תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 23:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: גילי המאסטרו ורמוט
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 09:58 
עונות חולפות, מאמנים חדשים מגיעים, הסגלים משתנים, אבל המאסטרו הוא אותו מאסטרו.
נכנס במהלך המחצית השנייה ולא תרם כלום למשחק, מעבר לזה, אני פשוט מרחם על המגן השמאלי/ימני שנאלץ לחפש את הקשר שאמור לשחק איתו באגף, התנועות ידיים המגוחכות האלו של ה"אני כאן, תנו לי את הכדור!!" כבר לא עובדות, והמשחק המזעזע לרוחב מבלי לנסות לשחק קדימה ולסכן את השער כבר עברו כל גבול.
אז אולי הוא חזר מפציעה, ויש סיכוי שהוא ישתפר(כמובן), אבל את הכישרון הכי גדול שלו הוא חידד מעולה בזמן שלא שיחק, היכולת המדהימה להימצא באזור הכדור אבל להצליח להתחבא בצורה כל כך מוצלחת, ולשחק מאחורי קו ההגנה כך שהכדור לא יוכל להגיע אליו, מדהימים אותי כל פעם מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: גילי המאסטרו ורמוט
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 09:59 
סמל אישי של המשתמש
אתה מבלבל את המוח
לא היה לו עם מי לשחק, כל הקבוצה עמדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 10:02 
בוז כתב:
עונות חולפות, מאמנים חדשים מגיעים, הסגלים משתנים, אבל המאסטרו הוא אותו מאסטרו.
נכנס במהלך המחצית השנייה ולא תרם כלום למשחק, מעבר לזה, אני פשוט מרחם על המגן השמאלי/ימני שנאלץ לחפש את הקשר שאמור לשחק איתו באגף, התנועות ידיים המגוחכות האלו של ה"אני כאן, תנו לי את הכדור!!" כבר לא עובדות, והמשחק המזעזע לרוחב מבלי לנסות לשחק קדימה ולסכן את השער כבר עברו כל גבול.
אז אולי הוא חזר מפציעה, ויש סיכוי שהוא ישתפר(כמובן), אבל את הכישרון הכי גדול שלו הוא חידד מעולה בזמן שלא שיחק, היכולת המדהימה להימצא באזור הכדור אבל להצליח להתחבא בצורה כל כך מוצלחת, ולשחק מאחורי קו ההגנה כך שהכדור לא יוכל להגיע אליו, מדהימים אותי כל פעם מחדש.

wtf
עד גילי
גילי :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
הודעה שהיא בושה אחת גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 10:05 
היה מצויין אתמול.
כמה שטויות רשמת,הוא היחיד שלא ברח מהכדור וכל הזמן רק בא לקבל ורצה שימסרו לו,בעט איזה 3 בעיטות לשער.
הוא היה הכי מסוכן אצלנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 10:07 
היחיד שהפיח קצת תקוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 10:13 
גילי ורמוט
:ROSE: :HEART2: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 10:49 
דביל.
גילי ורמוט הוא לא מסי. הוא שחקן ליגה מצוין ואולי מהישראלים היותר מוכשרים שיש היום, אבל ראבק, כמה הוא יכול לעשות כבר לבד?
הפועל לא יכולה לבנות את המשחק שלה רק על גילי ועוד 10 אפורים. הפועל צריכה עוד שחקן כמו גילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 10:51 
מרחם עליו
לא היה לו עם מי לשחק,
רץ מאגף לאגף כדי לקבל כדור ,
האחרון שצריך להתלבש עליו זה גילי

גילי :ROSE:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
דווקא היה פעיל מאוד, עשה כמה פעולות טובות ביחד עם גורדנה
אם היה פותח בהרכב אולי הכל היה נראה אחרת.
גילי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 10:58 
שבתאי יחבס כתב:
אתה מבלבל את המוח
לא היה לו עם מי לשחק, כל הקבוצה עמדה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 11:05 
סמל אישי של המשתמש
הוא הכניס שינוי אבל שאר הקבוצה הייתה כל כך מפוזרת ולחוצה ועקב כך לא היה לו עם עם לשחק. לקראת הסוף ראינו אותו ואת שכטר מנסים שניהם ביחד אבל הם קצת רחוקים מהיכולת הטובה שכולנו מכירים..

הוא חייב לפתוח מול סכנין!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גילי המאסטרו ורמוט
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 11:12 
הודעה מטופשת ודבילית. בלי גילי, הקבוצה הזו שווה לפח. מה שיש לו ברגליים, אין לאף שחקן בליגה. עונה טובה שלו זה ההבדל בין מרכז טבלה לצמרת. בינתיים, אני לא רואה מישהו יותר טוב ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 11:16 
מכל המהללים שהגיבו כאן, האם מישהו יכול להזכיר לי פעולה אחת, אחת, שבה המאסטרו היה מעורב והובילה למצב מסוכן במשחק אתמול? עכשיו שוב תטענו שזה גילי המוכר ועוד 10, ושהוא היחידי שניסה ורץ מאגף לאגף(מתי הריצה הזו קרתה? אשמח לדעת), אבל שי אבוטבול לדוגמה, שלא מוערך בפורום הזה, נתן אתמול לדגני שני כדורים שהובילו למצב מסוכן, וגילי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 11:19 
סמל אישי של המשתמש
גילי נכנס שהרומנים היו בשיא הבונקר ומשיכת הזמן, ובדקות שהקבוצה פשוט עמדה ולא זזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
אתה יודע שהוא לא שיחק כמעט שנה, נכון?
דבר שני, דוקא כשניכר עליו שהוא עוד לא הוריד חלודה, היה אתמול היחיד אולי שעשה משהו שקשור לכדורגל. מה ציפית, שאחרי ציעה הוא יכנס למשחק וישים חמישייה ויעבור פעמיים את כל ההגנה שלהם? אתה גם ככה כנראה לא אוהב אותו ממזמן, לפי הציניות עם "המאסטרו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 11:33 
אז עכשיו זה הבונקר הרומני (שהתחיל רבע שעה אחרי שהוא נכנס, ככה שהטענה שלך לא נכונה.) והחלודה מכוון שלא שיחק שנה?

בוז כתב:
מכל המהללים שהגיבו כאן, האם מישהו יכול להזכיר לי פעולה אחת, אחת, שבה המאסטרו היה מעורב והובילה למצב מסוכן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
בוז כתב:
אז עכשיו זה הבונקר הרומני (שהתחיל רבע שעה אחרי שהוא נכנס, ככה שהטענה שלך לא נכונה.) והחלודה מכוון שלא שיחק שנה?

בוז כתב:
מכל המהללים שהגיבו כאן, האם מישהו יכול להזכיר לי פעולה אחת, אחת, שבה המאסטרו היה מעורב והובילה למצב מסוכן?

אתה מביך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 11:36 
אחת ההודעות הכי מטומטמות שקראתי כאן.

גילי מאז שנכנס היה השחקן הכי פעיל בהפועל. זאת עובדה. אתה יכול להגיד שהוא לא תרם בכלל ( מה שגם לא נכון) אבל להגיד שהוא נעלם? זה לעשות מעצמך צחוק.

עיון קצר בפרופיל שלך מראה שזאת חלק מאג'נדה. מהשנייה שגילי חתם אתה מרעיל נגדו.
מה היה לך להגיד על החתימה?
"יופי. הבאנו שחקן שירד 2 ליגות בשנתיים"

אתה עיוור וקצת בלי מושג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
בוז כתב:

בוז כתב:

תראה זה די קשה לשחק לבד כשדמארי ושכטר מנסים להתחבא מאחורי הבלמים וכל שאר הפועל נמצאת בעמידה על האמצע. אבל כן. זכור לי מהלך או שניים שלו שגרמו לכדור להיכנס לרחבה מבלי להרים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 11:40 
בוז כתב:
מסכן פנסטיל,ניסה לעשות איתו במחצית הראשונה כמה פעמים דאבל פס אבל אז קלט שפשוט אי אפשר להגיע אליו כי הוא לא ממש רוצה את הכדור. מאסטרו.
מעבר לזה,התגעגעתי למשחק לרוחב,החזרת הכדור הבטוחה אחורה,ובמיוחד לגארבג' טיים,זמן שבו גילי ורמוט הוא תמיד השחקן הכי טוב ,רעב ומסוכן על המגרש.

בוז כתב:
ראצ'ו כתב:
כשהוחלט להביא את גילי ורמוט להפועל ידעו שיש לזה מחיר ויצטרכו לשחרר שחקנים תמורת זה. .

יופי של טענה,הביאו שחקן שנתן עונה וחצי טובה במהלך כל שנותיו בהפועל,שחקן שמגיע אחרי עוד ניסיון אירופי מוצלח במהלכו היה שותף לירידה של שתי קבוצות בשתי ליגות שונות,שהמערכת שלו מובנית גם ככה לחוסר אחריות ובריחה מהכדור בשעה שצריכים אותו,ותמורתו משחררים אחד משני שחקנים עם קבלות,הקשר האחורי הכי טוב בליגה הישראלית או אחד מהחלוצים הטובים בליגה בשנים האחרונות ועוד למי?למכבי.
כל הכבוד,מחכה כבר שהמאסטרו יפרע את השטרות.

בוז כתב:
אחרי שתם עוד ניסיון מוצלח של אדון ורמוט בכדורגל האירופי,במהלכו היה שותף לירידת ליגה של שתי קבוצות בשתי ליגות שונות,גם אני חייב להצטרף לקריאה,חזור אלינו גילי!

הקשר האחורי הכי טוב בארץ כבר שנתיים לא רואה דשא. והחלוץ האימתני שרצו להעביר למכבי היה עושה טובה שהוא משחק. אבל היי! המאסטרו משחק רק בגארבג' טיים. ומה נגיד? רחמים על פנטסיל. לא היה לו קשר ימני. בגלל זה חטפו אותו חזרה לפרימיירליג.

אולי הכי טוב זה להתעלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
אין ספק שהבריחה שלו מהכדור וזה שהוא הכי טוב במאני טיים באו לידי ביטוי במשחקים כמו טפליצה בחוץ, סלטיק, הדרבי השני בעונת הדאבל, ה3-3 מול נתניה, משחק העונה בקריית אליעזר או משחק האליפות בטדי
בקיצור, אתה מביך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 12:00 
אני מבין שלהשתמש במילים לכאורה מעליבות, זה חלק מהלקסיקון של האנשים שכותבים כאן (כנראה חסך משימוש במילים כאלו בחיים האמיתיים , מול בני אדם, גורם לך לכתוב אותם המון מול מחשב) אבל אני עדיין מחכה לתשובה.

בוז כתב:
מכל המהללים שהגיבו כאן, האם מישהו יכול להזכיר לי פעולה אחת, אחת, שבה המאסטרו היה מעורב והובילה למצב מסוכן במשחק אתמול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 12:06 
בוז כתב:
אני מבין שלהשתמש במילים לכאורה מעליבות, זה חלק מהלקסיקון של האנשים שכותבים כאן (כנראה חסך משימוש במילים כאלו בחיים האמיתיים , מול בני אדם, גורם לך לכתוב אותם המון מול מחשב) אבל אני עדיין מחכה לתשובה.

בוז כתב:
מכל המהללים שהגיבו כאן, האם מישהו יכול להזכיר לי פעולה אחת, אחת, שבה המאסטרו היה מעורב והובילה למצב מסוכן במשחק אתמול?

אוקיי.

הבעיטה שמ5 מטר שעפה החוצה. זה גילי בעט. זה המצב הכי מסוכן שהיה לנו באותה מחצית חוץ מהמסירה של דגני לגורדנה.

חוץ מזה, הפעם היחידה האחרת שהגענו לשער זה היה כשהוא עבר שחקן 20 מטר מהשער (חתך לימין) ובעט יחסית חלש.
אתה יכול להזכיר לי פעולה אחת, אחת, שבה שכטר היה מעורב והובילה למצב מסוכן במשחק אתמול? ושל זגורי? ספורי?
אתה יכול?

אני מחכה לתשובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 12:07 
בוז'אן קרקיץ' כתב:
אין ספק שהבריחה שלו מהכדור וזה שהוא הכי טוב במאני טיים באו לידי ביטוי במשחקים כמו טפליצה בחוץ, סלטיק, הדרבי השני בעונת הדאבל, ה3-3 מול נתניה, משחק העונה בקריית אליעזר או משחק האליפות בטדי
בקיצור, אתה מביך

גם אנחנו מחכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
בוז כתב:

בוז כתב:

ונניח הוא לא הוביל אתמול במשחק למצב מסוכן, אז ניצחת וזה אומר שגילי אפס ולא מאסטרו?
ומה שכתב נרקוטיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 13:02 
האתרוגים העונה עדינים במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 13:11 
סמל אישי של המשתמש
המשתמש "בוז" מגיח פעם בשנה כדי לרדת על ורמוט:
viewtopic.php?f=4&t=88534&p=1546444#p1546444

בוזבוז, יש לי רק משהו אחד להגיד לך:
באזל :HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 13:14 
אתה רציני?

הביקורות שלך על גילי ורמוט היו יכולות להיות הגיונות במצבים אחרים ובעונות אחרות, אבל, ביחס למשחק של אתמול - אין אפילו טיפה של אמת בדברייך ההזויים. נכון, לפעמים לגילי ורמוט יש משחקים שהוא נעלם בהם, לא מספיק יורד להגנה ומשחק מפוחד. אתמול - אני לא יכול לחשוב על שחקן אחד שנראה טוב יותר ממנו, או פעיל יותר ממנו במשחק. מרגע שורמוט נכנס - הוא ביקש כל הזמן את הכדור, עשה תנועה ששחררה קצת את המשחק, פתח ת'משחק לדגני.
מי היה נראה פעיל יותר או טוב יותר? דמארי? זגורי? סאשה? ספורי? הרוש?
תן רק שם אחד.

(ודר"א, אחלה בחירה של שם משתמש)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
והוא עדיין ישאל מה גילי עשה כשנכנס. גם בעמוד 70.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: