תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 16:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות יום ראשון 30/6 - מידע
הודעהפורסם: 30 יוני 2013, 03:36 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות
נדב צנציפר

קשר נבחרת בולגריה במו"מ מתקדם עם הקבוצה. מדובר בקשר המשחק בליגה המקומית ושני שמות שעשויים לענות לפרופיל שלו הם ולדימיר גאדג'ב וסטפן ולב השייכים ללבסקי סופיה. הקבוצה, שתצא מחר בבוקר למחנה אימונים בופלין תבחן במהלכו את הברזילאי לוקש סאשה.

---

ישראל היום
אביתר לנג

לאחר החתמתם של השוער דני עמוס והחלוצים רן יצחק וישראל זגורי, במועדון פתחו במו"מ עם הקשר הברזילאי סאשה לוקאש (23), ששיחק בעונה שעברה בצסק"א סופיה הבולגרית. לוקאס אמור להיבחן במחנה האימונים בפולין.
אתמול שוחרר במפתיע הקשר הצעיר ריף מסיקה, שלטענת שחקנים בקבוצה הפגין יכולת גבוהה באימונים. בפולין תפגוש הפועל את אומוניה ניקוסיה, לך פוזנן ולגיה גדנסק למשחקי אימון.

---

מעריב
יניב טוכמן

הקשר הברזילאי סאשה לוקאץ' (23), ששיחק בעונה החולפת בצסק"א סופיה, צפוי לנחות למבחנים במחנה האימונים בפולין, אליו תמריא הבוקר הקבוצה. הרכש הטרי דני עמוס, ישראל זגורי ורן יצחק (צפויים לחתום היום) ייצאו עם הפועל ת"א, שתקיים שלושה משחקי אימון מול אומוניה ניקוסיה, לך פוזנן ולחיה גדנסק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום ראשון 30/6 - מידע
הודעהפורסם: 30 יוני 2013, 10:11 
זגורי חתם
החלוץ ישראל זגורי חתם הבוקר על חוזה ל-4 שנים בהפועל ועורך כעת אימון ראשון עם חבריו החדשים לקבוצה.

זגורי, שקיבל את הספרה 8 וימריא מחר לפנות בוקר עם הקבוצה למחנה האימון, אמר:"תמיד שאפתי להגיע למועדון גדול כמו הפועל תל אביב. עכשיו אני צריך לעבוד קשה מאוד כדי להתאים את עצמי למטרות ולציפיות שיש מכל שחקן במועדון בסדר גודל כזה.
אני מקווה שאעמוד במטרות שהצבתי לעצמי ושהמאמן יציב לי."

זה המקום לאחל לו בהצלחה!
פייסבוק הפועל
https://www.facebook.com/HapoelTelAvivF ... ion=stream

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2013, 12:15 
רן יצחק חתם

‏‎Hapoel Tel Aviv‎‏ הוסיף/ה ‏תמונה‏ מתאריך ‏30 יוני 2013‏ לציר הזמן שלו/ה.
החלוץ רן יצחק חתם לפני מס' דקות על חוזהו והפך רשמית לשחקן הפועל תל אביב ב-3 העונות הקרובות.

יצחק, אשר יקבל את החולצה מספר 11 ויערוך את אימון הבכורה שלו במחנה האימון בפולין, אמר: "התרגשתי מאוד כשהבנתי שהפועל תל אביב ורן בן שמעון רוצים אותי. אני גאה מאוד ללבוש את החולצה של הפועל תל אביב ומקווה שתהיה לכולנו עונה מוצלחת".

זה המקום לאחל לו בהצלחה!
פייסבוק הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2013, 12:30 
אני יודע, ספורט פי חרטה וכו' אבל חדשות זה חדשות
זגורי חתם, כהן יכול להישאר אם יקצץ 40 אחוז משכרו

בגזרת אלרואי כהן, הסאגה בינו לבין הפועל נמשכת, כאשר במועדון נדהמו לשמוע שהשחקן, מוכן לחתום בבית''ר של טביב ולקצץ משכרו, עשרות אלפי דולרים, בעוד שבינואר במדי הפועל, עת התבקש לקצץ לא הסכים, והחליטו להקשות על העברתו לבית''ר, מבחינת הפועל ת''א, השחקן יכול לעבור לכל קבוצה אחרת, שתקח את חוזהו, והשחקן יכול להישאר בהפועל תמורת ויתור של כ-40 אחוז מחוזהו

http://www.sport-pikama.co.il/Next.asp?ID=7281

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2013, 13:39 
ריף מסיקה חתם על חוזה לשנה עם אופציה.
בתוך הכתבה :

http://m.sport5.co.il/Pages/Article.asp ... eId=145254

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: