תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 20:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום



פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שני 27-5-2013 | מידע
הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 04:28 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

האדומים נגד טביב, שוב
בהפועל ת"א לא המתינו יותר משעות ספורות מאז הידיעה שלפיה טביב קרוב מאוד לרכישת בית"ר ירושלים, עד שהוציאו הודעה לתקשורת כי המועדון הגיש אתמול תביעה ובקשה לדיון דחוף למוסד לבוררות של ההתאחדות לכדורגל, בטענה לחשיפה לחובות פוטנציאליים בשיעור של 19 מיליון שקלים.
היועץ המשפטי של האדומים, עורך הדין עמית פינס, טוען בכתב התביעה שהגיש כי טביב הפר לכאורה באופן בוטה את הסכם המכירה שנערך בינו לבין חיים רמון בשעתו, וכי "כתוצאה מהתנהלותו (של טביב - א"ל) נצברו חובות כבדים, המאיימים כיום על המשך פעילותו של המועדון," לשון התביעה.
במסמך מפורט, שבו מובאים ונחשפים לראשונה סעיפים מההסכם הפנימי של מכירת הפועל ת"א לידי רמון, אפשר לראות כי למרות פניות אל טביב ונציגיו, החובות שנעשו במשמרת של האחרון, וכאלה המיוחסים לו לכאורה, לא שולמו והביאו לכך שהפועל חשופה לתביעות בטווח המיידי, כאמור בסך כולל ומוערך של 19 מיליון שקלים. את הסכום הזה היא דורשת מטביב להפקיד באופן מיידי.
עורך דינו של טביב, יורם זמיר, הגיב אתמול בשמו של מרשו לתביעה של אנשי הפועל: "התביעה של רמון טרם התקבלה ולכן אי אפשר להגיב עליה באופן ממצה. על פניו, למקרא הפרסומים בתקשורת, נראה שמדובר בטענות שהומצאו על ידי רמון כדי לתרץ את חוסר יכולתו או רצונו לשלם את התמורה עבור רכישת הקבוצה - כפי שהצהיר בפומבי לפני חודשים רבים."
זמיר הוסיף: "על פי ההסכם למכירת הקבוצה, התחייבויות העבר של המועדון, שמתייחסות לתקופה שקודם למכירתו לידי רמון, ייפרעו מתוך הכנסות העבר. אכן, בתחילת הדרך היו תלויות ועומדות נגד המועדון תביעות בסכומים ניכרים, והדברים היו ידועים לרמון היטב בעת שחתם על החוזה. כמקובל במקומותינו, הבירור וההכרעה בתביעות נמשכים זמן.
"בינתיים, בכל ההליכים שהסתיימו ההכרעות היו בעיקרן לטובת המועדון . הסכומים שנפסקו לחובת המועדון היו לא מהותיים והם כולם נפרעו מיידית מתוך אותה קופה של הכנסות העבר, ששוריינה לטובת העניין. באותה קופה של כספי עבר עדיין יש סכומים מהותיים, והערכת טביב, על יסוד הערכות סיכון מקצועיות, היא שיהיה בהם די על מנת לפרוע באופן מלא את כל התחייבויות העבר. מעבר לכך, גם לאחר שיבוצע התשלום שנקבע 01.06.13-ל עדיין יישאר לרמון חוב של 5 מיליון שקלים כלפי טביב. כך שאם לא יהיה די בקופת העבר, יהיו לרמון די והותר מקורות פירעון.
"בכל מקרה, הסכם המכר אינו מתיר לרמון לקזז מהכספים שהוא חייב לטביב, סכומים בגין תביעות שתלויות ועומדות נגד המועדון, אלא רק בגין סכומים שנפסקו לחובת המועדון בגין העבר ולא נפרעו כסדרם. בכלל, כשהוא מקזז חוב פרטי שלו בגין רכישת המניות במועדון כנגד התחייבויות של המועדון (שקיומן טרם הוכח,( מערבב רמון בין כספיו הפרטיים לכספי המועדון ולמעשה עושה שימוש בכספים של המועדון עצמו כדי לממן את רכישת הבעלות בו."

_________________
ארכיון הפועל ת"א בכדורגל
htaarchives@gmail.com
htaarchives.blogspot.com


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 27-5-2013 | מידע
הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 10:34 
בעקבות הפלונטר עם הפועל ת"א, היועץ המשפטי של ההתאחדות לא יהיה מוכן למצב תיאורטי בו איש העסקים יחזיק בשתי קבוצות במקביל.
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/473 ... 101&loc=13

היועץ המשפטי של ההתאחדות, עו"ד משה אביבי, לא יתנגד למכירת בית"ר לאלי טביב, במידה וימציא מסמך הקובע כי לא יחזור להחזיק את הפועל ת"א גם אם חיים רמון לא ישלם לו את מלוא התמורה עבור המועדון.
בהסכם המכירה מטביב לרמון נכתב שמחיר הקבוצה הוא 17 מיליון שקל, אשר מתוכם כבר שולמו שישה מיליון. אם הפועל לא תשלם את יתרת הסכום, המועדון יחזור לטביב. עו"ד אביבי לא יאשר את מכירת בית"ר לטביב
אם לא יוותר על הסעיף הזה בהסכם מול האדומים. עו"ד אביבי לא יהיה מוכן למצב תיאורטי בו טביב יחזיק בשתי קבוצות במקביל.

הפועל הגישה אתמול תביעה בסך 19 מיליון שקל נגד טביב. היועץ המשפטי של האגודה, עו"ד עמית פינס, טען כי היקף החובות והתביעות המתנהלות נגד הפועל מתקופת טביב עומד על 30 מיליון שקל. להפועל נותר לשלם לטביב
11 מיליון על המכירה, וההפרש בסך 19 מיליון שקל מהווה את סכום התביעה. לטענת עו"ד פינס, טביב לא טיפל בתביעות שהוגשו נגדו, וקיים חשש שהן יוגשו בהמשך נגד המועדון. לכן, לטענת האדומים, הם דורשים 19 מיליון שקל כערבות בנקאית.

התביעה מהווה בעיה עבור טביב - הוא לא יראה בקרוב את 6 מיליון השקל שרצה לקבל על פי הסכם המכירה, ושבהם התכוון לרכוש את בית"ר. היום יפגש טביב פעם נוספת עם עורכי הדין של ארקדי גאידמק

בשוליים:
עכו עלולה להודיע מחר על פירוק, נתניה תישאר?
http://www.one.co.il/Article/217620.html

ראשי הפועל עכו מתכוונים לכנס מחר (שלישי) מסיבת עיתונאים במהלכה הם ככל הנראה יודיעו על כך שהקבוצה תתפרק. יו"ר הקבוצה, יהודה ברשישת, שהיה הבוקר על סף דמעות, אמר ל-ONE: "סוף דרכה של הפועל עכו קרב ובא.
מי נותן מנדט לפרק את המועדון הזה. אני מקים קול צעקה. זה עניין רציני וחמור מאוד".

ברשישת, שקיבל מסר כי לא יוכל לנהל התדיינות מול הרשות המקומית ורק עורכי דין של העירייה והמועדון יוכלו לעשות זאת, הוסיף: "עד סוף החודש אנחנו צריכים לשלוח מכתב רשום לכל שחקן כדי לממש את האופציה. אם לא נצליח
לעשות זאת השחקנים יהיו חופשיים ללכת לאן שהם רוצים".

רשימת השחקנים כוללת בין היתר את אוהד קדוסי, גיא דיין, מושיקו מישאלוף ויובל שבתאי. אליהם יש לצרף את אדי גוטליב שכבר נמצא על הכוונת של מכבי חיפה.
במצב הדברים הזה נראה שאם עכו אכן תתפרק, מכבי נתניה שירדה לליגה הלאומית תהיה זו שתחליף אותה בליגת העל.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 27-5-2013 | מידע
הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 20:27 
סמל אישי של המשתמש
בן שמעון וזלצר שוחחו, אלמוג כהן מתרחק מראפיד
מאמן הפועל ת"א ומנהל מחלקת הנוער, לשעבר, יישרו את ההדורים ביניהם . לא ברור אם האוסטרים, שעדיין לא פנו לנירנברג, יעמדו בשכרו של הקשר

http://one.co.il/Article/217654.html

_________________
עומר דמארי עולה


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 27-5-2013 | מידע
הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
הכירו: המלון שבו הפועל תקיים את מחנה האימון
http://one.co.il/Article/217657.html


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים


אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 צוות phpBB הישראלי
Design by fragilix © 2008 based on subsilver2.