תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 21:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ראשון 19/5/13-דיונים
הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 01:06 
סמל אישי של המשתמש
במעריב אגב יש כתבה על חיים זלוטיקמן שכמעט הלך לעולם שכולו טוב.
בישראל היום כתבה קצרה על העונה הראשונה של הפועל בכדורסל בליגת העל.
אביא את שתי הכתבות דווקא לדיונים כי אין בזה חדשות מן הסתם.
חיים זלוטיקמן לומד על החיים מחדש: "חייבים להוריד פאזה, לקחת דברים בפרופורציה ולנסות ליהנות מהחיים"

"רצף של נסים השאיר אותי בחיים"
חייו של חיים זלוטיקמן השתנו ברגע אחד, כאשר במהלך חופשת סקי באוסטריה התפוצץ העורק הראשי היוצא מלבו \ "אם היו עושים עליי סרט, לא היו יכולים לתאר את מה שעברתי‭,"‬ אומר כדורסלן העבר. "גם אני מנסה לחשוב מה עבר עליי ולא קולט"

יצחק ויסהוף
צילומים: דני מרון, עדי אבישי )ארכיון(

‭ב19-‬ בינואר 2013 נולד חיים זלוטיקמן מחדש. אחד השחקנים הגדולים בתולדות הכדורסל הישראלי היה ספורטאי למופת. לא עישן, לא שתה, לא ראו על גופו גרם אחד של שומן עודף. לפני כארבעה חודשים, במהלך חופשת סקי באינסברוק, אוסטריה, החיים שלו התהפכו.
זלוטיקמן, שנוהג לצאת לחופשת סקי מדי שנה, טס לאוסטריה עם אחיו ושניים משלושת ילדיו, רעות וליאור. לפתע הוא חש תחושה מוזרה ברגלו, אותה לא חווה מעולם. הוא הרגיש שהחלק התחתון ברגל שמאל נרדם.
"לא הרגשתי את הרגל, כל החלק התחתון שותק. הרגשתי שעוד חלקים ברגל נרדמים, וזה מתפשט למעלה‭,"‬ שחזר זלוטיקמן השבוע. "התיישבתי בשלג וביקשתי שיזמינו מסוק. למזלי חלפו לידי גולשים עם מכשירי קשר. המסוק הגיע כעבור רבע שעה. הפראמדיק נדהם מלחץ הדם ומהדופק שלי. לבית החולים הגעתי עם דופק ‭ ,270‬ לא הרבה אנשים שורדים דופק כזה. על פי הסטטיסטיקה, רק ארבעה אחוזים נשארים בחיים במצב כזה‭."‬
כדורסלן העבר החל לשחק בהפועל חיפה ועבר להפועל ת"א, מכבי ראשל"צ, הפועל חולון וסיים את הקריירה בגיל ‭ ,38‬ בהפועל גבעתיים. לאחרונה חגג יום הולדת 56 במוסד השיקומי "רעות‭,"‬ שם הוא מאושפז. השבוע, כשהוא עובר שיקום במרחק כמה דקות הליכה בלבד מהיכל נוקיה, זלוטיקמן כבר יכול היה לדבר על החוויה המפחידה.
שלח לי "מלאך"
בבית החולים באוסטריה נמצא אחד המומחים הגדולים בעולם בתחומו, ד"ר הורס צ'פצ'יק, שזכה לכינוי "המלאך" ממשפחת זלוטיקמן. ד"ר צ'פצ'יק אבחן כי העורק הראשי היוצא מהלב התפוצץ. "בית החולים מתמחה במקרים כאלה, למזלי המומחה מספר 1 בעולם היה שם בשבילי. מיד נכנסתי לניתוח, שארך 14 שעות. הרופא הציל לי את החיים. הוא אמר לי שעם הנתונים איתם הגעתי, יצאתי בנס‭."‬
זלוטיקמן שהה חודש בבית החולים באוסטריה עד שמצבו התייצב. הוא חזר לארץ באמבולנס אווירי, היישר לבית החולים איכילוב, אך שם מצבו הורע. זלוטיקמן: "הזעקנו את הרופא האוסטרי לישראל. הוא עזר לבצע את הניתוח השני שלי, לאיחוי העורק לאחר החלפתו. בשבוע בו היה בארץ הוא הגיע יום-יום לבית החולים. בהמשך עברתי ל'רעות‭,'‬ שם הונשמתי עד שהעסק התייצב ומאז אני במחלקת שיקום‭."‬
מי שהתרגל לחלק אסיסטים, להוביל מתפרצות ולקלוע לסל נאלץ לעסוק בזונדות, בקנולה ובצינורות לאוכל. רק לפני שבועיים נפרד זלוטיקמן מהצינורות שהיו מחוברים לגופו ומאז הוא נמצא בשיקום יום, ואף שוחרר לביתו בסוף השבוע האחרון. "שלושה חודשים שכבתי במיטה בלי יכולת לקום. אם היו עושים עליי סרט, לא היו יכולים לתאר את מה שעברתי. גם אני מנסה לחשוב מה עבר עליי, ולא קולט‭."‬ זלוטיקמן איבד 15 ק"ג ממשקלו. הוא מתקשה בדיבור, לוחש ומנסה להבין איך זה קרה לו. "הכל השערות. בפועל לא יודעים כלום. אשתי ג'ודי הלכה לרב פירר, והוא אמר לה: 'בעלך חי בנס‭.'‬ אני באמת חושב שרצף של נסים השאיר אותי בחיים. זה שהגעתי לבית החולים באוסטריה, הרופא שטיפל בי, העובדה שהצלחתי להביא אותו לארץ, שזה משהו דמיוני. מדובר באחד הרופאים הטובים בעולם‭."‬
לזלוטיקמן, בעלים של סוכנות ביטוח, יש גם מסר: "אני חושב שכל הטיפולים בי ומה שמסביב עולים על מיליון שקל. המסקנה היא שכל אחד חייב לבטח את עצמו, כי אף אחד לא יודע מאיפה זה יבוא לו‭."‬
תחזור לעשות סקי?
"הרופא האוסטרי אמר לי שאחרי שאחלים נעשה יחד סקי. כרגע אני לא יכול לראות את זה מתממש‭."‬ צריך לשמור על עצמנו
"אני אדם בריא, שתוך שנייה הפך מת, ועכשיו מתחיל לחזור לאט לחיים‭,"‬ מוסיף זלוטיקמן. "הסיכוי לצאת ממה שעברתי כל כך קטן, זאת טראומה שקשה לתאר. רק עכשיו אני מתחיל להבין את משמעות הבריאות והחיים. לא שקודם לא ידעתי, אבל לחוות דבר כזה מעביר בי צמרמורת.
"במוסד השיקומי בו אני נמצא, 60 אחוז מהאנשים מתחת לגיל ‭ .40‬ אנשים כמוני, שחשבו שאין להם בעיה רפואית. אני ספורטאי ואיש בריא, ודווקא לי זה קרה. המסקנה היא שצריך לשמור על עצמנו. להפסיק עם הטירוף של המריבות הקטנות שאנחנו שומעים עליהן כל הזמן. אנשים נמצאים בלחץ מהעבודה. הם לא חיים אלא מכורים לעבודה, עצבנים וחושבים כל הזמן על כסף. את החיים האלה אפשר לאבד ברגע. אני רואה את זה מול העיניים. חייבים להוריד פאזה, לקחת דברים בפרופורציה ולנסות ליהנות מהחיים‭."‬
נולדת מחדש?
"פחות או יותר. כל רופא שואל איך אני חי. גם אני שואל את אותה שאלה. עברתי מהעולם הזה לעולם הבא וחזרה יותר מפעם אחת‭."‬
זלוטיקמן זוכה לביקורים בלי הספקה. עמוס פרישמן ופיני חוזז באים כל שבוע. מיקי ברקוביץ' ומוטי ארואסטי ביקרו. רני כהנא, איציק פרי, מוישל'ה ויינקרנץ באו גם הם. אוהדי הפועל חיפה התייצבו עם זר פרחים גדול. "היו עוד רבים, ואני מודה לכל אחד באופן אישי. הרבה אנשים מתכתבים איתי בטלפון. אני לא יכול לדבר והדרך של החלפת מסרים הכי נוחה לי‭." ‬
אתה עדיין מעורב בכדורסל?
"הפסקתי לשחק לפני 18 שנה. נכנסתי לעסקים אבל המשכתי לעקוב. הייתי פרשן בגל"צ וברשת ב‭.'‬ כל הילדות והבגרות שלי זה כדורסל. אני בקשר עם אנשי כדורסל לא מעטים. האמת היא שלא מוצא חן בעיניי מה שקורה היום בענף. אין קשר בין השחקן לאגודה. הכל מסתובב סביב כסף. גם בתקופה שלי השחקנים אהבו כסף, אבל היתה מחויבות לאגודה ולמקצוע‭."‬
מה יש לך להגיד על הפועל ת"א, הקבוצה איתה אתה מזוהה יותר מכל?
"שמחתי על החזרה שלה לצמרת. מאוד אהבתי את שנעשה שם. אני מקווה שמה שקורה בכדורסל הישראלי לא יקלקל את העשייה שם. מה שקורה בהפועל ת"א זה טהור. למרות שבמרבית העונה הם שיחקו עם שני זרים, הם הגיעו להישג הכי גדול שלהם ‭ ב20-‬ השנה האחרונות. התקשורת אהבה ואוהבת את הקבוצה. הפועל ת"א מקבלת חשיפה כפולה ממכבי חיפה, שהיא במקום השני בליגה. הפועל ת"א היא מותג, תראה כמה חיים היא הכניסה לליגה‭."‬ •

כאן כדי להישאר
בעיות תקציב? מכת פציעות? דבר לא מנע מהפועל ת"א לסמן וי על קאמבק מוצלח לבמה המרכזית של הכדורסל הישראלי חבל שהתנהגות הקהל לפעמים מקלקלת

אבי סגל

הפועל ת"א סיימה ביום חמישי
את העונה החשובה ביותר שלה מאז הוקמה מחדש כקבוצת אוהדים. הפרויקט האדום הגיע אל מכשול לא פשוט, שאותו הוא עבר בהצלחה אחרי תשלום של לא מעט שכר לימוד.
לאורך חלק גדול מהעונה העסק נע על חבל דק - מצוקות כלכליות שהיקשו על השלמת סגל הזרים, מחסור באולם ביתי, פציעות חוזרות והתמודדות עם התנהגות הקהל. ולמרות הכל, הקבוצה שהתחילה את העונה כמועמדת אפשרית לירידה סיימה אותה ביכולת של קבוצת צמרת. במובנים רבים, סוד ההצלחה הוא ההיצמדות חסרת הפשרות לתפיסת העולם ההתנהלותית. לפעמים היא היתה אדוקה מדי (כמו ההודעה על החרמת הדרבי בגלל סוגיית הכרטיסים‭,(‬ אבל היא שהופכת את המועדון הזה למיוחד.
אין מועדון בארץ שמדבר על העתיד יותר מהפועל. ביטא זאת היטב המאמן ארז אדלשטיין כשאמר: "הניצחון שלנו העונה הוא המסר לעתיד‭."‬ אותו עתיד נראה ורוד. התקציב אמור לגדול, המערכת התבגרה, לקבוצה יש בסיס קיים של שחקנים והאולם הביתי נראה באופק.
שובו של האדלשטיין
לא רק הפועל ת"א חזרה, גם ארז אדלשטיין. שש שנים אחרי שהפועל ירושלים הודיעה לו בצעד תמוה שחוזהו אינו מחודש, המאמן שב לבמה המרכזית והוכיח שעדיין יש לו את זה.
מתוך חמישה דרבים הוא ניצח אחד ובארבעה התמודד בכבוד. אפשר לזהות מקילומטר שלהפועל יש שיטה וסגנון ‭ ")‬שמרנו אישית כל העונה בלי גימיקים‭,"‬ אמר‭.(‬ הפרויקט הבא שלו יהיה להביא את הקבוצה לאירופה.
לא הכל מושלם
מכל דרבי העונה יצאתי חצוי. מצד אחד נפעם מהעוצמות של הקהל האדום ומצד אחר נדהם מעוצמות השנאה שיש בו. לאורך העונה הקהל הזה תמך בצורה אדירה בקבוצה שלו, אבל גם העמיד אותה בכמה צמתים לא סימפטיים. ראיתי את שמעון מזרחי צועד למכוניתו אחרי משחק מספר ‭ ,2‬ ואילו הייתי מקבל דולר על כל קללה - הייתי מיליונר. אני יודע שאני לא בקונצרט של הפילהרמונית, ובכל זאת אני לא מצליח לעכל את כמויות השנאה.
אני מאמין להנהלת הפועל שהיא עושה הרבה בשיחות ישירות עם הקהל, אבל חסרה לי היציאה הפומבית חסרת הפשרות נגד התופעות השליליות.

נערך לאחרונה על ידי עזרא בתאריך 19 מאי 2013, 13:00, נערך 4 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 13/5/13-דיונים
הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 01:09 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות מישהו? :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 01:20 
מעניין מתי תצא ההודעה על פיצוץ המו"מ עם בן שמעון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 01:20 
סמל אישי של המשתמש
בישראל היום גם כתוב שמכבי ירדה סופית מאלעד גבאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 01:33 
סמל אישי של המשתמש
עזרא, התאריך היום 19/5/13 ולא כמו שבכותרת.
תתפטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 09:03 
סמל אישי של המשתמש
ידיעה הזויה על בלם קפריסאי.
ללרנקה יש 3 בלמים ספרדים ששיחקו העונה ברוטציה, שום בלם קפריסאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 09:06 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
ידיעה הזויה על בלם קפריסאי.
ללרנקה יש 3 בלמים ספרדים ששיחקו העונה ברוטציה, שום בלם קפריסאי.

או שהוא לא בלם של לרנקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 09:12 
סמל אישי של המשתמש
איך התגעגעתי לחדשות מהאתר הכי אמין שיש, ספורט פי כמה :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 09:15 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:

אין הם פשוט מלכים.
לקחו את כל החדשות שהיו בחודש-חודשיים האחרונים, בצירוף כמה ספקולציות, ועשו מזה "כתבה" עלק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 09:18 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
אל באנדי כתב:

אין הם פשוט מלכים.
לקחו את כל החדשות שהיו בחודש-חודשיים האחרונים, בצירוף כמה ספקולציות, ועשו מזה "כתבה" עלק.

את האמת שזה עדיף על מה שספורט 5,ONE וכל השאר עושים
שנכנסים לפורום "השדים אדומים" וקוראים את מי רוצים אוהדי הפועל
ואז כותבים שהוא מועמד להפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 09:25 
אל באנדי כתב:

לקחת לי את המילים מהפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 09:28 
סמל אישי של המשתמש
Telkiyski כתב:
ספורט 1
רשימת השחקנים שלא יהיו בהפועל תל אביב בעונה הבאה כוללת את אפולה אדל, אלמוג כהן , סאבו פאביצ'ביץ', טיאגו קוסטה, אריק דג'מבה דג'מבה, דויד רוצ'לה, טוטו תמוז, אלירן דנין, ואליד באדיר ויגאל אנטבי.

חבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 09:33 
nirog כתב:
Telkiyski כתב:
ספורט 1
רשימת השחקנים שלא יהיו בהפועל תל אביב בעונה הבאה כוללת את אפולה אדל, אלמוג כהן , סאבו פאביצ'ביץ', טיאגו קוסטה, אריק דג'מבה דג'מבה, דויד רוצ'לה, טוטו תמוז, אלירן דנין, ואליד באדיר ויגאל אנטבי.

חבל

בין אם זה בגלל מסרים שהועברו לו ובין אם לא, הוא כבר חתם לפני שבועיים באוסטריה
ככה או ככה לפי מה שראיתי בדרבי הוא לא בנוי לרמות הגבוהות , נורא איטי, זהבי קירקס לו את הצורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 09:37 
nirog כתב:
Telkiyski כתב:
ספורט 1

חבל

בכלל לא חבל. מקבל כסף כמו דרק בואטנג ונותן תוצרת של סולי צמח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
nirog כתב:
Telkiyski כתב:
ספורט 1

חבל

בכלל לא חבל. מקבל כסף כמו דרק בואטנג ונותן תוצרת של סולי צמח.

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 09:59 
צריך להגיד יפה שלום לאלמוג כהן,איכזב ברמות,0 תרומה להתקפה.

לדעתי לא צריך לתת עוד צ'אנס לאלרואי ולהביא את גבאי בטרייד איתו , קיבל מספיק צ'אנסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 10:02 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:

לדעתי לא צריך לתת עוד צ'אנס לאלרואי ולהביא את גבאי בטרייד איתו , קיבל מספיק צ'אנסים.

אתה לא יכול לשלוח שחקן בטרייד אם הוא לא רוצה, ואלרואי לא רוצה לחזור לק"ש.
תפור עליו בני-יהודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
לפני שאתם נותנים ציון 0 לאלמוג כהן על התקופה הקצרה בהפעל
תזכרו בגול הקריטי של המועדון העונה בדקה ה-95 מול בני יהודה לפני שבועיים

בלי הנצחון ההוא לא היינו בארופה
בשביל הכרטיס לארופה הפועל היתה צריכה לנצח את הדרבי ואת חיפה (או לחכות למעידה של בני יהודה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 10:42 
IdanTheLittle כתב:
Yalla Hapoel כתב:

אתה לא יכול לשלוח שחקן בטרייד אם הוא לא רוצה, ואלרואי לא רוצה לחזור לק"ש.
תפור עליו בני-יהודה.

אז שילכו על דוידזאדה עם הפועל ב"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 10:52 
לא מבין את הקטע עם דג'מבה דג'מבה. יש לו חוזה לעוד עונה. אני לא מאמין שנמצא קשר אחורי טוב יותר, בטח לא בתקציב של שנה הבאה.
בנוסף, אם אבוטבול מיועד להיות הקפטן, אנחנו חייבים קשר שיעשה הגנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום ראשון 13/5/13-דיונים
הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 10:57 
אחד עם כיפה כתב:
לא מבין את הקטע עם דג'מבה דג'מבה. יש לו חוזה לעוד עונה. אני לא מאמין שנמצא קשר אחורי טוב יותר, בטח לא בתקציב של שנה הבאה.

מה אתה לא מבין?
הבחור לא קשור לענף. אין לו מושג. נמצא הרבה יותר טובים מהבלוף הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 10:57 
אחד עם כיפה כתב:

מה אתה לא מבין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 10:58 
nirog כתב:

בשביל הכרטיס לארופה הפועל היתה צריכה לנצח את הדרבי ואת חיפה (או לחכות למעידה של בני יהודה)

נו אז מה הקשר בין גול מקרי בדקה ה95 במשחק קטסטרופלי של כל הקבוצה כולל שלו , לבין התרומה שלו מאז ינואר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 10:59 
אחד עם כיפה כתב:

יש איתו כזה קטע , הבחור פרש מכדורגל וחתם אצלנו על פנסיה יפה ביותר, כל זה בעזרת אדל למי שזוכר את התרגיל משא ומתן שהוא עשה כאן בקיץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:

בינואר 2010 הפועל החתימה את דניאל דה-רידר. שולם לשחקן סכום גבוה מאד והציפיות היו בהתאם.
מה אנחנו זוכרים מדה-רידר? בעיקר כלום. אבל כל אחד תמיד יזכור את הגול שלו נגד בני יהודה שייתכן ובלעדיו לא היינו זוכים באליפות באותה עונה.

עברו 3 שנים. בינואר 2013 שוב הפועל מחתימה לחצי שנה סטאר יקר מאד העונה לשם אלמוג כהן. שוב הציפיות כגובה השכר - בשמים.
מה נזכור מתקופתו של אלמוג כהן בעוד 3 שנים? בעיקר כלום. אבל כל אחד תמיד יזכור את הגול שלו נגד בני יהודה (שוב, בני יהודה) שייתכן ובלעדיו לא היינו מגיעים לאירופה.

האם דה-רידר היה שווה את הכסף? האם אלמוג? האם הפועל לא היתה מצליחה העונה או ב-2010 אילולא השערים שלהם? לעולם לא נדע.

אנקדוטה חביבה של סיום עונה, זה אף פעם לא מזיק, אבל זה עלה למועדון הרבה כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
אחד עם כיפה כתב:

אריק הוא חידה בעיני. אין ספק שיש לו כדורגל, גם אם לא לרמה של מנצ'סטר יונייטד (שזה הטופ ומעטים בכלל מגיעים לכך שסר אלכס ישתין לכיוון שלהם) אבל לליגה שלנו זה היה מעל ומעבר. עם זאת, כשמשווים אותו לקשרים אחוריים אחרים שהיו אצלנו בעבר (אביחי, הולמאי ואחרים) הוא לאו דווקא האפיל עליהם ויש להודות שציפינו ממנו ליותר.

אבל אני לא מכיר אותו כמו שאני מכיר את טב"ח ואני יודע שמטב"ח היינו צריכים לקבל העונה הרבה יותר. הבחור מוכשר ובעל יכולת גבוהה יותר מההצגות שנתן העונה כאשר היו לו יותר צהובים משערים ובישולים גם יחד. מאד יכול להיות שאריק היה מציג כדורגל הרבה יותר טוב בקבוצה יותר מאומנת, עם פחות משברים, בדומה לשאר השחקנים שלא התעלו השנה בלשון המעטה. תחילת העונה זו היתה תקופת ההתאקלמות שלו בהפועל ובישראל ולכדורגל כאן ואח"כ פשוט ייתכן שהמצב הוביל אותו למה שראינו.

מאד יכול להיות שווה להשאיר אותו עונה נוספת אבל כנראה שהמאמן הבא רוצה זרים "משלו" וזה דבר מוכר ומקובל ואם אכן רב"ש יאמן אותנו והוא רוצה להחליף את כל הזרים - זה מה שיהיה, גם אם לאריק יש חוזה ל-5 שנים בוולפסון וגם אם הציג כדורגל משובח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 11:38 
חברה, דגמבה דגמבה לא יודע למסור מעבר לשני מטרים הקרובים. אז היו לו כמה פוקסים העונה. חוץ מזה פשוט כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 11:49 
oMeR1 כתב:
אחד עם כיפה כתב:

מה אתה לא מבין?

אוקיי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 11:52 
גל כהן בלם מספיק טוב להפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 11:53 
מתחנן שאף אחד לא יקפיץ את אשכול המידע, אלא אם כן הוא חותם בטעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: