ראצ'ו כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
ראצ'ו כתב:
יכולת הסקת המסקנות של אנשים כאן היא מדהימה. יש דברים שאומרים וטקטיקות של משא ומתן אבל העיקר שאתם לוקחים כל מילה שנכתבת בעיתון כתורה מסיני. העובדה היא שהפועל הלכה והתאבדה על שכטר והציעה לו חוזה שגדול עליה בכמה מספרים ואנשים עדיין מסיקים מזה שלא רוצים את שכטר. תהיו בריאים.
ראינו מה יצא מכל ההתאבדויות האלה על שחקן אחד.
שנשארנו עם שחקנים סוג ז' ששיחקו בליגת המילואים ברומניה.
זה חוסר אחריות וסוג של פשע לנסות ולקפוץ מעל הפופיק,בטח עוד שמדובר פה כולה על תחילת יוני,ועדיין חסרים לנו עוד 7-8 שחקנים לפחות לשלמת הפאזל.
ברור ששכטר זה כיף ונחמד,וגם די ברור שהוא ייגרום ללא מעט קניית מנויים,וחייבים איזה שם גדול כדי לרוץ איתו כדי להצהיר כוונות,אבל אם זה במחיר שעלול להזכיר אפילו במעט את העונה הביזיונית של שנה שעברה,אז לא תודה.
א. אני מסכים איתך, למרות שבא לי מאוד לראות את שכטר בהפועל ואני מקווה שאם הוא יחתום באמת יהיה מי שיעזור מספיק כדי שזה לא יפגע בקבוצה.
ב. סיכומים כדאי לעשות בסוף הקיץ. בינתיים תחילת יוני והחתימו מאמן שרצו, שני בלמים וקשר אחורי שהמאמן רצה ויש עוד חודש עד לפתיחת האימונים.
נתחיל הפוך.
לגבי סעיף ב', איפה ראית מישהו שבא בתלונות לגבי מה שעשו עד עכשיו ?
הספק מדהים לטעמי, וזה נכתב מספר פעמים באשכול הדיונים אתמול. ממש לא טריוויאלי שבכזה שלב של הפגרה אנחנו כבר סגורים בשלוש עמדות קריטיות במיוחד ועל כך מגיע הרבה כבוד לכל מי שהיה מעורב בזה.
לגבי סעיף א' ובכלל לגבי שכטר - לא אנחנו יצרנו את הציפיות. שכטר רוצה להיות בהפועל והפעם יהיה קשה להפיל את זה עליו כמיטב המסורת.
בזמן ההחתמה של רב"ש פורסם שחיים רמון גייס ערבויות של כ 10 מיליון שקל לתקציב רכש, זה הובלט במיוחד בכל אתר ועיתון אפשרי, גם על זה הוא קיבל הרבה תשבוחות, ולכולם ברור שמופעל בנוסף לחץ על גורמים כאלו ואחרים מחוץ למועדון שישימו כסף כדי להגדיל את הסכום הכולל שאפשר להקצות להחתמה של שכטר.
אז מה הקורא הפשוט והלא מקורב אמור להבין ? יש רצון מצד של השחקן להתפשר בתנאים, יש כסף במועדון, יש עזרה פיננסית חיצונית, הדבר היחיד שנשאר זה נכונות להקצות חלק מתקציב המועדון להחתמה הזו.
ברור שזה מו"מ והמשחק רק התחיל אבל נשאלת השאלה אם אנחנו בכלל במשחק. אם כן, נזדיין בסבלנות. אם לא, שיחתכו את זה כבר עכשיו במקום לפתח ציפיות אצל האוהדים רק כדי שאחרי זה יחפשו על מי לזרוק ששכטר חתם בחיפה או במחלה. אתה לא יכול מצד אחד להבליט כמה אתה עושה ומשתדל ומצד שני לבוא בתלונות למי שמפתח ציפיות בעקבות ההשתדלות שלך.