גביזון כתב:
בהמשך לאשכול "מי מינה את אבוקסיס לעונה נוספת כבר בינואר", אי אפשר להמשיך להתנהל כמועדון ששואף להיות מקצועי בצורה הזאת.
לאחר טביב יצאנו לדרך חדשה, קיווינו לצאת מהזוהמה והקומבינות לעבר מועדון שמתנהל בצורה מקצועית ושקיפה.
קיבלנו חזרה את ליובין, מנהל כושל, רק כי לאנשים שמינו בראש הקבוצה אין מושג, ורק כי הוא חבר ומקורב לאנשים אחרים.
כל עוד ליובין יעמוד בראש הקבוצה נמשיך לשמוע לכלוכים על שחקנים כי ככה זה נח לקנות את הקהל ו"לנהל" את העניינים, נמשיך לקבל התנהלות שכונתית שלה ולניהול אין קשר קלוש, ונמשיך לקבל חברים שלו בתור מאמנים לעונות הבאות, ולא מאינטרסים של דאגה לקבוצה וחשיבה מקצועית.
חלקנו עשינו חברות בעמותה, וגם לאלה שלא עשו מגיעה באותה מידה קבוצה שמנוהלת בצורה אחראית.
לי אין דרך להשפיע, אבל כל עוד ליובין ישאר מנהל אני אישית לא מתכוון לחדש את החברות בעמותה עונה הבאה, כי לצאת מבוץ אחד ולהכנס לבוץ אחר זה אותו החרא.
הגיע הזמן שאוהדים ששולחים הודעות פרטיות יגידו את זה גם כאן.
מספיק עם המקורבים, מספיק עם החברים, מספיק עם הקשקוש שמתיימר לנהל קבוצה מקצועית.
הפועל תל אביב מתיימר להיות מועדון מקצועי, בינתיים הוא הכל חוץ מזה.
כל מילה.
אנשים מחפשים את האיש שלא היה שם - לובין הוא בדיוק האיש שנמצא שם, בראש המערכת, ובגלל זה ככה המערכת נראית.
החל מההתנהלות הכושלת בקיץ בכל מה שקשור לשחקנים שהועזבו בכוח ולאלה שהגיעו, דרך הטיפול הכושל בכל מה שקשור לשיפוט במשחקים של הפועל וכלה באותה התנהלות סגל כושלת בינואר.
היגע הזמן שבהפועל תהיה הנהלה שלא משחררת ספינים על הגב של השחקנים.
הגיע הזמן שבהפועל תהיה הנהלה שחושבת שלושה וארבעה צעדים קדימה
הגיע הזמן שבהפועל תהיה הנהלה שלא "מופתעת לגלות" או "נדהמת לשמוע" בכל פעם מחדש.
הגיע הזמן שבהפועל יהיה ראש מערכת מקצועי ומיומן, כזה שישים סוף למועדון החברים שכולנו מדברים עליו שוב ושוב.
מאוד מקווה שבקיץ יעשו הפקת לקחים רצינית ויביאו מנהל אמיתי, גם אם הוא לא גדל על הברזלים של שער 5.
אני מסיר את הכובע בפני חיים רמון ומלא הערכה על זה שלקח על עצמו את המועדון והציל אותנו מציפורניו של טביב.
אם הוא כ"כ עסוק בענייני הפוליטיקה שלו, גם הוא צריך לדעת שכדי לנהל מערכת כמו הפועל דרוש איש בעל שיעור קומה ולא מקורב עם מקורבים שעוזרים לו להנציח את השכונה במועדון.