תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 00:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שני 7/1 [דיונים]
הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 05:49 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

הפועל ת"א: פאביצ'ביץ' יפתח?
בהפועל ת"א מחכים לגילי ורמוט. הקשר, שערך אמש אימון מלא לאחר שבועיים של היעדרות, מרגיש שיפור במצבו, ובמועדון בונים ומקווים שהוא יוכל לפתוח בהרכב כבר במשחק הבא. "גילי הוא השחקן שיהפוך אותנו לטובים יותר ויביא את הכדורגל שכל האוהדים מחכים לו," אמר אתמול גורם בהפועל. בכל הנוגע לרכש, הפועל תקועה ללא מגן ימני. כל שחקני הרכש שאותם המאמן יוסי אבוקסיס רוצה להביא אינם בני השגה, וההתמקדות כרגע של האדומים היא בקשר אחורי ובבלם. בקבוצה עושים מאמצים גדולים לשלב את סאבו ,'ביץ'פאביצ שיוכל לשחק כבר במשחק הקרוב מול בני סכנין, והתקווה היא שהוא ייצב את מרכז ההגנה של הפועל.
הקשר שאדי שעבן ממשיך להתאמן בקבוצה ומנסה להרשים את אבוקסיס, וההחלטה על עתידו תתקבל במהלך השבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 7/1 [דיונים]
הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 05:52 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין למה רוצים עוד בלם בכלל אחרי שהחתימו את פאביצ'ביץ', צריך מגן ימני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 06:00 
RedFox כתב:
לא מבין למה רוצים עוד בלם בכלל אחרי שהחתימו את פאביצ'ביץ', צריך מגן ימני.

צריך מגן ימני, בלם, קשר אחורי, קשר קדמי (אם משחררים את אלרואי) וחלוץ (כשטוטו יעזוב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 07:06 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי שפאביצ'ביץ' יפתח בתור מגן ימני מול סכנין, ואליד ושושן יהיו הבלמים ודנין בשמאל.
הפועל צריכה להתמקד בשחקני ליגה שמסיימים חוזה בסוף העונה ולעשות עליהם טרייד (ורד,אראל,גלבאן) ולא לחפש כל מיני מציאות בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 07:36 
אפשר לשלב את דור חמו,‏ היו לו 20‏ דקות לא רעות והוא לא פחות טוב מחוטבא.‏ אולי נרוויח מגן ימני לשנים הבאות וחוץ מזה שהוא מספיק צעיר בשביל שגם יוכלו לעצב אותו:‏ לעבוד איתו על עמידה נכונה בהגנה,‏ הגבהות וכל שאר הדברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 07:52 
ארבייטמן זה מעולה. לא צריך יותר לדאוג מאופסייד.
תפור עלינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 07:54 
אני חותם עכשיו על ארבייטמן במקום טוטו, גולר ושחקן שנותן 200% כל משחק, זכורה לי חצי עונה מצויינת שלו.
טוטו לא רוצה להיות פה ועדיף שהשסאגה הזאת תסתיים כבר השבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 07:58 
אוגוסטוס היל כתב:
ארבייטמן זה מעולה. לא צריך יותר לדאוג מאופסייד.
תפור עלינו

ציניות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 08:05 
סמל אישי של המשתמש
amirgk כתב:
אני חותם עכשיו על ארבייטמן במקום טוטו, גולר ושחקן שנותן 200% כל משחק, זכורה לי חצי עונה מצויינת שלו.

ארביטמן הוא גולר כמו שאתה אומר
הוא שחקן ש90% מהגולים שלו זה לקבל כדור מהאגף בתוך הרחבה ולדחוק או לנגוח אותו לרשת

הפועל של היום לא בנויה על האגפים אז בטח ובטח לא יכולה להתבסס על סוג המשחק הזה..
כמובן שארביטמן יכול להביא את השינוי הזה אבל אני לא רואה את המגנים שלנו משחקים ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 08:12 
EZMAN כתב:
amirgk כתב:

ארביטמן הוא גולר כמו שאתה אומר
הוא שחקן ש90% מהגולים שלו זה לקבל כדור מהאגף בתוך הרחבה ולדחוק או לנגוח אותו לרשת

הפועל של היום לא בנויה על האגפים אז בטח ובטח לא יכולה להתבסס על סוג המשחק הזה..
כמובן שארביטמן יכול להביא את השינוי הזה אבל אני לא רואה את המגנים שלנו משחקים ככה

ברמה המקצועית אני לא דואג, הרי ברור שיחזקו את עמדת המגינים, וברור לכולנו שרוב העונה יסתגרו מולנו ונצטרך נוגחים טובים. מעבר לזה, החומר האנושי בהפועל הוא רך ולא נושך, ארבייטמן זה בידיוק האופי שחסר, ולהבנתי גם פאביצביץ כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 08:15 
האם המשחק של המחלה יידחה ? ההגיון אומר שכן, אבל ההתאחדות השיפוט והגיון לא הולכים ביחד...

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 08:21 
Red Nightmare כתב:
האם המשחק של המחלה יידחה ? ההגיון אומר שכן, אבל ההתאחדות השיפוט והגיון לא הולכים ביחד...

מזכיר לי משחק של ק"ש נגד חיפה מלפני שנתיים או שלוש , שלבסוף קיימו את המשחק והיו תנאים גרועים ביותר.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שני 7/1 [דיונים]
הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 08:34 
Red Nightmare כתב:

אתה מודאג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 08:34 
סמל אישי של המשתמש
מאיפה צץ שמו של שמעון הרוש מסכנין? האמת שלראשונה נתקלתי בשם הזה בהקשר של מכבי ת"א שהביעה בו התעניינות לפני כמה שבועות. מי זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: חדשות הפועל יום שני 7/1 [דיונים]
הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 08:58 
oMeR1 כתב:
Red Nightmare כתב:

אתה מודאג?

כן. אני תטהה לעצמי אילו תנאים יובילו להפסד מבורך של מכבי...

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 09:09 
סמל אישי של המשתמש
בסוף יחליטו להשאיר את אלרואי מגן ימני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 09:13 
ארבייטמן לא שחקן גמור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 09:28 
סמל אישי של המשתמש
דודו ביטון עדיף עליו בהרבה.
ככה או ככה זה לא משנה, אם השינוי המשמעותי היחידי בינואר יהיה חילוש בעמדת החלוץ לעומת טוטו אז הלכה העונה ויחד איתה גם השנים הבאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
http://www.shedim.com/bb/viewtopic.php?p=1633766#p1633766

:WHOME:

קארמה איז א ביצ'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 09:39 
חבל שמוותרים על טוטו, ודי מיותר השטיפת מוח של הספיניונרים הותיקים על כך שהוא לא מתאמץ, שקוף מדי לטעמי.
אבל אם מוכרים אותו בשביל פרוטות כנראה שהמצב הכלכלי יותר בקנטים ממה שחשבתי, אליפות היתה יכולה לשקם אותנו כלכלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
ההרוש הזה שם לנו גול מאיזה ארבעים מטר לפני שנתיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
כיפה אדומה כתב:

עונת הצ'מפיונז, כשהוא היה בעכו.
המשחק ששכטר נפצע אחרי דקה ורבע וגילי שם גול של מסי. הרוש כבש בבעיטה חופשית אחרי שכבר הובלנו 4:0.
אחד המשחקים היותר טובים ומהנים בעונה ההיא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 11:22 
kobster כתב:
כיפה אדומה כתב:

המשחק ששכטר נפצע אחרי דקה ורבע וגילי שם גול של מסי. הרוש כבש בבעיטה חופשית אחרי שכבר הובלנו 4:0.

אם אני לא טועה, זה היה המשחק שאיצטדיון שלם קם על הרגלים וקרא בלי סיבה מסוימת- "אלי גוטמן".
אחד הרגעים המצמררים שזכורים לי בבלומפילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
DAVID VILLA כתב:
kobster כתב:
כיפה אדומה כתב:

אם אני לא טועה, זה היה המשחק שאיצטדיון שלם קם על הרגלים וקרא בלי סיבה מסוימת- "אלי גוטמן".
אחד הרגעים המצמררים שזכורים לי בבלומפילד.

כן, אחרי הרביעי של גילי ואז גוטמן הצביע על יוסי ונתן לו קרדיט.
עוד דבר זכור זה הבזיון בכניסה למגרש, אני זוכר שנכנסתי בדיוק כששכטר נפצע ועוד היו הרבה אחרי.
שערוריה שלא לקחנו אליפות באותה עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 11:25 
סומך כתב:

אני מצטער מראש שאני אומר את זה ואני יודע שזה לא פופולרי, אבל זה הפתרון שכרגע הייתי בוחר בו.
זה נכון שהוא לא מגן טבעי ונכון שהוא עדיין לא השחקן הכי חכם, אבל יש 2 יתרונות עיקריים שלדעתי מצדיקים את ההימור הזה:
1. שהוא מגן ימני יש לו נוכחות באגף. הוא מהיר, יודע לעשות דאבל פס עם הקשר וגם לעבור שחקן.
2. אני כמעט בטוח שבתור מגן הוא יהיה הרבה יותר מודע למגבלות שלו ויעשה הרבה פחות שטויות.

גם נגד הפועל חיפה וגם ברבע שעה נגד רמה"ש שהוא שיחקֿ פתאום היה אגף ימין. ואם יש איתו קשר גם על הצד, זה בכלל מצוין. כמו שטב"ח היה נגד חיפה וממן שהלך ימינה נגד רמה"ש.
כל מגן אחר שתביא זה בכל מקרה הימור. פה אתה גם מרוויח מגן ימני וגם צריך קשר התקפי ברמה גבוהה במקום אלרואי שזו לדעתי עמדה לא פחות חשובה שצריכים להתחזק בה בטח בהתחשב בכושר של סלים וממן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
חבל שמוותרים על טוטו, ודי מיותר השטיפת מוח של הספיניונרים הותיקים על כך שהוא לא מתאמץ, שקוף מדי לטעמי.
אבל אם מוכרים אותו בשביל פרוטות כנראה שהמצב הכלכלי יותר בקנטים ממה שחשבתי, אליפות היתה יכולה לשקם אותנו כלכלית.

אם כמו שאומרים אפשר לעשות עליו אפילו 250 אלף דולר, לחסוך את השכר שלו ועל הדרך להחתים שחקן שישמש אותנו לעוד כמה שנים, זה נשמע לי כמו עסקה מעולה.
עם כל הכבוד לנתונים האדירים של טוטו, מבחינה חברתית הוא לא תורם אם לא מזיק, הוא אגואיסט נוראי ובינתיים אני לא רואה שהוא נותן כל משחק גול. אז אולי אתם אלו שקצת נסחפים עם התרומה האדירה שלו.
שטוטו רצה להשקיע, ראו את זה עליו. אני יזכיר לכם את החודשיים הראשונים שלו תחת גוטמן שבכל משחק שהוא היה עולה הוא היה רץ כמו משוגע, רודף אחרי הגנות, נלחם להשיג כדורים. היום הוא אפילו לא מתאמץ לפתוח בין בלמים בהתקפות שלנו, ועד שהוא מקבל כדור הוא מחפש רק לבעוט בלי להרים את הראש. סוג של בלוטלי בקנה מידה ישראלי... אם אני מאמן הפועל, לא יודע אם הייתי רוצה שחקן כזה בסגל, אם יש לי אופציה להביא לו מחליף ראוי, קבוצתי יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 11:29 
redrony כתב:
סומך כתב:

אני מצטער מראש שאני אומר את זה ואני יודע שזה לא פופולרי, אבל זה הפתרון שכרגע הייתי בוחר בו.
זה נכון שהוא לא מגן טבעי ונכון שהוא עדיין לא השחקן הכי חכם, אבל יש 2 יתרונות עיקריים שלדעתי מצדיקים את ההימור הזה:
1. שהוא מגן ימני יש לו נוכחות באגף. הוא מהיר, יודע לעשות דאבל פס עם הקשר וגם לעבור שחקן.
2. אני כמעט בטוח שבתור מגן הוא יהיה הרבה יותר מודע למגבלות שלו ויעשה הרבה פחות שטויות.

גם נגד הפועל חיפה וגם ברבע שעה נגד רמה"ש שהוא שיחקֿ פתאום היה אגף ימין. ואם יש איתו קשר גם על הצד, זה בכלל מצוין. כמו שטב"ח היה נגד חיפה וממן שהלך ימינה נגד רמה"ש.
כל מגן אחר שתביא זה בכל מקרה הימור. פה אתה גם מרוויח מגן ימני וגם צריך קשר התקפי ברמה גבוהה במקום אלרואי שזו לדעתי עמדה לא פחות חשובה שצריכים להתחזק בה בטח בהתחשב בכושר של סלים וממן.

הפועל לא יכולה להרשות לעצמה מגן בעלות של כמעט מיליון שקל בשנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 11:39 
redrony כתב:
סומך כתב:

אין לו שום קשר למשחק הגנה, הוא לא יודע לרדת לגליץ' הוא מפסיד כל כדור גובה, הוא לא יודע לצאת לנבדל בזמן ולשחק על קו אחד, הוא לא יודע לסגור שחקן, לא עושה סגירה אלכסונית (והאמת שהוא גם לא אשם כי זה ממש לא התפקיד שלו), לא מבין איך אחרי המשחק המביך שלו בתור מגן מול הפועל חיפה עוד אנשים ממשיכים להעלות את הרעיון המופרך הזה, אבל מה אני מבין??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 11:50 
ארביטמן חתיך וחל דלדול חמור במשאב הזה בקבוצה הנוכחית.
להביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
מישהו כאן באמת רוצה לראות את אלרואי מופקד על אלירן עטר, חן עזרא או טסבסקי? אני לא.
הוא צריך להישאר אם לא מתכננים להביא לו מחליף, ולשחק בעמדה שלו שהיא קשר באחד הצדדים.
אם יש מחליף בקנה, להגיד יפה תודה ולהיפרד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: