עזרא כתב:
ועל הדרך מתוך הדאגה שלך,אתה רומז למעשים לא כשרים,לשחיתויות,אנטי דמוקרטיה,האחזות בקרן הצבי,רצון לאופורטוניזם אישי ומה לא.
אלוהים יודע איך בוכמן,ליהי,מולי ואחרים שלפחות ניסו והקריבו כל כך הרבה זמן מהחיים שלהם,קיבלו נאצות,סבלו וסובלים מכפיות טובה וההאשמות חסרות ביסוס,אלוהים יודע איך הם מסוגלים לשאת את הטינופת שאתה ושכמותך יורים לכיוונם,להשאר אדישים,לענות יפה ועוד לרצות בסופו של יום להמשיך לפעול למרות שקוראים להם "מושחתים",מטיחים בהם שהם נמצאים שם רק כדי לקדם את התועלת האישית שלהם (או במקרה של בוכמן-לסלול את דרכו לכנסת ה-20) ושהפכו את הפועל לצעצוע שלהם.
יש ביקורת ויש ביקורת.
זו שלך חצתה מזמן כל גבול של גועל נפש אפשרי,והדלי של הטינופת ממשיך להערם ולעלות על גדותיו.
ואגב,אף אחד מהם כבר לא חושב שאוהדים יכולים להחזיק את הפועל בכדורגל,העניין הוא שחלק מכם גם מאשים אותם בזה שאין כסף ואין אוליגרך וזה נראה לכם מאוד פשוט להביא את המיליונים.
קליק קליק כבר אמרתי?
חלק מכם בוודאי גם היה מעדיף לרדת ליגה השנה כשהקבוצה המוגבלת גם כך,מתחילה את העונה במינוס 9.
אז מתמטית אולי לא היינו יורדים בדיעבד (למרות שתנסו לדמיין עכשיו את הפועל בפלייאוף התחתון עם מינוס 9 נקודות),אבל גם שנה הבאה במקרה הכי גרוע תבנה קבוצה "רזה" כי מה לעשות-אין כסף ואין מיליארדר בקנה! האדס לא הצליח לשכנע חבר שלו כורה יהלומים בדרום אפריקה! ואם יהיה אירופה שזה הכרחי בנסיבות הקיימות,אז גם יהיה תקציב יותר מסביר.כי זה מה שיש! האדס לא הצליח לשדך לנו תואם גולדאהר.לא הוא ולא בוכמן המושחת.
אז זה מה שהיית מעדיף,פירוק,הישרדות איכשהו ואובדן ודאי של אירופה?
אין שום פתרון טוב יותר שאתה מציע חוץ מלהגיד את מה שסבתא שלי יודעת-אוהדים לא יכולים להחזיק קבוצת כדורגל כמו הפועל!
אז תעיף את כל הבוכמנים ותביא מיליונר.אף אחד לא מונע ממך את זה.
בעצם תביא מיליארדר.
ההבדל ביני לבינך, זה כשאני יורה את הטינופת שלי על המקלדת, אני לא מכניס לאנשים מילים לפה.
אני אענה לך יותר מאוחר בפרטי גם כן.
בוקר טוב.