תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 14:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ראשון 14/7 (מידע)
הודעהפורסם: 14 יולי 2013, 01:31 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

הפועל ת"א. הקבוצה תמריא הלילה לבולגריה לקראת המשחק הראשון במסגרת מוקדמות הליגה האירופית מול ברואה סטארה. הבוקר יערכו השחקנים את האימון המסכם בארץ לקראת היציאה, לאחר שאתמול זכו ליום חופש מהצוות המקצועי.
גילי ורמוט, שעדיין סובל מכאבים בשריר הירך האחורי שבו נותח, ייעדר מהמשחק הראשון וצפוי לעבור סידרת טיפולים שתאפשר לו לשוב לאימונים סדירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 14/7 (מידע)
הודעהפורסם: 14 יולי 2013, 03:58 
סמל אישי של המשתמש
עוד בישראל היום: הקשר הקמרוני אריק דג'מבה-דג'מבה נחת אתמול בארץ. היום הוא ייפגש עם אנשי הנהלת הפועל ת"א בניסיון להסדיר מולם את ענייניו הכספיים, ואם הדברים יסתדרו הוא יצטרף באופן רשמי לסכנין.

---

ידיעות אחרונות
נדב צנציפר

לוקאש האדום: הבלם (?) הברזילאי קיבל את השחרור הבינלאומי מבולגריה וחתם לעונה אחת בהפועל ת"א

אחרי הספקות שהיו בהפועל ת"א לגבי החתמתו של סשה לוקאש, בין היתר בשל דרישה לפיצוי של מפרק צסק"א סופיה, קבוצתו בעונה שעברה, הגיע שלשום השחרור הבינלאומי של המגן (?) הברזילאי והוא חתם בקבוצה לעונה אחת.
לרן בן-שמעון היו גם ספקות מקצועיים לגבי לוקאש, אבל בסופו של דבר המאמן החליט להחתימו והוא יהיה הזר הרביעי של הפועל, בנוסף לבראיין גרזיצ'יץ', יורגן קולין וברנקו איליץ'. אם הקבוצה תעלה לשלב הבתים של הליגה האירופית, היא תתחזק בזר חמישי בחלק ההתקפי.
גילי ורמוט לא ישחק ביום חמישי בבולגיה נגד ברואה סטארה, במסגרת מוקדמות הליגה האירופית, בגלל רגישות בשריר הירך האחורי. פרופ' מארק מרטנס הסביר כי מדובר בתגובה טבעית אחרי הניתוח הקשה שעבר ורמוט, והקשר יחזור בהדגרה לאימונים.
הקבוצה תמריא כבר מחר לפנות בוקר לבולגריה לקראת המשחק במוקדמות הליגה האירופית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2013, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/?w=//2660305
רן בן שמעון: "יהיה קשה, אבל אני מאמין בקבוצה שלי"
מאמן הפועל תל אביב היה אופטימי לקראת הטיסה לבולגריה והמפגש מול ברואה: "מאמין במה שקורה פה, צריך לשחק חכם"

הפועל תל אביב ערכה הבוקר (ראשון) אימון לפני ההמראה מחר לבולגריה, למשחק הראשון במוקדמות הליגה האירופית נגד ברואה שייערך ביום חמישי. המאמן החדש רן בן שמעון דיבר עם התקשורת ושחרר הצהרות אופטימיות לגבי תחילת דרכו במועדון.
המאמן רן בן שמעון אמר: "בפתיחת עונה, במפעלים האירופים, חשוב מאוד לשחק חכם ולהשיג תוצאות טובות במשחקי בחוץ. אין לי ספק שמתגבשת קבוצה טובה, זה מבחן כוח בשבילנו. אני מאמין במה שקורה פה, אבל צריך לזכור שזה רק המשחק הראשון. ניסע וננסה להשיג את התוצאה הטובה ביותר. אני יודע הרבה על הבולגרים, ראיתי הרבה משחקים שלהם. הם קבוצה ביתית עם קהל לא גדול אבל נלהב. הם באים למפגש הזה עם הרבה רצונות, אבל אנחנו קבוצה טובה שיודעת מה היא רוצה מעצמה.
על הסגל הקיים הוסיף המאמן: "הפועל נבנתה כלכלית טוב, משחקים באירופה עוזרים לכל מועדון להצליח וכשאתה מחויב במאה אחוז, אין לחצים מיותרים. גילי ורמוט הוא שחקן עם איכויות יוצאות מן הכלל, אני לא יכול לשים לו יותר אחריות ממה שהוא שם על עצמו. אני סומך עליו ובטוח שהוא יחזור בזמן המתאים לו. אני כל כך מחכה לו ואין לי ספק שהוא יחזור בקרוב ובריא, זה הכי חשוב לנו. סגל הוא דבר דינמי, כרגע זו הקבוצה, אבל מי יודע מה יהיה בעתיד".
תמונה
תמונה

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2013, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 45999.html
בן שמעון: זה מבחן כוח, ברואה חזקה בבית
הפועל ת"א תמריא הלילה לבולגריה שם תשחק בחמישי במוקדמות הליגה האירופית. המאמן: סומך על השחקנים
אחרי מסע רכש נוצץ, שכלל בין היתר את החזרתו של איתי שכטר וצירופם של דני עמוס וישראל זגורי, הפועל תל אביב תחל ביום חמישי הקרוב את עונת 2013/14 באופן רשמי, כאשר תתארח אצל ברואה הבולגרית במסגרת הסיבוב השני של מוקדמות אליפות אירופה. כבר הלילה יצאו האדומים לבולגריה ורגע לפני, המאמן רן בן שמעון התייחס למה שמחכה לקבוצתו.
"בפתיחת עונה חשוב מאוד לשחק חכם בחוץ ולדעת להשיג תוצאה", הבהיר בן שמעון בתחילת דבריו. "זה מבחן כוח בשבילנו, אבל צריך לזכור שזה משחק אחד מבין שניים. כמובן שהמטרה היא לעבור לסיבוב הבא בארץ. אני מאוד מאמין במה שקורה פה, אין לי ספק שתהיה להפועל ת"א קבוצה טובה מאוד בסופו של דבר".
על היריבה האלמונית משהו אמר רב"ש: "ראיתי הרבה את הבולגרים, אני מכיר אותם טוב. מדובר בקבוצה ביתית מאוד, עם קהל מאוד נלהב. יש להם הרבה רצונות, אבל הפועל תל אביב היא קבוצה טובה שיודעת מה היא רוצה מעצמה. זו צפויה להיות התמודדות קשה, אבל אני סומך על הקבוצה שלי. אין לחצים מיותרים".
מי שלא ייקח חלק במשחק הראשון הוא גילי ורמוט, שעדיין מחלים מפציעה. המאמן האדום התייחס למי שאמור להיות בורג מרכזי במערך שלו ואמר: "מדובר בשחקן עם איכויות יוצאות דופן. אני סומך עליו במאת האחוזים, יש לי את כל הסבלנות בשבילו. אני מחכה לו מאוד, אין לי ספק שבקרוב הוא יחזור בריא ב-100 אחוז וזה הכי חשוב. שינויים בסגל? כרגע זאת הקבוצה, אי אפשר לדעת מה יהיה בעתיד".
תמונה

http://www.one.co.il/Article/219905.html
בן שמעון: צפוי משחק קשה, לא נכין אליבי
הפועל תמריא מחר לבולגריה לקראת המשחק ה-1 מול סטארה באירופה, המאמן: "אין לחץ מיותר, מכיר את השחקנים שלהם". גילי ורמוט? "כל כך מחכה לו"

שלושה ימים בלבד לאחר שחזרו לישראל ממחנה האימונים, ימריאו מחר (שני) לפנות בוקר אנשי ושחקני הפועל תל אביב לבולגריה לקראת המשחק הראשון מול ברואה סטארה המקומית במסגרת סיבוב המוקדמות השני של הליגה האירופית. המשחק ייערך ביום חמישי, כאשר הגומלין ייערך שבוע לאחר מכן בבלומפילד.
המאמן רן בן שמעון התייחס למשחק הקרוב: "בפתיחת העונה במפעלים האירופיים חשוב לשחק חכם, בעיקר בחוץ. אין לי ספק שמתגבשת פה קבוצה טובה וזה סוג של מבחן כח עבורנו. אני מאמין במה שקורה פה. צריך לזכור שזה משחק אחד מתוך שניים, ניסע לשם, ננסה להשיג את התוצאה הטובה ביותר ונחזור לארץ ונשתדל לעבור שלב".
״אני מכיר את כל השחקנים של הקבוצה הבולגרית״, המשיך המאמן. ״ראיתי המון משחקים שלהם, גם השחקנים שלנו ראו חלק. מדובר בקבוצה מאוד בייתית, קהל לא מאוד גדול אבל מאוד נלהב. קבוצה אמביציוזית מאוד, אבל אנחנו קבוצה טובה שיודעת מה היא רוצה מעצמה, כך שצפויה לנו התמודדות קשה אבל אני סומך על הקבוצה שלי. אין שום לחצים מיותרים, ובטח שלא נכין אליבי לפני״.
ומה לגבי גילי ורמוט, שייעדר מהמשחק? ״גילי שחקן עם איכויות יוצאות מן הכלל. אני לא יכול לשים לו אחריות על הכתפיים יותר משהוא שם לעצמו. יש לי את כל הסבלנות שיסיים את התהליך מהפציעה שהוא עבר, אני כל כך סומך עליו וכל כך מחכה לו. עם קצת סבלנות של כולנו אין לי ספק שגילי בקרוב יחזור, ויחזור בריא במאה אחוז״.
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2013, 12:43 
סמל אישי של המשתמש
יש בלינק גם 12 תמונות
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 075&type=1
הקבוצה התאמנה הבוקר במתחם חודורוב לקראת היציאה לבולגריה, למפגש הראשון מול בארוה סטארה.
השחקנים והצוות יטוסו מחר, יום שני, ב-7:00 בבוקר )טיסת אלעל (LY 551 וישובו ארצה ביום שישי בשעה 13:15 (טיסת אלעל (LY 552.
המאמן רן בן שמעון התייחס למשחק הצפוי: "בפתיחת העונה חשוב לשחק חכם במפעלים האירופאיים, בעיקר בחוץ. אין לי ספק שמתגבשת פה קבוצה טובה וזה סוג של מבחן כוח עבורנו. אני מאמין במה שקורה פה.
חשוב לזכור שזה משחק אחד מתוך שניים. ניסע לשם, ננסה להשיג את התוצאה הטובה ביותר ונחזור לארץ ונשתדל לעבור שלב".
המשחק ישודר בערוץ הספורט 55 וכן בערוץ ה-HD בשעה 19:30 ביום חמישי הקרוב.
כמו כן, תיערך הקרנה משותפת, עבור אוהדי הפועל, המאורגנת על ידי האוהדים, על מסך ענק בחודורוב.
כולכם מוזמנים, הכניסה חופשית!
לפני האימון חולקו הפרסים למנצחים בערב הקריוקי שנערך בפולין.
אל המקום השלישי הגיעו גילי ורמוט ועומר פדידה שזכו בזוג כרטיסי VIP לסרט בסינימה סיטי. במקום השני זכה יגאל אנטבי שקיבל שובר לארוחה זוגית במסעדת "מיתוס"; והזוכה הגדול היה ריף מסיקה עם השיר "ילדה של אב" שזכה בזוג כרטיסים להופעה של שלמה ארצי בקיסריה.
את פרס חביב השופטים קטף דור חיוחמו שזכה במיני טאבלט.
בסיום האימון ברכו השחקנים את מנהל הקבוצה מורדי דדון לרגל יומם הולדתו ה-46, החל היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2013, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/219909.html
המרגל: סאשה מגלה את הסודות של ברואה סטארה
קשר הרכש של האדומים ששיחק בבולגריה סיפק לבן שמעון מידע על היריבה. בראיון בבולגריה פירגן: "יש להפועל חתיכת היסטוריה, שמח בישראל"

כשבועיים לאחר שהצטרף להפועל תל אביב, קשר הרכש הברזילאי, לוקאס סאשה, התראיין לתקשורת בבולגריה, שם שיחק בעונה החולפת בצסק"א סופיה ונחשב לאחד מהשחקנים הזרים האהובים על הקהל.
"אני מאוד שמח בישראל ות"א מאוד יפה. אנשי ושחקני הפועל קיבלו אותי מאוד יפה ואני בטוח שהתקופה בהפועל היא שלב חשוב בקריירה שלי", אמר הקשר.
"קשה לי עדיין לדעת אם יש הבדל בין הכדורגל הבולגרי לבין הישראלי מכיוון שאני עדיין לא מכיר את הכדורגל הישראלי, אך אני בטוח שאוהב אותו", ענה סאשה כשנשאל על ההבדלים במשחק בין שתי הליגות. "אני עדיין מתעדכן במדיה לגבי מה שקורה בצסק"א סופיה ונשארתי בקשר, בעיקר דרך הפייסבוק, עם השחקנים בקבוצה", ציין.
כנשאל על המועדון האדום סיפר סאשה: "הפועל זה מועדון גדול ומאוד מכובד בישראל. יש לו חתיכת היסטוריה וקהל אוהדים להתגאות בו".
ומה חושב הקשר על המשחק מול ברואה סטארה הבולגרית? "שני המשחקים מולם יהיו מאוד קשים. אני הרי מכיר טוב את הקבוצה, מדובר בקבוצה חזקה. כבר סיפרתי לצוות המקצועי על כל השחקנים וכיצד יש לשחק נגדם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2013, 20:10 
סמל אישי של המשתמש
סיכום של האירוח של חנן ממן, אומר כמה דברים מעניינים בהחלט:

ציטוט:
אוהדי הפועל היה תענוג לשוחח איתכם, אני נאלץ ללכת לכן אני אכתוב פה את ההודעה האחרונה לכולם: באמת תודה רבה לכל האוהדים, אני אוהב את כולכם אפילו יש כמה שנכנסו לי ללב במיוחד אבל בכללי זה הקהל מספר אחד באירופה! לא רק בארץ נתתם תצוגות שמתאימות לחו"ל. אתם תחסרו לי מאוד ואני מקווה שעוד ניפגש. שלכם חנן ממן♥.

סיכום התשובות של חנן ממן מהאירוח המרגש:

"אני לא חושב שזה מוקדם מדי לצאת לאירופה,בסך הכל אני רק בן 24,עברתי הרבה בהפועל תל אביב וקיבלתי הצעה רצינית מקבוצה בליגה ראשונה באירופה והחלטתי ללכת על זה"

על השאלה, אתה יכול לראות את עצמך חוזר לארץ לשחק במכבי? ואם כן האם תתנהג כמו זהבי אם תכבוש בדרבי? ממן ענה:

"קודם כל אני לא רואה את עצמי חוזר לארץ לשחק במכבי אבל מצד שני אני לא פוסל שום דבר אבל העדיפות הראשונית תהיה לחזור להפועל ואם יקרה שאני יעבור לקבוצה אחרת אני לא יינסה ליצור ריבים אלא לשמור על קשר טוב אבל בסך הכל אני מרגיש שלא זה יקרה שאעבור למכבי."

ובאותו נושא שחנן נשאל לגביי המעבר של טל בן חיים למכבי הוא ענה:
"הופתעתי כמו כולם אבל אני צריך לעשות את ההפרדה כי הוא חבר טוב שלי ומאחל לו אישית בהצלחה אך בדרבי אני אוהד הפועל"

על השאלה אם מבחינתו לעבור לבלגיה זה התקדמות, ממן ענה:

"כן זה התקדמות, בלגיה אם כל הכבוד לארץ זה רמה אחת מעל ישראל. ונכון שהפועל משתתפת במפעלים אירופים אבל הרגשתי שאני לא בראש סדר העדיפויות של הפועל אבל הרגשתי שאני צריך לעבור כי לא נתנו לי בהפועל את ההרגשה שבונים עליי חזק,קיבלתי את זה יפה והחלטתי לצאת לאירופה"

על השאלה אם יש לו הסבר למשברים והתבוסות בדרבים האחרונים, ממן ענה:

"לא יודע אם יש לי תשובה מדוייקת לזה אבל אולי מרוב שרצינו והיינו לחוצים בשביל לנצח ובשביל האוהדים יכול להיות שזה משפיע. אני מקווה ומאמין שהשנה זה לא יקרה להפועל ובדרבים הקרובים הפועל תנצח"

על השאלה למה היכולת של ממן ירדה במהלך העונה, חנן ענה:

"זה שאלה שאני שואל את עצמי גם, זה משהו שאני רוצה לשפר ולעבוד עליו השנה שזה לא יקרה, אולי עומס של משחקים אולי זה שכל הקבוצה ירדה ביכולת אבל אני לא לקוח את זה כתירוץ ומקווה לשפר את זה בעתיד."

על השאלה איך חנן מסכם את העונה מבחינתו בההפועל ואיזה ציון הוא היה נותן לעצמו ממן ענה: "את עונה שהתחילו בוואו והמשיכה לא טוב, אבל אני לוקח הרבה דברים מהעונה הזאת ועשיתי בה הרבה דברים יפים. ולשחק באירופה ובדרבי ובטדי ובמשחק פרישה מרגש של דוידוביץ' ובאדיר זה לא דבר שכל אחד זוכה לו וזה לא דבר שהוא מובן מאליו. הציון שאני אתן לעצמי הוא 6"

חנן גם סיפר על כך שהוא רצה להישאר בהפועל: "אם היה לי אופציה הייתי ממשיך בהפועל, בטח שרציתי להמשיך ובטח שיש לי חוזה לשנתיים."

על השאלה, האם דמיינת את עצמך עובר לאירופה אחרי עונה אחת בהפועל תל אביב? ממן ענה:

"האמת שלא אבל ידעתי שהגעתי להפועל תל אביב שזה מועדון שיכול לפתוח לי דלות לאירופה, ואני שמח ומודה לאוהדים ולהפועל על הזדמנות שקיבלתי"

על השאלה האם הוא מאמין שתוך כמה שנים יגיע לקבוצה גדולה יותר באירופה ממן ענה:

"כן אני מקווה שבעוד כמה שנים אני יגיע לקבוצה יותר גדולה באירופה, אני מאוד מאמין בעצמי ובהחלט לזה אני שואף."

על בוורן סיפר ממן:

"טוב לי מאוד בבלגיה,מצאתי דירה טובה והחברה באה איתי וסך הכל יש פה ח'ברה נחמדים, ישבתי לשיחה עם המאמן והמנג'ר והם אמרו שאני ישחק ויהיה טוב"

https://www.facebook.com/HTAred5/posts/461962343900056

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: