תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 21:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 13 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ראשון 3/2 (מידע)
הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 02:56 
סמל אישי של המשתמש
מעריב

"כולם יודעים איך הפועל נבנתה בקיץ"
אבוקסיס לא מתכוון להתפטר ומבקר: "הביאו שחקנים טלאי על טלאי" \ אלמוג כהן צפוי לחתום ולשחק בדרבי
יניב טוכמן
למרות שהתעקש לעזוב את בלומפילד ללא
אבטחה, מספר שוטרים ליוו את יוסי אבוקסיס
החוצה אחרי שעשרות אוהדים קראו לו להתפטר. "מספר אוהדים דרשו הסברים ואני יכול להבין אותם, אני לא כועס," אמר מאמן הפועל ת"א. "זה היה יום קשה והפסד צורב, אבל צריך לזכור שחסרנו תשעה שחקנים ושום מועדון לא יכול להתמודד עם מכת פציעות כזו."
על דבריו בסיום שהתפרשו כביקורת מרומזת לעבודת מאמן הכושר דרור שמשון הוסיף: "אמרתי שזה לא מקרי, אבל לא התכוונתי לדרור ולשום דבר ספציפי. כראש המערכת המקצועית אני חושב שאני צריך לבדוק למה יש לנו כל כך הרבה פצועי שרירים. ברגע שאדע את התשובה, לא אתבייש לומר."
הקהל קרא לך להתפטר.
"אם הייתי בונה את הקבוצה בקיץ מהיסודות, יכול להיות שהייתי מניח את המפתחות אחרי התקופה האחרונה. אני לא מתבייש להגיד את זה ולא מפחד. אני לא אחד שנאחז בקרנות המזבח. כולם יודעים איך הפועל נבנתה בקיץ ואיך הביאו לכאן שחקנים טלאי על טלאי. זו היתה המציאות ועם זה היה צריך להתמודד."
השחקנים יחזרו לקראת הדרבי?
"אני ממש לא יודע מי יחזור. ראיתי את השחקנים באימונים והם ממש חששו להיפצע בעצמם. זה מצב נוראי. שיחקנו בב"ש 120 דקות, ונתניה באו לתת הכל. אין לי שום טענות לרצון שהם השקיעו במשחק."
אמש נפגשה הנהלת הקבוצה עם אלמוג כהן במטרה לסגור את פרטי חוזהו. הקשר נכח במשחק ונראה כי הוא יחתום וישחק בדרבי. "אני מאמין שהוא יהיה," אמר אבוקסיס. "במצב הסגל, אני צריך אותו מאוד."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 3/2 (מידע)
הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 02:57 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

"יוסי אבוקסיס איבד שליטה"

הברדק בהפועל ת"א לאחר התבוסה למכבי נתניה חוגג. ההצהרה של המאמן יוסי אבוקסיס לאחר המשחק כי הפציעות בקבוצה אינן מקריות, הרתיחו גורמים רבים במועדון שטוענים שכיוון את דבריו, לכאורה, למאמן הכושר דרור שמשון. "את יעקב הלל ושביט אלימלך הוא זרק, ועכשיו הוא הולך לעשות את זה לדרור שמשון," אמרו אתמול גורמים בהפועל ת"א.
בסביבתו של מאמן הכושר, דרור שמשון, המומים מהתפתחות הדברים ומהביקורת: "שלא ינסו להפיל על דרור שמשון את התיק. מכל רשימת הפצועים אפשר לייחס לו אולי שנייםשלושה, וגם זה לא בטוח. עושים עוול לאחד ממאמני הכושר הטובים בארץ ושוכחים שמדובר במאמן הכושר של הנבחרת, שם אבוקסיס יצטרך להסתכל על שמשון בעיניים עד סוף הקמפיין של אלי גוטמן."
שחקנים בכירים בקבוצה היו בהלם מדבריו של אבוקסיס ואמרו: "כולם יודעים בדיוק מי אשם במצב ואי אפשר להפוך את דרור שמשון לשעיר לעזאזל. זה רק יעמיק את הבלאגן שיש פה עכשיו." שחקן אחר אמר: "זה נראה שליוסי אין שליטה על כלום. אין לנו דרך, שיטה ומוצא. אם נפסיד בדרבי, הולך להיות פה סיוט."
בסיום המשחק חיכו אוהדים רבים לאבוקסיס וקראו לו להתפטר. לשחקנים הם צעקו: "תורידו את החולצות, אין לכם כבוד." אחד מחברי הדירקטוריון אמר אתמול: "המצב שלנו לא טוב ואין מי שמקבל אחריות. אם לא יהיו סימני התאוששות בדרבי, אף אחד במועדון לא יהיה יציב."
אמש ניסו ראשי המועדון לסגור עם הקשר אלמוג כהן את השאלתו מנירנברג עד תום העונה, אך בין הצדדים עדיין נותרו פערים. היום ימשיכו הצדדים במו"מ. בכור צבאן, שנפגש עם סוכנו של השחקן דדה חדד, יתגייס כלכלית ועשוי לממן חלק נכבד מהעיסקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
מלחמת הציטוטים נמשכת

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 36962.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4340206,00.html

ציטוט:
גורם בכיר בהפועל ת"א ביקר את התנהלותו של המאמן: "בקצב הזה, רן בן שמעון מועמד להחליפו בעונה הבאה".

ציטוט:
אבוקסיס ביקש מהנהלת הקבוצה לצרף את חלוץ הפועל עכו, אוהד קדוסי. מנגד, נאיל חוטבה צפוי לעבור היום למכבי נתניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 12:20 
סמל אישי של המשתמש
מה רק אני מביא חדשות? בסוף יפצע לי שריר הירך האחורי.

ציטוט:
למרות הקריאות של הקהל לאבוקסיס להתפטר, במועדון דוחים על הסף את האופציה שהמאמן יוחלף לפני סיום העונה, אך לא שוללים את האפשרות שבמידה והקבוצה תמשיך להיכשל ולא להציג כדורגל חיובי חוזהו לעונה הבאה יעמוד בסכנה. כזכור, לפני כחודשיים הודיעה ההנהלה כי המאמן ימשיך לשנה נוספת, אך הארכת חוזהו עדיין לא נחתמה רשמית.

ציטוט:
לגבי אלמוג כהן, בקבוצה מגדירים את היומייםה קרובים כקריטיים בכל הקשור למעבר שלו לאדומים. כהן מעוניין לשוב לארץ בגלל סיבות אישיות, ולכן ישנם מאמצים גדולים לסגור את תנאיו בקבוצה. אתמול נרשמה התקדמות גדולה בעניין, אך הדברים כעת יעברו למגרש של נירנברג. את המשא ומתן מול השחקן ניהל חבר הדירקטריון בכור צבאן ועוד מספר אנשי עסקים, והיום אמורים הצדדים להיפגש שוב.

בכל מקרה, הפועל תל אביב אמורה מחר לפנות רשמית לנירנברג בבקשה להשאילו עד סיום העונה. הגרמנים לא מעוניינים כרגע לשחררו, אך בהפועל מקווים כי הקשר יצליח לשכנעם, מכיוון שהוא לא מעוניין לעזוב מסיבות מקצועיות אלא כאמור מסיבות אישיות. אם נירנברג תבקש דמי השאלה גבוהים, העסקה לא תצא לפועל מכיוון שאין באפשרות המועדון לעמוד בכל סכום אשר יבקשו ואותם אנשי עסקים מוכנים בשלב זה לשלם את שכרו בלבד של הקשר.

walla

http://sports.walla.co.il/?w=/156/2613029

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
חדשות בסימן ציטוטים.

ציטוט:
"דווקא בשבוע קריטי, שבוע שלפני דרבי ועוד בתקופה הרעה שאנחנו נמצאים בה, יוסי לא יהיה פה איתנו. איך אפשר להתכונן ככה לדרבי כמו שצריך?", ציינו שחקנים במועדון.

http://www.one.co.il/Article/212398.html

ציטוט:
מהמועדון נמסר: "יוסי אבוקסיס ודרור שמשון נפגשו הבוקר ודנו במצב הפציעות בסגל. השיחה נערכה ברוח טובה ומקצועית. בשבועות האחרונים עורכים הצוות הרפואי בצוותא עם הצוות המקצועי, בדיקות מקיפות בנוגע לריבוי הפציעות בקבוצה ותוכנית עבודה חדשה נבנתה שמטרתה להכשיר בצורה הטובה ביותר את הפצועים ולהחזירם לכושר משחק". אבוקסיס אמר: "כל השיחה הייתה מקצועית ולרגע לא עלה נושא אחר מלבד איך אנחנו ממשיכים לעבוד בשיתוף פעולה ומגבירים את המאמצים המשולבים של כולנו בכדי להחזיר את הסגל לכושר, ואת הקבוצה למסלול הניצחונות״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
רשימת הזוכים בהגרלה של העמותה:
http://www.haadumim.com/?p=1142

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 18:46 
אלמוג כהן סגר (פרימו ב103 ואבוקסיס מאשר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 18:55 
oMeR1 כתב:
אלמוג כהן סגר (פרימו ב103 ואבוקסיס מאשר)

http://one.co.il/Article/212398.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 18:55 
פרסום ראשון: הפועל ת"א סיכמה עם אלמוג כהן
יממה לאחר התבוסה 3:0 למכבי נתניה, הקשר האחורי הגיע להבנות עקרוניות עם האדומים, אך עדיין לא חתם. טיוטת חוזה כבר הועברה לעו"ד
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4340540,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ראשון 3/2 (מידע)
הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
למי שאכפת לו, ניגריה בחצי הגמר אחרי ניצחון מפתיע על חוף השנהב ברבע. מה שאומר שאניימה יישאר בדרא״פ למשחק הגמר או למשחק על מקומות 4-3, אז הוא בספק גדול לדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 19:14 
http://one.co.il/Article/212398.html

אלמוג כהן סיכם בהפועל ת"א, צפוי לחתום מחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 19:45 
סמל אישי של המשתמש
אלירן דנין ועמירן שקלים מועמדים להפועל חיפה:
http://www.one.co.il/Article/212395.html

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 13 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: