תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 21:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סיכום , ציונים ועתיד
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 14:51 
הפועל היתה מאוד חלשה אתמול ורק בגלל חולשת היריבה שוער מצוין והחלוץ הכי מהיר בארץ ??? היא הצליחה לקחת את הנק' אני מקווה שכולם שם בהנהלה, הצוות המקצועי והשחקנים יודעים את זה וכבר מול ק"ש יבינו שביכולת כמו אתמול אין לנו מה לחפש .
גם עם גילי, תמוז וטב"ח בריא צריך להבין שהשינוי לא יבוא לבד , חייבים לשנות בינואר את ההגנה וחייבים לפתור את בעיית הנעת הכדור אחרת הפועל תמשיך להיות תלויה בנסים.

אדל - היה שם כשצריך אותו , בא מפוקס מאוד למשחק ושלט בכדורי הגובה , צריך לשפר את הוצאת הכדור שלו במיוחד עם חלק קדמי כמו שלנו .
חוטבא - לא מתאים לרמה , שובר כל פעם מחדש את קו הנבדל ולא יודע לסגור את הקו שלו .
באדיר - טוב מאוד מארגן נכון את ההגנה ומכפר על האטיות שלו עם ניסיון
חימוביץ - רע , כל כדור ליריב , איטי ומשחק עם הידיים כל הזמן
יגאל - שיחק טוב אך בלי ערך מוסף של מגן לא בהגנה ולא בהתקפה
דג'מבה - משחק מצויין היה מדוייק יחסית והתנפל על שחקני הקישור של מכבי ,הוא לא ינהל פה שום משחק ואם כן הוא יעשה זאת לא טוב .
ממן - נעלם לא שיחק לא בא לקבל את הכדור , הוא חייב להבין שהוא צריך לנהל את המשחק, עדיין יש לו יכולת גבוהה של הבנת המשחק וכמעט תמיד הוא בוחר באופציה הנכונה .
גורדנה - משחקו הטוב בהפועל , קבלת החלטות טובה יחסית והיה השחקן היחיד ששיחק כדי לנצח , מקווה שישמור על יציבות ולא יחזור אחורה .
פנטסיל - היה נדמה שהרכיבו אותו כדי לנגוח כדורים שאדל בעט , כשחזר לתפקידו המקורי לא ניצלו אותו נכון והשיתוף פעולה בינו לבין ממן גרוע ביותר .
טב"ח - כבר מהדקה הראשונה ראו שלא כשיר , היה צריך להיות מוחלף מוקדם יותר ( לאן נעלם האולי פנדל עליו בתקצירים ?)
דמארי - השחקן הכי טוב בחלק ההתקפי גם כשתמוז וגם שטב"ח משחקים , התנועה שהוא עושה והמהירות שלו מעררות את הגנת היריב כל הזמן .
טועמה - הערך המוסף שלו כשהוא בא מהספסל הוא עצום , תמיד מחפש את העומק ודוחף קדימה .
מרעי - חשבתי שיהיה תגלית העונה , אז חשבתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סיכום , ציונים ועתיד
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 16:48 
בס"ד

יש שתי בעיות עיקריות לקבוצה:
אין עושה משחק ( אולי גילי - נקווה ) וההגנה ברובה גרועה מאוד.
בינואר צריך להחליף שניים עד שלושה זרים לזרים שהם מגינים או בלמים.
לפני המשחק כתבתי שצריך נס שננצח בדרבי - ואכן הנס התרחש.
השאלה עד מתי נוכל לסמוך על נסים כאלה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 16:54 
סמל אישי של המשתמש
אדל-הציל אותנו פעמיים,בפנדל ובבעיטה של עטר,ויכול להיות ששחכתי עוד משהו.משחק מצוין שלו
חוטבא-מאוד חלש,היו התקפי לב כול פעם ששחקן כולשהו של מכבי,במיוחד עטר,פרץ מהאגף שלו
באדיר-היה מצוין,אבל שוב צריך לזכור שאנחנו אשכרה בונים על שחקן בן 38.עם זאת מרגיע מאוד את חבריו ותורם המון.
חימוביץ-על הפנים ,אין מילים אחרות לתאר את זה.
יגאל-הגנתית גרוע,התקפית אותו תרגיל כבר 20 שנה.אין לו מקום בהרכב בחיים.
דג'מבה-משחק טוב מאוד,עדיין שחקן יחסית איטי ולא חכם.אפשר לחיות איתו גם עד הסוף העונה,אבל לא יודע מה יקרה כששי יחזור.
גורדנה-משחק אדיר שלו,אבל מה שמעצבן זה הדריבל המיותר שלו,והוא איבד ככה כדור פעמיים שלוש במשחק הזה.איפה המאמן שיגיד לו להפסיק עם זה ?הוא הורס לעצמו !
פנטסטיל-לא משהו בלשון המעטה,אבל אני מאמין בלב שלם שהוא עדיף על חוטבא כמגן ימיני.
טב"ח-לא היה כשיר,אבל ניסה לשחק וכול הכבוד על זה.חייב להוריד את פוזת הערס המגעילה שלו והלא מתאימה להפועל
דמארי-שחקן ענק ענק ענק.
טועמה-תרם בענק מהספסל,אני חושב שהיו תורם הרבה גם אם היה פותח(כדורים חופשיים למשל ,והפסים החכמים שלו).הביא גם את הכדור לממן באחד על אחד אם אני ראיתי נכון משער 7 ככה שפס מצוין ופספוס של ממן.
מרעי-בדיחה ועצוב שעליו צריך לסמוך להחליף תחולצים שלנו.מה שכן שומר טוב על הכדור בקרן,ככה שלהכניס אותו ל3 דקות אחרונות בכול משחק שצריך לשמור על התוצאה זה בסדר גמור :D .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 18:39 
לא יודע אם זה אפשרי בהפועל או בארץ בכלל אבל אני הייתי מנסה להמר בינואר ולהביא שני מגנים שגם יכולים לשחק כבלמים ואולי לשחק ככה נגד 90% מהליגה

אדל
בלם/מגן - באדיר - בלם/מגן
דג'מבה X2 - גורדנה
ממן - ורמוט
טב"ח תמוז דמארי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 19:49 
אנשים תולים תקוות רבות על חיזוק בינואר. כדי להתחזק בינואר צריך לשחרר שחקנים ולפנות תקציבים.
הפועל ת"א צריכה שני מגנים, בלם, קשר אחורי, עושה משחק נוסף.
כל זה בהנחה שלא עוזב שום שחקן משמעותי (טוטו למשל).
לא פשוט בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
אנשים תולים תקוות רבות על חיזוק בינואר. כדי להתחזק בינואר צריך לשחרר שחקנים ולפנות תקציבים.
לא פשוט בכלל.

איפה הסמיילי של החזיר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 20:01 
עזרא כתב:
moshiko כתב:
לא פשוט בכלל.

איפה הסמיילי של החזיר?

בנושא חזירים, אתה הבוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: