לוסיאנו דה ברונו כתב:
yos כתב:
הייתי מעוניין להציע להעלות לדיון את נושא עמדת העמותה ביחס למדיניות המנויים בעונה הבאה.
אני סבור שעל העמותה להציע לדירקטוריון כי יש לבטל את כל מדיניות ההנחות לוועדי עובדים למיניהם, ובמקום זאת, ליצור מצב בו המנוי יהיה על שם המחזיק בו, והנחות יינתנו רק לחברי עמותה ולמנויים מחדשים.
כך גם ייווצר מאגר מידע אמיתי של מנויי הקבוצה, במקום דודותיהם המורות ואחיהם שבקבע.
אני מעלה זאת עכשיו, כי מדובר בהחלטות שצריכות להתקבל במועדון בזמן הקרוב. העונה הבאה נפתחת כבר ביולי (מוקדמות הליגה האירופית).
תגיד, איפה קונים את הדבר הזה שאתה לוקח?
שום מדיניות ושום נעליים ואני אומר את זה כאחד שקנה ב"לאן" בשנתיים האחרונות. קודם לקחתם לנו את הכרטיסים לדרבי, אחר כך את המנויים. נפלא. מה עוד? אולי הכניסה לבלומפילד תאושר רק בהצגת כרטיס חבר בעמותה?
רדו מהעץ כבר
א. את הדבר הזה שאני לוקח קונים באתר זה:
http://www.haadumim.com/. גם אתה היית יכול, וזה היה עוזר לקבוצה שאתה אוהד. בחרת שלא. זכותך.
ב. אני חושב שצריכה להיות תמורה לכך שאדם הקדיש סכום ניכר למען הקבוצה בשעה שאחרים, כמוך, לא נתנו יד למהלך החשוב הזה. אחרת, למעט גרעין מצומצם מאד, אף אחד לא ירצה להיות חבר בעמותה והיא תגווע ותיעלם.
ג. אני גם בעל מנוי(ים) וגם חבר עמותה. בשני הענפים. לא לקחתי לך כלום, רק נתתי יותר ממך. ואגב, בעונות האחרונות גם אני רכשתי מנוי דרך 'חבר', כי זה היה זול משמעותית מהמנוי ב'לאן'.
ד. אני חושב שצריך להפסיק עם פיקציות ו'סידורים'. אני חושב שהמנוי צריך להיות על שם האיש שרכש אותו.
ה. ההנחות לוועדים באות בחלקן על חשבון המועדון (כפי שראצ'ו הסביר כאן), ואני חושב שהן בעיקר מיותרות. אני בעד הנחות למנויים (שמחדשים), לחברי עמותה, לחיילים, לנוער, לסטודנטים, לגימלאים, לנכים, למעוטי יכולת וכל אוכלוסיה אחרת שראויה להטבה. אני נגד הנחות ל(נכדים של) מורים ול(חברים של) ציבור משרתי הקבע.