תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 23:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: 4-4-2
הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 17:58 
סמל אישי של המשתמש
אולי אני נשמע קצת הזוי, אבל במערך הזה, עם אבוטבול כמנווט, סוף סוף אפשר היה לשראות משהו שמזכיר קבוצה.
הפועל פתחה לא רע, ממן סוף סוף בעניינים כמו שצריך, הבעיה הגדולה היא ששיחקנו עם 9 שחקנים מתחילת המשחק. למעשה שיחקנו ללא מגנים. גם אלירן דנין במשחק זעוועתי עם תעודות(היה צפוי לקבל כבר אדום) וכמובן חוטבא, כרגיל, מפגין יכולת שלא קשורה למקצוע בכלל.
בנוסף, דג'מבה דג'מבה שמתגלה כבחור לא אחראי, נוטה לאבד מהר מאוד את עצמו לדעת.

לסיכום:

לשחק במערך הזה באופן קבוע, ללא קשר לטב"ח(שהרי למענו במיוחד אבוקסיס בנה את המערך המטומטם והלא מוצלח של 3 חלוצים)
ולזרוק מהקבוצה לאיזה כלוב תנינים את אלירן דנין וחוטבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: 4-4-2
הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 18:16 
אולי,
אבל לא עם דמארי וטוטו.

דמארי שחקן עצלן ונמאס לי לרשום כל פעם "למרות שאני מחבב את הבחור".
יופי, אתה נחמד, אבל אתה האמא של הפרווה, והוא אשם ישיר בגול הראשון כשלא מסר לטוטו כדור שכל שחקן בליגה לאומית צריך למסור.

בכלל, שניהם, ביום כזה, עם הרכב חסר, היו צריכים לקחת אחריות. ללכת למטה לקראת הקישור, להחזיק את הכדור וליצור מצבים.

במקום זה הם עושים תחרות מי נמצא בנבדל יותר זמן.
אובירייטד. שניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
אני אומר את זה מתחילת העונה
ה4-3-3 הזה לא עובד
הסיבה היחידה שהמשיכו איתו זה שדג'מבה היה הקשר האחורי היחידי בסגל, ובשביל לאזן את זה שאין לו שום יכולת התקפית ניסו לשים שני שחקנים יצירתיים לפניו (גורדנה וממן), בגלל זה גם איבדנו את ממן ואת גורדנה שלא ידעו מה לעשות בעמדה הזאת
עכשיו שאבוטבול חזר לא רואה שום סיבה לא לחזור למערך הזה, עם גורדנה לידו, ממן באגף ודג'מבה בספסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 19:13 
סמל אישי של המשתמש
בוז'אן קרקיץ' כתב:
ה4-3-3 הזה לא עובד
הסיבה היחידה שהמשיכו איתו זה שדג'מבה היה הקשר האחורי היחידי בסגל, ובשביל לאזן את זה שאין לו שום יכולת התקפית ניסו לשים שני שחקנים יצירתיים לפניו (גורדנה וממן), בגלל זה גם איבדנו את ממן ואת גורדנה שלא ידעו מה לעשות בעמדה הזאת
עכשיו שאבוטבול חזר לא רואה שום סיבה לא לחזור למערך הזה, עם גורדנה לידו, ממן באגף ודג'מבה בספסל

ללא קשר לדג'מבה, הוא בנה את המערך כדי שלטב"ח יהיה מקום. נראה לי. בכל אופן, אני מניח שהוא יחזור ל4-3-3- המיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 19:14 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:
ה4-3-3 הזה לא עובד

ללא קשר לדג'מבה, הוא בנה את המערך כדי שלטב"ח יהיה מקום. נראה לי. בכל אופן, אני מניח שהוא יחזור ל4-3-3- המיותר.

טב"ח יכול לתפקד מצוין בצד שמאל של ה4-4-2, כאשר ורמוט/ממן בימין ותמוז ודמארי מקדימה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 19:16 
סמל אישי של המשתמש
בוז'אן קרקיץ' כתב:
dino כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:
ה4-3-3 הזה לא עובד

טב"ח יכול לתפקד מצוין בצד שמאל של ה4-4-2, כאשר ורמוט/ממן בימין ותמוז ודמארי מקדימה

נכון. גם לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 19:19 
4-3-3 זה מערך של קיצוני בכל אגף, ושני קשרי 50 -50 שעולים ויורדים.

מה שהיה אצלנו לא היה 4-4-3.
טל בן חיים תפס את האגף השמאלי, בצד ימין לא היה אף אחד, דג'מבה ירד אחורה כדי לתת למגינים לעלות. מיותר לציין שהם פח אשפה וזה רק תקע את המשחק עוד יותר.

גורדנה וממן עשו ביחד בקושי עבודה של אחד, מ2 סיבות, אחת גורדנה הוא חמום מוח ללא כושר גופני, 2 ממן הוא פרימדונה שלא יודע איפה לעמוד. הגישה שלנו הייתה אחורית בכל מקום בקישור. ממן במקום לפתוח קדימה הלך אחורה לקבל כדור, ביטל את הנוכחות של דג'מבה ויצר בור בהתקפה ובעיקר בצד ימין, שגם דמארי הפקיר אותו. גורדנה יודע לעשות רק פעולה אחת מהאמצע והדינמיות שלו גם אפסית.

תוסיפו לזה חלוץ איטי שעושה פעולה אחת טובה במשחק, ועוד חלוץ אדיש שמסוגל להיעלם ברמה שאפילו אנטבי לא מכיר, וקיבלתם כלום ושום דבר. העיקר שיש נבדלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 19:24 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
4-3-3 זה מערך של קיצוני בכל אגף, ושני קשרי 50 -50 שעולים ויורדים.

מה שהיה אצלנו לא היה 4-4-3.
טל בן חיים תפס את האגף השמאלי, בצד ימין לא היה אף אחד, דג'מבה ירד אחורה כדי לתת למגינים לעלות. מיותר לציין שהם פח אשפה וזה רק תקע את המשחק עוד יותר.

גורדנה וממן עשו ביחד בקושי עבודה של אחד, מ2 סיבות, אחת גורדנה הוא חמום מוח ללא כושר גופני, 2 ממן הוא פרימדונה שלא יודע איפה לעמוד. הגישה שלנו הייתה אחורית בכל מקום בקישור. ממן במקום לפתוח קדימה הלך אחורה לקבל כדור, ביטל את הנוכחות של דג'מבה ויצר בור בהתקפה ובעיקר בצד ימין, שגם דמארי הפקיר אותו. גורדנה יודע לעשות רק פעולה אחת מהאמצע והדינמיות שלו גם אפסית.

תוסיפו לזה חלוץ איטי שעושה פעולה אחת טובה במשחק, ועוד חלוץ אדיש שמסוגל להיעלם ברמה שאפילו אנטבי לא מכיר, וקיבלתם כלום ושום דבר. העיקר שיש נבדלים.

תיאור מדויק
ומעל הכל מאמן שנותן לכל הבלאגן הזה לקרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 20:31 
4-4-2 , 4-3-3 , 5-3-2 ובלה בלה בלה.. שישחקו כדורגל קודם :bang:

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: