האדום הצורר כתב:
דה נירו,
אתה מודע לעובדה שיש אשכרה סיכוי ששחקנים קוראים פה ויקראו גם את מה שכתבת, נכון? אולי כדאי להרגע קצת עם הדיבור כלפי שחקנים של הקבוצה שאתה אוהד? אתה לא חושב שזה יהיה יותר קונסטרוקטיבי מאשר להגיד להם שהם לא שווים כלום?
וגם באיזו נחרצות אתה עושה את זה, ובאשכול שמדבר על קביעת לו"ז אימונים שלא השחקנים הם אלו שמחליטים עליו.
דבר ראשון , אין לי שום טענה לשחקנים בכל הנוגע לקביעת לו"ז אימונים ,ברור שהם לא אשמים.
רק תסביר לי למה לא להגיע למתחם האימונים בשעה 8:30 בבוקר כמו מקום עבודה נורמלי ולצאת בשעה 17:00 בערב, למה?! תגידו תקציב אני אומר ניהול נכון , והיום כשיש מי ששומע אותנו (עדיין לא בטוח שמקשיב לנו) אפשר לנסות לכוון את המערכת לניהול מקצועני להבדיל מניהול מבוהל ובזבזני שיש לנו היום.
באים בבוקר לארוחת בוקר , מכון כושר , מנוחה קלה , אימון , ארוחת צהריים ,תרגילי הרפייה /מדיטציה /פסיכולוג וכו' , אסיפה והביתה, כל יום(!).
תיקח את כל הטיפולים של הפצועים (כולל MRI , ניתוחים , פיזיוטרפיסטים וכו') , חוזים עם מאמנים שפוטרו , חוזים עם שחקנים שלא ראו דקה דשא , ותקבל אחלה תקציב לממש את מה שכתבתי כאן ( כמובן שלא המצאתי את אמריקה, בכל קבוצה מקצוענית זה קורה , תבדוק אותי)
חוץ מה"דבר הראשון" - בכל השאר הם אשמים ,הם משחקים ולא המאמן , אילו הם היו שומרים קצת על חיים ספורטיביים לא היית מקבל כל כך הרבה פציעות בעונה הנוכחית.
אגב, הלוואי שהם קוראים כאן , לדעתי אתה חי קצת בסרט הם לא שמים לא עליך ולא עליי , חבורה של "הסוכן שלי יסדר אותי בשנה הבאה, יהיה בסדר, אל תדאג דוד " .