תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 19:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל סופ"ש 4/1-5/1 (דיונים)
הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 06:02 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

הפועל ת"א. במועדון האדום התעסקו אתמול בעיקר בחזרתו של אסי דומב למועדון, כאשר האחרון הגיע אתמול לראשונה לאימון הקבוצה, השתתף בו וסייע ליוסי אבוקסיס. "אני מרגיש כאילו מעולם לא עזבתי," אמר דומב. דומב ואבוקסיס מחפשים מועמדים זרים לחיזוק. בגיזרת הישראלים אין כרגע מועמדים שיכולים להתאים לתקציב , עד שלא יתברר מי יעזוב. בתחילת השבוע תתקבל החלטה סופית לגבי מעבר אפשרי של אלרואי כהן למכבי ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 4/1-5/1 (דיונים)
הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 09:21 
בידיעות הבוקר "שתו לי, אכלו לי"...מישהו בהפועל מתראיין בעילום שם (כמובן) ומתבכיין על הסכומים ששופך הקנדי של המחלה. אפשר לחשוב שהמועדון היעיל שלנו לא שילם סכומים הזויים על ישראלים בשנתיים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 09:23 
אנחנו אשכרה מועדון שהופך את הקורבנות לדרך חיים . עצוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 10:44 
ההנהלה הזו לא מביישת ההתנהלות העלובה של המועדון בשנות ה90
במקום להתעסק בעניינים של הפועל בוכים על מכבי שמשלמים לשחקנים הרבה כסף
מתי בפעם האחרונה זה הפריע לנו שהם מבזבזים מליונים על שחקנים ישראלים? בכל השנים האחרונות היינו מעליהם עם תקציב הרבה יותר נמוך
הפועל היו צריכים להוציא כבר בהתחלה הודעה מסודרת שהם לא משקיעים סכומים כאלה בשחקן שלא שיחק שנתיים ומאחלים לו בהצלחה במכבי ובזה לסיים את הסיפור
למה חייבים לשחק את המסכנים והעניים???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 10:44 
ההנהלה הזו לא מביישת ההתנהלות העלובה של המועדון בשנות ה90
במקום להתעסק בעניינים של הפועל בוכים על מכבי שמשלמים לשחקנים הרבה כסף
מתי בפעם האחרונה זה הפריע לנו שהם מבזבזים מליונים על שחקנים ישראלים? בכל השנים האחרונות היינו מעליהם עם תקציב הרבה יותר נמוך
הפועל היו צריכים להוציא כבר בהתחלה הודעה מסודרת שהם לא משקיעים סכומים כאלה בשחקן שלא שיחק שנתיים ומאחלים לו בהצלחה במכבי ובזה לסיים את הסיפור
למה חייבים לשחק את המסכנים והעניים???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 11:16 
מילא שהם מתבכיינים, אבל מי שקונה את אלרואי כהן בעסקה שהשווי שלה כמעט 2 מיליון אירו, את דמארי ואת בן חיים!! בעסקאות שעלו יותר מ3 מיליון אירו!!!
(ואגב, עם כל השנאה שלי לטביב, הוא אחראי רק לעסקת דמארי מבין השלושה), לא יכולה בוא בטענות לאף אחד על בזבזנות, פשוט בדיחה עצובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
מילא שהם מתבכיינים, אבל מי שקונה את אלרואי כהן בעסקה שהשווי שלה כמעט 2 מיליון אירו, את דמארי ואת בן חיים!! בעסקאות שעלו יותר מ3 מיליון אירו!!!
(ואגב, עם כל השנאה שלי לטביב, הוא אחראי רק לעסקת דמארי מבין השלושה), לא יכולה בוא בטענות לאף אחד על בזבזנות, פשוט בדיחה עצובה.

הם אחראים רק לבן חיים, אבל עדיין הבכינות הזו לא במקום

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
זה לא ממש אתר חדשות אבל גם ספורט5 וONE לא אז:

יוסי אבוקסיס. ידרוש חיזוק (ספורט פי כמה)
הצוות הניהולי בהפועל ת''א יפגש היום עם המאמן יוסי אבוקסיס במטרה לגבש החלטות לגבי רכש ושחרור שחקנים בחלון ההעברות (0 תגובות)

מאת מערכת ספורט פי כמה
לקראת פתיחת חלון ההעברות בחודש ינואר, יפגשו היום ראשי הפועל ת''א עם הצוות המקצועי בראשות המאמן יוסי אבוקסיס ועוזרו אסי דומב, כדי לדון באפשרויות החיזוק של הקבוצה בשבוע הבא עם פתיחת חלון ההעברות שיפתח בתשיעי לינואר. נציגי הנהלת הפועל ת''א היו''ר פרופסור משה בר ניב, המנכ''ל אמיר ליובין, ועוזרו של בר ניב והיועץ המשפטי עו''ד עמית פינס, אמורים לשמוע את הדרישות של המאמן יוסי אבוקסיס ואת רשימת השחקנים שהוא רוצה לשחרר מהקבוצה או לחילופין אף לבצע עיסקת חילופין עם קבוצה אחרת. בפגישה ידונו הצדדים גם בנושא השחקן המדובר של חלון ההעברות הנוכחי, הקשר ערן זהבי מפאלרמו האיטלקית שסיכם את תנאיו בשורות מכבי ת''א וסכום העברתו נקבע על ידי האיטלקים שלפי סעיף מיוחד מחוייבים לקבל הצעת השוואה מהפועל ת''א עד לתחילת השבוע הבא. בהפועל ת''א אמורים להחליט האם הסכומים הגבוהים בהבאת זהבי חזרה לשורות המועדון מוצדקים וזאת לאחר שבימים האחרונים דובר על אפשרות שמשקיע חיצוני שמקורב למועדון האדום,ירכוש את כרטיסו של זהבי והפועל תשלם את השכר לשחקן.

המאמן יוסי אבוקסיס שצירף את הבלם סאבו פאביצ'ביץ', ירצה לחזק את הקבוצה בזר נוסף לעמדת המגן הימני ואולי בשתי עמדות נוספות כאשר גם בעמדות המגינים והקישור האחורי יש רצון מצידו להביא שחקנים שיחליפו את הקשר ברונו קוטיניו והמגן ג'ון פיינסטיל.

http://sport-pikama.co.il/Next.asp?ID=5462

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
משהו אומר לי שזה תמיד אותו הבכיין. פעם אחת צריך לתפוס אותו ולהעיף אותו לקיבינימט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 12:55 
קיוויתי שיבוא איזה משקיע חיצוני.

סה"כ, קנייה ב250 אלף יורו לא מסוכנת מדי. נכון שזה עדיין סכום שצריך להמר עליו, אבל אם כמה דברים יתחברו כמו שצריך, הערך שלו אמור להיות תוך שנתיים שוב סביב ה1.5 מליון. הוא עדיין שחקן צעיר, הקלטות לא נמחקות, והוא בא למקום שהוא יכול רק לעלות ממנו.

הימור, אבל לא גדול מדי. השאלה מי מוכן לשים 250 אלף יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 13:01 
250 אלף יורו זאת הבעיה הקטנה. הבעיה הגדולה זה השכר שלו ל5 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ"ש 4/1-5/1 (דיונים)
הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 13:02 
הרוש הודף כתב:
משהו אומר לי שזה תמיד אותו הבכיין. פעם אחת צריך לתפוס אותו ולהעיף אותו לקיבינימט.

כשיש לך מנכ"ל פרופסור לבכיינות, ככה זה נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 13:11 
oMeR1 כתב:

300 אלף יורו. אנחנו יכולים לעמוד בזה.

להשלים עם מעבר שלו למכבי זה לוותר לא רק על העונה הזאת, זה כנראה לוותר על השנים הבאות.
הסיכוי היחיד שלנו הוא להביא 4 שחקנים בינואר ולעלות לליגת האלופות בשנה הבאה. אם צריך למכור את אלרואי, אדל וטוטו כדי לאזן את כל החלקים בקבוצה, שיהיה.

החיסכון מהמהשכורות שלהם זה כמעט חצי מליון יורו. עוד 600 אלף יורו אמור להיכנס מהמכירה. סה"כ 1.1 מליון.

לאדל יש מחליף- בוריס.
במקום אלרואי מגיע זהבי- עד סוף השנה זה 150 אלף יורו.
במקום טוטו להביא חלוץ זר שמסיים חוזה בקיץ, גם פה העלות צריך להיות סביב 300 אלף יורו.
איפה שהייתי משקיע זה באלעד גבאי (לנסות לדחוף את חיימוביץ לעסקה) גם בערך עלות של 400 אלף יורו.

אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 13:14 
NARKOTIKA כתב:
oMeR1 כתב:

300 אלף יורו. אנחנו יכולים לעמוד בזה.

להשלים עם מעבר שלו למכבי זה לוותר לא רק על העונה הזאת, זה כנראה לוותר על השנים הבאות.
הסיכוי היחיד שלנו הוא להביא 4 שחקנים בינואר ולעלות לליגת האלופות בשנה הבאה. אם צריך למכור את אלרואי, אדל וטוטו כדי לאזן את כל החלקים בקבוצה, שיהיה.

החיסכון מהמהשכורות שלהם זה כמעט חצי מליון יורו. עוד 600 אלף יורו אמור להיכנס מהמכירה. סה"כ 1.1 מליון.

לאדל יש מחליף- בוריס.
במקום אלרואי מגיע זהבי- עד סוף השנה זה 150 אלף יורו.
במקום טוטו להביא חלוץ זר שמסיים חוזה בקיץ, גם פה העלות צריך להיות סביב 300 אלף יורו.
איפה שהייתי משקיע זה באלעד גבאי (לנסות לדחוף את חיימוביץ לעסקה) גם בערך עלות של 400 אלף יורו.

אפשרי.

מאיפה אתם מביאים את השטויות האלה?
זהבי 300 אלף יורו בעונה? זה נטו חבר. מדובר בהוצאה של 600 אלף יורו ברוטו בעונה. איך יעמדו בזה? אתה תשלם?
ואתה בכלל אופטימי כשאתה רוצה את גבאי בעלות של 400 אלף יורו.

כל זה שהקבוצה בגירעון. מכירה של טוטו אדל ואלרואי תכסה גירעון ואולי תפנה 300-400 אלף יורו לרכש. אבל למה להיות מציאותיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 13:17 
נכון, בגלל זה השארתי עודף מה1.1, וה300 נטו זה אחרי בונוסים. עד סוף השנה זה 150 נטו, כמובן בכפוף להצלחות.

יש עוד דרכים להוזיל עסקה. אפשר להציע לו בונוס אליפות, אפשר להציע לו לשמור 15 אחוז מהמכירה הבאה, ככה שאם הוא יימכר במליון יורו, המענק המיידי כבר יהיה שווה 150 אלף.

ו400 אלף יורו +חיימוביץ או חוטבא זה כן מציאותי. הוא ושירצקי לא חברים הכי טובים השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 13:20 
אחי, אני באמת לא יודע איך אתה מצליח לקבוע סכומים בכזו פסקנות.
הפועל חייבים חיזוק והקהל עצבני על זה שזהבי במכבי? זה מעלה את המחיר בX.
כמה שאתה יותר קרוב לסוף חלון ההעברות? המחיר עולה בעוד Y.

זה לא מנג'ר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 13:20 
ציטוט:
שרצקי דורש 750 אלף אירו עבור אבוחצירה ו-350 אלף תמורת גבאי, במקביל למעבר של עומר ורד למועדון הצפוני.

YNET

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
איזה ימים קשים.
גולדהאר הזה משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 13:23 
אגב, נטו עובד לשני הצדדים.

החישוב של החיסכון שכר היה בערך 200 אלף יורו לאדל, ועוד 250 אלף יורו לטוטו ואלרואי ביחד, כי אני זוכר שהמשכורת השנתית שלהם היא קצת מעל 200. נטו. זה אומר שבפועל אנחנו מוציאים יותר, ובמקרה של שחרור/מכירה, גם חוסכים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 13:29 
סמל אישי של המשתמש
אסור להיכנס ראש בראש עם הדוד ההזוי מקנדה ואסור להסתכל על מה מכבי עושים באופן כללי, זה רק יוצר לחץ אצלנו.
צריך לחשוב אך ורק על מה שטוב להפועל ולנטרל את העובדה שרצים ראש בראש עם מכבי על האליפות.
הפועל צריכה בלם ומגן ימני להרכב וקשר אחורי מחליף, יחד עם ההשארה של טוטו.
יש חמישה שחקנים שאפשר להציע אותם כטרייד - חוטבא,חיימוביץ',בן יוסף,אלרואי ומרעי. אם רוצים לקחת את הסיכון צעד אחד קדימה אז גם אפשר להמר על מכירה של אדל.
זו התמונה שצריכה לעמוד לנגד ראשי המועדון ביחד עם הגרעון הצפוי ומשם לקבל החלטות רציונאליות. בלי לבכות ובלי ללכלך על אף אחד. לקחת שבוע אחד ולהתנהג כמו הנהלה שפויה עם קצת שכל. זה לא הרבה לבקש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 13:39 
NARKOTIKA כתב:
אגב, נטו עובד לשני הצדדים.

החישוב של החיסכון שכר היה בערך 200 אלף יורו לאדל, ועוד 250 אלף יורו לטוטו ואלרואי ביחד, כי אני זוכר שהמשכורת השנתית שלהם היא קצת מעל 200. נטו. זה אומר שבפועל אנחנו מוציאים יותר, ובמקרה של שחרור/מכירה, גם חוסכים יותר.

אתה לא בכיוון בכלל עם התאוריה שלך
אתה מדבר כאילו הפועל יכולה אבל לא רוצה
להפועל יכולת כלכלית מאוד מוגבלת בחלון העברות הזה. אין פה קסמים. יש גירעון ויכסו אותו. ישאר קצת כסף ויחזקו בשחקן שניים לא יקרים
אם היה אפשר להביא את זהבי הוא היה פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 14:32 
שחר כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 19:45 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:

אם אתה שואל אותי, עסקת בן חיים זה אחד מהתנאים של טביב למכירת הקבוצה (השתקת הסיפור של גניבת הכספים מקופת המועדון היה עוד תנאי).
העסקה הזאת יותר מדי קרובה בסכומים ובסגנון שלה לעסקת דמארי שטביב ולוזון רקחו, וכבר שמענו ליחשושים שהעסקאות המפוצצות האלה בין השאר קשורות גם לעסקים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 20:25 
סמל אישי של המשתמש
ראיון עם דני בונדר.
http://www.one.co.il/Article/210936.html

משפט הזוי לחלוטין נאמר בראיון בנוגע לזה שהוא לא משחק בקבוצה הרוסית שלו: "זה לא מקצועי, המאמן וההנהלה מתים שאני אשחק".

נערך לאחרונה על ידי RedFox בתאריך 04 ינואר 2013, 20:26, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 20:25 
IdanTheLittle כתב:
שחר כתב:

אם אתה שואל אותי, עסקת בן חיים זה אחד מהתנאים של טביב למכירת הקבוצה (השתקת הסיפור של גניבת הכספים מקופת המועדון היה עוד תנאי).
העסקה הזאת יותר מדי קרובה בסכומים ובסגנון שלה לעסקת דמארי שטביב ולוזון רקחו, וכבר שמענו ליחשושים שהעסקאות המפוצצות האלה בין השאר קשורות גם לעסקים אחרים.

בנתיים עוד פסיק לא שמענו מכיוון ההנהלה לגבי ההתנהלות של טביב בתקופתו.

איפה השקיפות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
IdanTheLittle כתב:
שחר כתב:

איפה השקיפות...

היה מספיק שקוף לשמוע את עו"ד מוזר אומר שיש בור תקציבי של 10 מיליון שקל.
לא צריך להיות גאון גדול כדי לעשות אחד ועוד אחד ולהבין למה הסיפור הזה הושתק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 20:30 
IdanTheLittle כתב:
בר קולמוסא כתב:
IdanTheLittle כתב:
שחר כתב:

איפה השקיפות...

היה מספיק שקוף לשמוע את עו"ד מוזר אומר שיש בור תקציבי של 10 מיליון שקל.
לא צריך להיות גאון גדול כדי לעשות אחד ועוד אחד ולהבין למה הסיפור הזה הושתק...

אני כנראה לא גאון גדול. למה הסיפור הזה הושתק??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 21:32 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע אם זה מעניין מישהו, אבל למרות שהתקשורת מפמפמת כל הזמן שסטפן שפוצביץ' מועמד לחיפה הוא סגר בקבוצת Busan IPark מהליגה הדרום קוריאנית.
פרסום ראשון וזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 22:21 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
ראיון עם דני בונדר.
http://www.one.co.il/Article/210936.html

משפט הזוי לחלוטין נאמר בראיון בנוגע לזה שהוא לא משחק בקבוצה הרוסית שלו: "זה לא מקצועי, המאמן וההנהלה מתים שאני אשחק".

עד כמה שאני יודע, הוא לא משחק בגלל בעיות כלכליות של וולגה.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 23:22 
למי שתהה, רמי גרשון כבר לא יגיע להפועל השנה.
לא שחשבתי אחרת, אבל בכל זאת..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: