.
וכמו שנאמר פה,כרגע יש לנו את שכטר ודמארי שכל אחד מהם הוא כוח בפני עצמו,ועוד 2 מחליפים כמו שרם ויצחק שהם אופציות סבירות,ולמרות שעמאשה שחקן די מגוון שלא חייב לשחק בשפיץ,ההבאה שלו כרגע (שתגיע כנראה על חשבון הבאה אחרת שיש לנו צורך בה),היא די מיותרת.

שוב השאלה על מה אתה הולך על איכות או כמות ?
שישקיעו את מירב הכסף או על מגן או על עושה משחק , אם אפשר שנים מה טוב , בכל מקרה אני מעדיף שחקן אחד טוב להרכב על מחליף לבלם ושחקן בינוני להרכב
ובכלל נראה לי יותר ויותר שרב"ש הוא מסוג האנשים שדי עקשנים בגישתם ,לכן מהרגע שהוא בא לפה הוא רוצה לשחק 4-4-3 עם שלושה חלוצים מהירים ככה שלפי זה גילי (אם אנחנו אוהבים את זה או לא )
ישחק באמצע העונה מתחת לשלושה חלוצים ומעל בריאן/גורדנה/אבוטבול/סשה זו השיטה וזו ברירת המחדל שלו ורואים את זה מהרגע הראשון , אז אם אני לוקח את זה כנתון שאי אפשר לשנות , יש שלוש עמדות להרכב שצריכות חיזוק מגן שמאלי ,קשר אמצע וחלוץ , אם צריך לבחור מה הכי דחוף אני הייתי בוחר בקשר אמצע ->מגן שמאלי -> חלוץ , זה סדר העדיפויות לחיזוק
שוער
X קולין איליץ דגני
סשה X
ורמוט
שכטר X דמארי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 10:30 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ',
גם אם אני מסכים עם הניתוח שלך אתה חי בסרט אם אתה חושב שגרזיצ'יץ' ייצא מההרכב בחודשיים הקרובים, ללא קשר ליכולת שלו על המגרש. אני סקפטי אם רב"ש יביא קשר במקומו עד לתום מועד ההעברות, את החיזוק (אם וכאשר) הוא יביא לצד שמאל של ההגנה ו/או לחלק הקדמי בדוגמת קשר לשמאל או חלוץ נוסף לשכטר ודמארי.

אגב, אם מביאים רק את ראלי אז קיימת האופציה לעבור למערך יהלום סטייל מילאן עם גרזיצ'יץ' מאחור, לפניו סאשה וגורדנה ועם גילי מתחת לשכטר ודמארי. דגני מראה עד עכשיו יכולת מצוינת מבלי שהוא משחק עם קשר ימני, ראלי יוכל לעשות זאת באותה מידה לדעתי (גם ככה הוא סוג של מגן/קשר).
ממה שהצלחתי להבין מרב"ש עד עכשיו, זה לא יקרה והוא ימשיך עם ה 4-3-3 שלו עד שזה ידבק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
kruvi1 כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:

לא מסכים בכלל.

על עמאשה כבר דובר, וידוע שבן שמעון רוצה להביא אותו עוד הרבה לפני ה"סחרור".
דבר שני, לפי הפירסום, מדובר גם על הבאה של מגן שמאלי. כך ששני הדברים לא קשורים.
דבר נוסף, אם אני מבין נכון, עמאשה לא מגיע כדי להוות תחליף לשכטר ודמארי, אלא הוא מגיע להרכב. על חשבון זגורי.
בלם לא יביאו לך. אם כל זה שקולין נראה חלש, אף אחד, בטח לא במציאות הכלכלית של הפועל, יחתוך לך בלם זר אחרי 4 משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
אם אבוקסיס עדין מקבל שכר מלא מהפועל, אז שיואיל בטובו להגיע לכל האימונים ולהעביר אימונים אישיים בצד לתומר בן יוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 10:40 
kobster כתב:
סימרוטיץ',
גם אם אני מסכים עם הניתוח שלך אתה חי בסרט אם אתה חושב שגרזיצ'יץ' ייצא מההרכב בחודשיים הקרובים, ללא קשר ליכולת שלו על המגרש. אני סקפטי אם רב"ש יביא קשר במקומו עד לתום מועד ההעברות, את החיזוק (אם וכאשר) הוא יביא לצד שמאל של ההגנה ו/או לחלק הקדמי בדוגמת קשר לשמאל או חלוץ נוסף לשכטר ודמארי.

אגב, אם מביאים רק את ראלי אז קיימת האופציה לעבור למערך יהלום סטייל מילאן עם גרזיצ'יץ' מאחור, לפניו סאשה וגורדנה ועם גילי מתחת לשכטר ודמארי. דגני מראה עד עכשיו יכולת מצוינת מבלי שהוא משחק עם קשר ימני, ראלי יוכל לעשות זאת באותה מידה לדעתי (גם ככה הוא סוג של מגן/קשר).
ממה שהצלחתי להבין מרב"ש עד עכשיו, זה לא יקרה והוא ימשיך עם ה 4-3-3 שלו עד שזה ידבק.

בשביל יהלום אתה צריך מגינים תוקפים ומהירים. אין לנו את זה, וראלי הוא ימני ברגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 10:42 
ראיתי שאשדוד שוקלת למכור את אושינאווה כדי לפנות מקום לחלוץ?
הוא טוב והוא מגן שמאלי לא? כמה הם ירצו עליו לדעתכם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 10:44 
שחקן טוב מאוד ממה שראיתי... אם הם באמת רוצים למכור אותו ובמחיר טוב (מה שכנראה באמת לא יקרה עם ג'קי בן זקן) אז הוא אופציה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
kobster כתב:
סימרוטיץ',

בשביל יהלום אתה צריך מגינים תוקפים ומהירים. אין לנו את זה, וראלי הוא ימני ברגל.

יותר מתוקפים, אתה צריך מגנים פשוט תותחים בשביל שיטה כזו, כאלו שמספיק טובים בהתקפה בשביל ליצור התקפות בלי עזרה כמעט בכלל, ומספיק טובים בשביל להתמודד עם 2 שחקנים בהגנה כמעט בלי עזרה.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 115 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: