שער 7 הוא אדום כתב:
kruvi1 כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
אי אפשר היה לחשוב על להחתים מגן שמאלי נורמלי לפני ההדחה מאירופה?
היו צריכים לחכות לקטסטרופה כדי שזה ייקרה?
ופתאום יש גם כסף מהשמיים?
ולא ברור לי הרצון להביא את עמאשה,כרגע זאת העמדה הכי פחות חשובה שאנחנו צריכים אליה עוד חיזוק.
זה נראה לי יותר חיזוק של פאניקה וחיזוק מצוי,מאשר חיזוק רצוי.
לא מסכים בכלל.
מגן שמאלי חייבים, זה ברור.
לגבי עמאשה, זה דווקא חיזוק די נדרש. זגורי לא מתאים/בשל להיות בהרכב, ו-ורמוט כנראה מתוכנן לאמצע.
לכן, עמאשה יכול להיות תוספת מעולה לדמארי ושכטר. הוא גם בדיוק סוג השחקן שמתאים למערך של בן שמעון.
עמאשה באמת יכול להיות אחלה חיזוק,ולליגה שלנו הוא באמת יופי של רכש אם וכאשר,אבל ברור שמביאים אותו כי המערכת נכנסה לסחרור.
בדיוק כמו בכל סיום של חלון העברות עושים החתמות של פאניקה,ולא החתמות הגיוניות.
לא צריך להיות גאון כדורגל כדי להבין שלפני עמאשה צריך להביא לפה מגן שמאלי,קשר אחורי ובלם,כי כרגע כל משחק אנחנו מתחילים במינוס גול עם החלק האחורי הנוכחי.
וכמו שנאמר פה,כרגע יש לנו את שכטר ודמארי שכל אחד מהם הוא כוח בפני עצמו,ועוד 2 מחליפים כמו שרם ויצחק שהם אופציות סבירות,ולמרות שעמאשה שחקן די מגוון שלא חייב לשחק בשפיץ,ההבאה שלו כרגע (שתגיע כנראה על חשבון הבאה אחרת שיש לנו צורך בה),היא די מיותרת.
שוב השאלה על מה אתה הולך על איכות או כמות ?
שישקיעו את מירב הכסף או על מגן או על עושה משחק , אם אפשר שנים מה טוב , בכל מקרה אני מעדיף שחקן אחד טוב להרכב על מחליף לבלם ושחקן בינוני להרכב
ובכלל נראה לי יותר ויותר שרב"ש הוא מסוג האנשים שדי עקשנים בגישתם ,לכן מהרגע שהוא בא לפה הוא רוצה לשחק 4-4-3 עם שלושה חלוצים מהירים ככה שלפי זה גילי (אם אנחנו אוהבים את זה או לא )
ישחק באמצע העונה מתחת לשלושה חלוצים ומעל בריאן/גורדנה/אבוטבול/סשה זו השיטה וזו ברירת המחדל שלו ורואים את זה מהרגע הראשון , אז אם אני לוקח את זה כנתון שאי אפשר לשנות , יש שלוש עמדות
להרכב שצריכות חיזוק מגן שמאלי ,קשר אמצע וחלוץ , אם צריך לבחור מה הכי דחוף אני הייתי בוחר בקשר אמצע ->מגן שמאלי -> חלוץ , זה סדר העדיפויות לחיזוק
שוער
X קולין איליץ דגני
סשה X
ורמוט
שכטר X דמארי