תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 22:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 85 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שי אבוטבול
הודעהפורסם: 02 אפריל 2013, 20:33 
סמל אישי של המשתמש
שיעשה טובה ויפרוש.
אם הוא באמת אוהב את המועדון, שיגיע עם המועדון להסדר על יתרת החוזה שלו וילך לכל מקום שהוא לא ההרכב של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שי אבוטבול
הודעהפורסם: 02 אפריל 2013, 20:42 
רואים לא מהיום שיש לך אנטי מסויים לשחקן הזה
הוא מחליף ראוי לדגמבה ואפילו יותר מזה
שי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2013, 20:50 
סמל אישי של המשתמש
ofir כתב:

אחי
הוא קיבל שתי הזדמנויות פז בחופשיות שלפני כמה שנים הוא היה מכניס בלי למצמץ או לפחות בועט למסגרת,
פעמיים הוא העיף לשמיים, וגם מול רמה"ש זה קרה לו.
נדמה לי שבשלושת המקרים זה אכן היה הוא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2013, 20:52 
תתאבד כבר כתב:
ofir כתב:

אחי
הוא קיבל שתי הזדמנויות פז בחופשיות שלפני כמה שנים הוא היה מכניס בלי למצמץ או לפחות בועט למסגרת,

בגלל שהוא העיף 3 בעיטות חופשיות לשמיים אז צריך להעיף מהקבוצה?
אתם ממש קיצוניים
אין ספק שפעם הוא היה בהרבה יותר טוב אבל גם היום הוא שווה לפחות מחליף בהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2013, 20:53 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר כתב:
ofir כתב:

אחי

זה באמת מאכזב, אבל גם סלים הפסיק להרים כמו בנאדם.
זה חלק מהחפיפניקיות שהורידה את הרמה המקצועית של השחקנים השנה בכמה רמות.
אבל הוא לא מביך ולא בטיח. סתם שחקן בינוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2013, 21:02 
סמל אישי של המשתמש
די כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2013, 21:05 
סמל אישי של המשתמש
להתבכיין כל הזמן... לא נמאס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2013, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
פשוט חלש עד לא קיים.
איטי ברמה חולנית.
אוי ואבוי אם הוא פותח בדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2013, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
וואלק מי אתם שתעיפו את שי ? ועוד על כדורים חופשיים ?!
לכו חפשו ת'חברים שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2013, 21:26 
יובל כתב:
שיעשה טובה ויפרוש.
אם הוא באמת אוהב את המועדון, שיגיע עם המועדון להסדר על יתרת החוזה שלו וילך לכל מקום שהוא לא ההרכב של הפועל.

מצטער,הפעם אני לא מסכים איתך.שי אומנם לא בכושר טוב.אבל אחרי שהוא חזר מפציעה כל כך ארוכה,אפשר להבין גם למה הוא לא בשיא הכושר.
מה שכן,שי מוסיף הרבה לקבוצה במה שהכי היה חסר לה בזמן שהוא היה פצוע.הוא מנהיג אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2013, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא קשור לכדורגל. אין לו כושר לעשר דקות. עוברים אותו כמו מים.

אם הוא פותח ביום שבת אנחנו שוב נקבל ארבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2013, 21:38 
סמל אישי של המשתמש
והדבר הטוב היחיד שהוא עשה כל המשחק זה לוותר לממן על כדור קרן בדקה ה-30 כי כבר לא היה לו כוח לעלות. הקרן הגיעה לשם שינוי לראש אדום וקיבלנו פנדל.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 02 אפריל 2013, 21:39, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2013, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם יובל.
שי גמר את הקריירה בפציעה הקשה ב-2009. כל שנה הוא מנסה לחזור וכל עונה הוא סובל מבעיה אחרת. חוסר מזל אבל זה לא משנה את העובדה שהשחקן, שמעולם לא היה כזה סטאר גדול (חוץ מחצי עונה טובה ב-2009), פשוט לא מצליח להציג כדורגל המתאים לקבוצה כמו הפועל, גם במצבה הנוכחי.
אילולא היה שחקן בית והיו לו אוהדים שתומכים בו מול מקבלי ההחלטות במועדון - הוא כבר מזמן היה בחוץ.
הוא יכול להיות שחקן ספסל, אבל עם החוזה שלו והאין-כסף של הפועל, זה יהיה פשע להחזיק שחקן כזה על הספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2013, 21:41 
nati כתב:
יובל כתב:
שיעשה טובה ויפרוש.

מצטער,הפעם אני לא מסכים איתך. שי אומנם לא בכושר טוב .אבל אחרי שהוא חזר מפציעה כל כך ארוכה,אפשר להבין גם למה הוא לא בשיא הכושר.
מה שכן,שי מוסיף הרבה לקבוצה במה שהכי היה חסר לה בזמן שהוא היה פצוע.הוא מנהיג אותה.

מתי היה בכושר טוב חודשיים רצופים בקריירה שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2013, 21:51 
תשמע יובל, אני מכבד אותך,
ואני ממש מתאפק לרשום "אין לך מושג".

לא יודע מה הקטע שלך,
אבל זה שאנחנו רואים משהו שדומה לכדורגל מהקבוצה הזאת, ב2 משחקים האחרונים, זה בעיקר שי אבוטבול.

איזה כדורים הוא מחלק, תענוג. תפרוש אתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2013, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
״מחלק כדורים״ זה מושג שנעלם בכדורגל המודרני. קשר לא צריך לעמוד בעיגול באמצע ורק לשלוח כדורים לכל הצדדים. הוא צריך גם להצטרף, לאיים על השער, לתת פס באזור ה-16 ועוד. וזה רק בהתקפה, עוד לא הגעתי לחילוץ כדורים, לחץ, הריסת התקפות, לתת גוף וכל השאר. אבוטבול לא עושה שומדבר מאלו.

אבל אוהדי הפועל מוכיחים שוב כמה הם מאוהבים בתדמיות ובערכים-דה-לה-שמעטא, ומעדיפים שחקן בית גמור ומזיק רק בשביל הרומנטיקה.

נתראה בדרבי, הלוואי שאתבדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2013, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
״מחלק כדורים״ זה מושג שנעלם בכדורגל המודרני. קשר לא צריך לעמוד בעיגול באמצע ורק לשלוח כדורים לכל הצדדים. הוא צריך גם להצטרף, לאיים על השער, לתת פס באזור ה-16 ועוד. וזה רק בהתקפה, עוד לא הגעתי לחילוץ כדורים, לחץ, הריסת התקפות, לתת גוף וכל השאר. אבוטבול לא עושה שומדבר מאלו.

אבל אוהדי הפועל מוכיחים שוב כמה הם מאוהבים בתדמיות ובערכים-דה-לה-שמעטא, ומעדיפים שחקן בית גמור ומזיק רק בשביל הרומנטיקה.

גם לפני שהוא חזר מהפציעה הקודמת כולם הספידו אותו ואחרי שהוא חזר הוא שוב היה אחד הטובים והחשובים בקבוצה.
השחקן היחיד שגדל במועדון ולא עזב אותו, גם אחרי שבתקופות מסויימות רצו להעזיב אותו בכח.
בעולם כל כך קר וציני כשכל שחקן שמנשק את הסמל על החולצה יום אחד ,למחרת הוא עובר ליריבה השנואה, אני לא רואה משהו רע בקצת רומנטיקה , או כמו שאתה קורא לזה ערכים דה לה שמעטא (אני לא עקבתי אחריך אבל בטח גם את בכית כשזהבי חתם במקקי, אה? ). וכשהקפטן שלך הוא אפולה אדל. אתם ככה מדברים על שי ? על אחרון הסמלים שלנו ?
על אחת כמה וכמה בעונה כל כך גרועה שלנו ( אני לא מדבר על כמות הנקודות, שהיא עוד יחסית סבירה, אלא על איכות המשחק הירודה לאורך כל העונה ביחס לתקציב גדול מאוד).

נערך לאחרונה על ידי RaPPeR בתאריך 02 אפריל 2013, 22:13, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2013, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
אין לכם בושה.
השחקן האחרון שהייתי משחרר מהקבוצה בעידן הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2013, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
שני המגיבים שמעלי רק מוכיחים את הנקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2013, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
מי ישמע הקבוצה שלך משחקת העונה כדורגל מודרני, אם הלחלק כדורים קצת תורם, ואנחנו תוקפים קצת יותר בזכות זה, אז אני מעדיף להיות מיושן, מאשר "מודרני" ולהמשיך להגיע למצב אחד שתיים, ולקוות שנצליח לכבוש גם באחד מהמצבים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2013, 22:22 
אסור לשי לפתוח בדרבי הקרוב ואני מקווה שפרדי דוד ראה (או מתכוון לראות) טוב טוב את הדרבי הקודם ומבין את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2013, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
אל תשכח שאבי נימני הצליח להגיע בארץ למעמד של אחד השחקנים הגדולים שהיו בארץ, על להישאר כל הזמן בהתקפה.
לפחות עם שי סוף סוף רואים סוג של משהו שמצליח לקשר בין ההגנה להתקפה שלנו, מה שחירבן לנו עם החומר שחקנים המעולה שלנו(בלי ציניות שיש לנו חומר שחקנים מצוין) , את כל העונה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2013, 22:25 
יובל כתב:
והדבר הטוב היחיד שהוא עשה כל המשחק זה לוותר לממן על כדור קרן בדקה ה-30 כי כבר לא היה לו כוח לעלות. הקרן הגיעה לשם שינוי לראש אדום וקיבלנו פנדל.

הוא לא ויתר.משום מה(גם נגד רמת השרון)הוא לא לוקח את הקרנות מצד שמאל,שזה הצד למי שמרים קרנות ברגל ימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: שי אבוטבול
הודעהפורסם: 02 אפריל 2013, 22:29 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
יובל כתב:

הוא לא ויתר.משום מה(גם נגד רמת השרון)הוא לא לוקח את הקרנות מצד שמאל,שזה הצד למי שמרים קרנות ברגל ימין.

אתה טועה. בתחילת המשחק הוא לקח את הקרנות בשמאל (הייתה לפחות אחת כזו). הוא לא הרים את הקרן שהובילה לפנדל כי הייתה מאוחר מדי בתוך המחצית ולא היה לו כח לרוץ עד פינת המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2013, 22:32 
אבי כתב:
אסור לשי לפתוח בדרבי הקרוב ואני מקווה שפרדי דוד ראה (או מתכוון לראות) טוב טוב את הדרבי הקודם ומבין את זה

אסור שהוא יפתח.
אבל עם פרדי כן יפתח איתו.אני מקווה שלפחות זה יהיה ביחד עם אלמוג ודג`מבה.כששי יישחק קצת לפניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: שי אבוטבול
הודעהפורסם: 02 אפריל 2013, 22:36 
יובל כתב:
nati כתב:
יובל כתב:

אתה טועה. בתחילת המשחק הוא לקח את הקרנות בשמאל (הייתה לפחות אחת כזו). הוא לא הרים את הקרן שהובילה לפנדל כי הייתה מאוחר מדי בתוך המחצית ולא היה לו כח לרוץ עד פינת המגרש.

לא זוכר את הקרן הראשונה.אבל נגד רמת השרון הוא לקח רק את הקרנות מצד ימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2013, 22:42 
ערן כתב:

תגיד לי
על מה לעזאזאל אתה מדבר?
מה הקשר בין המציאות למה שכתבת?

איזה כדורגל מודרני הקבוצה שלך מנפיקה? אתה מעלה כל שבוע למגרש 2 מגינים מהליגה למקומות עבודה, ילד בן 17 שעוד לא יודע להרים את הראש בזמן שהוא עם הכדור, ועוד כל מיני אספסופות.
התחליף שלך לאבוטבול, כלומר התחליף המודרני שקיים, זה ילד זין בן 23 שעומד על המגרש גם אם הוא נכנס בדקה ה88, ועוד גימלאי ששיחק פעם ביונייטד שלא יודע לתת פס אחד קדימה.

כשאלמוג כל המגרש, שי חייב להיות על הדשא.
אין מה לראות בדרבי. אולי גם נתראה מול ברסה? מכבי קבוצה ב4 רמות יותר טובה ממך, אבל את הנקודות איבדת לא מול מכבי. ראית כדורים ב2 משחקים האחרונים? בזכות מי? קוסטה וספורי?

שי פותח את המשחק וזה המון.
אתה מדבר על מצב אידיאלי בו הקבוצה שלנו מכילה אשכרה שחקנים טובים. אני מסכים שבאידיאל, שי לא צריך להיות בהרכב. כשיהיה לנו בקישור שחקנים באמצע כמו נאתכו או איוון ארגיץ', דבר איתי על מודרניות. וזה לא נתון להוכחה, אם שלושת חודשי האנטי כדורגל שקיבלתם בחודשיים האחרונים מדג'מבה וגורדנה לא הספיקו, כלום כבר לא ישנה.
ואת הטיעון העלוב של הרומנטיקה תשאיר לי, ותעשה לי טובה אל תזרוק אותו עליי. ספורי זה רומנטי, אבל מביך. בונדר ממש סיפור אהבה, אבל זה היה ביזיון. ויש עוד לא מעט מקרים שאוהדי הפועל עיוורים כי יש להם זקפה משחקן בית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2013, 22:47 
הם כנראה נעולים על הבלוף של ג׳מבה שמחזיק את האמצע ונותן משחק הגנה ״גרזן״ כזה שבלעדיו מגיעים לרחבה שלנו בלי סוף, אולי שווה שיעברו על המשחקים האחרונים עם ה״גרזן״ זה שהוא אחראי מס׳1 לזה שהקבוצה תקועה מאז 2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2013, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
אני אישית לא מסוגל לראות משחק של הפועל בלי בעיטת הפתיחה לאגף שמאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2013, 22:56 
2 השחקנים שצריכים לפתוח בדרבי ליפני כולם ללא קשר ליכולת ממשחקים אחרים זה שי וטועמה!!! ואתם יכולים להבין מהיום עד מחר כדורגל....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 85 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: