http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 32624.htmlורמוט: מבחינת יכולת יש לנו על מה לעבוד. יודע מה מצפים ממני
ימים טובים עוברים על הפועל ת"א. אחרי שהדרבי הפך אדום, אמש הגיע עוד 0:1, הפעם בק"ש, שהצמיד את האדומים למכבי בפסגה.
גם הקשר חזר מפציעה ומוכן להמשך הדרך: " רצינו ונלחמנו, ונשתפר. אני צריך להמשיך לחזור לעניינים"
פעמיים 0:1, יכולת סבירה ולא יותר, אבל 6 נקודות שהצמידו אותה לפסגה. הפועל ת"א לא יכולה היתה לבקש יותר מהדרבי ומהמשחק אמש (שבת) בקרית שמונה, והעונה זו נראית פתאום בעלת פוטנציאל גדול הרבה יותר. האדומים, שעמדו בפני בריחה של מכבי תל אביב בפסגה, צמודים כעת לצהובים במקום הראשון. "כיף להשיג ניצחון כזה, שהוא לא יפה ובמקביל יפה מאוד", אמרו שחקנים והוסיפו: "לא צריך לחגוג במיוחד, כי הפועל תל אביב צריכה לנצח בכל משחק".
היכולת של האדומים טעונה עדיין שיפור, אבל נקודת אור היא החזרה של גילי ורמוט למגרשים אחרי תקופה בה היה פצוע. "אני שמח שניצחנו והמשכנו את המומנטום החיובי מהדרבי", אמר הקשר, "חשוב היה לחזור מקרית שמונה עם שלוש הנקודות. לגבי היכולת אין ספק שיש לנו על מה לעבוד, אבל ראו שרצינו ונלחמנו ואני בטוח שנשתפר עוד במשחק ובשטף שלו".
ורמוט התייחס גם לחזרה שלו למגרשים לאחר הפציעה והשיקום: "מהבחינה האישית אני שמח לחזור אחרי חודש וחצי. היה חשוב לי להרגיש טוב עם הרגל, ועכשיו אני צריך להמשיך ולחזור לעניינים. אני יודע מה מצפים ממני".
אריק דג'מבה דג'מבה ימריא כדי למולדתו כדי להצטרף למשפחתו האבלה על מות אחותו. יתר השחקנים יזכו היום למנוחה וביום שני יחלו להתכונן למשחק מול אתלטיקו מדריד ביום חמישי. השוער אפולה אדל, שנמצא בצרפת, ייפגוש את הקבוצה בספרד.
http://sports.walla.co.il/?w=/3825/2587354גילי ורמוט: "יש מה לעבוד לגבי היכולת"
קשר הפועל ת"א חזר מפציעה: "יודע מה מצפים ממני". לפני המשחק: שחקנים נכנסו לחרדה ולא רצו לצאת לקרית שמונה
רק לפני שבוע דובר על משבר בהפועל תל אביב וכעת, אחרי שני ניצחונות רצופים שסגרו את הפער ממכבי תל אביב, האדומים הוכיחו שרצון ומוטיבציה לא פחות חשובים מיכולת. הקבוצה גברה 0:1 על עירוני קרית שמונה ושברה סוג של נאחס במגרש הצפוני עוד מימי אלי גוטמן. שלוש הנקודות אמנם הוסיפו לא מעט ביטחון לאדומים, אך הסיפור המעניין של המשחק הגיע דווקא ביממה שלפניו. לפני האימון המסכם של האדומים נשמעה אזעקה במרחב גוש דן שהכניסה לחרדה לא מעט שחקנים שלא היו מוכנים לצאת ולהתאמן ואף שקלו לא להגיע כלל לקרית שמונה.
"חששנו מהמצב", סיפר אחרי המשחק אחד השחקנים. "לאף אחד לא היה ראש לכדורגל. לכל השחקנים יש משפחות והמחשבות היו איתם". בשלב הזה כינס יוסי אבוקסיס את השחקנים ודרש לשים את התלונות בצד: "אנחנו מקבלים הוראות כמו כולם", אמר המאמן. "ואם דרושים מאיתנו לשחק אז נשחק. אני מבין שזה לא המצב האדיאלי, אבל חייבים לצאת למשחק. בואו תהיו גברים ונעבור גם את זה".
בהפועל תל אביב שוב לא היו ממש מרוצים מהיכולת של הקבוצה, אך שוויון הנקודות בפסגה והשיפור הקל בהנעת הכדור העלו הרבה חיוכים אתמול ביציאה מהמגרש בקרית שמונה. "אני שמח שניצחנו והמשכנו את המומנטום החיובי מהדרבי", אמר גילי ורמוט שקיבל אתמול דקות ראשונות מאז הפציעה. "חשוב היה לחזור מקרית שמונה עם שלוש הנקודות. לגבי היכולת, אין ספק שיש לנו על מה לעבוד, אבל ראו שרצינו ונלחמנו ואני בטוח שנשתפר עוד במשחק ובשטף שלו".
"אני שמח לחזור אחרי חודש וחצי", הוסיף הקשר. "היה חשוב לי להרגיש טוב עם הרגל. כעת אני צריך להמשיך ולחזור לעניינים כי אני יודע מה מצפים ממני".

במועדון היו מאוד מרוצים מהופעה של בוריס קליימן ששוב שמר אתמול רשת נקייה והראה כי לקבוצה יש שוער להרבה מאוד שנים אם יחליטו לתת לו הזדמנות. שביעות רצון הייתה גם מהחלק הגנתי שכן קרית שמונה כמעט ולא הגיעה למצבי הבקעה אמש, מה שאומר שהבלם מור שושן ימשיך לקבל קרדיט גם בשבוע הבא. גם טל בן חיים אמור לחזור לסגל וכנראה להרכב כבר בשבוע הבא.
שחקני הקבוצה יקבלו היום מנוחה וישובו להתאמן מחר לקראת המשחק ביום חמישי מול אתלטיקו מדריד לשם יצאו ביום שלישי. נראה כי אבוקסיס יעלה בהרכב מאולתר ולא יסכן חלק גדול משחקניו המובילים בכדי למנוע עייפות ולהשאיר אותם טריים למשחק בשבוע הבא מול הפועל באר שבע. לאור העובדה שלהפועל אין סיכויים לעלות שלב ,נראה כי לא ממש שמחים בקבוצה מהיציאה למשחק, אך מתנחמים בעובדה שהשחקנים הזרים ירגישו בטוחים יותר בספרד.
http://www.one.co.il/Article/208555.htmlגילי ורמוט: כיף לחזור, אני יודע למה מצפים ממני
בהפועל חגגו ניצחון ראשון בק"ש (0:1) לאחר 4 שנים ולא שכחו לעקוץ: "ההפסד של מכבי נתן לנו מוטיבציה". הקשר: "היכולת טעונה שיפור".
צפו בתקציר
חיוכים בהפועל ת"א בבוקר שאחרי הניצחון 0:1 אמש (שבת) על עירוני קריית שמונה משערו היפהפה של טוטו תמוז. האדומים הגיעו למפגש מול האלופה במומנטום חיובי לאחר הניצחון על מכבי ת"א בדרבי העירוני בתחילת השבוע, ובהתאם לשאיפותיהם המשיכו במומנטום, רשמו ניצחון שני ברציפות והשוו את מספר הנקודות לזה של מוליכת הטבלה בצהוב.
אווירה טובה שררה בחדר ההלבשה של האדומים בסיום המשחק, שחגגו ניצחון ראשון מזה ארבע שנים במגרש הצפוני, כשהמאמן יוסי אבוקסיס עבר בין כל השחקנים ולחץ את ידם. "לא היה קל לשחק כשברקע המצב הביטחוני, אבל עשינו סוויץ' בראש", אמרו שחקנים בקבוצה והוסיפו: "שמענו לפני המשחק שמכבי הפסידה וזה באופן טבעי נתן לנו עוד מוטיבציה ורצון לנצח, אבל אנחנו לא מתעסקים במכבי, שהם ידברו עלינו. זה ניצחון גדול וחשוב, לא ניצחנו פה הרבה מאוד זמן אז אפשר להגיד ששברנו את הנאחס בק"ש".
למרות שלוש הנקודות שבכיס, בהפועל מודעים לעובדה כי גם הפעם, היכולת על כר הדשא לא התעלתה לרמה גבוהה, ובדקות רבות במשחק האלופה מהצפון היא זו שהניעה כדור ושלטה. "אין ספק שאנחנו חייבים להיראות הרבה יותר טוב ולהשתפר במשחק שלנו", ציינו בקבוצה.
מי שחזר לכר הדשא לאחר היעדרות לא קצרה בעקבות פציעה הוא הקשר גילי ורמוט, שיחד עם אלירן דנין שעלו מן הספסל במהלך המחצית השנייה, בהחלט הכניסו שינוי למשחק והעבירו את השליטה במגרש לצד האדום.
ורמוט התייחס למשחק: "אני שמח שניצחנו והמשכנו את המומנטום החיובי מהדרבי. חשוב היה לחזור מקריית שמונה עם שלוש הנקודות. לגבי היכולת, אין ספק שיש לנו על מה לעבוד אבל ראו שרצינו ונלחמנו ואני בטוח שנשתפר עוד במשחק ובשטף שלו".
מבחינה אישית ציין הקשר: "אני שמח לחזור אחרי חודש וחצי. היה חשוב לי להרגיש טוב עם הרגל, כעת אני צריך להמשיך ולחזור לעניינים, אני יודע למה מצפים ממני".
מי שעוד זכה למחמאות הוא השוער בוריס קליימן, שמילא את מקומו של אפולה אדל המורחק (שיצא לצרפת לטיפול רפואי), גילה יכולת טובה ובטוחה ושמר, ביחד עם חבריו להגנה, אליה הצטרף מור שושן, על רשת נקייה. ג'ון פנטסיל, שהודח מהסגל למשחק בעקבות הערה שסינן לאבוקסיס לאחר עימות עם סלים טועמה, לא הגיע למגרש הצפוני באישור המועדון. אגב, במועדון עדיין שוקלים אם להעמידו לוועדת משמעת פנימית, אך ההערכה היא כי יסתפקו בעונש של הדחה מהסגל.

היום יזכו חניכיו של יוסי אבוקסיס ליום חופש. מחר ישובו לאימונים ויחלו בהכנות למשחק הליגה האירופית מול אתלטיקו מדריד, שייערך ביום חמישי בבירה הספרדית.