לירון האדום כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
אם ההחלטה הזו נכונה לטעמי היא מצויינת.
מנוי לא נותן לך כלום מלבד חבילת כרטיסים לכל המשחקים במחיר מוזל (והבטחת מקום).
זה שעד היום הוא נתן קדימות בקניית כרטיסים זה היה ברירת מחדל די גרועה, שניתנה כי לא היה אמצעי אחר לזהות אוהדים.
חברות בעמותה זה גם לתרום לקבוצה וגם להיות הבעלים שלה בלי שום גמול אישי בדמות הרכרטיסים, ולכן הם צריכים לקבלת את הכרטיסים בהגרלה.
*גילוי נאות - אמנם אני בעל חברות ומנוי, אבל כל חברי הקרובים אינם בעלי חברות בעמותה.
מדוע מי שמשלם 300 ש"ח לשנה (זה המחיר של חברות בעמותה?) זוכה להעדפה לכרטיס לדרבי על פני מי ששילם יותר כסף שבסופו של דבר גם הולך לקבוצה?
מדוע מי שהולך לכל משחקי הבית (כי אין דרך לדעת מי הולך למשחקי החוץ) לא זוכה להעדפה רק כי מישהו אחר שילם 300 שח לחברות בעמותה?
לדעתי - אין מנוס מלעשות מכירת כרטיסים כמו פעם, יום שישי 8 בבוקר נפתחת המכירה בוולפסון\בלומפילד, מי שבאמת יהיה חשוב לו הכרטיס יגיע לתפוס מקום גם ב 5 בבוקר.
והמשטרה כמו שיכולה לאבטח אירועים של אלפי אנשים יכולה גם לאבטח מכירת שכזאת.
א. המחיר של חברות הוא 500 שקל באופן עקרוני (חיילים ונערים כמוני משלמים אכן 300).
ב. מי שמשלם יותר לא בהכרח מכניס יותר כסף נטו לקבוצה, למרות שאני באמת לא יכול לאמת את זה כי אני לא יודע.
ג. כי מי שקנה חברות בעמותה קנה אותה לא תמורה אמיתית, מי שקנה מנוי בסך הכל קנה חבילת כרטיסים למשחקי הבית של הקבוצה, לא פחות ולא יותר.
ד. למה חייל שיוצא שבת פעם בשבועיים, ולא יכול לקנות מנוי, אבל בכל זאת קנה חברות בעמותה, או אנשים שגרים רחוק ולא יכולים להגיע לכל משחקי הבית, אבל כן שילמו את ה500 שקל לעמותה לא יכולים להגיע לדרבי, ואנשים שקנו מנוי והגיעו רק למשחקים בדרגת בני יהודה ומעלה כן רשאים להגיע?