תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 01:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 119 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות יום ראשון 4/8
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 04:17 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות
נדב צנציפר

שחקנים בהפועל ת"א: ציפינו מבן-שמעון לחשוב יותר התקפי

שחקנים בכירים בהפועל ת"א מתחו ביקורת בסוף השבוע על המאמן רן בן-שמעון, בעקבות ה-1:1 ברומניה מול פאנדורי בסיבוב המוקדמות השלישי בליגה האירופית. אותם שחקנים טענו: "רן קיבל כל שחקן שהוא ביקש, אבל אין כל שינוי בהפועל. על שחקנים שהביא הוא שומר בצמר גפן, כמו דני עמוס ובראיין גרזיצ'יץ'. ציפינו ממנו שיחשוב יותר התקפי, אבל אצלו רק התוצאה חשובה".
לאור התקציב הגבוה - 45 מיליון שקל - גורמים בכירים בהפועל הופתעו מהדיבורים של המאמן על חיזוק צפוי. "בן-שמעון קיבל הכל. אם לא נגיע לבתים זה יהיה כישלון", אמרו הגורמים.
בהפועל בחנו אפשרות לצרף את עוז ראלי מבני-יהודה, אבל הניסיון עדיין לא הבשיל למו"מ.

---

מעריב
יניב טוכמן

בקבוצה מנסים לצרף את עוז ראלי, שהיה מועמד הקיץ גם למכבי ת"א. העסקה תצבור תאוצה אם הפועל תעבור את פנדורי בדרך לליגת אירופה, ובעוד שעם השחקן עצמו לא תהיה בעיה להסתדר, בני יהודה צפויה לדרוש עליו סכום גבוה.

"הפועל ת"א זה בלוף. כלום"
יעקב אקהויז, שיאן ההופעות של האדומים, מתבייש באנרכיה שמכרסמת במחלקת הנוער בה עבד עד העונה • הכסף זורם רק בבוגרים, חוסר המקצועיות חוגג והקומבינות בצמרת מזכירות קאנטרי קלאב • "מי שמשתולל, נופל. היסודות פה תמיד היו תוצרת בית"
אייל לוי

"הפועל ת"א זה לא מועדון כדורגל, זה קאנטרי קלאב". יעקב אקהויז ביקש לוודא שרשמתי את המילים הראשונות בהדגשה. "חבר מביא חבר. זה עצוב ולא נותן לי לישון בשקט. הם לא יבינו שכל עוד אין עבר והווה, אז גם אין עתיד. מ-11 שחקנים שפתחו באירופה רק אחד תוצרת בית. מביאים בסכומים אדירים כוכבים ולמחלקת הנוער אין כסף. בושה וחרפה".
אקהויז הוא סמל בהפועל. קפטן, שיאן ההופעות במועדון בכל הזמנים. הגיע בגיל 13 עם טרמפים משכונת מורשה ברמה"ש. הארי גיים העלה אותו לבוגרים בגיל ,16.5 וכשנכנס להרכב החמיץ ב-400 משחקים רק אחד, בגלל מות אביו. שחקן נשמה לפי ההגדרה. נותן הרבה, מקבל מעט.
בעונה שעברה ינקה היה אחראי על אימון החלק ההגנתי במחלקת הנוער, אבל הקיץ החליט לצאת במלחמת עולם במטרה להפוך את התשתית המנהלת במתחם חודורוב.
"קבעתי פגישה עם אמיר לובין, המנכ"ל", סיפר אקהויז על התהליך. "מגיע לשם, מדווח איך העסק מתנהל ואומר לו בפנים שאני רוצה את הראש של מאיר אורנשטיין, נשיא מחלקת הנוער, כי הוא הורס את המועדון. לובין קרא למאמן רן בן שמעון שישמע, הוא הרי אחראי מקצועית גם על הנוער. אני מספר ורן אומר 'שמע ינקה, אני לא יכול לעשות שינויים. ייקח זמן'. אמרתי לו 'לא יהיה לך זמן. אני מכיר את התפקיד שלך'. אמר לי 'אני רוצה שנעבוד ביחד, לאט לאט נתקן'. עניתי 'עם אורנשטיין לא אשאר פה רגע'.
"הזמין אותי לאימון הבוגרים לפני היציאה למחנה האימונים בפולין. באתי למתחם ומורדי דדון, המנהל, נהיה עגבנייה. מה אני עושה בממלכה שלו? נכנסתי לרן, לחדר, הוא בדיוק הכין את האימון. יצאנו החוצה איך שנגמר התרגול והשחקנים עשו מתיחות. רן אמר לי 'אני רוצה אותך פה'. עניתי 'תודה רבה שאתה מנסה לעזור, אבל לא אשתוק עד שאורנשטיין יעוף. אני לא מחפש ג'ובים. צריך טיפול נמרץ במחלקת הנוער. שני מיליון שקל שיוזרמו לשם במקום שיבוזבזו על הבוגרים. אין פה חזון'. "אמרתי את האמת. אבוטבול ורמזי על הספסל. איפה המדיניות? על מה מבזבזים כסף, על אליפות? שכטר עולה שלושה מיליון שקל בשנה. מאמנים שיושבים ביציע מקבלים שכר. למה לא לבוא לבן שמעון ולהגיד 'קח לחמש שנים את המועדון ותשקם. תרוץ לאליפות בעוד שנתיים, שלוש'. אין דרך."

לאקהויז חשבון ארוך וישן עם אורנשטיין. לדבריו זו הפעם השלישית שהוא מקבל ממנו סנוקרת לפנים. הפעם הראשונה היתה בשנות התשעים, כשסמי סגול, משה תאומים ואורנשטיין השתלטו על הקבוצה. אקהויז היה אז המנהל המקצועי של מחלקת הנוער, אבל שוחרר ובמקומו הובא איתן בודניוק.
הפעם השנייה היתה כשהריצו אותו להקים את פרויקט מפעלות חינוך, ספינת הדגל של המועדון, שמתפארת בבתי ספר לכדורגל בכל הארץ ושילוב בין יהודים וערבים. ינקה עבר באור יהודה, מודיעין. בימי שישי היה נוסע למג'דל כרום להדגים ולפעמים לכלא אופק. הוא שוב שוחרר מהתפקיד, הפעם בטענת קיצוצים.
בשנה שעברה ינקה התחיל לעבוד עם מחלקת הנוער כמאמן הגנה, אחרי שקבוצת הנוער ספגה יותר מ-60 שערים בעונה. בימי שלישי היה מגיע לעבודה קבוצתית, בימי שישי לאימוני העשרה אישיים ובשבתות ובימי ראשון היה מגיע כתרומה כדי לעזור בסקאוטינג ולתקן טעויות מהמשחק.
"ידעו שאני נכס", ינקה מספר. "מורדי היה אומר 'שנה הבאה אני מביא לך אוטו'. מאיר הוסיף 'רוצה אותך כל השבוע, שתעבוד עם כל הקבוצות'. יום אחד מצלצלים ומודיעים שהמנהל המקצועי החדש איתי מרדכי רוצה להיפגש. הוא מגיע ואומר 'בעונה שעברה עבדת אימון אחד, העונה אני רוצה שתעבוד שני אימונים בשבוע'. שאלתי 'ומה עם שבת? אני צריך לעשות סקאוטינג, רק אז אני יכול לראות אותם במשחק?'. ענה 'לא צריך'. התעצבנתי ואמרתי 'אתה לא חושב ככה. מורדי ואורנשטיין מדברים מהפה שלך. איך יכול להיות שאחראי ההגנה לא יבחן את השחקנים בשבת? לא רוצים לשלם? תודה רבה'. סיימתי את השיחה. הבנתי שהוא בובה. נכנסתי לאורנשטיין ואמרתי 'אתה שקרן גדול. הבטחת לי תפקיד כל השנה'".
אולי אתה מדבר מתסכול אישי?
"למה אני עושה את המלחמה? לא בשביל ג'וב, לי יש עבודה. מצער אותי חוסר המקצועיות וניהול הקומבינות, כי את החיים שלי נתתי בהפועל ת"א. אמרתי לאורנשטיין שלי יש במועדון הזה מניות זהב".
תן לי דוגמאות להזנחה?
"מבחינת תשתיות, ציוד. מלוכלך שם. לקבוצות אין מספיק חדרים. אתה בא בשבת וסדום ועמורה. לעומת מכבי ת"א אין מה להשוות. גם מקצצים משנה לשנה. קח דוגמא, היה מאמן אתלטיקה מדהים, שמוליק בנון, ברמה הכי גבוהה. הוא עבד שבע פעמים בשבוע וביקשו שיקצץ 35 אחוז מהשכר. התפטר. צודק. ביקשו ממאמני הילדים, השמיניות - שזה הדבר הכי חשוב כי שם מנחילים יסודות - שלצד המאמן הראשי יעבוד גם מאמן בהתנדבות. משלמים במועדון הזה את השכר הכי נמוך בארץ. דוד הרשליקוביץ', שחקן עבר מפואר, היה עוזר בקבוצת נערים ג' שלקחה אליפות. כמה קיבל? 1,200 שקל ברוטו. ארבע פעמים בשבוע ושבת. כששמעתי את זה נכנסתי לאורנשטיין באטרף. כעסתי. איך אתה משלם כזה שכר ומשפיל אנשים?".
לא כל שחקני העבר מתאימים. עבדו בעונה שעברה מוריס ז'אנו ורפי שמואל ושוחררו.
"אני לא נלחם על מוריס. יכול להיות שהוא לא התאים, אבל תנו כבוד לוותיקים. למה רפעת טורק לא יכול לעבוד? אם מוצאים ג'וב לאנשי שלומם, למה לחבר'ה הוותיקים הם לא יכולים? אלה לפחות גדלו במועדון, אכפת להם. לא כמו כל יוצאי מכבי ת"א שמקבלים אצלנו עבודה. אבל בהפועל אנשים שומעים את השם 'טורק' ויוצאות להם העיניים. הם לא מסוגלים להתמודד. במקום שג'ימי יילחם מבחוץ, תכניסו אותו. הוא יכול לסייע בסקאוטינג. היום הרי המגזר הערבי הולך להשתלט וג'ימי מקושר. תנו לו תפקיד".
למה זה כל כך חשוב?
"מי מנהל את מכבי השנה? בני טבק. מוריד את הכובע בפני גולדהאר. מכבי חיפה דאגה לקייסי. גם בנאדו מאמן ודוידוביץ' בפנים. איפה וואליד באדיר? הכל סיפורים. בן שמעון רצה את איתי מרדכי בבוגרים ולא נתנו, אז נתנו לו ג'וב במחלקת הנוער. חבר מביא חבר. הפועל ת"א זה בלוף. כלום".

ינקה כבר בן 56. נראה מצוין למרות שלפני שנה עבר התקף לב. יצא לי לסקר אותו עוד במהלך הקריירה ואף פעם הוא לא חיפש כותרת. צנוע, שקט. הפעם משהו נדיר אצלו התפרץ. "תראה באיזה עוצמת רגשות אני נמצא", הוא אמר כשישבנו אצלו בבית. "תראה כמה שנים אין בהפועל אליפות בנוער. הכל מקרי, בשביל להעביר את הזמן. אין תוכנית אימונים, כל אחד עושה מה שהוא רוצה. שום ישיבה מקצועית. פעם היו באים ילדים מראשל"צ והיום כבר לא. אין כישרונות. אני מספר לך ששחקני עבר של הפועל, כמו דוד נמני, לקח את הילד שלו לרמה"ש. רמי יצחק העביר השנה את הבן לנערים ב' במכבי. שוק הכרמל".
בבתי הספר לכדורגל לא מצאו כוכבים?
"עזוב אותך. ממפעלות חינוך, הפרויקט הגדול, לא מגיעים שחקנים. הם עובדים על כל העולם. זו מריחה בשביל כסף. גניבת דעת".
ניסית לדבר עם מישהו בכיר?
"צלצלתי לחיים רמון. אמרתי לו 'מדבר יעקב אקהויז, שחקן עבר, אני רוצה לשוחח על מה שקורה במחלקת הנוער'. העברתי ביקורת בעדינות. הוא ענה 'אין לי זמן לטפל. יש אחראים, דבר עם מאיר אורנשטיין ואמיר לובין'. עניתי 'דיברתי, הלכתי לפי הספר ואין תשובות. רוצה לדבר איתך, אולי יש אפילו דברים שנוגעים בפלילי'. ענה 'פלילי? לך למשטרה'. נפנף אותי. בשבת היה ערב של מחלקת הנוער, רמון עלה לבמה וחרטט וליקק. עזוב, לא מעניין אותו כלום".
למה הוותיקים לא מתאגדים אם כל כך כואב?
"כבר אין כוחות. לא עושים לנו חשבון. אני לא מבין איך במועדונים גדולים כמו ברצלונה ובאיירן אתה רואה כל הזמן שחקני עבר מעורבים ופה לא. הרי בבית"ר ירושלים, אחרי שנגמר הכסף, הכל התפרק. מי שמשתולל, נופל. היסודות של הפועל ת"א תמיד היו מתוצרת בית. בלעדיהם הקבוצה לא שווה כלום. לשחקני רכש אין לב ונשמה. היום הוא מנשק פה חולצה ומחר שם. מה יגידו בסוף כל הילדים? אין קידום".
אנחנו חיים בעידן שכסף קונה הכל.
"אני רוצה שישנו את החשיבה. היום הפועל חיה את הרגע. אני רוצה לראות מועדון שעובד לטווח ארוך, גם בבוגרים. לא צריך להוציא את כל המיליונים האלה. להיפך. שישלבו את רמזי, שרם. הרי איפה הם עכשיו יקבלו דקות משחק? בן שמעון רוצה להביא אליפות בכדי לחזק את מעמדו. איך יהיה אחר כך מאמן נבחרת?".
אין הרבה מה לעשות, בעל המאה הוא בעל הדעה.
"לא מסכים. הקהל של הפועל, שהוא מספר 1 בארץ, צריך להבין שהוא לא בעל 20 אחוז ממניות המועדון, הוא 100 אחוז. הוא צריך להביא את הכוח ולא לעבור לסדר היום על דברים כאלה. בלי עבר ובלי הווה, אין עתיד. ואם אין תוכנית ארוכת טווח, זה אסון למועדון".

כשמדברים עם אקהויז, קשה להתאפק ולא לשאול אותו אם יש כאן משהו אישי. "שמע", הוא אומר. "היה לי הכבוד להגריל את משחקי שמינית גמר הגביע. הוצאתי פתק 'הפועל ת"א נגד ראשל"צ'. נכנסתי אל מורדי אחרי שבוע ושאלתי אם אפשר לקבל כרטיס. 'אין' הוא עונה. אין כרטיס ליעקב אקהויז שעובד במחלקת הנוער, השחקן עם הכי הרבה הופעות בהיסטוריה. דברים קטנים. נבחרת גרמניה ביורו עד 21 התארחה בוולפסון. באתי לאימון כדי ללמוד. אמרתי שמורדי בטח יכניס אותי. עובר החבר הטוב ומתעלם, לא מתייחס. הרגשתי באותו רגע מושפל, נבגד, בזוי. זה היה בכוונה לגמד אותי".
תחסר מקצועית?
"אף אחד לא יכול להגיד שלא תרמתי. עשיתי אימונים בימי שישי להגנה וההורים היו מתמוגגים ביציע. כל הסטודנטים, שמביאים היום ואין להם מושג, לא יכולים להדגים מסירה נכונה, תנועה ועמידה שבמשך שנים ביצעתי על הדשא הזה. אבל אני לא מוכן יותר לעבוד במקום כזה. אני רוצה מועדון שרוצה להתקדם וללמוד ולא אחד שרק בא להעביר את הזמן".

מהפועל ת"א נמסר בתגובה: "עם כניסת ההנהלה החדשה זוהתה מציאות עגומה במחלקת הנוער, שהוזנחה לחלוטין בידי אלי טביב. כדי לשקם אותה, הובאו שחקנים ותיקים כדי להדריך את הצעירים. לצערנו הפרויקט לא עלה יפה, ומרבית המוזכרים בכתבה פינו את מקומם על רקע חוסר ההצלחה.
לאחר ניתוח המצב, וכדי להחזיר את המחלקה לימי הזוהר, הוחלט כי היא תנוהל כשלוחה של הקבוצה הבוגרת, תחת אחריות רן בן שמעון. מנהל המחלקה יהיה איתי מרדכי, שחתום על בניית קבוצת הנוער של מכבי חיפה שהעמידה דור מוצלח לבוגרים.
במקביל, נעשתה פנייה אל יו"ר מחלקת הנוער לשעבר, ד"ר מאיר אורנשטיין, לחזור להוביל בהתנדבות את המחלקה לימים שעמד בראשה ובראש פרויקט "הבית האדום". מהפרויקט שהקים וניהל יצאו שחקנים מובילים במועדון שעברו לשחק בחו"ל, ובהם נאתכו, שהר, זהבי, בונדר, שיש ועוד.
אקהויז נפגש עם ראשי המועדון, שרצו שימשיך בתפקיד ואף הציעו לו העלאה בשכרו. אלא שלאחר שסוכמו התנאים, העמיד אקהויז תנאים חדשים, ודרש "לסדר ג'ובים" למקורביו, עניין שלא התקבל על דעת ההנהלה. אקהויז ימשיך להתקבל בכבוד הראוי לו במתחם האימונים ובמשחקי הקבוצה. במקביל, יימשך הניסיון לשלב שחקנים ותיקים במחלקות השונות.
בנושא מפעלות החינוך: הפרויקט החברתי-חינוכי, שזיכה את המועדון בעשרות פרסים, נחשב פורץ דרך בתחום העצמת אוכלוסיות מודרות. אקהויז בלבל אותו עם מחלקת הנוער".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום ראשון 4/8
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 04:35 
סמל אישי של המשתמש
ראיון דוחה ש-90% ממנו סגירת חשבונות אישיים, דרישות אגואיסטיות ואינטרסנטיות חצופות ושאר תלונות הזויות. גם למקצת הטענות הענייניות אין טעם להתייחס כשהן עטופות בכל כך הרבה זבל וטינופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 04:36 
ציטוט:
שחקנים בכירים בהפועל ת"א

כולם יודעים מי הם "השחקנים הבכירים", ועוד עונה אנחנו תקועים עם הסרטן הזה בתוכנו.
חבל ש"צמד הבכירים" לא מפנימים שעבר זמנם, ותפקידם הוא לחזק את המערכת והמועדון. צמד הבכירים היו אחד הגורמים העיקריים שפירקו את הקבוצה אשתקד, בגלל אגו ותחושת עליונות. הם מרוויחים משכורות עתק, ועל הדרך עושים שוק בחודרוב ונזק בכל הזדמנות.

בן שמעון חייב לחתוך אותם בסוף העונה. ומי שלא יודע מי הם צמד הבכירים, הוא כנראה עיוור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 04:59 
amirgk כתב:
ציטוט:
שחקנים בכירים בהפועל ת"א

כולם יודעים מי הם "השחקנים הבכירים", ועוד עונה אנחנו תקועים עם הסרטן הזה בתוכנו.
חבל ש"צמד הבכירים" לא מפנימים שעבר זמנם, ותפקידם הוא לחזק את המערכת והמועדון. צמד הבכירים היו אחד הגורמים העיקריים שפירקו את הקבוצה אשתקד, בגלל אגו ותחושת עליונות. הם מרוויחים משכורות עתק, ועל הדרך עושים שוק בחודרוב ונזק בכל הזדמנות.

בן שמעון חייב לחתוך אותם בסוף העונה. ומי שלא יודע מי הם צמד הבכירים, הוא כנראה עיוור.

קשה לי להאמין שטועמה קשור לזה, אני חושב שהוא יודע את מקומו.
על הציטוט כתוב אבוטבול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 05:01 
סמל אישי של המשתמש
לגבי הפרסום בידיעות אחרונות:
מזל שקראתי את זה לפני ארוחת הבוקר... :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 05:15 
לא יודע מה בדיוק קורה במחלקת הנוער.ועד כמה יאנקה צודק.דבר אחד אני מאמין,שזה באמת מה שהוא חושב ומאמין.

:HEART2: יאנקה :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 05:40 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
לא יודע מה בדיוק קורה במחלקת הנוער.ועד כמה יאנקה צודק.דבר אחד אני מאמין,שזה באמת מה שהוא חושב ומאמין.

:HEART2: יאנקה :HEART2:

פגשתי את יאנקה לפני כמה שבועות בכניסה לעסק שלי. הוא עובד לידי.
פרץ הרגשות הנודף מהכתבה הוא כעין וכאפס לעומת שפת הגוף שלו כשהוא מדבר.
מבחינתי בכתבה אין חדש. את הכל אמר לי יאנקה באותן מילים. כמובן עם פחות דוגמאות.
הוא עשה הרבה השוואות עם המחלה, ראית בעינו את הברק והקינאה אבל בעיקר בעיקר את הדאגה, בנושא הזה עד כמה שיש לי כושר הבחנה זה היה אמיתי. קינאה של אוהד שאיכפת לו מהקבוצה.

אני בטוח שיאנקה פגוע ויש כאן גם אלמנט של כעס אישי וחשבונות אישיים. אמרתי לו זאת גם בשיחתינו. ועדיין, יאנקה רגוע בד"כ, לא בוטה ובעיקר צנוע צנוע צנוע.

כואב הלב היה לשמוע אותו מדבר.

אני זוכר שלפני כמה שנים אימן בשלוחה של בית"ר ירושלים בלוד או ביהוד (בני 12 בוודאי זוכר). איך יצאו עליו כל מיני ילדי אולטראס שרצו לקבל הכרה של שונאים מקצועיים, על כך שהוא מאמן בבית"ר.
נו ? מה הפלא שהוא אימן בבית"ר ויאמן בעתיד במחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 05:51 
הנה נראה את הקהל הנאור הזה מרים את הכפפה, או שאתם צריכים איזה פוליטיקאי לביים אתכם
תקראו לי באיזה שמות גנאי שאתם רוצים אבל את ינקא ראיתי בזמן שכולכם או רובכם הייתם בצינור לחץ,
או במקרה הטוב יונקים מאמא
ומי שבן גילי ,כולנו יודעים מה שינקא שם על המגרש .מעולם הפועל לא כיבדה את גיבוריה רק את הפוליטקאים שבניהם או בעלי הזרוע משער שבע,היא ידעה לכבד.
היום שהקהל הוא חלק מההנהלה ,זה הקהל הכי תש ביצים בליגה אפילו העידוד כבר עייף ראה דרבי ביתי אחרון ,מ==בי היו דומיננטים גם ביציע.
כל הכבוד ינקא אל תסתום את הפה צמשיך למרות שהקהל הזה כבר לא כלכך אדום,ואים הוא אדום אז זה אנחנו הותיקים שמסמיקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 06:00 
בנושא שחקני בית, רוב הביקורת של יאנקה רלבנטית לשינוי הלא נעים בכל עולם הכדורגל.

ועדין, מחלקת הנוער מאכזבת. מה שקרה עם מליקה ממש מזעזע. החלק הקטן הוא הפסד כשרון גדול. והחלק הגדול הוא שגם אחרי טביב ואחרי ההסתדרות הניהול בינוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 06:04 
איך אנחנו אמורים להגיב?
חוץ מזה שום דבר לא חדש אבל בוא נשים דברים בפרופורציה בלי בוגרים אין נוער אז בואו נרגע ונבין שעל מנת להשקיע בנוער צריך לבסס את הבוגרים ואנחנו כולנו יודעים איזה תהפוכות היו בזמנים האחרונים
הודעות וראיונות מהסוג הזה מובילים לתוצאות הפוכות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 06:15 
איך אנחנו אמורים להגיב?
באמת שאלת את זה?????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 06:16 
איזה כיף שסוף סוף יש חדשות...........

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 06:24 
סמל אישי של המשתמש
amirgk כתב:
ציטוט:
שחקנים בכירים בהפועל ת"א

זה ש"כולם" יודעים מי הם ורק בן שימעון לא יודע, זה רע מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 06:31 
dino כתב:
amirgk כתב:
ציטוט:
שחקנים בכירים בהפועל ת"א

זה ש"כולם" יודעים מי הם ורק בן שימעון לא יודע, זה רע מאוד.

זה מתחבר לסיפור של זהבי הם היו המתנגדים הראשים לבואו....בטענה שהוא לא מתחבר לחדר ההלבשה
תראו איך הצליח להם כמעט פרקו אותו
רק מה ?הצליח לו, הוא פירק אותנו הנבלה

נערך לאחרונה על ידי lipcsee בתאריך 04 אוגוסט 2013, 06:44, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 06:35 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
שחקנים בכירים בהפועל ת"א מתחו ביקורת בסוף השבוע על המאמן רן בן-שמעון, בעקבות ה-1:1 ברומניה מול פאנדורי בסיבוב המוקדמות השלישי בליגה האירופית. אותם שחקנים טענו: "רן קיבל כל שחקן שהוא ביקש, אבל אין כל שינוי בהפועל. על שחקנים שהביא הוא שומר בצמר גפן, כמו דני עמוס ובראיין גרזיצ'יץ'. ציפינו ממנו שיחשוב יותר התקפי, אבל אצלו רק התוצאה חשובה".
לאור התקציב הגבוה - 45 מיליון שקל - גורמים בכירים בהפועל הופתעו מהדיבורים של המאמן על חיזוק צפוי. "בן-שמעון קיבל הכל. אם לא נגיע לבתים זה יהיה כישלון", אמרו הגורמים.

מקרה אבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 06:36 
חלאות, הלוואי והיו עושים כמו במכבי ומוצאים את הטינופות ומעיפים אותם לקיבינמט, למרות שזה די ברור מי מטנף. לגבי התלונות על מחלקת הנוער, למרות האינטרסים אי אפשר לבטל את הביקורת לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 07:01 
צנציפר פתח חזית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 07:05 
סמל אישי של המשתמש
נתחיל מזה שעד שלא הוכח ששחקנים באמת אמרו את זה והציטוטים הם לא פרי דמיונו של החתום על הכתבה עדיף לא לקחת אותם ברצינות מרובה.
אם אכן אדון לב אדום חתום על הציטוטים האלה זה רק מוכיח אתה מה שטענתי פה לגביו חודשים, אבל כל עוד אין הוכחה לזה הוא חף מפשע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 07:05 
chimpfive כתב:
חלאות, הלוואי והיו עושים כמו במכבי ומוצאים את הטינופות ומעיפים אותם לקיבינמט, למרות שזה די ברור מי מטנף. לגבי התלונות על מחלקת הנוער, למרות האינטרסים אי אפשר לבטל את הביקורת לחלוטין.

אבוטבול וטועמה עושים דין רק לעצמם, אין אף אדם בחודרוב שיכול להעיר להם או לגרום להם לתת דין וחשבון. הם יושבים על חוזים כבדים מספיק כדי שלא יהיה אומץ לאף מאמן או יושב ראש לשחרר אותם. רק בעלים יחיד יכול לקחת החלטה כזאת, וזה אין לנו כרגע.
אם רוצים שהעונה הזאת לא תסתיים עוד לפני שהחלה, בן שמעון חייב לזמן את צמד "הנשמות" לשיחת הבהרה לגבי מקומם. שי לא ראוי להרכב (שלא לדבר על לענוד את סרט הקפטן), כמו גם טועמה, אבל במקום להבין שעליהם לשמש דוגמא בתור "סמלים", הם גוררים את כל המועדון לשכונתיות מרתיחה. אולי הושבה ביציע תחדד את העניין ותחזיר אותם לקרקע.
לובין ומורדי ממש לא יכולים לעשות שום דבר בעניין הזה, הרמז נמצא בדבריו של אקהויז, אני רק מקווה שרן השבוע יעשה לזה סוף ושבשנה הבאה המהפכה של רן תמשיך.
בגזרת הניהול אם לא יבוא שינוי פרסונאלי, המועדון ישאר הרחק מאחור. במשכורת של טועמה (180,000 דולר אם אני לא טועה) אפשר להביא מנהל בכיר, עם ניסיון שיווקי ויכולת ניהול. לנהל קבוצת כדורגל זה מקצוע, לא עבודה של אחר הצהרים.
תפקיד היושב ראש לא מובן לי. מה בעצם עושה יושב ראש המועדון ביום יום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 07:12 
תמשיכו להאמין לכל שטות שנכתבת בתקשורת, שחקן בכיר? זהו הסקתם מסכנה שזה שי אבוטבול? עיתונאים ממומרים מהשקט שיש בהפועל ועל כך שאין להם איך למלא את השורות, פתאום ליפסקי התעורר אשכרה לאנשים קשה להשלים עם העובדה שהתחיל פה עידן חדש, מקווה שהפועל לא תגיב כי כל מה שנכתב לא שווה תגובה

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 07:17 
כן דובר זה מה שהסקנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 07:17 
RedFox כתב:
נתחיל מזה שעד שלא הוכח ששחקנים באמת אמרו את זה והציטוטים הם לא פרי דמיונו של החתום על הכתבה עדיף לא לקחת אותם ברצינות מרובה.
אם אכן אדון לב אדום חתום על הציטוטים האלה זה רק מוכיח אתה מה שטענתי פה לגביו חודשים, אבל כל עוד אין הוכחה לזה הוא חף מפשע.

כל הסגל חדש, לרבות 7 שחקנים שנותרו מהסגל החולה והדוחה של שנה שעברה: אנטבי, דמארי, וורמוט, הרוש, קליימן, טועמה, ואבוטבול...להרוש אין סיבה להלין על דבר, בוריס זו אופציה, בעיקר כאשר מדובר על ליכלוכים על דני, אבל הוא לא "בכיר".
יגאל מבין שהוא נשאר בחסד, גילי ועומר לא ידברו לעולם בצורה הזאת.
נותרנו עם שני "שחקנים בכירים": אבוטבול וטועמה. שניהם ממורמרים, שניהם מרגישים פיחות בכוחם, ולשניהם יש "עבר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 07:19 
סמל אישי של המשתמש
amirgk כתב:
RedFox כתב:

כל הסגל חדש, לרבות 7 שחקנים שנותרו מהסגל החולה והדוחה של שנה שעברה: אנטבי, דמארי, וורמוט, הרוש, קליימן, טועמה, ואבוטבול...להרוש אין סיבה להלין על דבר, בוריס זו אופציה, בעיקר כאשר מדובר על ליכלוכים על דני, אבל הוא לא "בכיר".
נותרנו עם שני "שחקנים בכירים": אבוטבול וטועמה. שניהם ממורמרים, שניהם מרגישים פיחות בכוחם, ולשניהם יש "עבר".

לא נכנסתי לחקירה מי אמר את זה, אני עוד צעד לפני שואל אם זה בכלל נאמר או שמדובר בהמצאה של אדון עיתונאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 07:21 
עבד 14 כתב:
תמשיכו להאמין לכל שטות שנכתבת בתקשורת, שחקן בכיר? זהו הסקתם מסכנה שזה שי אבוטבול? עיתונאים ממומרים מהשקט שיש בהפועל ועל כך שאין להם איך למלא את השורות, פתאום ליפסקי התעורר אשכרה לאנשים קשה להשלים עם העובדה שהתחיל פה עידן חדש, מקווה שהפועל לא תגיב כי כל מה שנכתב לא שווה תגובה

עידן חדש זה להעיף את כל השדרה הניהולית ובמקומה למנות הנהלה מקצועית עם יכולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 07:23 
RedFox כתב:
amirgk כתב:
RedFox כתב:

לא נכנסתי לחקירה מי אמר את זה, אני עוד צעד לפני שואל אם זה בכלל נאמר או שמדובר בהמצאה של אדון עיתונאי.

את זה אף פעם לא נדע ב 100%, אבל מקרי עבר יכולים לרמז ולחזק...הלוואי ואני טועה, אבל לימדו אותי שעץ עקום לא מתיישר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 07:30 
בואו נתחיל מזה שתמיד מאשימים את אבוטבול ואת טועמה בלי שום הוכחה שזה הם, כאילו רק הם לא משחקים כאילו אין שחקנים אחרים שהם גם "בכירים" שלא משחקים, קוטלים פה בני אדם על סמך כתבה של איזה עיתונאי ממורמר, לגבי יאנקה כבודו במקומו מונח חבל שהוא מחליט לסגור חשבונות אישיים עם אנשים שפשוט חשבו שהוא לא מתאים חבל שבחר ללכת בדרך הזו

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 07:33 
מי שלא מכיר את צנציפר צפוי שיתרגש , (אני מקווה שרב"ש לא מתרגש) המרצע עוד יצא מהשק , אני מניח שעוד כמה ימים אנחנו נבין על מה יצא קצפו ולמה הוא עכשיו סוגר חשבון.
וכל פעם שדבר כזה קורה חשוב להיזכר מי זה חרב פיפיות צנציפר:

העין השביעית כתב:
לפני כעשר שנים התארח אלי אוחנה בקורס תקשורת, זמן קצר לאחר שפוטר ממכבי פתח-תקווה. מנהל הקורס הודיע במפורש לתלמידים כי כל דבריו של אוחנה הם אוף דה-רקורד מוחלט, ומי שידליף לתקשורת יסולק. בעקבות כך חש אוחנה חופשי ומשוחרר, ופתח פה על משפחת לוזון שניהלה את הקבוצה. למחרת גילה כי דבריו תפסו כותרת גדולה ב"ידיעות אחרונות". מי שפירסם ולא התאפק היה נדב צנציפר , כתב "ידיעות", שבעקבות כך סולק מהקורס.
http://www.the7eye.org.il/33266

כמי שיצא לו להכיר את ינקה לתקופה קצרה, הבן אדם הוא אגו מהלך, אני ואני ואני ואני .
צירוף של ידיעות שנוטף מהם סגירת חשבונות , איכשהו תמיד זה "שחקנים בכירים" בא לי כבר שפעם אחת יחייבו את סמרטוטים האלו לפרסם את המקור שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 07:39 
לגבי הפרסום בידיעות והמדליפים הבני שרמוטה:
שילכו קיבינימאט מי שאמר את הדברים האלה ועוד העז להסתתר מתחת לסינר של הכתבים.
מלשינים, פחדנים וזורעי רעל. גועל נפש.

לגבי הריאיון עם יאנקה,
עם כל הכבוד לו, ואני מהדור שכן גדל עליו ועל סיפורי הגבורה של שנות ה-80,
הריאיון מסריח מסגירת חשבונות אישיים ואינטרסים כאלה ואחרים.
אני לא חושב, שאדם שמציג את עצמו כמי שמדבר על המועדון בדאגה ובאהבה חושב שזה חכם להוציא את כל החרא לאוכלי הנבלות
רודפי הבצע והפרסום, תקשורת הספורט הישראלית.
"דוד הרשליקוביץ שחקן העבר המפואר" נו באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 07:45 
עבד 14 כתב:
בואו נתחיל מזה שתמיד מאשימים את אבוטבול ואת טועמה בלי שום הוכחה שזה הם, כאילו רק הם לא משחקים כאילו אין שחקנים אחרים שהם גם "בכירים" שלא משחקים, קוטלים פה בני אדם על סמך כתבה של איזה עיתונאי ממורמר, לגבי יאנקה כבודו במקומו מונח חבל שהוא מחליט לסגור חשבונות אישיים עם אנשים שפשוט חשבו שהוא לא מתאים חבל שבחר ללכת בדרך הזו

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 08:00 
oMeR1 כתב:
עבד 14 כתב:

:ROSE:

חף מפשע עד שהוכח אחרת
אבל... הסתברותית אני כבר לא יודע מי זה יכול להיות מעבר לצמד חמד...
מי מהשחקנים שהיו שנה שעברה היום מלקק את עצמו על הספסל ויש לו סיבה להיות מתוסכל? הרוב שוחררו, והרוב החדש בכלל... חדשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 119 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: