תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 12:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אז למי מצביעים?
הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 09:59 
שלום לכל האדומים...

לפני שאני כותב את ההודעה שלי, תודה רבה ל-vangroder שנתן לי את הבמה הראויה לכתוב לכם כאן. אז ככה שמי אסי רוזנברג, בזמני העסוק עובד כתסריטאי בערוץ 2, בזמני הפנוי אני מתלונן על זמני העסוק ומלווה את קבוצות הכדורגל והכדורסל של המועדון שלנו בהמון אהבה , כאב ומזוכיזם.
הסיבה שאני פונה אליכם, היא אבא שלי, אבי רוזנברג , האיש שהעניק לי את המתנה הכי גדולה שיכולתי לקבל - האהבה להפועל תל אביב. אבא שלי , רץ לוועד המנהל, הוא בן 66 , יצא לפני שנה לפנסיה, הוא איש ניהול מבריק, בא תמיד מאהבה, מקשיב, משקיע, אוהב את המועדון כמו את הבן שלו (מאשר את המשפט האחרון) , צנוע, נחבא אל הכלים, בקיצור , אבא שלי, הוא כל מה שטביב לא.... הבעיה היחידה של אבא שלי שהוא עדיין לא שולט בכל העולם הוירטואלי הזה שנקרא אינטרנט, כל חייו היה איש שטח , רק לאחרונה רכשנו לו אייפון והוא עדיין בשלבי תפעול של הורדת וואטסאפ והכנסת כתובת בוויז. אבא שלי, לא יודע שאני כותב לכם פה ואין צורך שידע, הסיבה שאני כותב לכם כי אני באמת מאמין מכל הלב האדום שלי שהלב האדום של אבא שלי מתאים כל כך להפועל תל אביב ועכשיו כשיש לו כל כך הרבה זמן פנוי בתוספת האהבה האדירה לקבוצה אני באמת מאמין שהוא האיש הנכון במועדון הנכון.
אז אם הזזתי לכם משהו, שימו באחד משבעה השמות שתבחרו , אבי רוזנברג, כי הוא באמת מתאים, נשבע לכם בדאבל של 2010 . תודה, אסי.

הנה המטרות העיקריות של אבא שלי במידה וייבחר:

חיזוק קשרי המועדון והאוהדים בארגון פעילויות ופגישות למיניהן.

- הפרדת סמכויות בין הדברים שהעמותה תתעסק לבין הדברים שההנהלה תתעסק בהן.

- טיפול יסודי בקבוצות הילדים, הנערים והנוער כדי שתהיה תשתית לשנים הבאות ולא נצטרך לסמוך על שכירי חרב כמו שקורה היום.

- לחזק את קשרי הקהילה עם האוכלוסייה שעוטפת את בלומפילד.

- לדאוג לקשרים ויחסים חמים עם קבוצת הכדורסל של המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אז למי מצביעים?
הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 11:03 
מאוד פשוט...

וועד מנהל-
1.בועז שובל
2.עידן לוי
3.מולי הולצמן
4.יותם מנדלסון
5.אסף הלוויה
6.גיא זקס
7.אריאל יודצ'ק

וועדת ביקורת-
1.עופר ציטיאט
2.תמי גנות
3.רוזי קידר
4.נועם מסד
5.גל סוקולובסקי

אלה האנשים שמצאתי לנכון כראויים מאוד לתפקיד המוצע-אני סמוך ובטוח שהם גם יעשו את עבודתם נאמנה.
כמובן שסדר השמות הוא אקראיי ולא מיצג חשיבות זו או אחרת לכל מתמודד בעיני כולם שווים וכולם ראויים.

מקווה שגם אתם תמצאו לנכון להצביע עבורם כמו שאני מצאתי.

יאללה הפועל :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: