תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 08:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: העונה נגמרה - עם הפנים קדימה
הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 11:55 
סמל אישי של המשתמש
בשעה טובה סיימנו את עונת 2012/2013, בלשון המעטה - לא היינו טובים - מה שאומר שיש לא מעט מסקנות להסיק לקראת העונה הבאה עלינו לטובה. אני רוצה למנות כמה מהליקויים שיותר הפריעו לי העונה ולהציע פתרונות אלטרנטיביים,
מקווה לראות רעיונות נוספים שמגיעים מכם, ומי יודע.. אולי מישהו שם יראה את זה.

::צוות מקצועי::
- מאמן: יש להביא מאמן מוכח בעל ניסיון, מאמן שיודע להתוות דרך, מאמן שהשחקנים יכבדו, מאמן שהקהל יאמין בו,
מאמן שידע כיצד להוציא קבוצה ממשבר.
- מאמן כושר - כושר גופני משחק תפקיד חשוב ביותר בספורט, רמת הכושר של שחקנים בכדורגל העולמי גדלה
מאוד בשנים האחרונות, כושר גופני ואימונים נכונים מונעים פציעות, עלינות בכושר מסייעת לנצח משחקים בדקות המתקדמות
של המשחק. ברגע ששחקן טוב נפצע כל שבועיים, מבחינתי זה כאילו הוא לא בקבוצה. עדיף אפילו להשקיע בצוות שידאג
לכשירות הגבוהה ביותר של סגל מצומצם מאשר סגל גדול שיסבול מפציעות רבות שיובילו לשינויים תכופים בהרכב.
הבהרה: אני לא יודע עד כמה טיפולים נוספים מסביב משפיעים על פציעות, אבל אני בהחלט פונה למי שמבין לבדוק את
הנושא ולנסות למנוע עונת "שריר הירך האחורי" נוספת.

::התנהלות מול תקשורת::
שופטים - שנים שאנחנו סופגים שריקות רבות שגורמות לנו נזקים רבים, לחלק פה יש נטייה לומר שאנחנו כל כך גרועים שגם אם היה מגיע לנו לקבל פנדל דקה 90 אז לא נורא, כי אנחנו גרועים :/ - תאכלס אתם סתם מעצבנים.
לדעתי, חשוב כבר מפתיחת העונה להתחיל לתעד טעויות של שופטים ככה שנוכל להציג משהו במידה ונצטרך, טוב מראה עיניים ממשמע אוזניים. יש לציין גם שלצאת בפומבי, סטייל אבוקסיס, הוכח כלא יעיל.

אתרי הספורט - ההשפעה שלהם אדירה, הם מכריעים משפטים, יוצרים לחץ על הקבוצות ומשפיעים לא מעט על מה שקורה אצלנו. לצערי, יש לי הרגשה שדברים רבים שנאמרו אצלם לא זכו לתגובה הולמת ויצרו לנו נזק רב העונה (משפטים, לחץ על שופטים וכו'). אין לי תוכנית לנושא, אבל זה בהחלט דורש חשיבה.

::רכש::
בחירת שחקנים - בתמצית - עדיף להביא 2/3 זרים איכותיים מ-5 פלופים שתחליף ב-5 פלופים אחרים בינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: העונה נגמרה - עם הפנים קדימה
הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 12:20 
סמל אישי של המשתמש
סבבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: העונה נגמרה - עם הפנים קדימה
הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 12:26 
תודה על הדיון מספר 1000^10
בנושא.
אין ספק שאתה מבין.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: