תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 18:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חשבון נפש
הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 22:44 
אני שם בצד את נושא טוטו תמוז והעצבים על כל מה שהולך כאן ב 48 השעות האחרונות , ואני מנסה לחשוב למה כל התקדימים עלינו ? ולמה כלכך קשה להסביר מקרה פשוט שכזה והרסני כמו גזענות לאנשים שרובם רציונליים ופרגמטיים (אני מדבר על אנשים שאני מדבר איתם) ואני מגיע למסקנה שזו סטיגמה שכבר שנים הולכת איתנו וכל הדורות האחרונים גדלים לתוכה .
אני מאוד אוהב את הייחודיות והשוני של הקהל משאר הקהלים אבל אנחנו במקרים רבים מבאים דברים על עצמנו ללא צורך , ממש כמו שחקן שיצא לו שם של צוללן ולא מקבל שריקות וכמו הסיפור הידוע על "זאב זאב" .
אז יש לנו חרא של ועל אחת כמה וכמה בתחום הכדורגל , אבל אנחנו חייבים לבקר את עצמנו מבלי קשר לאמונה בצדקת האפס סובלנות לגזענות, אולי יש כאן הזדמנות שגורמים רבים בקהל שלנו יבין שהגיע הזמן להתבגר ולראות סנטימטר מעבר לאופק ולא להיכנס להתגוננות ילדותית על התנהגות ילדותית .
הפועל יותר חשובה מכולנו ועלינו לבחור בדרך הנכונה לפעול ולהבטיח את האינטרסים של הפועל .
:hapoel:
אני מוכן נפשית להתקפות , אז קדימה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חשבון נפש
הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 23:39 
סמל אישי של המשתמש
למה אתה מוכן להתקפות ? צודק 100% .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2012, 00:44 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי מה בדיוק אתה רוצה לשנות בהתנהגות הקהל?
אגב, אני מסכים איתך. רק חסרים פרטים בהודעה שלך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2012, 02:47 
סמל אישי של המשתמש
unknown כתב:

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2012, 08:18 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מסכים בכלל ויש לזה כמה סיבות אבל בגדול הגדולה יותר היא הרמה של החיבור של קבוצת הגזענים עם השרוכים למדינה מוסדותיה וההתאחדות שלה
1. אין מצב בעולם אם מישהו זוכר את יכולתיו של הגביר הקודם שלנו על לוזון שהשופט הזה לא הגיע למשחק עם הגזענים בהוראה מלמעלה
2. אף אחד בליגה הזו או במדינה הזו אין אומץ לצאת נגד הקהל הזה בגלל רמת האלימות שלו
3. בזמן המשחק שמענו את המשפט "טוטו היה מבעיר את טדי" ושימוש במילה מבעיר מראה עד כמה פוחדים מהם
4. אנחנו בשנת בחירות !!!!!!!!!!!!!!!
5. בלומפילד שרוף, מכות ביימקא כמעט אחרי כל משחק בשנות השמונים,...... וכמובן משחק השרוכים

אין ולא תהיה סיבה לחפש אשמה בעצמנו.

ואני לא אומר שזה לא תהליך בריא (לבדוק אצלנו) אבל לא בשבילם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2012, 08:29 
unknown כתב:
f

מה אני רוצה לשנות ? זה מאוד פשוט ... את הילדותיות והדווקא , עכשיו שכל אחד ישליך באיזה סיטואציות הקהל שלנו עושה זאת , או יותר נכון חלק מהקהל שלנו עושה זאת .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2012, 08:36 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו מדברים על קבוצה שהצליחה לדחות משחק במוצאי שמחת תורה, דבר שלא היה קיים מעולם.
קבוצה שדחו מחזור ליגה שלם, כי פחדו מביזוי דקת דומיה לרצח ראש ממשלת ישראל.
קבוצה שהמשקיפים והשופט הרביעי לא כותבים מה הם ראו ושמעו, כי הם מפחדים מהם או אוהדים אותם או לפחות יותר שונאים אותנו.
קבוצה שהמשטרה במגרש משקרת לגבי מי התחיל בזריקת חפצים, כי הם באים מאותו בית של האוהדים שלהם.
משטרה שלפני שלוש שנים המליצה לשני עיתונאים בכירים לגנוז תחקיר טלוויזיוני על הלה-פמילה מחשש לאלימות שתופנה נגדם.
הם זה המדינה, הם זה השלטון, הם משתמשים בכל האמצעים שקיימים, וכדאי שתבינו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2012, 08:39 
אנטיגונה כתב:
אנחנו מדברים על קבוצה שהצליחה לדחות משחק במוצאי שמחת תורה, דבר שלא היה קיים מעולם.
קבוצה שדחו מחזור ליגה שלם, כי פחדו מביזוי דקת דומיה לרצח ראש ממשלת ישראל.
קבוצה שהמשקיפים והשופט הרביעי לא כותבים מה הם ראו ושמעו, כי הם מפחדים מהם או אוהדים אותם או לפחות יותר שונאים אותנו.
קבוצה שהמשטרה במגרש משקרת לגבי מי התחיל בזריקת חפצים, כי הם באים מאותו בית של האוהדים שלהם.
משטרה שלפני שלוש שנים המליצה לשני עיתונאים בכירים לגנוז תחקיר טלוויזיוני על הלה-פמילה מחשש לאלימות שתופנה נגדם.
הם זה המדינה, הם זה השלטון, הם משתמשים בכל האמצעים שקיימים, וכדאי שתבינו את זה.

והם לא קשורים לדיון הנ"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: