The Fisherman כתב:
רובכם באופוריה, כל התקשורת שכתבה ״הפועל המתחזקת הגדולה ביינתיים״ , שמתם לב ששיחררנו 17 שחקנים ובמרכזם 2 שחקני התקפה חשובים ממן ואלרואי כהן? בן חיים כנראה עוזב גם, ורמוט חצי פצוע ספק אם יחזור לכושר במשחקים הראשונים, הפועל מתאמצים בלהביא את רן יצחק ובמשא ומתן חודש עם עומר פדידה????!!! שחקן הפועל כפר סבא בן 22? מה יש לכם?? תביאו מיד קשר זר דוגמת טלקיסקי/נמניה , קשר ישראלי בוזגלו/גיא אסולין וחלוץ זר תותח ואל תבלבלו תמוח!נמאס מסגל מוגבל וקצר שבאמצע העונה אין לנו אויר. עם הכסף של הספונסר החדש שיכנס עוד מעט, כסף של המנויים , השתחררות מהרבה חוזים של שחקנים שעזבו, יש כסף ואותו צריך להשקיע מיד בחיזוק ההתקפה, בהגנה זה פשוט בושה שבונים על בן הרוש ואצטנוב ולא על מגן מוכר שהוכיח משהו, כמובן שאין גם מגן ימני, קשר אחורי אבוטבול וגורדנה לא שווים כלום ועם עזיבתו של אלמוג , יש צורך בלהביא שחקן דמוי ידין/נאתכו שמצטרף להתקפה ויודע לבעוט לצידו של גרזיץ.. שוער - אם כל החגיגה הזאת סביב השוער נגמרת בדני עמוס? שיתנו כבר צאנס לבוריס... בלם לדעתי מור שושן חייב להישאר מה הולך פה עם השחרורים האלה , זאב חיימוביץ בלם שלישי? אין סוף לבית אבות?? לא יודע אם רן בן שמעון שם לב למצב הזה אבל זה נראה לא טוב עד עכשיו...
אני אענה לך בצורה עניינית
אני מבקר פה את ההתנהלות של הפועל לעיתים קרובות ובאמת חושב שהעונה האחרונה הייתה תוצאה של חוסר מקצועיות מוחלט.
עוד שכולם פה היו זחוחים מהבאת אבוקסיס ודיברו על אליפות אני כבר ראיתי את התבוסות הקרבות בדרבי
הקיץ עושה רושם שיש סוג של שינוי שהתחיל בראש ובראשונה עם החתמת מאמן ראוי , מה שלא עשו שנה שעברה .
אחרי זה הביאו שחקנים לעמדות נקודתיות שהייתה לנו בעיה רצינית בהם .
אני מסכים שהסגל עדיין יחסית חלש אבל להזכירך אנחנו לא צ'לסי ואי אפשר לשנות סגל שלם, לא ביום, לא בשבוע ולא בקיץ ועדיין ייתכן ויהיו עמדות כמו מגן שמאלי שיישארו יחסית מוגבלות
בשורה התחתונה המציאות זה לא מנג'ר וייקח זמן לתקן את הליקויים שהיו עד עכשיו אבל הכיוון חיובי