תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 06:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות יום ב' {מידע} 22/7
הודעהפורסם: 22 יולי 2013, 12:09 
http://sports.walla.co.il/?w=/3825/2662905
אריק דג'מבה דג'מבה: "נפרד מהפועל ת"א ברוח טובה"
מאת: עמית גולדשטיין, מערכת וואלה! ספורט
יום שני, 22 ביולי 2013, 12:32
פייסבוק טוויטר
הקשר הקמרוני הגיע לסיכום עם האדומים על עזיבה: "מכבד את החלטת המאמן". גילי ורמוט שהחלים, צפוי להשתלב נגד ברואה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום ב' {מידע} 22/7
הודעהפורסם: 22 יולי 2013, 12:42 
Hapoel Tel Aviv‎‏
לתשומת לבכם, להלן כל הפרטים בנוגע לחלוקת המנויים והכרטיסים למשחק נגד ברואה ביום חמישי:

המנויים העונתיים המגנטיים יישלחו ע"י משרד הכרטיסים "לאן" החל מיום ראשון הקרוב, ה-28.7, ישירות לבתי הרוכשים, לכתובת שהשאיר רוכש המנוי בעת הקנייה.
רוכשים שביקשו לאסוף את המנויים בצורה עצמאית יוכלו לעשות זאת מיום שני, ה-29.7, במשרדי לאן ברחוב דיזינגוף 101, ת"א.

את כרטיס הכניסה למשחק ביום חמישי נגד ברואה יוכל לאסוף, מי שרכש מנוי וזכאי לכרטיס חינם, החל מיום רביעי הקרוב, ה-24.7, בין השעות 12:00-21:00 בקופות שיוצבו בבלומפילד אשר יתוגברו בעשרות נותני שירות למניעת תורים ולחץ.

חלוקת הכרטיסים תתבצע על פי החלוקה הבאה:
מי שרכש מנוי לשערים 4-5-7-8 יוכל לאסוף את כרטיסו בקופות שיוצבו בגינת כרונינגן (מאחורי שער 8).

מי שרכש מנוי לשערים 2,13 יוכל לאסוף את כרטיסו בקופות בלומפילד 4-5 ו- 10-11.

בנוסף, ניתן יהיה לאסוף את הכרטיסים בבוקר המשחק, יום חמישי, ה-25.7, החל מ- 09:00 ועד מועד המשחק בשעה 20:00 באותן הקופות ועל פי סידור השערים הנ"ל.

מכירת הכרטיסים למשחק, למי שלא רכש מנוי, נפתחה כעת ב"לאן".
עלות כרטיס- 50 ש"ח למבוגר ו- 25 ש"ח לילד/אישה/חייל והמכירה היא לשער 8 בלבד.
המכירה זמינה באתר האינטרנט, בקופת "לאן" ברחוב דיזינגוף 101, תל אביב ובטלפון- *8780.
* עלות הכרטיס אינה כוללת את עמלות משרד הכרטיסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2013, 15:59 
סמס מלאן:
איסוף הכרטיסים החל מ12:00 ביום רביעי בקופות בבלומפילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2013, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
אלרואי כהן ימשיך להתאמן עם הקבוצה

הבוררות בין הקשר למועדון ששיחרר אותו נפתחה, לעת עתה האדומים מסרבים לאפשר לו להתאמן במקום אחר. עמית פינס: "העניין ייפתר ותהיה פשרה"

הליך הבוררות בין קשר הפועל ת״א, אלרואי כהן, לבין המועדון נפתח היום (שני) בדיון אצל הבורר, עו״ד חנוך קינן. השחקן הגיע מלווה בעורך דינו, רועי רוזן, ואילו את האדומים יצג היועץ המשפטי של המועדון, עו״ד עמית פינס.

כל צד שטח את טענותיו, ונקבעו מועדים להמשך הדיונים (בחודש הבא), כאשר הצדדים ינסו להגיע להסכם עד אז. בנוסף, בדיון ביקש כהן לקבל בינתיים שחרור ולהתאמן בקבוצה אחרת, אך הפועל סירבה לכך, מה שאומר שכרגע השחקן חוזר להתאמן עם הפועל.

עו״ד פינס אמר ל-ONE בצאתו מהדיון: ״היה דיון שיגרתי, כל צד שטח את טענותיו ובסופו של דבר נקבעו מועדים להמשך הבירור של הבוררות. אנחנו בשהות הקצרה הזו ננסה להגיע לעמק השווה ולפתור את המחלוקת בינינו. אני מאמין כדרך חיים שאין שום מחלוקת שלא ניתנת לפתרון בדרך של פשרה. להערכתי עד ה-5 באוגוסט העניין אמור להסתיים״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 05:24 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 60&lang=HE
טועמה: "לא כועס על בן חיים. מכבי ת"א לא תברח לנו שוב"
קשר הפועל ת"א מחכה למפגש עם הצהובים, סולח לחברו לקבוצה לשעבר ומבטיח לתת העונה פייט ראוי. ביום חמישי האדומים ייפגשו את ברואה במשחק הגומלין במוקדמות הליגה האירופית (1:4 מהמשחק הראשון)

אחרי שתי עונות בהן הפועל תל אביב לא היוותה יריבה משמעותית בצמרת, נראה שהפעם הסיפור שונה. האדומים החליפו כמעט את כל הסגל, הביאו מאמן חדש שמרעיד ליריבות את הברכיים - רן בן שמעון, ונראה שהקיץ הכל מתנהל על מי מנוחות במתחם חודורוב. החבורה שסיימה את העונה שעברה ללא תואר מקווה להיאבק חזק בצמרת וחדורת אמונה שהנה, אפשר גם להוסיף אולי איזה גביע או צלחת לארון. ביום חמישי היא תתמודד מול ברואה הבולגרית במשחק הגומלין במוקדמות הליגה האירופית כשהיא מגיעה עם יתרון מבטיח של 1:4 מהמשחק הראשון.
"אנחנו שמחים שניצחנו", אמר סלים טועמה, "רן הביא שיטת האימון שעדיין לא נתקלתי בה והשחקנים באים שמחים לאימונים. הוא מקיים איתנו שיחות בארבע עיניים וזה דבר חשוב. כל שחקן יודע מה המאמן רוצה ממנו. כל שחקן לומד יותר, יודע מה לעשות במגרש ואנחנו לומדים את המאמן ומה הוא רוצה. יש לנו גם פגישות עם הפסיכולוג שמגיע ולוקח שחקנים לשיחות אישיות".
בעונה האחרונה מכבי ת"א לקחה את האליפות בפער של 13 נקודות מסגניתה וגם מול האדומים היא לא התקשתה כאשר ניצחה 3 פעמים. "אני חושב שאנחנו יכולים לתת פייט העונה אבל אנחנו רוצים לעבוד ולא לדבר", אמר טועמה, "אנחנו מסתכלים רק על עצמנו. השנה קבוצות כמו הפועל, מכבי תל אביב וחיפה התחזקו ואני חושב שתהיה שנה מעניינת. איתי שכטר חזר רעב ואני בטוח שהוא יעזור לנו. גילי מחלים ומרגיש טוב ואני מקווה שישחק בחמישי קצת וכולם יראו את גילי האמיתי. אני בטוח שהעונה מכבי לא תפתח פער כזה גדול".
לפני מספר חודשים, בזמן שהפועל ת"א היתה בתקופה פחות טובה, דווח על עימות בחדר ההלבשה לאחר 1:1 מול אשדוד בין טועמה לטל בן חיים. בקיץ האחרון, עבר החלוץ לשורות היריבה העירונית, מכבי ת"א. "לא היה לי שום סכסוך עם טל בן חיים", אמר קשר הפועל, "דברנו והכל בסדר. לא הייתה תקרית אלא ויכוח תוך כדי משחק ואני מדבר איתו".
טועמה הגיע להפועל ת"א בשנת 1998 והיה אחד מ"תינוקות קשטן", 4 שחקנים צעירים שקיבלו מקום בהרכב מהמאמן ותרמו רבות לדאבל שלקח המועדון בשנת 2000. היו לו כמה גיחות לחו"ל וב-2010 הוא חזר למועדון האדום. הוא לקח 7 תארים עם הפועל ת"א ונחשב לאחד השחקנים הוותיקים המשחקים היום בליגת העל. "אם אני אצטרך לקום מהספסל אז אעשה את זה", אמר הקשר, "אני רוצה לסיים את הקריירה בהפועל כי זה המועדון האהוב עלי. נסיים את העונה הזאת ונראה מה יהיה".

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: