תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 15:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ראשון 4/11
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 06:45 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

בהפועל ת"א ינסו לנער מעליהם את נתניה כדי להתחיל להתעסק במה שהם באמת רוצים: הדרבי הגדול מול מכבי ת"א בשבוע הבא.
בצוות המקצועי של הפועל שוקלים אם לשבץ את עומר דמארי לעמדת החוד ולצרף קשר נוסף במרכז השדה. ההתלבטות היא בין אלרואי כהן וסלים טועמה, או לחלופין להעניק לחלוץ ויקטור מרעי את ההזדמנות בהרכב הראשון על חשבונו של טוטו תמוז. באסיפה לקראת המשחק אמר יוסי אבוקסיס לשחקניו: "נתניה עולה בהרכב צעיר ואנחנו צריכים להביא את הניסיון שלנו לידי ביטוי. קובי דג'אני ואחמד סבע הם כמובן השחקנים הכי חשובים של נתניה, ואם נדע לעשות את העבודה נכון ולנטרל אותם - יהיה לנו הרבה יותר קל."
גם באימון אמש תירגל אבוקסיס את שיטת המשחק שמאפיינת את הפועל בשבועות האחרונים, סגירה רחבה בהגנה ויציאה למתפרצות קטלניות מהצד של טל בן חיים.
בסוף השבוע נודע כי אוהד הקבוצה, סיימון כץ, ירכוש כשמונה אחוזים ממניות המועדון מידיו של הבעלים חיים רמון תמורת מיליון שקלים. אגב, במועדון אישרו את הידיעה ב"ישראל היום," שלפיה בהנהלה יעניקו לתמוז את הפרמיות משני המשחקים הקרובים, אם הקבוצה תצבור בהם נקודות.
שלשום אישרה המשטרה להוציא למכירה 250-כ כרטיסים נוספים לאוהדי הפועל, שנמכרו בתוך פחות משעה, ואת הקבוצה ילוו הערב 1,600-כ אוהדים. בהנהלת הפועל גילו אתמול כי במכבי ת"א מכרו אתמול כרטיסים 132-ב שקלים לאוהדי קבוצתם במשחק מול הפועל ר"ג ואמרו: "הפוסל במומו פוסל. הם בעצמם מוכרים כרטיסים במחירים שאנחנו רצינו למכור להם לדרבי, והם בכו וייבבו עליהם ויצאו לתקשורת."
נעצר אוהד הפועל ת"א
אוהד הפועל ת"א נעצר אמש בקטטה המונית בין אוהדי מכבי להפועל ת"א ליד ביתו של רמון ברמת השרון. אוהדי מכבי ת"א, שמחו על מחירי הכרטיסים המופקעים לדרבי בשבוע הבא, הפגינו ליד ביתו של רמון, כאשר 60-כ מאוהדי הפועל ת"א הכינו להם מארב מתוכנן שבמהלכו השליכו עליהם אבנים ותקפו אותם. שוטרים שהיו במקום הצליחו להשתלט על המהומה, ואחד מאוהדי הפועל נעצר כאמור בחשד לתקיפת שוטרים ויידוי אבנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 4/11
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 17:15 
"יעקב הילל סיים את דרכו בבוגרים של הפועל ת"א אחרי שחשדו בו בהדלפה ולא בפעם הראשונה. האם המדליף על המדליף פטור?! הילל כועס ומבקש להכחיש בתוקף: "אני מוכן ללכת למכונת אמת שבחיים שלי לא הדלפתי מילה לאף אחד והרבה מאוד אנשים יאכלו את הכובע".בקיצור סלט מטבוחה."
מתוך גליצ'ים
:WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 4/11
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 17:25 
Meitar כתב:
"יעקב הילל סיים את דרכו בבוגרים של הפועל ת"א אחרי שחשדו בו בהדלפה ולא בפעם הראשונה. האם המדליף על המדליף פטור?! הילל כועס ומבקש להכחיש בתוקף: "אני מוכן ללכת למכונת אמת שבחיים שלי לא הדלפתי מילה לאף אחד והרבה מאוד אנשים יאכלו את הכובע".בקיצור סלט מטבוחה."
מתוך גליצ'ים
:WHOME:

זה הכול קנדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: