תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 21:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 27 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חיים רמון אולי אתה תסיק מסקנות?
הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
:BOW: תודה לך על מה שעשית. באמת אין מילים ואין מספיק תודות להודות ויודעים שסאת היסורים שלך לא הסתיימה. אבל אולי במקום להחליף את אבוקסיס? זוז לחלוטין מעמדת הניהול. לא יודע את מי תביא איך תביא אבל דבר ראשון? זוז אתה. אולי זה לא בעבורך אולי אתה עסוק מדי לא יודע. יכול להיות שזה רק מנטלי לא יודע. תזוז הצידה. תבוא למשחקים וזהו. באמת מודים ואסירי תודה. לא מהפה החוצה אלא באמת באמת. אבל הקבוצה הזאת גדולה הן בטח משחקניה מבעליה ומאוהדיה.

יודע שצריך עכשיו איזה שהוא רעידת אדמה קטנה 9 בסולם. אחר כך יחליטו יוסי או לא יוסי אבל שים בבקשה מישהו אחר לחלוטין בעמדת הנהג. היום אין שום צורך בכסף נוסף ומי שיבקש שלח אותו קיבנימאט. תשחרר כל מה שמביא כסף זה בסדר. בבכדי לחטוף שלישיות לא צריך גאוני כדורגל גם חברה מהנוער. הם לפחות יכולים להתבונן בקינן מבקיע ואיש לא יכעס עליהם אם גם ימחאו לו כפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חיים רמון אולי אתה תסיק מסקנות?
הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 11:39 
רמון חייב להבהיר לאבוקסיס להפסיק לפעול מפאניקה, לשחרר שחקני שלא יכולים גם ככה לתת ערך מוסף (חוטבא, נחום, אדל ואולי אפילו שושן) ולשלב במקומם שחקני נוער (חי חמו, אמזלג, לקס, אייזנשטיין וחאיכ). חבל על כל שקל שמשולם עליהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 12:01 
Oleg Neduda כתב:
רמון חייב להבהיר לאבוקסיס להפסיק לפעול מפאניקה, לשחרר שחקני שלא יכולים גם ככה לתת ערך מוסף (חוטבא, נחום, אדל ואולי אפילו שושן) ולשלב במקומם שחקני נוער (חי חמו, אמזלג, לקס, אייזנשטיין וחאיכ). חבל על כל שקל שמשולם עליהם

לפני שהוא מתחיל לשחרר שחקנים שלא נותנים ערך מוסף, שיפסיק להביא כאלה.
יוסי הוא לא בדיוק המאמן שלוקח שחקן בינוני והופך אותו לכוכב. הוא יותר בכיוון של לקחת שחקנים מוכשרים ולהפוך אותם לבינוניים.
בקיצור - להעיף את יוסי. נתחיל בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 12:09 
belos כתב:
Oleg Neduda כתב:

יוסי הוא לא בדיוק המאמן שלוקח שחקן בינוני והופך אותו לכוכב. הוא יותר בכיוון של לקחת שחקנים מוכשרים ולהפוך אותם לבינוניים.

הוא כבר הביא אותם ולכן זה מאוחר מידי. עכשיו צריך לשחרר אותם ויפה שעה אחת קודם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 12:15 
Oleg Neduda כתב:
belos כתב:
Oleg Neduda כתב:

הוא כבר הביא אותם ולכן זה מאוחר מידי. עכשיו צריך לשחרר אותם ויפה שעה אחת קודם

נכון, אבל יש לי תחושה שהוא מתכוון להביא עוד כמה כאלה.
אז לפני שזה קורה, לשחרר אותם ואותו ביחד. עוד היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 19:18 
סמל אישי של המשתמש
הטעויות היחידות של רמון היו בבחירת מאמנים גרועה. משם הדרך היתה שלהם. ההנהלה רק נתנה את האמצעים והשקט, כמו שהנהלה טובה צריכה לתת. זה שהמאמנים לא יודעים להתמודד, זה סיפור אחר.
תודה רבה לחיים רמון! הבן אדם עושה את זה נטו מאהבה. שום תועלת לא יוצאת לו מהלחזיק את הקבוצה. מי שעושה מאהבה וטועה, אין מקום להתחיל לערוף לו את הראש. לך אתה תנהל את הקבוצה, תגייס כספים לטביב, תשקיע מזמנך.
מותר לו לעשות החלטות שגויות, הוא לא מרוויח מזה שכר. צריכה להיות סבלנות כלפי רמון מהאוהדים, לפחות כמו שיש מרמי כהן בכדורסל. שניהם לא חייבים לכם כלום! צאו מהסרט...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 19:20 
עוד חודש יצהירו שהמטרה פלייאוף עליון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 19:23 
סמל אישי של המשתמש
אגב,
לכל האלו עם התלונות יש עדיין אופציה לרכוש 50% מהקבוצה. לכו תנהלו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חיים רמון אולי אתה תסיק מסקנות?
הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 19:33 
unknown כתב:
אגב,

לך תהיה ראש ממשלה, מה אתה מתלונן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 20:35 
19 כתב:
unknown כתב:
אגב,

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
מתנקש, ציפיתי ממך ליותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 21:00 
מצטער אלפקה , אתה הבעלים של לוחות הברית , אני נזהר מתביעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
אל תתנצל.
תקלל.
אני מתגעגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 03:19 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
unknown כתב:
אגב,

מה אתה משווה? ביבי עובד בחינם? לביבי יש טובות הנאה מהתפקיד שלו? מה מרוויח חיים רמון מהתפקיד הזה חוץ מכאב ראש?
חוץ מזה שאם ביבי מחליט היום שהוא לא מעוניין להיות ראש ממשלה, יש אלפי אנשים שקופצים על התפקיד. איפה היו כל אותם קופצים בזמן שחיכינו שמישהו יציל אותנו מטביב?

אין לי בעיה עם ביקורת על הניהול, אבל מכאן ועד לדרוש ממנו ללכת הביתה כאילו הוא בא במטרה להזיק, יש גבול גדול.
גם שאתה שולח בן אדם הביתה ככה באמצע עונה ובאמצע ניסיון גיוס הכספים שלא נגמר כדי לשחרר את הקבוצה מטביב, תציע חלופות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 03:46 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 04:16 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
:LOL2: :LOL2: :LOL2:

אני אשמח לשמוע פעם את הדעה שלך. אתה גדול בלכתוב איזה שתי מילים חסרות תוכן במקרה הטוב או מלגלגות על דעות אחרים במקרה האחר, תביע פעם את הדעה שלך חכמולוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 04:22 
סמל אישי של המשתמש
יש כאן דיון על חיים רמון, יש לך דעה בעניין, בוא תביע אותה אני אשמח לשמוע. יש לך בעיה עם מה שרשמתי, תכתוב מה הבעיה. הניסוח? הרעיון הכללי? תתנסח בן אדם, אין לי מושג מה אתה רוצה.
יש לך בעיה אישית? פנה בפרטי.
מה אתה רוצה לעזאזל??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 04:42 
סמל אישי של המשתמש
unknown כתב:
KingAlpaca כתב:
:OL2: :LO2: :LO2:

אני אשמח לשמוע פעם את הדעה שלך. אתה גדול בלכתוב איזה שתי מילים חסרות תוכן במקרה הטוב או מלגלגות על דעות אחרים במקרה האחר, תביע פעם את הדעה שלך חכמולוג.

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 04:45 
סמל אישי של המשתמש
unknown כתב:
19 כתב:
unknown כתב:
אגב,

מה אתה משווה? ביבי עובד בחינם? לביבי יש טובות הנאה מהתפקיד שלו? מה מרוויח חיים רמון מהתפקיד הזה חוץ מכאב ראש?

כבוד (הוא קיווה ליותר כבוד אם הקבוצה היתה מצליחה), מציצה מחלקים מהקהל, פרסום, צעצוע, שרבוב שמו לציבוריות שלא בהקשר המעשה המגונה, ולא יודע מה הסיכוי שלו לעשות מזה גם רווח כספי, אם קיים.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
unknown כתב:
19 כתב:
unknown כתב:
אגב,

כבוד (הוא קיווה ליותר כבוד אם הקבוצה היתה מצליחה), מציצה מחלקים מהקהל, פרסום, צעצוע, שרבוב שמו לציבוריות שלא בהקשר המעשה המגונה, ולא יודע מה הסיכוי שלו לעשות מזה גם רווח כספי, אם קיים.

בתור פותח האשכול אני הצעתי הצעתי לא כבקורת על חיים רמון. אלא כעצה איך שלא יגרמו לו יותר נזקים כספיים ותוך כדי המלצה למזער את ההוצאות למינמום הנדרש. אבל גם בעלים של עסק לעיתים נדרשים לזוז הצידה.זה לא אומר שהוא רע או כושל זה החיים.
אני לא חושב שמישהו יוכל אי פעם להחזיר באמת את חובינו לחיים רמון. האיש הציל את הקבוצה מאסון פשוט ומטעמים אלטוראיסטים לחלוטין. זה לא הביא לו "קול" אחד בבחירות, לא הביא לו שום טובות הנאה מיניות כפי שנרמז כאן ורווח כספי מוטב שלא נדבר על זה. הינו אומרים להיות השנה בליגה א' עם סומבררו באום אל פאחם ובקרית גת. ואנחנו מאוכזבים ממקום שלישי. הכל בזכותו של חיים רמון ואין גבול לתודה שאנו חבים לו.

עדיין בלי ביקורת ובלי "האשמות" אני מציע לו לשקול לזוז לחלוטין מעמדת הניהול (באמת לזוז) לפקח רק על הכסף וזהו. ולתת לאחרים לנסות להזיז את העגלה השוקעת הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע מה איתך, אני מרגיש שחיים רמון עשה עד היום 2 טעויות גדולות:
1. הגדולה מכולם שהשאיר את שירזי בתפקיד, וזה היה בעיקר מפאת לחץ בזמן בתחילת העונה.
2. מינוי אבוקסיס
מכאן והלאה הוא נתן להם את כל הקרדיט להוביל את הקבוצה- אם זה לבחור את כל השחקנים שיגיעו וילכו, אם זה לבחור עוזר מאמן, שיטת משחק וכו' וכו'. לצערינו ולצערו לנהל את הפועל זה כניראה גדול על שני המאמנים האלו, ואנחנו נאלץ לאכול אותה עד שיתפנה מאמן טוב בשוק ויגיע לעשות סדר בקבוצה.
בסה"כ בתפקיד שהיה להנהלה אני מרגיש שמבחינה תקציבית השנה הם הוציאו את המירב בהתאם לדרישות המאמנים. הנחיתו לך כאן את טב"ח, ורמוט, קוטיניו, ממן, דג'מבה, בן יוסף, פנסטיל, פטקוביץ', חיימוביץ', פאביצ'ביץ', הרוש, נחום, קוסטה ומקווה שלא שכחתי מישהו. אלו עלו ביחד ים של כסף, מבלי לדבר על כל הניקיון של רפש טביב שהיה יקר. בתחום הזה עליו ממונה ההנהלה בראשותה רמון, אני לא רואה איזשהו משהו שאפשר להתלונן עליו.

בכל מקרה, כל אלו נחתו כאן רק השנה בהתאם לדרישות המאמנים. לתת להם את כל הכלים הנדרשים במסגרת התקציבית, הם קיבלו. זה שאין להם מושג, זה משהו אחר.
אם היה מאמן אחר טוב משני אלו, שמקבל את כל הכלים ששני אלו קיבלו, לא ניראה לי שמישהו היה מוצא לנכון לפתוח אשכול על הניהול הכושל של חיים רמון.

אין ספק שאנחנו בתקופה מחורבנת, אבל בכל זאת צריך להפעיל את הראש לפני שמתחילים ללכלך ולחפש בלאגנים בתוך עצמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
unknown כתב:
הטעויות היחידות של רמון היו בבחירת מאמנים גרועה. משם הדרך היתה שלהם. ההנהלה רק נתנה את האמצעים והשקט, כמו שהנהלה טובה צריכה לתת. זה שהמאמנים לא יודעים להתמודד, זה סיפור אחר.
תודה רבה לחיים רמון! הבן אדם עושה את זה נטו מאהבה. שום תועלת לא יוצאת לו מהלחזיק את הקבוצה. מי שעושה מאהבה וטועה, אין מקום להתחיל לערוף לו את הראש. לך אתה תנהל את הקבוצה, תגייס כספים לטביב, תשקיע מזמנך.
מותר לו לעשות החלטות שגויות, הוא לא מרוויח מזה שכר. צריכה להיות סבלנות כלפי רמון מהאוהדים, לפחות כמו שיש מרמי כהן בכדורסל. שניהם לא חייבים לכם כלום! צאו מהסרט...

כל מילה! :ROSE:
אחת הסיבות לכך שבעלי הון לא ממהרים להיכנס לכדורגל (זולת אינטרסנטים דוגמת גאידמק למשל או תמהונים מקנדה) היא כפיות הטובה של האוהדים. לאוהדים זיכרון קצר. מאד. אני ממליץ לאותם חולי אלצהיימר בפוטנציה לדפדף בארכיון אתרי הספורט או הפורום הזה. תקראו ותיזכרו מה נכתב לפני קצת יותר מחצי שנה. אני מניח שזה ירגיע אתכם.
אגב, לדעתי רמון הוא רק שלב ביניים. כך לפחות הוא רואה את זה. לא חושב שהוא מתכנן "להתנחל" בוולפסון שנים רבות כמו שחר. הוא רק רצה להציל את הפועל, להוציא אותה מידי טביב ולהעבירה לבעל ממון אחר שידאג לקבוצה. את המשימה הראשונה הוא ביצע גם אם בקושי רב. בינתיים הוא מתקשה במשימה השניה שעם תגובות כאלה אני יכול גם להבין למה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 15:06 
סמל אישי של המשתמש
unknown כתב:
1. הגדולה מכולם שהשאיר את שירזי בתפקיד, וזה היה בעיקר מפאת לחץ בזמן בתחילת העונה.
2. מינוי אבוקסיס
מכאן והלאה הוא נתן להם את כל הקרדיט להוביל את הקבוצה- אם זה לבחור את כל השחקנים שיגיעו וילכו, אם זה לבחור עוזר מאמן, שיטת משחק וכו' וכו'. לצערינו ולצערו לנהל את הפועל זה כניראה גדול על שני המאמנים האלו, ואנחנו נאלץ לאכול אותה עד שיתפנה מאמן טוב בשוק ויגיע לעשות סדר בקבוצה.
בסה"כ בתפקיד שהיה להנהלה אני מרגיש שמבחינה תקציבית השנה הם הוציאו את המירב בהתאם לדרישות המאמנים. הנחיתו לך כאן את טב"ח, ורמוט, קוטיניו, ממן, דג'מבה, בן יוסף, פנסטיל, פטקוביץ', חיימוביץ', פאביצ'ביץ', הרוש, נחום, קוסטה ומקווה שלא שכחתי מישהו. אלו עלו ביחד ים של כסף, מבלי לדבר על כל הניקיון של רפש טביב שהיה יקר. בתחום הזה עליו ממונה ההנהלה בראשותה רמון, אני לא רואה איזשהו משהו שאפשר להתלונן עליו.

בכל מקרה, כל אלו נחתו כאן רק השנה בהתאם לדרישות המאמנים. לתת להם את כל הכלים הנדרשים במסגרת התקציבית, הם קיבלו. זה שאין להם מושג, זה משהו אחר.
אם היה מאמן אחר טוב משני אלו, שמקבל את כל הכלים ששני אלו קיבלו, לא ניראה לי שמישהו היה מוצא לנכון לפתוח אשכול על הניהול הכושל של חיים רמון.

אין ספק שאנחנו בתקופה מחורבנת, אבל בכל זאת צריך להפעיל את הראש לפני שמתחילים ללכלך ולחפש בלאגנים בתוך עצמנו.

הכל נכון. ואני אפילו לא מדבר על ניהול כושל. אני לא חושב שהיה כזה. ואי לא מנסה להתחיל כאן באלגן נגד רמון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 17:09 
סמל אישי של המשתמש
בני יעקבי כתב:
unknown כתב:
2. מינוי אבוקסיס

הכל נכון. ואני אפילו לא מדבר על ניהול כושל. אני לא חושב שהיה כזה. ואי לא מנסה להתחיל כאן באלגן נגד רמון

שוב פעם, אני חושב ששנינו מאמינים שהוא הגיע עם מטרה טובה, שזו כבר סיבה מספיק טובה לא לקטול אותו.
אפשר לבקש ממנו ללמוד מהטעויות, וזהו.
אני באמת מאמין שעם מאמן דוגמת רב"ש שהיה מקבל כזה שקט וכאלו אמצעים להביא שחקנים, היינו עכשיו דורסים את הליגה.
זהו, כרגע אנחנו במצב שרק אפשר לנשוך שפתיים ולנסות להוציא את המירב מהעונה הזו. אומנם יש עוד סיכוי לתקן, להתחשב בעובדה שעוד יש זמן להביא שחקנים. אבל לפי השמות שאני רואה שרצים, אף אחד מהם לא הולך להביא את השינוי שאנחנו מייחלים לו. שוב לדעתי באשמת המאמן שבוחר לחזק עמדות פחות קריטיות, אבל זו רק דעתי והלוואי ואני יאכל את הכובע.

בנוגע לרמון, אם יגיע אדם בעל אמצעים שרוצה לקחת את הקבוצה ולקדם אותה, אני בטוח שהוא בהחלט יזוז הצידה. כרגע אני לא רואה אף אחד כזה. אני גם לא חושב שיש מישהו שיקח על עצמו כרגע את הניסיון לגייס את העוד 6 מיליון ש"ח עד לסוף העונה, ככה שלדעתי כל הדיון הזה לא רלבנטי ואפשר לסגור אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 22:58 
רמון צריך לזוז הצידה עם או בלי מחליף
שייתן למישהו אחר לנהל את זה

הבנאדם חיי את הלוזריות של שנות ה80 וה90 ובשבילו הפועל כשכונה ומכבי כאימפריה זו השגרה .
לכן להחתים אחד כמו אבוקסיס ולהביא כל מיני שחקנים דמיקולו בשקל תשעים נראה לו טבעי לגמרי

תודה , שלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 02:37 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:

הבנאדם חיי את הלוזריות של שנות ה80 וה90 ובשבילו הפועל כשכונה ומכבי כאימפריה זו השגרה .
לכן להחתים אחד כמו אבוקסיס ולהביא כל מיני שחקנים דמיקולו בשקל תשעים נראה לו טבעי לגמרי

תודה , שלום.

אני באמת לא מבין אתכם. כשקרה לניצן שירזי מה שקרה, מי הייתם מביאים במקום אבוקסיס? תן לי שם אחד שהיה פנוי בשוק שבאותו הזמן ניראה כאופציה יותר טובה...
רמון נתן למאמנים שלקחו את הפועל את כל הכלים והשקט (ועדיין נותן אין סוף שקט). כל מאמן בעולם היה חולם על כזה שקט לעשות מה שהוא רוצה עם הקבוצה ולקבל כל שחקן שהוא רוצה...
איפה אתה רואה את הכישלון של רמון? בהחתמת השחקנים? המאמנים שלך בחרו אותם... בטקטיקה? באי השקט בחדר ההלבשה עקב מאמן לא מנוסה?
בחיאת, אני באמת לא מבין את הטענות שלכם.
אם יש לכם טענות, תגידו מה היה אפשר לעשות אחרת. לבוא ולצעוק להחליף זה טוב ויפה.. אבל תגידו מה היה צריך לעשות אחרת לפרטי פרטים...
ואם אתה רוצה שהוא יפנה את מקומו, תביא שם של מי אתה רוצה לראות במקומו.
בוא תפרוש את המשנה שלך, נשמע מה היה אפשר לעשות אחרת, מי הולך להיות המחליף המיוחל ומה אתה מצפה ממנו. לזרוק לאוויר "שיזוז הצידה" זה נחמד ויפה, אבל תביא פתרונות.

הפכנו להיות קהל קטנוני ומפונק! בא לי להקיא..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 12:43 
unknown כתב:
pogi כתב:

תודה , שלום.

אני באמת לא מבין אתכם. כשקרה לניצן שירזי מה שקרה, מי הייתם מביאים במקום אבוקסיס? תן לי שם אחד שהיה פנוי בשוק שבאותו הזמן ניראה כאופציה יותר טובה...
רמון נתן למאמנים שלקחו את הפועל את כל הכלים והשקט (ועדיין נותן אין סוף שקט). כל מאמן בעולם היה חולם על כזה שקט לעשות מה שהוא רוצה עם הקבוצה ולקבל כל שחקן שהוא רוצה...
איפה אתה רואה את הכישלון של רמון? בהחתמת השחקנים? המאמנים שלך בחרו אותם... בטקטיקה? באי השקט בחדר ההלבשה עקב מאמן לא מנוסה?
בחיאת, אני באמת לא מבין את הטענות שלכם.
אם יש לכם טענות, תגידו מה היה אפשר לעשות אחרת. לבוא ולצעוק להחליף זה טוב ויפה.. אבל תגידו מה היה צריך לעשות אחרת לפרטי פרטים...
ואם אתה רוצה שהוא יפנה את מקומו, תביא שם של מי אתה רוצה לראות במקומו.
בוא תפרוש את המשנה שלך, נשמע מה היה אפשר לעשות אחרת, מי הולך להיות המחליף המיוחל ומה אתה מצפה ממנו. לזרוק לאוויר "שיזוז הצידה" זה נחמד ויפה, אבל תביא פתרונות.

הפכנו להיות קהל קטנוני ומפונק! בא לי להקיא..

את המשנה שלי פרשתי יותר מפעם אחת והנה קישור לאחד הדיונים שפתחתי viewtopic.php?f=4&t=90148

הנקודה היא שאת הרכבת פספסנו ועכשיו יש לכולנו הזדמנות נוספת לחוות את חוויית שנות ה-90 מחדש.
אתם עוד לא קלטתם אבל בזה שמביאים שחקן שלא שיחק עונה שלמה בבני יהודה ושחקן מתחתית הליגה בקפריסין יש פה אמרה .זה לא באמת חיזוק. חזרנו אחורה
למכבי היה את נמני, דריקס קלינגר וזוהר והמאמנים היו גרנט וקשטן
לחיפה היה את ברקוביץ , רביבו ועטר והמאמן היה שפיגל
לנו היה את אלון אופיר, קובי הדדי , נכטיילר ויוסי מדר (לא להיבהל) והמאמן היה סיני

והנה כעבור 20 שנה הסרט חוזר על עצמו אחד לאחד כשרמון שוב מנהל את העסק , אבוקסיס בתפקיד סיני , ורכבת של שחקני חיזוק הזויים ולא ברורים מציפים את המועדון

בטוב זה לא ייגמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 27 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: