תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 09:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 188 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום חמישי 31/1 | דיונים
הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 05:38 
סמל אישי של המשתמש
מעריב

מכת פציעות בהפועל
"הניצחון הכי חשוב של יוסי אבוקסיס"
יניב טוכמן
שריקת הסיום בווסרמיל מצאה את יוסי אבוקסיס זוכה לחיבוק גדול מהצוות שלו ומכל אנשי הספסל. שחקנים בהפועל ת"א העידו אמש כי המאמן היה מדוכדך מאוד באחרונה עקב ההפסדים והיכולת החלשה וגם לנוכח ריבוי הידיעות בעילום שם בדבר ביקורות של שחקנים כלפיו. "זה היה אולי הניצחון הכי חשוב של יוסי אבוקסיס כמאמן הפועל ת"א," אמר אחד השחקנים.
בקבוצה מתקשים לקבל את מסכת הפציעות הבלתי נסבלת שתקפה את שחקני הסגל. אתמול הצטרפו לרשימה שחקני ההגנה ואליד באדיר, סאבו פאביצ'ביץ' וניר נחום. כולם עם פציעות שרירים ומאמן הכושר דרור שמשון נאלץ להתגונן כשאמר: "מדובר בצירוף מקרים נדיר." אלמוג כהן שמעוניין לחזור לארץ הוצע להפועל ת"א, אך רק אם נירנברג תשלם את מלוא שכרו, ילכו בהפועל על המהלך. הבלם הספרדי דויד רוצ'לה מצטרף לקבוצה ויצטרף אל הרכש החדש טיאגו קוסטה שערך הופעת בכורה אתמול והיה טוב.

מור קופץ בראש
הפועל ת"א החתימה כרטיס בכניסה למפעל הגביע \ שער של שושן בהארכה ניצח את ב"ש בווסרמיל, והתואר עדיין בארון
חיים זלקאי
מה עדיף בליל סערה: להתחמם מול מסכים שטוחים ולהתענג מהביצועים של מסי ורונאלדו או לחטוף פצעי קור בווסרמיל? מי שבחר באופציה השנייה, כמונו, מתבקש להזמין תור אצל איש מקצוע.
רוחות המלחמה המנשבות בצפון החרישו לפני השריקה את הזמזומים וצחצוח החרבות בחודורוב. לא בטוח שדיווחיו של הפרשן הצבאי מהגבול הסורי ינעמו לאוזניו הרגישות של וויליאם סוארס או יזרימו הנה שחקנים ממדינות מתוקנות. ספק אם אחד כמו דג'מבה דג'מבה, שקימט עליי דשא באולד טרפורד והתלוצץ עם סקולסי, יבקש כאן מקלט מדיני. בקצב הזה נסתפק בבוגרי מלחמת קוסובו ובכאלה שסיימו מסלול במסגרת הווייטקונג.
ב"ש כבר הודיעה שהיא הולכת על האופציה הארמנית. תגובת הטורקים טרם התקבלה. הפועל ת"א, מחזיקת הגביע בשלוש השנים האחרונות, נזקקה לטיפול בהלם בעקבות שני הפסדיה הרצופים בליגה, וחיפשה מתנדבת שתסכים לקבל בראש. אדל חזר מביקור בזק בצרפת וליווה בתדהמה את ביצועיו של מחליפו בוריס קליימן. כמה הצלות של בוריס כמו נשלפו מתיק העבודות של גורדון בנקס.
ב"ש רצתה להוכיח שהיא מסתדרת בלי טיטולים גם כשאחת הגדולות דוחקת בה לעשות במכנסיים. היציאה שלה מהמקום דווקא היתה טובה למדי, והיא שוב כשלה במבחן הלגימה מהבאר. ההחטאות של שחקניה הן דבר החורג מגבול הסביר. איך אמר לנו אוהד מקומי עם כוויות קור: גם אם נרוץ לבד, נסיים במקום השני.
ברוכיאן, שהגיע לעבודה היישר מחדר הלידה, ניווט בתבונה עד שהתעייף; גבאי ספר 100 מצבי הבקעה, ואקסברד הוליד בדקה ה49- את שערו הראשון העונה, ומחק זמנית את שער היתרון מרגלי עומר דמארי.
ב"ש שיחקה נהדר ואוהדיה, במחווה נדירה, עודדו אותה גם לאחר השריקה האחרונה. ביג דיל, אמר לעצמו הבלם מור שושן, כשנגח פנימה את שער הניצחון בדקה ה.112- המזל לא תמיד הולך עם הטובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 31/1 | דיונים
הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 09:25 
סמל אישי של המשתמש
מקווה מאוד שנעבור לשחק 4~4~2 גם אם טבח כשיר(עושה רושם שאבוקסיס נצמד למערך המחורבן שלו של שלושה חלוצים, רק למען טבח).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 09:31 
אלמוג כהן עשוי לסכם היום בהפועל ת"א
המועדון האדום ניהל במהלך הלילה מו"מ חשאי עם הקשר, שיפנה במהלך היום למנהל הטכני של נירנברג על מנת לאשר את העסקה. אנשי עסקים נרתמו כדי למצוא מימון עבור הגעתו של כהן, שמשתכר כ-400 אלף אירו לעונה. הקבוצה תחסר תשעה שחקנים במשחק מול נתניה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4339300,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 09:34 
אלמוג כהן (אם יש אמת בדבר וזה יצא לפועל‏)‏ הוא חיזוק משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 09:35 
בדיוק מה שאנחנו צריכים.
לא יקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 09:44 
אדום כתב:

אני מאוד מחזיק ממנו, אבל איפה בדיוק הוא אמור להיכנס (אם וכאשר)?

אז עכשיו על הספסל יהיו לנו הרבה בלמים והרבה קשרים אחוריים. אבל כשגילי ורמוט אחד פצוע - אין מחליף ראוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 09:45 
שיסכם כדי שיהיו 11 שחקנים לשבת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 09:47 
סמל אישי של המשתמש
שלשום דובר על אלעד גבאי, אתמול דיברו על רוצ'ט והיום על אלמוג כהן. מעניין שקבוצה שלא היה לה כסף להחזיר את זהבי משחררת ספינים בקצב כזה.

בכל מקרה, אני לא מצליח להבין את "המתיחות" בין טוטו להנהלה, שנראה כי כועסת שטוטו נשאר ויעזוב ללא תמורה בקיץ. יש למישהו בהנהלה ספק שטוטו רצה לעוף מכאן כבר עכשיו? הרי אם היתה הצעה רצינית טוטו היה לוקח אותה ב-2 ידיים, וגם רמון. אבל כמו שהוא נראה בשבועות האחרונים יש סימן שאלה לגבי מקומו בהרכב של הפועל אז שיצא לאירופה?!
עכשיו צריך בדיוק ההפך - צריך לחבק את טוטו ולחזק אותו כי בסופו של יום הוא החלוץ המרכזי שלנו עד סוף העונה ואנחנו די תלויים ביכולת ההבקעה שלו אם יש לנו רצון לסיים את העונה הזו עם משהו.

אותי מעניין לראות באיזה הרכב יעלה יוסי בשבת - עם כל כך הרבה פצועים ו-2 מוצהבים ייתכן ואדל יפתח כבלם....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום חמישי 31/1 | דיונים
הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 09:49 
belos כתב:
אדום כתב:

אז עכשיו על הספסל יהיו לנו הרבה בלמים והרבה קשרים אחוריים. אבל כשגילי ורמוט אחד פצוע - אין מחליף ראוי.

כן, יש לנו סגל מלא בשחקנים בינוניים.
אני מעריך שאם הוא יגיע נשחק עם דג'מבה ואלמוג באמצע, גילי וטבח בצדדים כשיבריאו טפו טפו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
אלמוג מחר חותם במכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 09:58 
joshsoos כתב:

ובשבת הבאה? אלמוג כהן יצטרף לממן, אבוטבול, גורדנה ודג'מבה דג'מבה? נמשיך עם שלושה קשרים אחוריים?
כל העונה זה לא הפריע להם, ובדיוק בשבוע שאבוטבול חוזר - מצרפים עוד קשר אחורי.
הפועל ממשיכה לבנות את עצמה לא נכון.
מגנים שמאליים בינוניים, בלמים וקשרים אחוריים. אבל כשורמוט נפצע? כלום.

במידה ושחקן כמו אלמוג כהן אכן מגיע - הוא צריך לפתוח בקישור ביחד עם אבוטבול. ממן צריך לשחק באגף. וגורדנה על הספסל. זה הפתרון הנורמלי היחידי.
עם כל האהבה לדג'מבה - עליו הייתי מוותר. ובעונה כזאת הייתי משחק עם כמה שפחות זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום חמישי 31/1 | דיונים
הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 09:59 
אוגוסטוס היל כתב:
belos כתב:
אדום כתב:

כן, יש לנו סגל מלא בשחקנים בינוניים.
אני מעריך שאם הוא יגיע נשחק עם דג'מבה ואלמוג באמצע, גילי וטבח בצדדים כשיבריאו טפו טפו.

ואבוטבול, ממן וגורדנה על הספסל??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 10:06 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
מריח כמו ספין ״שלא תגידו שלא ניסינו״ טיפוסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 10:13 
belos כתב:
joshsoos כתב:

ובשבת הבאה? אלמוג כהן יצטרף לממן, אבוטבול, גורדנה ודג'מבה דג'מבה? נמשיך עם שלושה קשרים אחוריים?

במידה ושחקן כמו אלמוג כהן אכן מגיע - הוא צריך לפתוח בקישור ביחד עם אבוטבול. ממן צריך לשחק באגף. וגורדנה על הספסל. זה הפתרון הנורמלי היחידי.
עם כל האהבה לדג'מבה - עליו הייתי מוותר. ובעונה כזאת הייתי משחק עם כמה שפחות זרים.

זו העמדה הכי בעייתית אצלנו, השחקן באמצע שידחוף קדימה. זהבי היה ממלא אותה הכי טוב, אבל אלמוג כהן גם אמור להיות בסדר גמור. גורדנה הוא לא שחקן להרכב וממן יכול לשחק אך ורק לפני חלוץ כמו שהוא נראה כרגע. אם הוא מצטרף יהיו לנו עשרה קשרים, מתוכם גורדנה, טועמה, נחום ואלרואי הם ממילא לא חומר להרכב ( לא כזה שרוצה לרוץ למעלה ) וממן כאמור מתאים רק למערך מסויים, אז הרכב של דג'מבה עם אלמוג לידו, ורמוט וטב"ח בכנפיים ודמארי ותמוז למעלה, או עם שי זה הריאלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 10:18 
joshsoos כתב:
belos כתב:
joshsoos כתב:

זו העמדה הכי בעייתית אצלנו, השחקן באמצע שידחוף קדימה. זהבי היה ממלא אותה הכי טוב, אבל אלמוג כהן גם אמור להיות בסדר גמור. גורדנה הוא לא שחקן להרכב וממן יכול לשחק אך ורק לפני חלוץ כמו שהוא נראה כרגע. אם הוא מצטרף יהיו לנו עשרה קשרים, מתוכם גורדנה, טועמה, נחום ואלרואי הם ממילא לא חומר להרכב ( לא כזה שרוצה לרוץ למעלה ) וממן כאמור מתאים רק למערך מסויים, אז הרכב של דג'מבה עם אלמוג לידו, ורמוט וטב"ח בכנפיים ודמארי ותמוז למעלה, או עם שי זה הריאלי

אם אני הולך איתך, אז כבר עדיף את אלמוג כהן ואבוטבול באמצע. זה באמת אחלה קישור אחורי. ממן צריך לעבור לאגף או לשחק מאחורי החלוץ. גורדנה חוזר לספסל. את דג'מבה אפשר לשחרר (עם הרבה אהבה אליו).
ככה זה יהיה מאוזן.
אבל כרגע אבוקסיס רואה בכולם קשרים אחוריים ומתעקש לשחק עם שלושה שחקנים באמצע שתוקעים את המשחק. ומכאן הבעיה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 10:22 
belos כתב:
joshsoos כתב:
belos כתב:
joshsoos כתב:

אם אני הולך איתך, אז כבר עדיף את אלמוג כהן ואבוטבול באמצע. זה באמת אחלה קישור אחורי. ממן צריך לעבור לאגף או לשחק מאחורי החלוץ. גורדנה חוזר לספסל. את דג'מבה אפשר לשחרר (עם הרבה אהבה אליו).
ככה זה יהיה מאוזן.
אבל כרגע אבוקסיס רואה בכולם קשרים אחוריים ומתעקש לשחק עם שלושה שחקנים באמצע שתוקעים את המשחק. ומכאן הבעיה שלי.

לדעתי, אבוטבול ואלמוג שהם שחקנים שהולכים גם קדימה, צריכים לשחק לפני דג'מבה, ואם יהיו לנו אגפים כמו שצריך ( הרוש וקוסטה זה שדרוג רציני מבחינה התקפית לעומת הכלום ושום דבר שלפניהם ) זה גם יכול לעבוד. אבל כל זה רתימת הסוסים לפני העגלה, אלמוג לא אצלנו, אנחנו מלאים בשרירים מתוחים שלא ברור מתי יחזרו ומתי יימתחו שוב, ואדון מאמן לא ממש יודע מה הוא עושה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 10:42 
סמל אישי של המשתמש
צריך את אלמוג כהן אפילו רק לשבת הזו אחרת אין לנו 11 שחקנים....

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 10:47 
פאביו כתב:

ובשאר השבתות נבכה שהקבוצה לא מאוזנת?
אני מאוד רוצה שאלמוג יבוא, אבל אני מאוד לא רוצה להמשיך לשחק עם שלושה קשרים אחוריים.
אז להמשך העונה הייתי משחרר את דג'מבה דג'מבה. אבוטבול ואלמוג באמצע. גורדנה על הספסל. ממן מקדימה. במקרה של פציעות והרחקות ממן יכול למלא גם את המשבצת של הקשר האחורי.
הבעיה היא שאבוקסיס בחיים לא יעשה את זה וימשיך לשחק עם שלושה שחקנים בתוך עיגול האמצע ואנחנו נמשיך לסבול.

אופטימלי: להביא את אלמוג כהן + מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 11:02 
סמל אישי של המשתמש
belos כתב:
פאביו כתב:

ובשאר השבתות נבכה שהקבוצה לא מאוזנת?
אני מאוד רוצה שאלמוג יבוא, אבל אני מאוד לא רוצה להמשיך לשחק עם שלושה קשרים אחוריים.
אז להמשך העונה הייתי משחרר את דג'מבה דג'מבה. אבוטבול ואלמוג באמצע. גורדנה על הספסל. ממן מקדימה. במקרה של פציעות והרחקות ממן יכול למלא גם את המשבצת של הקשר האחורי.
הבעיה היא שאבוקסיס בחיים לא יעשה את זה וימשיך לשחק עם שלושה שחקנים בתוך עיגול האמצע ואנחנו נמשיך לסבול.

אופטימלי: להביא את אלמוג כהן + מאמן.

נכון, צריך לשחרר את השחקן הכי טוב ויציב שלנו מתחילת העונה רק כי מגיע איזה לגיונר סקסי מהגלות.
אלמוג כהן אחלה של שחקן ויש בי משהו שמאוד רוצה אותו בהפועל, אבל אם כבר יש איש עסקים שמוכן להשקיע כסף, במצבנו הנוכחי, הייתי מעדיף שיביא את רמי גרשון, דייויד מנגה או סטפן שצפוביץ' לפניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
זה שאלמוג פירסם בטוויטר שהוא בדרך לארץ זה לא מספיק
שאלמוג יצרף גם תמונה של השריר האחורי שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 12:36 
סמל אישי של המשתמש
אף שחקן זר לא יעזוב. לכל היותר יוקפא (הכוונה היא לג'ון אם אכן הבלם הספרדי יחתום).
לגבי ישראלים, כרגע בגלל הפציעות של הרוש וכהן הרי שגם האחרון וגם דנין ייישארו בסוף. טוטו לא מצא קבוצה ויישאר ולכן רק חוטבא אולי ישוחרר לנתניה.
כל הדיבורים על "נביא את אלמוג ונשחרר את אריק" או "נחליף מאמן" לא רציניים.

יש אולי X מגינים או Y קשרים אחוריים בסגל לכאורה, אבל השאלה כמה מהם ראויים להיות בהרכב בכלל.

שי עדיין חלוד, גורדנה לא מספיק טוב להרכב לאורך זמן וממן לא מתאים לתפקיד, לכן הבאתו האפשרית של אלמוג מבורכת, הגם שאני לא מאמין שזה בסוף לפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 12:47 
לקרוא ולא להאמין שאנשים מוכנים להעיף את דג'מבה למטוס.
השחקן היחיד בקבוצה שיציב ואתה יודע מה תקבל ממנו בכל שבת, למעט מקרים שהם מתפלפ כמו בקריית אליעזר :)

בפן המקצועי,
אלמוג כהן זה בול מה שהקבוצה צריכה.
אין ספק שההגנה מתחזקת בשחקנים לא רעים (סאבו נראה רכש מצוין, הפורטוגלי נראה כאילו הוא אשכרה קשור למשחק והרוש יודע להרים כדור!)
החלוצים שלנו נהדרים
נשאר להנחית בעל בית. עם כל הכבוד לשי אנחנו לא יודעים מה הוא שווה כרגע - הוא עלה רק פעמיים במצבים שכולם סביבו בלי חמצן ובריאותו מוטלת בספק.
אלמוג כהן זה רכש מדהים לקבוצה. מערך 4-5-1 יכול להוביל את הקבוצה קדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
Peace Hope כתב:
מריח כמו ספין ״שלא תגידו שלא ניסינו״ טיפוסי.

תמונה
"אתה יודע כמה פעמים עשיתי להם את הספין עם האיש עסקים שאולי יתרום? זה תמיד עובד"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 12:51 
אלמוג כהן שחקן אוברייטד שבעיקר עושה הגנה. הוא לא עושה משחק וממש לא מה שהפועל צריכה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 12:57 
Oleg Neduda כתב:
אלמוג כהן שחקן אוברייטד שבעיקר עושה הגנה. הוא לא עושה משחק וממש לא מה שהפועל צריכה

יש לך משהו יותר טוב??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 12:57 
Oleg Neduda כתב:

אני מסכים, למעט עניין האוברייטד. הוא שחקן דפנסיבי, שאם מגיע יכול לעלות במקום אנסומבו 2 , מבחינה טכנית\התקפית הוא די מוגבל וממש לא יכול לשחק בסגנון זהבי, נאתכו ואפילו שי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 12:58 
Oleg Neduda כתב:

לא רק זה הוא גם אישיות מאוד בעייתית בחדר ההלבשה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 12:59 
סמל אישי של המשתמש
אלמוג אוברייטד
זהבי אוברייטד
עטר אוברייטד

ואנחנו בלי שחקנים לשבת....

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 13:06 
פאביו כתב:
אלמוג אוברייטד
זהבי אוברייטד
עטר אוברייטד

ואנחנו בלי שחקנים לשבת....

אז בוא נביא עוד מישהו שלא צריך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 13:14 
אלון כתב:
Oleg Neduda כתב:

יש לך משהו יותר טוב??

מה זה שייך? אלמוג כהן לא ישדרג את הפועל. אפשר גם להחתים שוער, עוד בלם ועוד מגן שמאלי, רק כי אין משהו יותר טוב. אבל מזה ייתן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 188 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: