עונת 2013/14 של עמותת 'האדומים' יוצאת לדרך -מחדשים את החברות עכשיו!
לפני שנה העזנו לחלום. אוהדי הפועל תל אביב הקימו את עמותת 'האדומים' ועשו מעשה שהציל את הפועל מהמשבר הניהולי המתמשך ממנו סבל המועדון. תוך מספר חודשים בלבד רכשה העמותה 20% מבעלות המועדון במהלך היסטורי ותוך כדי הופכת להיות עמותת האוהדים הגדולה בישראל. גם השנה מחכים לנו עוד אתגרים רבים ורק יחד אתכם – חברי העמותה להם אין תחליף – נוכל לעמוד בהם.
כפי שהוחלט בוועד המנהל, גובה חידוש דמי החברות ירד בצורה משמעותית העונה. על מנת שתוכלו ליהנות מדמי החידוש הנמוכים, עליכם להזדהות במערכת באמצעות שם משתמש וסיסמה שנשלחו לכם במייל. במידה ולא קיבלתם את פרטי ההזדהות או שאינכם מצליחים להיכנס למערכת, פנו אלינו במייל Info@haadumim.com . בנוסף, במטרה להקל, הפעם תוכלו לפרוס את מחיר החידוש/ההצטרפות לתשלומים נוחים לאורכה של העונה.
על מנת לאפשר לכם לחדש את החברות בעמותה בקלות ובמהירות, פיתחנו מערכת ייעודית, מאובטחת ונגישה שזמינה עבורכם בלחיצה כאן. כצעד ראשון בשיתוף הפעולה המתגבש עם עמותת הכדורסל, המערכת תציע לכם להצטרף/לחדש חברות גם בעמותת 'הפועל אוסישקין'. המחדשים/מצטרפים לשתי העמותות יחדיו יזכו להנחה סמלית. מעבר לכך, גם מאמצי הגיוס הטלפונים יהיו משותפים. (*חברים בעלי כרטיס אשראי שהונפק בחו"ל מוזמנים לשלם באמצעות פייפל- לחצו כאן ).
נזכיר כי השנה ישנה חשיבות מיוחדת למס' זכויות ההצבעה שתחדשו – בעוד מספר חודשים נעלה להחלטתכם היכן יושקעו עד 50% מיתרות התקציב של העמותה, המתבססות על הכנסות דמי החבר. ועדת השקעות מיוחדת תציע מספר אפיקים אותם חברי העמותה יוכלו לבחור באמצעות מערכת הצבעה באינטרנט. לקריאה נוספת אודות תכנית ההשקעות של העמותה, לחצו כאן.
מטרות ויעדים לקדנציה הקרובה
לאחר הבחירות, הוקם צוות חשיבה מיוחד בכדי להציב מטרות ויעדים לקדנציה הקרובה. הצוות הורכב מחברי הוועד המנהל, אנשי מקצוע ואוהדים מן השורה. לאחר בחינת כל האספקטים בהם העמותה יכולה לפעול, נוסחה רשימה מפורטת של המטרות היעדים לקדנציה הקרובה. יחד, נוכל לבנות מועדון יציב עם בסיס איתן בדמות מחלקת נוער פורייה וקהילה תומכת סביבו. לצפייה במטרות ויעדים – לחצו כאן.
בשבועות האחרונים החל הקמפיין השיווקי, שכמובן יימשך בחודשים הקרובים. גם כאן נעשתה עבודה יסודית שכללה התייעצות באנשי מקצוע מהשורה הראשונה בארץ. להנאתכם, שני הטיזרים שכבר פורסמו:
_________________ 'האדומים' - עמותת אוהדי הפועל תל אביב בכדורגל (ע.ר) אפשר להצטרף לעמותה ישירות דרך האתר שלנו - haadumim.com לפניות: Info@haadumim.com
נושא ההודעה: Re: 3... 2... 1... מצטרפים עכשיו לעמותה!
פורסם: 13 יולי 2013, 14:58
_________________ חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט. لا إله מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד. נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
פורסם: 13 יולי 2013, 15:27
טוב,יצאתי טמבל. לא עבד לי כמו שצריך עם אייפד. כמה כיף לחדש לשניהם ביחד. כל הסיפור פה הוא שלא ניתן היה לבצע את המהלך עם אייפד,אלא רק עם מחשב רגיל ועדיין יצאתי קצת טורקי.
_________________ החמאס ספג מכה קשה מאוד.
נערך לאחרונה על ידי עזרא בתאריך 13 יולי 2013, 15:42, נערך פעם אחת בסך הכל.
פורסם: 13 יולי 2013, 15:45
r200 כתב:
עזרא כתב:
טוב,יצאתי טמבל. לא עבד לי כמו שצריך עם אייפד. כמה כיף לחדש לשניהם ביחד.
זה שם למטה הפרצוף שעשיתי היה בעקבות מחשה שלי שבסוף יצא שאני הטמבל
לא ציטטת את השורה החדשה עם טורקי. לא חשוב...יאללה כולם לחדש.
*אגב,עכשיו באמת שאלה הגיונית: הכרטיס שישלח בדואר (אם ישלח-כשמחדשים חברות בכדורסל לא שלחו עד עכשיו כרטיס חדש כל שנה,אלא רק מופיע "2009" במקרה שלי-שנת ההצטרפות) זה כרטיס אחד עם החברות המשותפת,או עדיין 2 כרטיסים בנפרד? יהיה מאוד מרגש להחזיק בארנק כרטיס אחד עם חברות כפולה.
פורסם: 13 יולי 2013, 18:50
עזרא כתב:
r200 כתב:
עזרא כתב:
טוב,יצאתי טמבל. לא עבד לי כמו שצריך עם אייפד. כמה כיף לחדש לשניהם ביחד.
זה שם למטה הפרצוף שעשיתי היה בעקבות מחשה שלי שבסוף יצא שאני הטמבל
לא ציטטת את השורה החדשה עם טורקי. לא חשוב...יאללה כולם לחדש.
*אגב,עכשיו באמת שאלה הגיונית: הכרטיס שישלח בדואר (אם ישלח-כשמחדשים חברות בכדורסל לא שלחו עד עכשיו כרטיס חדש כל שנה,אלא רק מופיע "2009" במקרה שלי-שנת ההצטרפות) זה כרטיס אחד עם החברות המשותפת,או עדיין 2 כרטיסים בנפרד? יהיה מאוד מרגש להחזיק בארנק כרטיס אחד עם חברות כפולה.
עוד אין החלטה לגבי כרטיסי החבר למחדשי חברות. מבטיחים לשקול גם את הצעתך בנוגע לכרטיס משותף.
_________________ 'האדומים' - עמותת אוהדי הפועל תל אביב בכדורגל (ע.ר) אפשר להצטרף לעמותה ישירות דרך האתר שלנו - haadumim.com לפניות: Info@haadumim.com
פורסם: 16 יולי 2013, 11:38
ננצל את האשכול הזה לעדכונים נוספים.
עמותת 'האדומים' והפועל תל אביב פותחים בתכנית סיוע מיוחדת לאוהדים מעוטי יכולת אשר במסגרתה ימסרו מנויים למשחקי הקבוצה ויסובסדו כרטיסים ודמי החברות בעמותה.
לאלו שהתכנית רלוונטית, אנו ממליצים להזדרז ולהירשם.
segev כתב:
מה עם מונה? כמה מצטרפים עד עכשיו? רוצים שיהיה משהו לשפרש בו!
שגב, נעלה מונה בהמשך. קצת קשה לומר מספר מדויק, כי תהליך הסליקה לוקח זמן וכוח האדם שלנו קטן. יחד עם זאת, מיום עליית המערכת לפני פחות משבוע, יש בהערכה גסה 3-4 מצטרפים/מחדשים בשעה (רק דרך האינטרנט). בנוסף, רשימת האוהדים שמעוניינים שנחזור אליהם טלפונית הולכת ותופחת.
בהזדמנות זו נזכיר, שמי שמעוניין לעזור לנו ולהפועל בכל תחום- טלפונים, הרשמות בעמדות, פרויקטים מיוחדים כמו מגזין האוהדים, טיפוח הנוער, צילום, גיוס חסויות, התנדבות באירוע הפתיחה, כתיבה לאתר, יוזמות אחרות ועוד- מוזמן לשלוח לנו מייל. info@haadumim.com
פורסם: 16 יולי 2013, 19:11
עמותת 'האדומים' והפועל תל אביב מזמינים אתכם לצפות ביחד במשחק הרשמי הראשון לעונה על גבי מסך ענק!
ההקרנה תערך בסמוך למשרד העמותה וחנות המוצרים במתחם 'חודורוב'. במקום תהיה שתייה קרה, בירות ונשנושים במחירים לכל כיס. תוכלו גם להצטרף לעמותה ולרכוש כרטיסים לאירוע פתיחת העונה. אז יום חמישי בשעה 19:00 (חצי שעה לפני בכדי להיכנס לאווירה), כולנו שם בשביל לעודד את הפועל! הכניסה והחנייה חינם.
יאללה הפועל !!!
פורסם: 25 יולי 2013, 11:47
הערב, שעה לפני שריקת הפתיחה יוצבו שוב עמדות ההרשמה לעמותה.
שימו לב: הפועל תל אביב ועמותת 'האדומים' מעניקה לחברי העמותה (המחדשים/המצטרפים החדשים) שהם גם בעלי מנוי עונתי הטבה מיוחדת - כרטיס חינם למשחק הביתי הבא במסגרת הליגה האירופית. הצטרפו עוד היום לעמותה בעמדות או דרך האתרhttp://bit.ly/18aHOHk
בעמדות ההרשמה ניתן יהיה לרכוש כרטיסים לאירוע פתיחת העונה שהעמותה מארגנת ביום שבת הקרוב. כל הכנסות האירוע יעברו למחלקת הנוער. לפרטים נוספים http://bit.ly/181F3eY
יאללה הפועל!!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים
אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה