בני יעקבי כתב:
unknown כתב:
לא יודע מה איתך, אני מרגיש שחיים רמון עשה עד היום 2 טעויות גדולות:
1. הגדולה מכולם שהשאיר את שירזי בתפקיד, וזה היה בעיקר מפאת לחץ בזמן בתחילת העונה.
2. מינוי אבוקסיס
מכאן והלאה הוא נתן להם את כל הקרדיט להוביל את הקבוצה- אם זה לבחור את כל השחקנים שיגיעו וילכו, אם זה לבחור עוזר מאמן, שיטת משחק וכו' וכו'. לצערינו ולצערו לנהל את הפועל זה כניראה גדול על שני המאמנים האלו, ואנחנו נאלץ לאכול אותה עד שיתפנה מאמן טוב בשוק ויגיע לעשות סדר בקבוצה.
בסה"כ בתפקיד שהיה להנהלה אני מרגיש שמבחינה תקציבית השנה הם הוציאו את המירב בהתאם לדרישות המאמנים. הנחיתו לך כאן את טב"ח, ורמוט, קוטיניו, ממן, דג'מבה, בן יוסף, פנסטיל, פטקוביץ', חיימוביץ', פאביצ'ביץ', הרוש, נחום, קוסטה ומקווה שלא שכחתי מישהו. אלו עלו ביחד ים של כסף, מבלי לדבר על כל הניקיון של רפש טביב שהיה יקר. בתחום הזה עליו ממונה ההנהלה בראשותה רמון, אני לא רואה איזשהו משהו שאפשר להתלונן עליו.
בכל מקרה, כל אלו נחתו כאן רק השנה בהתאם לדרישות המאמנים. לתת להם את כל הכלים הנדרשים במסגרת התקציבית, הם קיבלו. זה שאין להם מושג, זה משהו אחר.
אם היה מאמן אחר טוב משני אלו, שמקבל את כל הכלים ששני אלו קיבלו, לא ניראה לי שמישהו היה מוצא לנכון לפתוח אשכול על הניהול הכושל של חיים רמון.
אין ספק שאנחנו בתקופה מחורבנת, אבל בכל זאת צריך להפעיל את הראש לפני שמתחילים ללכלך ולחפש בלאגנים בתוך עצמנו.
הכל נכון. ואני אפילו לא מדבר על ניהול כושל. אני לא חושב שהיה כזה. ואי לא מנסה להתחיל כאן באלגן נגד רמון
שוב פעם, אני חושב ששנינו מאמינים שהוא הגיע עם מטרה טובה, שזו כבר סיבה מספיק טובה לא לקטול אותו.
אפשר לבקש ממנו ללמוד מהטעויות, וזהו.
אני באמת מאמין שעם מאמן דוגמת רב"ש שהיה מקבל כזה שקט וכאלו אמצעים להביא שחקנים, היינו עכשיו דורסים את הליגה.
זהו, כרגע אנחנו במצב שרק אפשר לנשוך שפתיים ולנסות להוציא את המירב מהעונה הזו. אומנם יש עוד סיכוי לתקן, להתחשב בעובדה שעוד יש זמן להביא שחקנים. אבל לפי השמות שאני רואה שרצים, אף אחד מהם לא הולך להביא את השינוי שאנחנו מייחלים לו. שוב לדעתי באשמת המאמן שבוחר לחזק עמדות פחות קריטיות, אבל זו רק דעתי והלוואי ואני יאכל את הכובע.
בנוגע לרמון, אם יגיע אדם בעל אמצעים שרוצה לקחת את הקבוצה ולקדם אותה, אני בטוח שהוא בהחלט יזוז הצידה. כרגע אני לא רואה אף אחד כזה. אני גם לא חושב שיש מישהו שיקח על עצמו כרגע את הניסיון לגייס את העוד 6 מיליון ש"ח עד לסוף העונה, ככה שלדעתי כל הדיון הזה לא רלבנטי ואפשר לסגור אותו.