yoavbp כתב:
אם הכוונה היא למשחק האליפות של שנת 2000 -אז ככה..
אני לא אשכח את המשחק הזה.. זה היה ממש פוגרום מה שהלך בסיום המשחק.
למעשה זכינו כבר באליפות (הדאבל הראשון) לפני שריקת הפתיחה כשהתבררה תוצאת המשחק של מכבי חיפה. בני יהודה חשבו שניתן להם את המשחק כי הם היו בסכנת ירידה. בסופו של דבר, המשחק הסתיים ב- 1:1 (גול של עמרי אפק). לקראת סיום המשחק החלו להכנס לכר הדשא אוהדים של הפועל ומנגד החלו להיכנס מהצד השני אוהדי בני יהודה עם קרשים ואבנים. אני זוכר את פיני בלילי דופק ספרינטים ומדלג מעל אוהדים, סלים טועמה רץ ליציע שבו היינו והתחבא. החל פוגרום על הדשא עם אבנים, קרשים ומה לא.
אני חניתי את הרכב אי שם בסמטאות של השכונה בצד של אוהדי בני יהודה, אחי ז"ל אמר לי שאביא לו את החולצה האדומה שלבשתי ואנסה להגיע לרכב בלי שיזהו שאני אוהד הפועל. הצטרפתי לקבוצה של אוהדי בני יהודה שמסביבי אני רואה קבוצות של אוהדי בני יהודה צמאים לדם ורודפים אחרי אוהדי הפועל. כל הדרך לרכב, הם מקללים ואני צועד איתם כאילו אני אוהד בני יהודה..בנס הגעתי לאוטו. בטלפון כבר היו לי עשרות שיחות שלא נענו מהבית אחרי שבחדשות דיווחו על המהומות באצטדיון ועל עשרות פצועים.
אנחנו המשכנו לבלומפילד לחגיגות ובני יהודה ניצלו בסוף מירידה.
אחרי המקרה הזה כבר לא חזרתי יותר לשכונה.
הבושה בכל הסיפור שבני יהודה קיבלו עונש מגוחך.
מדובר על שני מקרים שונים - זה שתיארת הוא זה של משחק האליפות (שהיה כזה בגלל שהפועל פת הפסידה, לא מכבי חיפה, דרך אגב

). שם התחילו מספר שנים שהיה מפחיד בהן לצאת ממשחק מול בני יהודה.