תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 21:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 98 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עונה אדומה
הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 12:34 
סמל אישי של המשתמש
קחו אוויר, קראו את הפוסט, שימו קצת כסף בצד לקראת חידוש החברות בשתי העמותות, וצאו לאגור כוחות לקראת העונה הבאה:

http://debuzzer.sport5.co.il/siny/2013/05/15/redseason/

:COMMY:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עונה אדומה
הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 12:40 
טור יפה מאוד כרגיל. מעניין תןך כמה דקות יצוצו גם פה אנשי האג'נדה נגד בעלות חלקית של אוהדים, שיתחננו לאוליגרך שרק ייקח אותנו. :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 12:50 
אני חושב שאתה מבלה יותר מדי זמן בגרמניה.

מה שאתה כותב מנוסח ככ יפה, כתוב ככ רומנטי ומפתה. אפילו נותן תקווה לעתיד.
עתיד שלא יתקיים בישראל. לא היום ולא בעוד 10 שנים. אולי בעוד 200.

המודל הזה הוא מודל שלא יעבוד כאן, 20% שליטה שלנו האוהדים במועדון רק ירחיק משקיעים. אף אחד לא יכנס כשהוא לא יכול לעשות מה שהוא רוצה.
כסף לא יגיע למועדון, לא יהיה כסף לרכש, לשיפור המתקנים, השקעה בנוער או כל דבר הקשור להישגיות/תוצאות.

הקהל הישראלי כמו הקהל הישראלי (פה זה לא גרמניה, 30,000 אוהדים בליגה שניה) יתרחק מהקבוצה ברגע שהיא תרד מהכותרות, תעלם מהצמרת.
ישאר פה גוש קטן מאוד, שתרומתו במנויים, תרומה לעמותה או כרטיסים לא יוכל להחזיק את הקבוצה. ללא רוכש העתיד של המועדון הוא לא בליגה הראשונה וחבל שאנשים כמוך לא מבינים את זה.

כדי שה"פנטזיה" שלך תצא לפועל צריכים לקרות כל מני סנאריוים הזויים ובלתי סבירים בעליל לדוגמה:
ירכוש אותנו אוהד הפועל עשיר מאוד, שיזרים המון כסף שיהפוך אותנו "לאימפריה" בקנה מידה ישראלי עם העפלות קבועות לליגת האלופות, ואז הוא יעביר לאט לאט עד 50% את המועדון לידי עמותה כמו האדומים
וכשניהיה אימפריה, עם המון קהל, המון כסף, ובסיס כסף קבוע (ליגת האלופות) נוכל לפנטז על מה שאתה רוצה.

מאחר וזה לא יקרה
אתה פשוט הוזה בגרמנית, צר לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 12:52 
alachover כתב:
טור יפה מאוד כרגיל. מעניין תןך כמה דקות יצוצו גם פה אנשי האג'נדה נגד בעלות חלקית של אוהדים, שיתחננו לאוליגרך שרק ייקח אותנו. :hapoel:

צודק, בוא נהיה הפועל קטמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 12:54 
JustZiv כתב:
alachover כתב:

צודק, בוא נהיה הפועל קטמון.

השוואה עניינית בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 13:04 
כתבה מאלפת עם הרבה חומר למחשבה
סחטיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 13:11 
סמל אישי של המשתמש
זו כמובן חזרה על אותם הדברים, פעם אחר פעם, אבל זה כנראה חלק חשוב בחינוך:
1. לא נהיה הפועל קטמון משום שבסיס האוהדים שלנו גדול בהרבה.
2. אני די בטוח שאוהדי קטמון נהנו מהעונה החולפת הרבה יותר מאיתנו, או מאוהדי מכבי חיפה, והרגישו הרבה יותר מחוברים לקבוצה שלהם.
3. אם הבחירה היא בין להיות קטמון לבין להיות מכבי תל-אביב בכדורסל (ושלא יהיה ספק, לשם בדיוק שואפת להגיע קבוצת הכדורגל), אני לוקח את קטמון בכל יום נתון.
4. לא נמאס כבר מהמנטרה המטופשת הזו של "בישראל זה לא יעבוד"? אז אולי נוותר גם על דמורקרטיה כי "בישראל זה לא יעבוד"?
5. יש עוד מקומות חוץ מגרמניה שדגם בעלות אוהדים כזה או אחר עובד מצוין. בשבדיה רוב המועדונים מבוססים על דגם כזה, עם אוכלוסיה של תשע וחצי מליון בני-אדם. אז? מה עכשיו? הם בלונדינים ואנחנו לא?

נערך לאחרונה על ידי Karl Marx בתאריך 15 מאי 2013, 13:18, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 13:14 
טור מעניין ומעורר מחשבה

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 15 מאי 2013, 13:14, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
why כתב:
אני חושב שאתה מבלה יותר מדי זמן בגרמניה.

מה שאתה כותב מנוסח ככ יפה, כתוב ככ רומנטי ומפתה. אפילו נותן תקווה לעתיד.
עתיד שלא יתקיים בישראל. לא היום ולא בעוד 10 שנים. אולי בעוד 200.

המודל הזה הוא מודל שלא יעבוד כאן, 20% שליטה שלנו האוהדים במועדון רק ירחיק משקיעים. אף אחד לא יכנס כשהוא לא יכול לעשות מה שהוא רוצה.
כסף לא יגיע למועדון, לא יהיה כסף לרכש, לשיפור המתקנים, השקעה בנוער או כל דבר הקשור להישגיות/תוצאות.

הקהל הישראלי כמו הקהל הישראלי (פה זה לא גרמניה, 30,000 אוהדים בליגה שניה) יתרחק מהקבוצה ברגע שהיא תרד מהכותרות, תעלם מהצמרת.
ישאר פה גוש קטן מאוד, שתרומתו במנויים, תרומה לעמותה או כרטיסים לא יוכל להחזיק את הקבוצה. ללא רוכש העתיד של המועדון הוא לא בליגה הראשונה וחבל שאנשים כמוך לא מבינים את זה.

כדי שה"פנטזיה" שלך תצא לפועל צריכים לקרות כל מני סנאריוים הזויים ובלתי סבירים בעליל לדוגמה:
ירכוש אותנו אוהד הפועל עשיר מאוד, שיזרים המון כסף שיהפוך אותנו "לאימפריה" בקנה מידה ישראלי עם העפלות קבועות לליגת האלופות, ואז הוא יעביר לאט לאט עד 50% את המועדון לידי עמותה כמו האדומים
וכשניהיה אימפריה, עם המון קהל, המון כסף, ובסיס כסף קבוע (ליגת האלופות) נוכל לפנטז על מה שאתה רוצה.

מאחר וזה לא יקרה
אתה פשוט הוזה בגרמנית, צר לי.

אם מכביסט כמוך מנסה להוריד אותנו מהרעיון, כניראה שהרעיון מוצלח. אותי אישית הצלחת לחזק!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 13:24 
Karl Marx כתב:
2. אני די בטוח שאוהדי קטמון נהנו מהעונה החולפת הרבה יותר מאיתנו, או מאוהדי מכבי חיפה, והרגישו הרבה יותר מחוברים.
3. אם הבחירה היא בין להיות קטמון לבין להיות מכבי תל-אביב בכדורסל (ושלא יהיה ספק, לשם בדיוק שואפת להגיע קבוצת הכדורסל), אני לוקח את קטמון בכל יום נתון.
4. לא נמאס כבר מהמנטרה המטופשת הזו של "בישראל זה לא יעבוד"? אז אולי נוותר גם על דמורקרטיה כי "בישראל זה לא יעבוד"?
5. יש עוד מקומות חוץ מגרמניה שדגם בעלות אוהדים כזה או אחר עובד מצוין. בשבדיה רוב המועדונים מבוססים על דגם כזה, עם אוכלוסיה של תשע וחצי מליון בני-אדם. אז? מה עכשיו? הם בלונדינים ואנחנו לא?

1. סבבה, אז ניהיה קבוצת צמרת בליגה לאומית?
2. אוהדי קטמון או קביליו (שיש לי שם הרבה חברים) שואפים לתקוע יתד בלאומית. אני לא.
3. אני מעדיף מכבי תל אביב בכדורסל. אם אתה מעדיף להיות קטמון - אז אין ממש טעם לויכוח. כנראה שכחת כמה כואב להפסיד דרבי, או כמה כיף לקחת אליפות.
4. לא לא נמאס. אתה יודע למה? כי זה לא מנטרה מטופשת זאת המציאות. והפנטזיה שאתה מנסה להוביל כאן תיהיה "ניסוי" שיכשל. ואם בטעות באמת תצליחו לעשות את זה אתם פשוט תקריסו את הפועל ותהפכו אותנו להיסטוריה.
ואז מה? תגיד "וואלה טעיתי בישראל זה לא יכול לעבוד" כשנפגש ביחד במשחק בליגה ב' עם הפועל בלומפילד? לא תודה.
5. כשיהיה לך ממוצע של 15,000 צופים במשחק כמו גטרבורג או מאלמו או קרוב ל20,000 כמו סולנה - דבר איתי שוב. סבבה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 13:28 
why כתב:
Karl Marx כתב:
2. אני די בטוח שאוהדי קטמון נהנו מהעונה החולפת הרבה יותר מאיתנו, או מאוהדי מכבי חיפה, והרגישו הרבה יותר מחוברים.
3. אם הבחירה היא בין להיות קטמון לבין להיות מכבי תל-אביב בכדורסל (ושלא יהיה ספק, לשם בדיוק שואפת להגיע קבוצת הכדורסל), אני לוקח את קטמון בכל יום נתון.

2. אוהדי קטמון או קביליו (שיש לי שם הרבה חברים) שואפים לתקוע יתד בלאומית. אני לא.
3. אני מעדיף מכבי תל אביב בכדורסל. אם אתה מעדיף להיות קטמון - אז אין ממש טעם לויכוח. כנראה שכחת כמה כואב להפסיד דרבי, או כמה כיף לקחת אליפות.
4. לא לא נמאס. אתה יודע למה? כי זה לא מנטרה מטופשת זאת המציאות. והפנטזיה שאתה מנסה להוביל כאן תיהיה "ניסוי" שיכשל. ואם בטעות באמת תצליחו לעשות את זה אתם פשוט תקריסו את הפועל ותהפכו אותנו להיסטוריה.
ואז מה? תגיד "וואלה טעיתי בישראל זה לא יכול לעבוד" כשנפגש ביחד במשחק בליגה ב' עם הפועל בלומפילד? לא תודה.
5. כשיהיה לך ממוצע של 15,000 צופים במשחק כמו גטרבורג או מאלמו או קרוב ל20,000 כמו סולנה - דבר איתי שוב. סבבה?

ידוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 13:30 
יש פה שאלה בסיסית, עקרונית ומהותית שאין עליה הסכמה ולכן מיותר להכנס לפרטים הקטנים. מה זה בכלל מועדון ספורט, מה הייעוד שלו, מה המשמעות שלו ומכאן מהם הגבולות שלו ומהן המטרות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 13:30 
טור יפה מאוד ומאוד קרוב לדעותיי , אך יחד עם זאת אני לא חושב שהמצב הוא כזה של בעל הון אל מול בעלות אוהדים , יש באמצע , אפשר לרקוח תבשיל "אחר" לקבוצת הכדורגל שלנו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 13:32 
סימרוטיץ כתב:
טור יפה מאוד ומאוד קרוב לדעותיי , אך יחד עם זאת אני לא חושב שהמצב הוא כזה של בעל הון אל מול בעלות אוהדים , יש באמצע , אפשר לרקוח תבשיל "אחר" לקבוצת הכדורגל שלנו .

זה ממש לא אחר, להיפך, רוב הקבוצות שבהן יש בעלות לאוהדים- הבעלות היא חלקית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 13:33 
סימרוטיץ כתב:

אתה מוכן, גם אני.
בעל הממון? שירצה את השליטה המלאה? יהיה מוכן?

לא,
ופה הבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
why כתב:
Karl Marx כתב:

מתי תעיפו כבר את המכביסט הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 13:36 
תצליחו, אתם - אותם אנשים שחושבים שמודל האוהדים הוא מודל טוב או אפילו אפשרי.

אתם יכולים להמשיך לחפש אותי ולהביך את עצמכם במקום לענות לטענות שלי.
חבל שעכשיו אנחנו נלחמים אחד בשני ואחר כך נבכה אחד על הכתף של השני.

אני את שלי אמרתי, לצערי תגובות נורמליות אי אפשר לקבל כאן.
חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 13:37 
why כתב:
סימרוטיץ כתב:

אתה מוכן, גם אני.
בעל הממון? שירצה את השליטה המלאה? יהיה מוכן?

לא,
ופה הבעיה.

בסיטואציות מסוימות בהחלט מוכן , בסופו של דבר אני לא מאמין לרגע לאף אחד מאלו שטוענים שאי אפשר להרוויח מכדורגל , ניהול נכון קבוצה מקצוענית וגם בעל ממון ירוויח משיתוף פעולה כזה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 13:48 
עונה אדומה? בוא לא נגזים.

בלי בעלים עשיר לא נהיה קטמון אבל כמות האוהדים שלנו תלך ותצטמטם משנה לשנה, בעיקר על רקע ההתחזקות של הצד הצהוב. הסיבה שבגללה אנחנו ממלאים את שער 8 בדרבים היא השנים הטובות (בדרך כלל) מאז שמושיק תאומים הביא את סמי סגול להפועל.

בלי בעלים עשיר שמשקיע הרבה כסף, יהיו להפועל כדורגל בעוד 10 שנים 3000 מנויים מכסימום, 5000 צופים במשחק בית ממוצע ו-10 אלפים מכסימום בדרבים. בערך כמו בכדורסל. נהפוך לאתלטיקו מדריד של תל אביב. תבדוק מתי הם ניצחו דרבי.

התהליך הזה לא קרה במחלה ב-10 השנים האחרונות משתי סיבות: ההצלחות שלהם בכדורסל, והעובדה שגם לנו היו הרבה נפילות ולקחנו בסך הכל שתי אליפויות.

יש אנשים ש-5000 איש ביציע, בלי ״טרמפיסטים״, הוא החלום שלהם. אני לא ביניהם. אני מאמין שחיים רמון סימן בראש סדר העדיפויות שלו למצוא תואם גולדהאר לקבוצה. כמה זמן הוא יוכל לגרד מיליון מפה ומשם כדי להחזיק את הפועל בצמרת?

בקיצור: גם אני מעדיף להיות כמו המחלה בכדורסל על פני להיות קטמון או בני יהודה או מכבי נתניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
איזה מדהים זה היה
יש למישהו את הסרטון בו זהבי מצונזר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 14:17 
Karl Marx כתב:
2. אני די בטוח שאוהדי קטמון נהנו מהעונה החולפת הרבה יותר מאיתנו, או מאוהדי מכבי חיפה, והרגישו הרבה יותר מחוברים לקבוצה שלהם.
3. אם הבחירה היא בין להיות קטמון לבין להיות מכבי תל-אביב בכדורסל (ושלא יהיה ספק, לשם בדיוק שואפת להגיע קבוצת הכדורגל), אני לוקח את קטמון בכל יום נתון.

1. בסיס האוהדים הזה הוא גם המלכוד והוא לא יוכל לסבול בינוניות ורפיון מקצועי לאורך זמן ולכן גם לא ייתן את האוויר לנשום ולבנות דברים לאט (בלי שום קשר לעובדה שאני לא מאמין בזה בדרך בה המועדון מנוהל ).
2. אני חושב שגם קבוצה של אסירים ששהו כל השנה האחרונה בצינוק, נהנו יותר מאיתנו, כך שזה לא בר השוואה.
3. מזל שאתה מייצג פה רק את עצמך ועוד מיעוט קיצוני.
4. בתוך עמנו אנו חיים, אי אפשר להתעלם מהסביבה..יש המון דברים שיכולים לעבוד במקומות אחרים בעולם ובישראל לא וההפך.
5. שמתחבר ל4, בשבדיה כמו בגרמניה, בעלות האוהדים היא בחקיקה בדיוק כמו בגרמניה , עם בקרה רצינית מאוד ומחייבת את כל הקבוצות לפעול בצורה דומה, המודל שם נכשל באופן טוטאלי, הקבוצות השבדיות במשבר כלכלי הדיורג שלהם באירופה התדרדרד באופן קיצוני לעומת מדינות שכנות כמו דנמרק ונורבגיה והנטייה שלהם היא לחזור למודל רגיל, ללא חקיקה שמבוסס על בעלות פרטית. גם בלונדינים טועים לפעמים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 14:25 
שחר,
הדבר היחיד שאתה לא מבין שכל עוד יש עמותה עם 20% שליטה אז הם לא המיעוט הקיצוני.
לפי מה שהם יחליטו יתנהלו הדברים.

אז גם אם הקהל יתנגד ב90% למהלך כזה, כל עוד העמותה וחבריה יקבעו שזה מה שיהיה - זה מה שיהיה.

חבל לי לראות משהו שקם כדבר כל כך יפה, מתאהב בעצמו ומעצים את עצמו עד כדי כך שהוא יפגע אנושות בקבוצה.
מזכיר קצת את מה שניהיה מהאולטראס שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 14:26 
why כתב:
שחר,

אז גם אם הקהל יתנגד ב90% למהלך כזה, כל עוד העמותה וחבריה יקבעו שזה מה שיהיה - זה מה שיהיה.

חבל לי לראות משהו שקם כדבר כל כך יפה, מתאהב בעצמו ומעצים את עצמו עד כדי כך שהוא יפגע אנושות בקבוצה.

קודם כל, תן גז לפורום שלך...למי שקורא פה ואוהד הפועל, אני אציין שרוב האנשים שתרמו לעמותה ממש לא מעדיפים להיות הפועל קטמון על פני בעלות פרטית וגם כל מי שנבחר לועד המנהל ציין זאת (לא יודע אם הוא התכוון, אבל לפחות הבטיח).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:

5. שמתחבר ל4, בשבדיה כמו בגרמניה, בעלות האוהדים היא בחקיקה בדיוק כמו בגרמניה , עם בקרה רצינית מאוד ומחייבת את כל הקבוצות לפעול בצורה דומה, המודל שם נכשל באופן טוטאלי, הקבוצות השבדיות במשבר כלכלי הדיורג שלהם באירופה התדרדרד באופן קיצוני לעומת מדינות שכנות כמו דנמרק ונורבגיה והנטייה שלהם היא לחזור למודל רגיל, ללא חקיקה שמבוסס על בעלות פרטית. גם בלונדינים טועים לפעמים...

יש לינקים שמבססים זאת? כי מהמעט שאני הצלחתי למצוא באנגלית בנושא, האוהדים מביעים התנגדות קולנית למדי לחזרה למודל הקודם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 14:40 
הפועל כתב:
שחר כתב:

יש לינקים שמבססים זאת? כי מהמעט שאני הצלחתי למצוא באנגלית בנושא, האוהדים מביעים התנגדות קולנית למדי לחזרה למודל הקודם

זה אותו ויכוח כמו שיש בישראל, קראתי על זה דווקא כתבה לא מזמן בכלכליסט. האוהדים אכן מביעים התנגדות שדועכת, אבל העובדות הן חד משמעיות ואיתן קשה להתווכח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 14:45 
why כתב:
שחר,

אני חושש שאתה קצת מתבלבל וגם מייצר דרמה מיותרת.
1. חשבון - איך אתה מגדיר את 'הקהל'? לדעתי חברי העמותה הם יותר מ-10% מהקהל הזה, כך שמה שהיא לא תעשה, לא יהיה בניגוד לדעת 90% מהקהל. אבל זה סתם חשבון.
2. גם נציגי העמותה שנבחרו, וגם רוב הכותבים כאן שהם חברי עמותה, טוענים שלדעתם אין להכשיל מהלך של רכישת הקבוצה על ידי בעל ממון ראוי, גם במחיר ויתור על אחזקת האוהדים בקבוצה.
3. העמותה קמה כדי להציל את הפועל מידי איש רשע. אני לפחות, ואני בטוח שעוד הרבה אנשים, שמו כסף כדי להציל את המועדון מידיו. כיון שקמה העמותה, נעשה "ניצול הצלחה דינמי" והעמותה לקחה לעצמה עוד כמה תפקידים וייעודים. אפשר להתווכח עליהם ולשנות אותם גם בהמשך בהתאם לסיטואציה. זה דינמי, כאמור. אף אחד לא "יפגע אנושות בקבוצה", כדבריך.
4. אני לא יודע למה אף משקיע רציני עוד לא הגיע, אבל אני בטוח שלא היה שם משקיע כבד שרצה להיכנס אבל אמר לעצמו "יש שם עמותה עם בעלות של 20%, אני לא מתקרב אפילו למו"מ".

אני מציע לכולם להירגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 14:47 
"2. גם נציגי העמותה שנבחרו, וגם רוב הכותבים כאן שהם חברי עמותה, טוענים שלדעתם אין להכשיל מהלך של רכישת הקבוצה על ידי בעל ממון ראוי, גם במחיר ויתור על אחזקת האוהדים בקבוצה."

אם מה שאתה כותב כאן הוא המציאות. אין שום בעיה.
אם התפקיד שהעמותה לוקחת על עצמה כיום הוא למצוא את ה"אולגירך" המתאים ביותר. הרוכש הטוב ביותר האידאלי בשבילנו
ומבינה שיכול להיות שהיא תצטרך לוותר על החלק שלה. כל ההודעות שלי מיותרות.

אבל אני לא בטוח שזה המצב,
כי אני רואה הרבה חברי עמותה או אנשים בפורום שאומרים שזה לא המטרה. לראיה.. הנושא הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 14:49 
סמל אישי של המשתמש
קרב המאסף שמנהלים לאחרונה אנשי הפנטזיות, ראוי לציון. כמו רועי סיני, גם אני מתקשה לגזור מסקנות חיוביות מהעונה הזו אבל נתלה באחת: הוכח מה כן מצליח, מה צריכה להיות השאיפה מבחינת התנהלות ספורטיבית, מקצועית וכלכלית; מנגד, הוכח מה לא יכול לאורך זמן להצליח להוות תחרות בישראל. כן, אנחנו עדיין משחקים לפי כללי הכדורגל הישראלי, ואין סיבה שהפועל תל אביב ואוהדיה יתנדבו להיות שפן הנסיונות ולקשור לעצמם את הידיים בעוד שצמרת הליגה תמשיך לשחק לפי החוקים שלה, רק כדי שנוכל לטפוח לעצמנו על השכם ולהחמיא לאגו הערכי שלנו. למזלנו, אוהדי הפועל מבינים זאת. קבוצה מסוימת בתוכם, שמאמינה שמועדון הפועל תל אביב צריך להיות פחות קבוצת ספורט ויותר פלטפורמה לשינויים חברתיים ופולטיים, מסרבים. זכותם. זכותנו להתעקש על הדרך שתמשיך להעניק להפועל תל אביב הישגים ספורטיביים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
הפועל כתב:
שחר כתב:

זה אותו ויכוח כמו שיש בישראל, קראתי על זה דווקא כתבה לא מזמן בכלכליסט. האוהדים אכן מביעים התנגדות שדועכת, אבל העובדות הן חד משמעיות ואיתן קשה להתווכח.

איפה כתוב שם על "התנגדות שדועכת"? אם כבר אני מסיק מסקנה הפוכה, שההתנגדות הצליחה בינתיים
http://www.calcalist.co.il/sport/articl ... 51,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עונה אדומה
הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 15:01 
why כתב:
שחר,

שמעתי ממקור מקורב מאוד שמיץ׳ לא מעוניין להמשיך לעוד הרבה זמן, יש מצב שבפורום שלך תוכל בקרוב להעלות את המסקנות המועילות שלך עם החברים המכביסטים שלך, יאלה סע כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 98 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: