נושא ההודעה: כל העולם כולו שונא את הפועל ורק אני אוהב-עולים לדרבי גאים
פורסם: 01 נובמבר 2012, 18:49
האירועים האחרונים מוכיחים כמה כולם שונאים את הפועל,ומראים ממש איפה ואיפה בין קבוצות. יחד עם זאת לא לעלות לדרבי זה צעד קיצוני חריף ומסוכן למועדון. אני קורא ביומיים האחרונים המון אוהדים בפורום שקוראים לא לעלות לדרבי , ולנקוט בצעד חריף קיצוני שגם דיי ילדותי ומסוכן. צריך לעלות לדרבי ולזיין אותם 1-0 (אמן),אין ברירה. זו תהיה התשובה לכל החלאות שמנסים לשבור את רוחנו.
כל העולם כולו שונא את הפועל וזה מקבל משנה תוקף בשבועיים האחרונים יום אחרי יום,דקה אחר דקה. גם אני כמו רבים מאוהדי הפועל, נסער מאוד מהאירועים האחרונים: כרטיס צהוב לטוטו שלא קשור למציאות על תנועה שכמעט כל מחזור בכל העולם נראית במגרשים(אפילו גם הצהוב הראשון מוזר) אוהד ביתר שבמקרה גם השופט הרביעי שלכאורה לוחץ על השופט להוציא כרטיס צהוב בפעם הראשונה בהיסטוריה על תנועת שקט. הרחקה חסרת הגיון (בלתי ניתנת לערעור) של טוטו מהדרבי. אי העמדת ביתר ירושלים לדין על רקע נהמות,אלימות וזריקת בננות-אף אחד לא שמע! מחירי כרטיסים שמול נתניה חוקי שיהיו שונים ובדרבי כמובן אסור. אי דחיית הדרבי ליום שני אחרי שהפועל מייצגת את כללללל המדינה הזו באירופה ומשחקת 72 שעות לפני את המשחק הכי חשוב שלה העונה באירופה ותנחת 48 שעות לפני הדרבי , אבל דחיית המשחק לביתר עקב קדושת חג.
הצעד המחאתי היחיד שצריך להיות בראש מעייניה של הפועל תל אביב היא מלחמה בלתי מתפשרת בגזענות,סטייל מעשה סמואל אטו. מעשה כזה יקבל הד תקשורתי : גם ארצי ואולי כלל עולמי. בפעם הבאה שישנן קללות על רקע גזעני : לשחקן ערבי או שחקן שחום עור,הפועל צריכה להפסיק את המשחק ולשקול אף לרדת מכר הדשא.
ההתאחדות כל כך מגנה על החוק היבש מול טוטו תמוז (מעניין שזה תמיד תקדים עלינו),אז שפעם אחת שופט יפסיק משחק עקב שירים גזעניים נגד סלים טועמה (השיר הקבוע) זריקת חפצים בלתי פוסקת מהגטו (במשחקי הדרבי,קבוע בקרנות של הפועל) ונהמות כלפי טוטו תמוז וכלפי שחקנים שחומי עור אחרים.
בואו כולנו נתאחד סביב הפועל,כמו תמיד,כמו כל פעם שיש שעה קשה (טביב/סכנת ירידה וכו') ונעלה לדרבי מעודדים חדורי מוטיבציה,פסימיים כאוהדי הפועל אמיתיים,אך לא תבוסתנים!
כל העולם כולו שונא את הפועל ורק אבל רק אני אוהב.
_________________ שום דבר לא ידוע לא שנה, לא שבוע יש לנוע, לנוע ולחשוב שהייתי יכול לחזור על הכל
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד
אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה