ערן כתב:
״מחלק כדורים״ זה מושג שנעלם בכדורגל המודרני. קשר לא צריך לעמוד בעיגול באמצע ורק לשלוח כדורים לכל הצדדים. הוא צריך גם להצטרף, לאיים על השער, לתת פס באזור ה-16 ועוד. וזה רק בהתקפה, עוד לא הגעתי לחילוץ כדורים, לחץ, הריסת התקפות, לתת גוף וכל השאר. אבוטבול לא עושה שומדבר מאלו.
אבל אוהדי הפועל מוכיחים שוב כמה הם מאוהבים בתדמיות ובערכים-דה-לה-שמעטא, ומעדיפים שחקן בית גמור ומזיק רק בשביל הרומנטיקה.
נתראה בדרבי, הלוואי שאתבדה.
תגיד לי
על מה לעזאזאל אתה מדבר?
מה הקשר בין המציאות למה שכתבת?
איזה כדורגל מודרני הקבוצה שלך מנפיקה? אתה מעלה כל שבוע למגרש 2 מגינים מהליגה למקומות עבודה, ילד בן 17 שעוד לא יודע להרים את הראש בזמן שהוא עם הכדור, ועוד כל מיני אספסופות.
התחליף שלך לאבוטבול, כלומר התחליף המודרני שקיים, זה ילד זין בן 23 שעומד על המגרש גם אם הוא נכנס בדקה ה88, ועוד גימלאי ששיחק פעם ביונייטד שלא יודע לתת פס אחד קדימה.
כשאלמוג כל המגרש, שי חייב להיות על הדשא.
אין מה לראות בדרבי. אולי גם נתראה מול ברסה? מכבי קבוצה ב4 רמות יותר טובה ממך, אבל את הנקודות איבדת לא מול מכבי. ראית כדורים ב2 משחקים האחרונים? בזכות מי? קוסטה וספורי?
שי פותח את המשחק וזה המון.
אתה מדבר על מצב אידיאלי בו הקבוצה שלנו מכילה אשכרה שחקנים טובים. אני מסכים שבאידיאל, שי לא צריך להיות בהרכב. כשיהיה לנו בקישור שחקנים באמצע כמו נאתכו או איוון ארגיץ', דבר איתי על מודרניות. וזה לא נתון להוכחה, אם שלושת חודשי האנטי כדורגל שקיבלתם בחודשיים האחרונים מדג'מבה וגורדנה לא הספיקו, כלום כבר לא ישנה.
ואת הטיעון העלוב של הרומנטיקה תשאיר לי, ותעשה לי טובה אל תזרוק אותו עליי. ספורי זה רומנטי, אבל מביך. בונדר ממש סיפור אהבה, אבל זה היה ביזיון. ויש עוד לא מעט מקרים שאוהדי הפועל עיוורים כי יש להם זקפה משחקן בית.