תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 00:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אסיפת חברי עמותת 'האדומים' ב-29 למאי בבית הצנחן בר"ג
הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 16:44 
סמל אישי של המשתמש
אסיפת חברי עמותה כללית תתקיים ביום רביעי ה-29 למאי 2013 בשעה 20:00, בבית הצנחן ברמת גן (רח' רוקח 121). חנייה חינם לאורך רח' רוקח ובאצטדיון ר"ג הסמוך.

באסיפה נערוך סיכום של עונת הפעילות הראשונה ודיון על מטרות העמותה ואופן מימושן בעונה הבאה. יוצגו לאישור פורמלי תוצאות הבחירות לוועד המנהל ולוועדת הביקורת, ויתקיים דיון פתוח עם נציגי הוועדות. בנוסף, יוצג אופן חידוש החברות וההצטרפות לעמותה בעונת הפעילות הבאה; פרטים נוספים אודות האסיפה יפורסמו בהמשך.

אנו קוראים לכלל חברי העמותה להגיע לאסיפה הכללית ולגלות מעורבות בדיון הפתוח לקראת העונה הבאה!

http://www.haadumim.com/?p=2075

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אסיפת חברי עמותת 'האדומים' ב-29 למאי בבית הצנחן בר"ג
הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 16:47 
אולי זה משהו קטן אבל
אופן חידוש החברות בעמותה לשנה הקרובה נקבע כבר בעת ההצטרפות לעמותה.
מה יש לדון בו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 16:50 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא אמר שיערך דיון על כך, אמר שיוצג אופן חידוש החברות.
כנראה אופן התשלום ואפשרויות נוספות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
אולי זה משהו קטן אבל
מה יש לדון בו ?

לפי תקנון העמותה הוועד המנהל קובע את דמי החבר השנתיים המינימליים. הוועד המנהל הזמני בעת הקמת העמותה, קבע את גובה חידוש דמי החברות (200 ש"ח לכל זכות הצבעה) אך ציין כי החלטה זו נתונה לשיקול הוועד המנהל אשר ייבחר על ידי האסיפה הכללית.
באסיפה נציג את גובה דמי-החבר לחברים 'מחדשים' וכן לחברים חדשים (חבר "אדום" ופועל צעיר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
אין אפשרות להעביר את זה ליום חמישי לטובת חיילים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אסיפת חברי עמותת 'האדומים' ב-29 למאי בבית הצנחן בר
הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 18:33 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
אין אפשרות להעביר את זה ליום חמישי לטובת חיילים?

בניגוד לפעמים קודמות, לצערנו לא התאפשר לקבוע את האסיפה הספציפית הזו ביום חמישי באותו השבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 19:34 
יסבירו שם אם פתחו בפניהם את ספרי התקציב של השנה הנוכחית ?
"שקיפות" שמעתי בתחילת העונה משהו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
הייתי מעוניין להציע להעלות לדיון את נושא עמדת העמותה ביחס למדיניות המנויים בעונה הבאה.
אני סבור שעל העמותה להציע לדירקטוריון כי יש לבטל את כל מדיניות ההנחות לוועדי עובדים למיניהם, ובמקום זאת, ליצור מצב בו המנוי יהיה על שם המחזיק בו, והנחות יינתנו רק לחברי עמותה ולמנויים מחדשים.
כך גם ייווצר מאגר מידע אמיתי של מנויי הקבוצה, במקום דודותיהם המורות ואחיהם שבקבע.
אני מעלה זאת עכשיו, כי מדובר בהחלטות שצריכות להתקבל במועדון בזמן הקרוב. העונה הבאה נפתחת כבר ביולי (מוקדמות הליגה האירופית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 05:49 
סמל אישי של המשתמש
לבטל לאוהדים את האופציות למנויים מוזלים דרך גופים שונים בכדי להטיב עם חברי העמותה?
הקיים מהלך יותר אגואיסטי מזה?
חוץ מזה שמדובר בהפסד כלכלי למועדון, כי אם אינני טועה כאשר אדם קונה דרך 'חבר' המועדון עדיין מקבל את אותו הסכום כשאר את הסכום המלא מסבסד הארגון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 05:59 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
הייתי מעוניין להציע להעלות לדיון את נושא עמדת העמותה ביחס למדיניות המנויים בעונה הבאה.
אני סבור שעל העמותה להציע לדירקטוריון כי יש לבטל את כל מדיניות ההנחות לוועדי עובדים למיניהם, ובמקום זאת, ליצור מצב בו המנוי יהיה על שם המחזיק בו, והנחות יינתנו רק לחברי עמותה ולמנויים מחדשים.
כך גם ייווצר מאגר מידע אמיתי של מנויי הקבוצה, במקום דודותיהם המורות ואחיהם שבקבע.
אני מעלה זאת עכשיו, כי מדובר בהחלטות שצריכות להתקבל במועדון בזמן הקרוב. העונה הבאה נפתחת כבר ביולי (מוקדמות הליגה האירופית).

תגיד, איפה קונים את הדבר הזה שאתה לוקח?

שום מדיניות ושום נעליים ואני אומר את זה כאחד שקנה ב"לאן" בשנתיים האחרונות. קודם לקחתם לנו את הכרטיסים לדרבי, אחר כך את המנויים. נפלא. מה עוד? אולי הכניסה לבלומפילד תאושר רק בהצגת כרטיס חבר בעמותה?
רדו מהעץ כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 06:29 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
לבטל לאוהדים את האופציות למנויים מוזלים דרך גופים שונים בכדי להטיב עם חברי העמותה?
הקיים מהלך יותר אגואיסטי מזה?
חוץ מזה שמדובר בהפסד כלכלי למועדון, כי אם אינני טועה כאשר אדם קונה דרך 'חבר' המועדון עדיין מקבל את אותו הסכום כשאר את הסכום המלא מסבסד הארגון.

אני מניח שהסבסוד הוא גם מצד המועדון וגם מצד הארגון, וזה עדיין יהיה טמטום מבחינה כלכלית לבטל את ההטבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אסיפת חברי עמותת 'האדומים' ב-29 למאי בבית הצנחן בר"ג
הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 07:24 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
yos כתב:

שום מדיניות ושום נעליים ואני אומר את זה כאחד שקנה ב"לאן" בשנתיים האחרונות. קודם לקחתם לנו את הכרטיסים לדרבי, אחר כך את המנויים. נפלא. מה עוד? אולי הכניסה לבלומפילד תאושר רק בהצגת כרטיס חבר בעמותה?
רדו מהעץ כבר

רד אתה מהעץ.
אנחנו לא צריכים להתנצל שאנחנו כעמותה מחזיקים באחוזים מהמועדון ואנחנו לא עושים את זה בשביל הטבות.
לבטל את ההנחות לוועדי עובדים זה לא חכם כי זאת הכנסה גדולה למועדון.
בהחלט צריכה להיות הטבה לחברי עמותה בנושא,אולי קדימות לרכישה אבל במחיר מלא כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אסיפת חברי עמותת 'האדומים' ב-29 למאי בבית הצנחן בר"ג
הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 07:28 
במבצעים של הארגונים חצי מהסבסוד של המנוי נופל על הפועל. ואני מסכים עם העמדה שהוצגה כאן, שלבטל את ההנהחה לארגונים זה רעיון לא טוב ואין שום סיבה לפגוע בקהל הרחב כדי להטיב עם חברי העמותה. אם רוצים לייצר מאגרי מידע של הקהל יש מספיק דרכים אחרות לעשות זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 07:52 
צריך לעשות מחיר לכולם.את מי זה מעניין אירגוני המורים או צבא קבע???
מימלא הם לא קונים לעצמם אלא קונים לחברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 07:52 
צריך לעשות מחיר לכולם.את מי זה מעניין אירגוני המורים או צבא קבע???
מימלא הם לא קונים לעצמם אלא קונים לחברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אסיפת חברי עמותת 'האדומים' ב-29 למאי בבית הצנחן בר
הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 08:08 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
yos כתב:

רדו מהעץ כבר

רד אתה מהעץ.
אנחנו לא צריכים להתנצל שאנחנו כעמותה מחזיקים באחוזים מהמועדון ואנחנו לא עושים את זה בשביל הטבות.
בהחלט צריכה להיות הטבה לחברי עמותה בנושא,אולי קדימות לרכישה אבל במחיר מלא כמובן.

שיהיו לכם מיליארד הטבות, שתקנו מנוי בעשרה שקלים לעשר עונות. לא מעניין אותי. אין לעמותה הזאת שום זכות לפגוע באוהדים שלא חברים בה בכל הקשור למנויים עונתיים.
ואני לא ארד מהעץ עד שאתם לא תפסיקו עם הרעיונות ההזויים שלכם כי אתם חושבים שאתם יכולים לעשות מה שבראש שלכם בגלל 20%. יאללה יאללה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 08:43 
עמותת האדומים כתב:
בני12 כתב:
אולי זה משהו קטן אבל
מה יש לדון בו ?

לפי תקנון העמותה הוועד המנהל קובע את דמי החבר השנתיים המינימליים. הוועד המנהל הזמני בעת הקמת העמותה, קבע את גובה חידוש דמי החברות (200 ש"ח לכל זכות הצבעה) אך ציין כי החלטה זו נתונה לשיקול הוועד המנהל אשר ייבחר על ידי האסיפה הכללית.
באסיפה נציג את גובה דמי-החבר לחברים 'מחדשים' וכן לחברים חדשים (חבר "אדום" ופועל צעיר).

תודה על התשובה.
צריך גם להציג את צורת המעבר מפועל צעיר שנה שעברה לחבר עמותה השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: אסיפת חברי עמותת 'האדומים' ב-29 למאי בבית הצנחן בר
הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 09:19 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
עומרי קנדה כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
yos כתב:

רדו מהעץ כבר

רד אתה מהעץ.

שיהיו לכם מיליארד הטבות, שתקנו מנוי בעשרה שקלים לעשר עונות. לא מעניין אותי. אין לעמותה הזאת שום זכות לפגוע באוהדים שלא חברים בה בכל הקשור למנויים עונתיים.
ואני לא ארד מהעץ עד שאתם לא תפסיקו עם הרעיונות ההזויים שלכם כי אתם חושבים שאתם יכולים לעשות מה שבראש שלכם בגלל 20%. יאללה יאללה.

קודם כל תכבד את האנשים ששמו כסף מבלי לקבל על זה שום תמורה.
שנית אין ספק שאסור לפגוע באוהדים שבחרו לא להשתתף במיזם החשוב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 09:54 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
yos כתב:

רדו מהעץ כבר

א. את הדבר הזה שאני לוקח קונים באתר זה: http://www.haadumim.com/. גם אתה היית יכול, וזה היה עוזר לקבוצה שאתה אוהד. בחרת שלא. זכותך.
ב. אני חושב שצריכה להיות תמורה לכך שאדם הקדיש סכום ניכר למען הקבוצה בשעה שאחרים, כמוך, לא נתנו יד למהלך החשוב הזה. אחרת, למעט גרעין מצומצם מאד, אף אחד לא ירצה להיות חבר בעמותה והיא תגווע ותיעלם.
ג. אני גם בעל מנוי(ים) וגם חבר עמותה. בשני הענפים. לא לקחתי לך כלום, רק נתתי יותר ממך. ואגב, בעונות האחרונות גם אני רכשתי מנוי דרך 'חבר', כי זה היה זול משמעותית מהמנוי ב'לאן'.
ד. אני חושב שצריך להפסיק עם פיקציות ו'סידורים'. אני חושב שהמנוי צריך להיות על שם האיש שרכש אותו.
ה. ההנחות לוועדים באות בחלקן על חשבון המועדון (כפי שראצ'ו הסביר כאן), ואני חושב שהן בעיקר מיותרות. אני בעד הנחות למנויים (שמחדשים), לחברי עמותה, לחיילים, לנוער, לסטודנטים, לגימלאים, לנכים, למעוטי יכולת וכל אוכלוסיה אחרת שראויה להטבה. אני נגד הנחות ל(נכדים של) מורים ול(חברים של) ציבור משרתי הקבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 15:12 
סמל אישי של המשתמש
ביום א' האחרון נפגשו חברי וועד המנהל של העמותה עם חיים רמון. בישיבה עודכנו החברים במצב המועדון ומחלקת הנוער לקראת העונה הבאה, במאבק המשפטי מול טביב ומצבת התביעות כנגד המועדון מתקופתו. עוד נדון נושא השקיפות הפיננסית מהעונה האחרונה ונהלי העבודה בין הנהלת המועדון לזו של העמותה. הנוכחים קבעו להיפגש להמשך עבודת משותפת ולקראת העונה הבאה.

בהמשך לפגישה, ולבקשתנו, רמון פרסם פוסט חדש באתר העמותה. הפוסט מסכם את השנה החולפת ומגלה פרטים חדשים על מצב הקבוצה כפי שהותיר אותה טביב. לקריאה היכנסו לקישור הבא - http://bit.ly/115ju4e

אנו מזכירים לחברי העמותה כי מחר (יום ד') 29.5 , תערך אספת חברים כללית בבית הצנחן בר"ג. באסיפה יתקיים דיון עם מנכ"ל המועדון אמיר לובין והחשב יניב משולם. בכדי לאפשר דיון ענייני ויעיל, אנו מבקשים מכם, חברי העמותה, לשלוח לנו שאלות לתיבת המייל info@haadumim.com ומתוכן נבחר 5-6 נושאים בהם יתמקד הדיון. עוד באסיפה- נציגי וועד המנהל הנבחר יאושרו באופן פורמלי ויוצג סיכום של עונת הפעילות, כולל הנתונים הכספיים הסופיים. גם אופן חידוש החברות וההצטרפות לעמותה בעונה הפעילות הקרובה ייחשף. בסיום האסיפה תוכלו לחדש חברויות וזאת עוד לפני שיחל הקמפיין השיווקי והגיוס המחודש.

הכניסה תתאפשר לחברי עמותה בלבד. מצפים לראותכם!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
רשמים וסיכום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 10:28 
nirog כתב:
רשמים וסיכום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
הישיבה התחילה עם אישור פורמלי של תוצאות הבחירות.
החלק המרכזי באסיפה היה הדיון עם פינס, לובין ומשולם. הדבר המרכזי שלקחתי ממה שנאמר הוא שהחוב שאמור להתקזז עם התשלום על מכירת הקבוצה לא אמור ליפול על המועדון ("מקרה קיצון") אלא דרך מימון חיצוני. החוזה עם לאן נפתח מחדש כרגע, הם אמורים לבצע שדרוג באתר ובשירות שלהם. אם מישהו זוכר עוד דברים משמעותיים שנאמרו הוא מוזמן להוסיף.
הוצגו הנתונים הכלכליים (3,350 חברים, גויסו בערך 2.2 מיליון שקל אם אני לא טועה). המחירים עבור חידוש החברות יהיו בגובה 40% בהשוואה למחירי ההצטרפות שנשארו זהים, כלומר 200 שקל לחברות רגילה. הנחה של 5% עבור חברות משולבת עם הכדורסל, יהיה אפשר לחדש באתרי שתי העמותות.
אין החלטה לאן הכסף שיגויס בעונה הבאה ילך (בוגרים/נוער/תשתיות/רכישת אחוזים), 50% יוחלט על ידי חברי העמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
לעניין מוריס ז'אנו וזלצר: רן בן שמעון החליט עם הגעתו למועדון לבנות ולהתוות תוכנית מקצועית מלאה שתקיף את כל קבוצות המועדון, מהילדים ועד הנוער, וההנהלה אישרה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
תודה לכל מי שהגיע. נשמח לקבל פידבקים דרך תיבת המייל info@haadumim.com

סיכום מפורט של האסיפה הכללית עלה באתר העמותה: http://www.haadumim.com/?p=2132

פרוטוקול מסודר יעלה בימים הקרובים.

סיקור אתר וואן: http://www.one.co.il/Article/217790.html

נערך לאחרונה על ידי עמותת האדומים בתאריך 30 מאי 2013, 13:38, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 13:05 
ערן כתב:
לעניין מוריס ז'אנו וזלצר: רן בן שמעון החליט עם הגעתו למועדון לבנות ולהתוות תוכנית מקצועית מלאה שתקיף את כל קבוצות המועדון, מהילדים ועד הנוער, וההנהלה אישרה את זה.

אני בעד , רק שאני לא מבין איך הדברים האלה מסתדרים עם חוזה לשנתיים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 16:46 
סיכום שלי :

רב"ש : למעשה הרבה יותר ממאמן , אחראי על בניית תכניות האימונים לכל קבוצות המועדון , מינוי מאמנים והטווית הדרך המקצועית לכל המועדון .
נוער :
1. אופיר קופל מונה למאמן הנוער במקום מוריס ז'אנו , זאת על מנת להמשיך בדרך בה החל קופל עם קבוצת נערים א' שעולה לגיל נוער
2. בסיום עונה שעברה שוחררו ללא עלות כ 20 שחקנים ממחלקת הנוער , חלקם בעלי פוטנציאל לקבוצות אחרות בארץ , שלושת הקבוצות העיקריות שאליהם עברו השחקנים הן , מכבי , בני יהודה ומכבי פ"ת .
3. הנוער מתוקצב ב 4 מש"ח בשנה כאשר 1.5 מש"ח מגיע מתקציב הקבוצה הבוגרת ו 2.5 מש"ח הנותרים אלו הכנסות עצמיות של הנוער .
4. העונה יעלו לקבוצה הבוגרת דור חי חמו ופיליפ חאייכ .

לאן :
1.בשבועות האחרונים לפני עזיבת טביב הוא חתם על חוזה ל 12 שנה עם לאן כאשר הפועל אמורה לקבל כל שנה כ 250 אש"ח , ככל שהימים התקרבו להעברת הבעלים טביב לחץ וקיבל כמליון וחצי שקלים מלאן וזאת בתמורה לוויתור על חצי מליון ש"ח , והגדלת ההתקשרות עם לאן מ 10 שנים ל 12 שנה .
2. פותחים את החוזה מול לאן מחדש , אך לא מעמדת כוח .

בנק דיסקונט : טביב חתם על הסכם של מכירת כרטיסים בשווי מליון ש"ח לשנים הבאות , הכסף לא בידי המועדון .

אורליצקי : התבטאויותיו בנושא המשפטי אינן רלוונטיות כי הוא אינו ע"וד אלא רואה חשבון , לטענת פינס המכתב החדש שהוא שלח למשה אביב מבהיר את עמדת המועדון ,למה טביב לא יכול להחזיק בבית"ר כל עוד הוא לא מסלק את חובותיו מתקופתו בהפועל , למעשה בהתאחדות חשבו עד כה על הפן "החיובי" בהחזקת בעלות על שתי קבוצות (הטיית משחקים וכו') אך לא לקחו בחשבון את הפן "השלילי" של החזקת בעלות כפולה , שכן כל מה שטביב צריך לעשות על מנת להחליש את הפועל זה לא לשלם את החובות מתקופתו , מה שמשפיע באופן ישיר על ההתנהלות התקציבית .

הוצאת כספים על ידי טביב : לפי פינס טביב ניסה להעביר סכום של חצי מליון דולר לרואה חשבון שלו בארה"ב שאינו קשור למתן שירות לקבוצה , על פניו קיים קשר בין רואה חשבון זה לרואה החשבון של טביב בארץ ושניהם יחד עבדו בחברה אחרת של טביב .

מכירת הקבוצה :
1. המשימה העיקרית של רמון (עפ"י ליובין) הוא למצוא רוכש לקבוצה או לאחוזים ממנה בשלב הזה .
2. לפחות 10 אנשים שונים ראו את המסמכים של הפועל אך החליטו שלא לרכוש כרגע את המועדון .
3. המאבק המשפטי מול טביב לא משפיע על רכישת המועדון אם וכאשר ימצא רוכש .

כושר גופני :
1. לאור העונה האחרונה הוחלט במועדון לשים דגש על הכושר הגופני, הכוונה להתמקד בשיקום והתאוששות מפציעות ובכלל .
2. כרגע ישנו מאמן כושר אחד ( מבני יהודה נדמה לי) ומנסים להחתים עוד אחד .

* כל מה שכתב זה מעדות שמיעה ויכולים להיות אי אלו דיוקים בדברים , בכל מקרה הכותב אינו משפטן ואין לראות את מסמך זה כמסמך משפטי ,כל הטענות והתלונות הן בגדר שמועה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 19:26 
סמל אישי של המשתמש
סימרו יקר,
תודה רבה על העידכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 19:37 
סמל אישי של המשתמש
עמותת האדומים כתב:

הייתי בטוח שזה אמור להיות דיסקרטי סטייל האסיפה של הכדורסל. הכתב נכנס בידיעתכם?

http://www.haadumim.com/?page_id=385

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 21:31 
סמל אישי של המשתמש
זה עם השפם. כתב:
עמותת האדומים כתב:

הייתי בטוח שזה אמור להיות דיסקרטי סטייל האסיפה של הכדורסל. הכתב נכנס בידיעתכם?

אנחנו שלחנו את הסיקור לכתבים, כפי שגם פורסם באתר העמותה (קישור למעלה).
הכניסה התאפשרה לחברי עמותה ולאחר הזדהות ורישום.
כמובן שלא נפרסם דברים העלולים לפגוע בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: