התכתבותי עם רמי יצהר בפייסבוק(מי זה לעזאזל?)
ציטוט:
שלום רמי, האשמת את אוהדי הפועל תל אביב בחילול קבריו של רון חולדאי. על מה אתה מתבסס? היכן הראיות? אנשים נזהרים מאד בלהגיד דברים ללא הוכחות, אבל אני בטוח שלך יש כי אתה אדם אחראי שרק עכשיו אמר שצריך לתבוע את הפועל תל אביב דיבה על כך שהוציאו דיבה ללא הוכחות. אגב, יש הוכחות, נהמות חוזרות וקריאות במשחק בשידור החוזר, מוקלטות ומתועדות, אתה יכול להיות רגע.
בקשר לקברים של הורי חולדאי, הדבר היחיד המוכח הוא שאוהדי הפועל נסעו במיוחד וניקו את המצבות, זה מש שנקרא עובדה.
ובכן מר יצהר, אני מחכה להוכחה שמדובר באוהדי הפועל תל אביב, כי אני נוג להקשיב לך ברדיו מידי יום, ואני רוצה לחזק את הרגשתי כי מדובר באדם אמין ואיש תקשורת ברמת האמינות הגבוהה ביותר.
ציטוט:
אני מלא הערכה לאלה מבין האוהדים שניקו את המצבות. אשר להוכחה זו טמונה במה שרוסס. חוץ מזה הניקוי כשלעצמו מוכיח שהמנקים יודעים היטב מי המטנפים. לא ראוי להתחסד בעניין הזה. למרבה הצער, חוליגנים יש לכל קבוצה בארץ חוץ מלהכח עמידר שאין לה אוהדים בכלל. יום טוב לך יקירי
ציטוט:
לא מקבל את זה ואתה יודע טוב מאד שזו לא הוכחה. אם אני ארסס מחר בבית אהבות "רמי יצהר היה פה ביצ'יז" זה אומר שזו ההוכחה שזה אתה? ואם היית הולך לנקות את זה אז בכלל זה אומר שזה אתה לא?
האוהדים ניקו את הקבר כי אין אחד מאוהדי הפועל שהיה מזוהה ובעד המעשה המתועב הזה, אבל זה בכלל לא העניין. אתה בעד לתבוע דיבה את אוהדי הפועל על טענות לגזענות כלפי טוטו - למרות שיש הוכחות כאלה, רק שבהנהלת הקבוצה עומדים אנשים אנמים שבניגוד למלבי השנאה בבית"ר לא עושים עם זה כלום. ומצד שני אתה אומר בפה מלא שאוהדי הפועל הם אלה שחיללו את הקברים, ז"א אג'נדה שונה לפני נוחותך.
ציטוט:
למי חוץ מאוהדי הפועל יש רצון, אינטרס או חוצפה לנסוע לקיבוץ ולרסס סיסמאות שחמאה בשם אוהדי הפועל מייד לאחר סילוקו המבורך של המפגע אוסישקין?
ציטוט:
שוב רמי, זו לא עובדה, זו הנחה. אתה יכול להגיד שזו התממות, אבל זה אתה שדרשת הוכחות לצעקות גזעניות שקיימות, וזה אתה שלא יכול לספק הוכחה מעבר להנחה שמתאימה לך עם האג'נדה.
לגבי מפגע אוסישקין אני יותר ממסכים שטוב שנפטרו ממנו, לאחר 5 שנים חזרנו לליגת העל עם פי5 יותר קהל ממה שהיה לפני 6 שנים בגלל הדרך שעברנו, ותכניות לאולם ראוי כבר בעירייה, שיכיל לפחות פי 3 ממה שהיה באוסישקין המתפרק
ציטוט:
רגע רמי, עכשיו שאני חושב על זה,למי היה אינטרס לרסס את הקברים אתה שואל...ובכן, אולי אדם שנהנה לציין זאת בתקשורת ללא הוכחות.... אם לא הייתי קורא הרבה ספרי מתח אולי לא הייתי חושב שאדם עם שנאה להפועל היה יותר משמח לעשות את זה. אדם למשל שאחרי זה יוכל להשתמש במעשה הזה בתכניות רדיו, כי זה מתאים לו לאג'נדה, וזה מאד מאד נח. מה דעתך?