תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 20:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום



פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום חמישי 30/5/2013 - מידע
הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 02:20 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום:
ציטוט:
הפועל ת"א: הקשר בראיין גרזיצ'יץ' עשוי לחתום היום, לאחר שהפערים הכספים בין הצדדים הצטמצמו.
אתמול נערכה ישיבה של עמותת האוהדים שבה נכחו גם מנכ"ל הקבוצה אמיר לובין והחשב יניב משולם, שעידכנו על המאבק מול הבעלים לשעבר אלי טביב. הקשר אלרואי כהן אינו מתכוון לקצץ כ-50 אחוזים משכרו, ובקרוב צפויה פגישה בין סוכנו גלעד קצב להנהלת המועדון

_________________
.Hapoel represents being one of the best, falling apart, then fighting to rise where u feel u belong. I am that n that is my same story. This is why I am Hapoel - קרטיס קלי.

In Rabash we trust


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 30/5/2013 - מידע
הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 05:08 
ידיעות אחרונות

שכטר - נשיא קייזר מנהל מגעים עם נציגים של שכטר. יעזוב, ככל הנראה, תמורת חצי מיליון יורו.
המחלה וחיפה הציעו לו 400 אלף דולר לעונה החוזה ל 4-5 שנים.
הפועל עשויה לוותר על שחקן זר אחד כי לפנות תקציב לשכטר.
שכטר מעדיף את האדומים אם הם יצליחו להשוות את ההצעות האחרות.
אוהדי הפועל גייסו לאחרונה סכום משמעותי אבל זה עדיין לא מספיק.
גרזיצ'יץ' סיכם לשנתיים.
אוראל דגני הוצע לקבוצה והיא עשויה לקלוט אותו אם תצליח למכור את חוטבה שבו מעוניינת סכנין.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 30/5/2013 - מידע
הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 11:36 
התקדמות במו"מ בין ג'רזיצ'יץ להפועל + טיאגו קוסטה אומר דברים לא מעניינים:
(ONE)

ציטוט:
לאחר שהציעה לקשר עירוני קריית שמונה, בראיין גרזיץ', חוזה לעונה אחת, בהפועל תל אביב מוכנים ללכת לקראת הקשר המוערך ע"י המאמן הטרי רן בן שמעון ולהציע לו חוזה לשנתיים, כפי שמעוניין השחקן. עדיין קיימים פערים בנוגע למספר סעיפים בחוזה, אך ישנה התקדמות משמעותית בין הצדדים, כשבמועדון הבהירו: "שישים אחוז שנסגור עם בראיין כבר היום".

מנגד, שחקן שלא ימשיך במועדון בעונה הבאה הוא המגן הפורטוגלי, טיאגו קוסטה, שבראיון למדינתו סיפר על התקופה שלו בהפועל ואיך לא, על היריבות הגדולה בין המועדון לבין מכבי. "התקופה בהפועל הייתה חוויה נהדרת. ישראל היא מדינה שונה, עם תרבות אחרת ואפילו הכדורגל בה שונה", פתח ואמר קוסטה.

"הפועל ומכבי הן יריבות גדולות מאוד בישראל", הסביר המגן. "פעם אחת כשהגעתי לאימון, אחד מהאוהדים שנכח במקום ביקש ממני להוריד את הסווטשירט שלי כי היה בו פס צהוב. הוא ביקש ממני לא ללבוש יותר בגדים עם הצבע הצהוב וכמובן שלא ללבוש יותר את הסווטשירט הספציפי שלבשתי".

"האוהדים של הפועל רוצים לנצח את הדרבי יותר מאשר לקחת אליפות. השבוע שלפני דרבי הוא מדהים, המון אוהדים מגיעים לאימונים. כשהפסדנו למכבי 0:4 שוטרים ליוו אותנו מחוץ לאיצטדיון, זה היה מפחיד. הפועל ומכבי הם שני מועדונים נהדרים עם המון אוהדים".

_________________
"No se vive celebrando victorias, si no superando derrotas"


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 30/5/2013 - מידע
הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 15:01 
יתאחד עם בן שמעון: בריאן גרזיצ'יץ' בדרך להפועל ת"א
הקשר צפוי לעבוד עם המאמן שאיתו זכה באליפות בק''ש. רועי בקל מאלקי הוצע. שני בלמים מאנורתוזיס על הכוונת
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 43531.html

_________________
מגיע לנו.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 30/5/2013 - מידע
הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 15:58 
סמל אישי של המשתמש
ספורט 5: חתם.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 30/5/2013 - מידע
הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
ONE: חתם.
בראיין גרזיץ' חתם לשנתיים בהפועל תל אביב
הרכש הראשון של רן בן שמעון: הקשר ששיחק אצל המאמן בקריית שמונה ילבש אדום בעונה הבאה. טיאגו קוסטה שעזב: "הייתה חווייה, הבנתי שאסור ללבוש צהוב"

_________________
Hasta La Muerte


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 30/5/2013 - מידע
הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 17:06 
ציטוט:
הפועל ת"א בודקת: למי "הוציא" טביב כספים מהקופה?
750 אלף שקל ל"ספיר-טביב אירועים"; 2.3 מיליון שקל הוצאות משפטיות; 470 אלף שקל ל"מקורב"; בנוסף, הבעלים לשעבר ממשיך לשלם שכר חודשי לליהי טביב בתו ■ ויש גם חדשות טובות יותר לטביב: התביעה של מאהרן לאלה הסתיימה בזול יחסית
במסגרת המאבק המשפטי בין הפועל ת"א לאלי טביב, מנהלת הקבוצה מזה תקופה ארוכה בדיקה מקיפה של ההתנהלות הכלכלית של המועדון בתקופת הבעלים לשעבר - וגם במהלך העונה האחרונה, שבה טביב כבר לא היה חלק מעשי מהמועדון.
מהבדיקה, אותה מנהל משרד רו"ח ברלב ושות', המתמחה בחקירות כלכליות, עלו עד כה מספר פרטים, בין היתר כאלו הנוגעים למשיכות כספים לאנשים שהיו קשורים לטביב בתקופה בה היה בעלי המועדון.
כך למשל עולה מדו"ח הביניים של משרד ברלב ושות', כי טביב משך בסוף דצמבר 2012, כאשר כבר מעשית לא היה חלק מהמועדון, סכום של 100 אלף שקל מחשבון הקבוצה שהוגדר בהנהלת החשבונות כ"משיכת בעלים". מדובר על חשבון הקבוצה הישן, שאיתו הפעיל טביב את הקבוצה בתקופה בה היה בעלים. כיום, משתמש טביב בחשבון זה על מנת לחסל את התחייבויות וחובות העבר של הפועל, לצורך התחשבנות מול חיים רמון על עסקת מכירת המועדון לאחרון.
עוד עולה מהבדיקה, כי לקראת סוף 2012 שילם טביב מתוך אותו חשבון כ-470 אלף שקל למי שמוגדר כ"מקורב אליו מאד" ונחשב ליד ימינו בהפועל. את הכספים קיבל אותו מקורב בשלושה תשלומים (ספטמבר, אוקטובר, דצמבר 2012) על שמו, וגם עבור חברה חיצונית שבבעלותו.
בנוסף, מהבדיקה מתברר כי טביב ממשיך להוציא מחשבון זה משכורת חודשית קבועה של קצת יותר מ-10,000 שקל לבתו, ליהי טביב, שגם היא שימשה כבעלת תפקיד במועדון בתקופת הבעלות של טביב, אבל עזבה עם הגעתה של קבוצת רמון.

500 אלף דולר לרו"ח בחו"ל
עניין נוסף שעלה לאחרונה הוא אותו מכתב שהגיע להפועל ת"א ב-3 באפריל מרשות המסים ובו הבהרות לגבי ניסיון משיכה של 500 אלף דולר מחשבון הקבוצה לבחור בשם מורטי אתגר, היושב בארה"ב. אתגר הוא רו"ח של טביב בחו"ל, ורשום כמי שהחזיק עד 2008 בפלורידה חברה בשם ZIG INVESTMENTS, כשאחד מהמנהלים הרשומים בחברה הוא יצחק זיגדון. זיגדון, למי שלא מכיר, משמש כרו"ח הקבוע של טביב, ופעיל גם עכשיו בבדיקות שמבצע טביב בנוגע לרכישת בית"ר ירושלים (רו"ח זיגדון בתגובה: "מדובר בחברה שהוקמה לפני מספר רב של שנים למטרה מסוימת שלא יצאה אל הפועל, ובעצם לא היה בה שום תוכן עסקי והיא נסגרה").
ממצאים נוספים קשורים לתקופה שבה טביב עוד היה בעלים בפועל של הפועל ת"א. כך למשל, במהלך 2011 מראים דפי החשבון כי טביב הוציא מקופת הקבוצה סכום של קצת יותר מ-750 אלף ש' עבור חברת "ספיר-טביב אירועים", חברת קייטרינג שבזמנו היתה בבעלות טביב ושותפו איתן ספיר.
אחד הסעיפים הכבדים ביותר במהלך 2011 קשור להוצאות עבור שירותים משפטיים, שעלו בצורה משמעותית בהשוואה לשנה שלפני כן. מהדוחות עולה כי ב-2011 שילם טביב מקופת הקבוצה סכום כולל של כ-2.3 מיליון שקל למשרדי עו"ד שונים, העיקריים שבהם הוא משרד שפיגלמן, קורן, ברק זמיר ושות' (בו שותף עו"ד יורם זמיר שמבצע עבור טביב את ניסוח ההסכמים מול בית"ר ירושלים) ומשרד עו"ד מירקין ושות' (בו שותף אפרים ברק שייצג את טביב מול המוסדות השיפוטיים של ההתאחדות לכדורגל בישראל והמוסדות השיפוטיים של פיפ"א). כהשוואה, שנה לפני כן עמדו ההוצאות המשפטיות של הפועל ת"א על סכום של כ-600 אלף שקל.
בא-כוחו של אלי טביב, עו"ד יורם זמיר, סירב להגיב לידיעה.

ובינתיים: טביב יאלץ לשלם 235 אלף שקל למאהרן לאלה
כאמור, במסגרת הסכם מכירת הפועל ת"א לחיים רמון, הסכים טביב לקחת על עצמו את חובות העבר של המועדון, עד לתקופה בה העביר לרמון את זכויות הניהול בתחילת עונת 2012/13 הנוכחית. החובות אמורים להיווצר, בין היתר, בעקבות תביעות שעדיין עומדות נגד הפועל.
אחת מהתביעות הללו נגמרה כעת ב"זול", יחסית, מבחינת טביב: סאגת המענק/מקדמה/הלוואה בין מהראן לאלה לבין הפועל הסתיימה השבוע כאשר הבורר, עו"ד תגר עמיאל, פסק כי לאלV יזכה מהפועל ת"א לסכום של 235 אלף שקל, מהם 200 אלף שקל מענק (מהם קיזז טביב במהלך עונת 2011/12 סך של 139,552 שקל), 40 אלף שקל מענק אופ"א ו-10,000 שקל פיצוי על הפרת ההסכם, כל זאת בקיזוז 15 אלף שקל קנס שהוטל על לאלה בוועדת המשמעת הפנימית שהתקיימה לו בהפועל ת"א, וזאת מאחר ולאלה היה חתום על חוזה שאיפשר להפועל ת"א לקנוס שחקנים.
לאלה, שיוצג על-ידי עו"ד בועז לביא, תבע מהפועל ת"א כ-2 מיליון שקל: מענק של 300 אלף שקל, אכיפת חוזה משודרג לשנתיים האחרונות שלו בהפועל ת"א – 536,557 ברוטו לעונת 2010/11 ו-569,845 ברוטו לעונת 2011/12 – תשלום שכר פברואר 2012 בגובה 62,057, מענק אופ"א בגובה 40 אלף שקלים, פיצוי על עוגמת נפש ופגיעה בכושר וביכולת מקצועית בגובה של 100 אלף שקל ופיצוי על טירפוד מעבר לקבוצה פורטוגלית בגובה של חצי מיליון שקל. הפועל ת"א מצידה תבעה מלאלה להחזיר לה 200 אלף שקל שניתנה לו לטענתה כמקדמה (סכום שעודכן ל-89,037 שקל), ו-15 אלף שקל תשלום קנס.
בבוררות נטען כי לאלה דרש מענק עליה לליגת אלופות ושידרוג חוזהו. לאלה חתם על מסמך המקנה לו "מקדמה על חשבון שכר ותשלומים" וקיבל 200 אלף שקל, ולמרות זאת קבע הבורר: "הגעתי לכלל מסקנה כי סוכם בין הקבוצה לבין השחקן כי השחקן לא יהיה חייב בהשבת הסכום האמור" ו"הקבוצה לא התנהגה כמי שיש לה הסכם הלוואה עם השחקן".
הבורר דחה את תביעתו של לאלה ל-100 אלף שקל נוספים. הבורר החליט כי לאלה לא הצליח להוכיח כי הוסכם איתו על חוזה משודרג בגובה של 200 אלף דולר נטו לעונה (שהיה מחייב כאמור את הפועל ב-1.1 מיליון שקל נוספים) וגם לא להוכיח כי הייתה להפועל ת"א הצעה בגובה של 400 אלף אירו דמי העברה מפורטוגל אותה הביא רוני רוזנטל, ודחה את תביעתו.



http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000848257

_________________
you can change your wife
your politics,religion
But you cant change your
favourite tootbal team

Eric Cantona


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 30/5/2013 - מידע
הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 17:55 
סמל אישי של המשתמש
תדמור -קראתי שש פעמים את ההודעה שלך ולא הבנתי כלום
מה שכן, הוספתי להשכלתי הרופפת שקיים משרד בשם שפיגלמן, קורן, ברק זמיר ושות' ,


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 30/5/2013 - מידע
הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 22:03 
פרסום ראשון: טולוז מעוניינת בטל בן חיים, ותפנה להפועל

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 43552.html

_________________
מגיע לנו.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים


אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 צוות phpBB הישראלי
Design by fragilix © 2008 based on subsilver2.