mkorman1 כתב:
האמת ניתנת להאמר שדרושה רביזיה מקיפה בכל מערכי הקבוצה
החל מהצוות המקצועי
אני למשל מעדיף מאמן כמו רב״ש על פני פלופים יקרים ולא מועילים כדוגמת ורמוט
אבוטבול וטועמה ואפילו על פני שחקן טוב כדוגמת אדל
תנוח דעתך - אדל לא יהיה בהפועל בעונה הבאה. שי וסלים ממילא רק הולכים ומתדרדרים ויהיו שחקני ספסל. גילי הוא השחקן היחיד בסגל שלך שמסוגל להוביל מהלך שיביא לדבר הנדיר כל כך של שער שדה. אני בדעה שאילולא הפציעה הארוכה שלו הפועל היתה נראית אחרת, אולי לא רצה לאליפות אבל לא מפסידה בראשון. זה נשמע מההודעה שלך כאילו אתה מאשים אותו בפציעה. מה, הוא מתחזה? הוא נהנה לשבת בחוץ?!
הניסיון הזה של מאמן יקר וסגל זול נוסה כבר בהפועל ב-2004 עם קשטן ונחל כישלון חרוץ.
בכלל, הסגידה ל
רב"ש לא ברורה לי - הבנאדם אימן בארץ בהצלחה רק את ק"ש, כשניסה לאמן בקבוצה גדולה, מכבי ב-2009, הוא פוטר אחרי 9 מחזורים למרות ששניידר העמיד לו תקציב של 75 מיליון שקל. גם בקפריסין ההצלחה שלו יחסית - הוא לקח קבוצה קטנה של מרכז-צמרת וקידם אותה בכמה מקומות בטבלה, זה הכל. הוא לא מתמודד שם על האליפות, בניגוד למשל לרוני לוי.
רוני לוי (שאינני נמנה על חסידיו) לפחות אימן בקבוצות גדולות, בחיפה ובקפריסין, לקח אליפויות וכעת מצעיד את קבוצתו לאליפות.
מעולם לא הסתרתי את הערכתי
לשריף ואם אכן אנחנו צועדים לקראת עונה עם תקציב רזה, כדאי להביא מאמן מנוסה, נוקשה, טקטיקן, בעל עין טובה לזרים שיכול לאמן גם עם תקציבים נמוכים, אימן בכל אחת מ-4 הגדולות בכדורגל הישראלי (לדעתי היחיד שעשה זאת) ויש לו ברזומה אליפויות וגביעים. אה כן, והוא זול כי הוא ממילא לא מתפרנס מכדורגל. אלי כהן יתאים להפועל של 2013/14 כמו כפפה ליד. אני מקווה שקברניטי המועדון מבינים זאת.