תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 00:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 28 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום א' 18/11 אחרי ק"ש
הודעהפורסם: 18 נובמבר 2012, 09:59 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום א' 18/11 אחרי ק"ש
הודעהפורסם: 18 נובמבר 2012, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 32624.html
ורמוט: מבחינת יכולת יש לנו על מה לעבוד. יודע מה מצפים ממני
ימים טובים עוברים על הפועל ת"א. אחרי שהדרבי הפך אדום, אמש הגיע עוד 0:1, הפעם בק"ש, שהצמיד את האדומים למכבי בפסגה.
גם הקשר חזר מפציעה ומוכן להמשך הדרך: " רצינו ונלחמנו, ונשתפר. אני צריך להמשיך לחזור לעניינים"

פעמיים 0:1, יכולת סבירה ולא יותר, אבל 6 נקודות שהצמידו אותה לפסגה. הפועל ת"א לא יכולה היתה לבקש יותר מהדרבי ומהמשחק אמש (שבת) בקרית שמונה, והעונה זו נראית פתאום בעלת פוטנציאל גדול הרבה יותר. האדומים, שעמדו בפני בריחה של מכבי תל אביב בפסגה, צמודים כעת לצהובים במקום הראשון. "כיף להשיג ניצחון כזה, שהוא לא יפה ובמקביל יפה מאוד", אמרו שחקנים והוסיפו: "לא צריך לחגוג במיוחד, כי הפועל תל אביב צריכה לנצח בכל משחק".
היכולת של האדומים טעונה עדיין שיפור, אבל נקודת אור היא החזרה של גילי ורמוט למגרשים אחרי תקופה בה היה פצוע. "אני שמח שניצחנו והמשכנו את המומנטום החיובי מהדרבי", אמר הקשר, "חשוב היה לחזור מקרית שמונה עם שלוש הנקודות. לגבי היכולת אין ספק שיש לנו על מה לעבוד, אבל ראו שרצינו ונלחמנו ואני בטוח שנשתפר עוד במשחק ובשטף שלו".
ורמוט התייחס גם לחזרה שלו למגרשים לאחר הפציעה והשיקום: "מהבחינה האישית אני שמח לחזור אחרי חודש וחצי. היה חשוב לי להרגיש טוב עם הרגל, ועכשיו אני צריך להמשיך ולחזור לעניינים. אני יודע מה מצפים ממני".
אריק דג'מבה דג'מבה ימריא כדי למולדתו כדי להצטרף למשפחתו האבלה על מות אחותו. יתר השחקנים יזכו היום למנוחה וביום שני יחלו להתכונן למשחק מול אתלטיקו מדריד ביום חמישי. השוער אפולה אדל, שנמצא בצרפת, ייפגוש את הקבוצה בספרד.

http://sports.walla.co.il/?w=/3825/2587354
גילי ורמוט: "יש מה לעבוד לגבי היכולת"
קשר הפועל ת"א חזר מפציעה: "יודע מה מצפים ממני". לפני המשחק: שחקנים נכנסו לחרדה ולא רצו לצאת לקרית שמונה

רק לפני שבוע דובר על משבר בהפועל תל אביב וכעת, אחרי שני ניצחונות רצופים שסגרו את הפער ממכבי תל אביב, האדומים הוכיחו שרצון ומוטיבציה לא פחות חשובים מיכולת. הקבוצה גברה 0:1 על עירוני קרית שמונה ושברה סוג של נאחס במגרש הצפוני עוד מימי אלי גוטמן. שלוש הנקודות אמנם הוסיפו לא מעט ביטחון לאדומים, אך הסיפור המעניין של המשחק הגיע דווקא ביממה שלפניו. לפני האימון המסכם של האדומים נשמעה אזעקה במרחב גוש דן שהכניסה לחרדה לא מעט שחקנים שלא היו מוכנים לצאת ולהתאמן ואף שקלו לא להגיע כלל לקרית שמונה.
"חששנו מהמצב", סיפר אחרי המשחק אחד השחקנים. "לאף אחד לא היה ראש לכדורגל. לכל השחקנים יש משפחות והמחשבות היו איתם". בשלב הזה כינס יוסי אבוקסיס את השחקנים ודרש לשים את התלונות בצד: "אנחנו מקבלים הוראות כמו כולם", אמר המאמן. "ואם דרושים מאיתנו לשחק אז נשחק. אני מבין שזה לא המצב האדיאלי, אבל חייבים לצאת למשחק. בואו תהיו גברים ונעבור גם את זה".
בהפועל תל אביב שוב לא היו ממש מרוצים מהיכולת של הקבוצה, אך שוויון הנקודות בפסגה והשיפור הקל בהנעת הכדור העלו הרבה חיוכים אתמול ביציאה מהמגרש בקרית שמונה. "אני שמח שניצחנו והמשכנו את המומנטום החיובי מהדרבי", אמר גילי ורמוט שקיבל אתמול דקות ראשונות מאז הפציעה. "חשוב היה לחזור מקרית שמונה עם שלוש הנקודות. לגבי היכולת, אין ספק שיש לנו על מה לעבוד, אבל ראו שרצינו ונלחמנו ואני בטוח שנשתפר עוד במשחק ובשטף שלו".
"אני שמח לחזור אחרי חודש וחצי", הוסיף הקשר. "היה חשוב לי להרגיש טוב עם הרגל. כעת אני צריך להמשיך ולחזור לעניינים כי אני יודע מה מצפים ממני".
תמונה
במועדון היו מאוד מרוצים מהופעה של בוריס קליימן ששוב שמר אתמול רשת נקייה והראה כי לקבוצה יש שוער להרבה מאוד שנים אם יחליטו לתת לו הזדמנות. שביעות רצון הייתה גם מהחלק הגנתי שכן קרית שמונה כמעט ולא הגיעה למצבי הבקעה אמש, מה שאומר שהבלם מור שושן ימשיך לקבל קרדיט גם בשבוע הבא. גם טל בן חיים אמור לחזור לסגל וכנראה להרכב כבר בשבוע הבא.
שחקני הקבוצה יקבלו היום מנוחה וישובו להתאמן מחר לקראת המשחק ביום חמישי מול אתלטיקו מדריד לשם יצאו ביום שלישי. נראה כי אבוקסיס יעלה בהרכב מאולתר ולא יסכן חלק גדול משחקניו המובילים בכדי למנוע עייפות ולהשאיר אותם טריים למשחק בשבוע הבא מול הפועל באר שבע. לאור העובדה שלהפועל אין סיכויים לעלות שלב ,נראה כי לא ממש שמחים בקבוצה מהיציאה למשחק, אך מתנחמים בעובדה שהשחקנים הזרים ירגישו בטוחים יותר בספרד.
תמונה

http://www.one.co.il/Article/208555.html
גילי ורמוט: כיף לחזור, אני יודע למה מצפים ממני
בהפועל חגגו ניצחון ראשון בק"ש (0:1) לאחר 4 שנים ולא שכחו לעקוץ: "ההפסד של מכבי נתן לנו מוטיבציה". הקשר: "היכולת טעונה שיפור".
צפו בתקציר

חיוכים בהפועל ת"א בבוקר שאחרי הניצחון 0:1 אמש (שבת) על עירוני קריית שמונה משערו היפהפה של טוטו תמוז. האדומים הגיעו למפגש מול האלופה במומנטום חיובי לאחר הניצחון על מכבי ת"א בדרבי העירוני בתחילת השבוע, ובהתאם לשאיפותיהם המשיכו במומנטום, רשמו ניצחון שני ברציפות והשוו את מספר הנקודות לזה של מוליכת הטבלה בצהוב.
אווירה טובה שררה בחדר ההלבשה של האדומים בסיום המשחק, שחגגו ניצחון ראשון מזה ארבע שנים במגרש הצפוני, כשהמאמן יוסי אבוקסיס עבר בין כל השחקנים ולחץ את ידם. "לא היה קל לשחק כשברקע המצב הביטחוני, אבל עשינו סוויץ' בראש", אמרו שחקנים בקבוצה והוסיפו: "שמענו לפני המשחק שמכבי הפסידה וזה באופן טבעי נתן לנו עוד מוטיבציה ורצון לנצח, אבל אנחנו לא מתעסקים במכבי, שהם ידברו עלינו. זה ניצחון גדול וחשוב, לא ניצחנו פה הרבה מאוד זמן אז אפשר להגיד ששברנו את הנאחס בק"ש".
למרות שלוש הנקודות שבכיס, בהפועל מודעים לעובדה כי גם הפעם, היכולת על כר הדשא לא התעלתה לרמה גבוהה, ובדקות רבות במשחק האלופה מהצפון היא זו שהניעה כדור ושלטה. "אין ספק שאנחנו חייבים להיראות הרבה יותר טוב ולהשתפר במשחק שלנו", ציינו בקבוצה.
מי שחזר לכר הדשא לאחר היעדרות לא קצרה בעקבות פציעה הוא הקשר גילי ורמוט, שיחד עם אלירן דנין שעלו מן הספסל במהלך המחצית השנייה, בהחלט הכניסו שינוי למשחק והעבירו את השליטה במגרש לצד האדום.
ורמוט התייחס למשחק: "אני שמח שניצחנו והמשכנו את המומנטום החיובי מהדרבי. חשוב היה לחזור מקריית שמונה עם שלוש הנקודות. לגבי היכולת, אין ספק שיש לנו על מה לעבוד אבל ראו שרצינו ונלחמנו ואני בטוח שנשתפר עוד במשחק ובשטף שלו".
מבחינה אישית ציין הקשר: "אני שמח לחזור אחרי חודש וחצי. היה חשוב לי להרגיש טוב עם הרגל, כעת אני צריך להמשיך ולחזור לעניינים, אני יודע למה מצפים ממני".
מי שעוד זכה למחמאות הוא השוער בוריס קליימן, שמילא את מקומו של אפולה אדל המורחק (שיצא לצרפת לטיפול רפואי), גילה יכולת טובה ובטוחה ושמר, ביחד עם חבריו להגנה, אליה הצטרף מור שושן, על רשת נקייה. ג'ון פנטסיל, שהודח מהסגל למשחק בעקבות הערה שסינן לאבוקסיס לאחר עימות עם סלים טועמה, לא הגיע למגרש הצפוני באישור המועדון. אגב, במועדון עדיין שוקלים אם להעמידו לוועדת משמעת פנימית, אך ההערכה היא כי יסתפקו בעונש של הדחה מהסגל.
תמונה
היום יזכו חניכיו של יוסי אבוקסיס ליום חופש. מחר ישובו לאימונים ויחלו בהכנות למשחק הליגה האירופית מול אתלטיקו מדריד, שייערך ביום חמישי בבירה הספרדית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2012, 11:47 
מתי זה "תחילת השבוע" שרמון אמור לפרסם שם את הפרטים לגבי העסקה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2012, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
כן יפה, לא יפה, הכדורגל הוא משני כרגע. המטרה היא לאגור כמה שיותר נקודות עד ינואר. גילי יחזור לעניינים, דנין הראה ניצוצות בק"ש, שי אמור לחזור בחודש הבא. זה כבר בסיס טוב לפני השינויים המתבקשים של ינואר. עם כל הכבוד למדריד, הפנים לבא"ש. משחק קשה מאד, במיוחד לאור האירועים הביטחוניים, ועל רקע העובדה שבא"ש פשוט לא מפסידה (גם לא מנצחת... לכן זה נראה ומריח כמו תיקו במשחק עלוב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2012, 13:59 
אל תפתחו ציפיות לינואר, מעטים הפעמים אם בכלל שמצליחים להביא זרים טובים. ואם המצב הביטחוני ימשך בשבועות הקרובים
יהיה עוד יותר קשה להביא מישהו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2012, 14:19 
מפחיד אותי המשחק מול אתלטיקו... אם הרכב משני קיבל 4 מול פלזן, מה יהיה במדריד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2012, 15:23 
נקבל 6. זה משנה משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2012, 15:24 
גם בשבילם זה משחק לפרוטוקול. יבואו עם הרכב שני ונקבל 4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2012, 15:48 
סמל אישי של המשתמש
וואלה בני זונות.
הכותרת הקפיצה לי את הלב, ואז המשכתי לקרוא :cry:
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2012, 15:58 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

לצערינו זה לא משחק לפרוטוקול בשבילם, הם הפסידו לאקדמיקה מחזור שעבר.
כרגע המאבק על מקום ראשון בבית עדיין פתוח...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2012, 16:11 
המשחק מול ב"ש יערך בנתניה (שזרוע)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2012, 16:24 
סומך כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

וואו. אשכרה. תודות לאבוקסיס, לפלזן יש יופי של יחס שערים ואתלטיקו תאורטית הם אפילו לא הבטיחו עליה....
הם באים לשחוט אותנו.
בקיצור, מערך 7-2-1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2012, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
סומך כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

וואו. אשכרה. תודות לאבוקסיס, לפלזן יש יופי של יחס שערים ואתלטיקו תאורטית הם אפילו לא הבטיחו עליה....
הם באים לשחוט אותנו.
בקיצור, מערך 7-2-1

הפרש השערים הכללי חסר משמעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2012, 16:34 
ואם זה אותו נקודות ונניח שביניהם הם סיימו באותה תוצאה, מה עושים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2012, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
יש!!!!!
http://news.walla.co.il/?w=/156/2587354
הפועל תל אביב תארח את הפועל באר שבע בנתניה
בלומפילד יעבור שזרוע חורף, המשחק ביום שני הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2012, 17:37 
עדיף נתניה מר"ג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2012, 18:36 
apu כתב:

כשהמצב ירגע טיפה ואפשר יהיה לעשות את זה במסיבת עיתונאים בצורה מסודרת. לאף אחד אין כוונה לדחות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2012, 18:37 
ראצ'ו כתב:
apu כתב:

כשהמצב ירגע טיפה ואפשר יהיה לעשות את זה במסיבת עיתונאים בצורה מסודרת. לאף אחד אין כוונה לדחות את זה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2012, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
ניקוליץ׳ (86) ???

השחקן הזה נהיה פיקציה מרגע לרגע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2012, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
פאק. שבועיים וחצי של פגרת נבחרת. לא יכלו לשזרע את הדשא אז?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2012, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
:cry: :bang: :mad:
לא יאומן איך הוצאנו את הבבונים האלה מהג'ורה שלהם מתוך הקבר הרמנו אותם והם עשו ב6 משחקים בערך 5 נצחונות.. כבר 3-0 לביתר על הפועל חיפה(וכן אני יודע שהפועל חיפה לא קבוצה העונה)
אין אין רק הפועל יכולה להרים אותם מהקרשים ככה כל פעם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2012, 21:53 
gibu כתב:
לא יאומן איך הוצאנו את הבבונים האלה מהג'ורה שלהם מתוך הקבר הרמנו אותם והם עשו ב6 משחקים בערך 5 נצחונות.. כבר 3-0 לביתר על הפועל חיפה(וכן אני יודע שהפועל חיפה לא קבוצה העונה)

ליגה הם גם ככה לא ירדו , אז מה זה משנה כבר?
הם לא משהו שצרכים לספור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2012, 21:54 
עוד 2 מחזורים מכבי מתארחים אצלם בטדי,קלאסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2012, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:

אין לי צל של ספק שמכבי ינצחו.
בדר"כ היינו אומרים עטר עם חמישיה, אבל זה יהייה 1-0 קטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2012, 00:42 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
Yalla Hapoel כתב:

לא מסכים, הבבונים יבואו בשיא ההתלהבות, ישחקו כדורגל לא רע, עד שערן לוי יבקיע מטעות שופט אזור הדקה ה20-30.
אחרי המחצית מכבי יצאו ככדור מלוע של תותח עד שבאזור הדקה ה50 יקבלו פנדל שכולם יצדיקו ספק אם בצדק, ועטר יבקיע את הראשון, המשחק יתאזן פחות או יותר, מכבי תשלוט בכדור וביט"ר תנסה לחטוף, אבל הרוב יהיה באמצע המגרש, ואז בין הדקה ה75-80 מכבי יבקיעו מרגליו של עטר אחרי בישול של גארסיה/ראדי.
כולם ילקקו למכבי וביט"ר את התחת ויכריזו על מכבי כאלופה וזאת משום שהפועל הוציאה רק 2 נקודות ב2 המשחקים לפני זה (1-1 נגד באר שבע ו0-0 מול אשדוד).

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2012, 01:04 
redead כתב:
gibu כתב:

ליגה הם גם ככה לא ירדו , אז מה זה משנה כבר?
הם לא משהו שצרכים לספור

ועדיין, כבר שנה שלישית שאנחנו מסדרים להם וואחד בוסט.
מיותר וטיפשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2012, 01:05 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
אדום נחמד כתב:
Yalla Hapoel כתב:

לא מסכים, הבבונים יבואו בשיא ההתלהבות, ישחקו כדורגל לא רע, עד שערן לוי יבקיע מטעות שופט אזור הדקה ה20-30.
אחרי המחצית מכבי יצאו ככדור מלוע של תותח עד שבאזור הדקה ה50 יקבלו פנדל שכולם יצדיקו ספק אם בצדק, ועטר יבקיע את הראשון, המשחק יתאזן פחות או יותר, מכבי תשלוט בכדור וביט"ר תנסה לחטוף, אבל הרוב יהיה באמצע המגרש, ואז בין הדקה ה75-80 מכבי יבקיעו מרגליו של עטר אחרי בישול של גארסיה/ראדי.
כולם ילקקו למכבי וביט"ר את התחת ויכריזו על מכבי כאלופה וזאת משום שהפועל הוציאה רק 2 נקודות ב2 המשחקים לפני זה (1-1 נגד באר שבע ו0-0 מול אשדוד).

מפסידים לאשדוד. מכתוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2012, 01:31 
ההפסד לאשדוד הוא קלאסה.
דרך אגב,באר שבע הפסידו רק פעם אחת העונה ועשו 7 תוצאות תיקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 28 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: