תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 11:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 22 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל 30/10
הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 06:32 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

טוטו תמוז לשופט: "אתה בושה"

כצפוי, בהפועל ת"א מתחו ביקורת קשה על השופט, אוראל גרינפלד. החלוץ טוטו תמוז, שהורחק לאחר שהחווה תנועת השתקה לעבר אוהדי בית"ר, צעק לעברו: "אתה בושה, איך אתה עושה כזה דבר"? המאמן יוסי אבוקסיס אמר: "המשחק היה גדול מאוד על גרינפלד. לא ברור לי למה בחרו לשלוח דווקא אותו כשיש שופטים בכירים ממנו, מה עוד שהשבת לא היה מחזור ליגה." התבטאויות הללו צפויות לגרום לשניהם להגיע לבית הדין. גורמים במועדון כינו את הודעת הגיבוי של איגוד השופטים להרחקה של תמוז כ"בדיחה עלובה." בקבוצה זעמו על היכולת שהפגין ג'ון פנטסיל. בסיום המשחק התעמתו וואליד באדיר וויקטור מרעי. אבוקסיס צעק לעברם: "מי שיצעק או ידבר פה, אני מעיף אותו לשבוע."

השיבוץ הקטסטרופלי של איגוד השופטים, שהחליט שאוראל גרינפלד, הוא ולא אחר, מתאים לנהל את המפגש הטעון הזה, הפך לגורם שהשפיע על אופי המשחק. 4 צהובים 30-ב דקות והרחקה שנויה במחלוקת של טוטו תמוז היו רק חלק מרפרטואר ההחלטות שהשפיעו על שהתרחש על הדשא, זאת מעבר לעובדה שהשחקנים פשוט לא ספרו ממטר את האיש עם המשרוקית.
המשבץ שהחליט שאיתן תבריזי יהיה השופט הרביעי של גרינפלד במשחק, ולא להפך, צריך לשאול את עצמו הבוקר על מה הוא חשב כשהחליט על המהלך התמוה והשגוי הזה.
בהפועל חייבים להתחיל להיות מודאגים. שיטת המשחק שמנסה להנהיג יוסי אבוקסיס לא מתאימה לכישרון של הקבוצה שלו.
הוא לא מאמין שגורדנה, ממן ודג'מבה-דג'מבה מסוגלים להניע כדור במשחק מסודר ומעדיף שהם יירדו לאחור לעשות הגנה ליד חיימוביץ' ובאדיר.
כשטל בן חיים כבר זוכה בכדור ועושה את הפריצה המהירה שלו על הקו, דמארי ותמוז שעושים איתו את הריצה מקו מחצית המגרש מגיעים בלי חמצן לרחבה, עייפים ולא מרוכזים בפס המכריע.

מנגד, לאלי כהן מגיע כל גרם של קרדיט אפשרי. השריף מצליח להוציא ממינימום מקסימום, ואתמול הוא גם הבריק עם חילוף מנצח כשהעלה את חן עזריאל המהיר על חשבונו של ערן לוי הסטטי להחריד.
עזריאל גמל לו בצמד מהמם ובניצחון שני ברציפות, והפעם גם יוקרתי במיוחד. כהן ושחקניו צריכים גם להודות באופן אישי לג'ון פנטסיל הגנאי, שחזר להרכב של הפועל ופישל בענק בשני השערים של עזריאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל 30/10
הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 06:39 
גרזן אדום כתב:
ישראל היום

טוטו תמוז לשופט: "אתה בושה"

כצפוי, בהפועל ת"א מתחו ביקורת קשה על השופט, אוראל גרינפלד. החלוץ טוטו תמוז, שהורחק לאחר שהחווה תנועת השתקה לעבר אוהדי בית"ר, צעק לעברו: "אתה בושה, איך אתה עושה כזה דבר"? המאמן יוסי אבוקסיס אמר: "המשחק היה גדול מאוד על גרינפלד. לא ברור לי למה בחרו לשלוח דווקא אותו כשיש שופטים בכירים ממנו, מה עוד שהשבת לא היה מחזור ליגה." התבטאויות הללו צפויות לגרום לשניהם להגיע לבית הדין. גורמים במועדון כינו את הודעת הגיבוי של איגוד השופטים להרחקה של תמוז כ"בדיחה עלובה." בקבוצה זעמו על היכולת שהפגין ג'ון פנטסיל. בסיום המשחק התעמתו וואליד באדיר וויקטור מרעי. אבוקסיס צעק לעברם: "מי שיצעק או ידבר פה, אני מעיף אותו לשבוע."

השיבוץ הקטסטרופלי של איגוד השופטים, שהחליט שאוראל גרינפלד, הוא ולא אחר, מתאים לנהל את המפגש הטעון הזה, הפך לגורם שהשפיע על אופי המשחק. 4 צהובים 30-ב דקות והרחקה שנויה במחלוקת של טוטו תמוז היו רק חלק מרפרטואר ההחלטות שהשפיעו על שהתרחש על הדשא, זאת מעבר לעובדה שהשחקנים פשוט לא ספרו ממטר את האיש עם המשרוקית.
המשבץ שהחליט שאיתן תבריזי יהיה השופט הרביעי של גרינפלד במשחק, ולא להפך, צריך לשאול את עצמו הבוקר על מה הוא חשב כשהחליט על המהלך התמוה והשגוי הזה.
בהפועל חייבים להתחיל להיות מודאגים. שיטת המשחק שמנסה להנהיג יוסי אבוקסיס לא מתאימה לכישרון של הקבוצה שלו.
הוא לא מאמין שגורדנה, ממן ודג'מבה-דג'מבה מסוגלים להניע כדור במשחק מסודר ומעדיף שהם יירדו לאחור לעשות הגנה ליד חיימוביץ' ובאדיר.
כשטל בן חיים כבר זוכה בכדור ועושה את הפריצה המהירה שלו על הקו, דמארי ותמוז שעושים איתו את הריצה מקו מחצית המגרש מגיעים בלי חמצן לרחבה, עייפים ולא מרוכזים בפס המכריע.

מנגד, לאלי כהן מגיע כל גרם של קרדיט אפשרי. השריף מצליח להוציא ממינימום מקסימום, ואתמול הוא גם הבריק עם חילוף מנצח כשהעלה את חן עזריאל המהיר על חשבונו של ערן לוי הסטטי להחריד.
עזריאל גמל לו בצמד מהמם ובניצחון שני ברציפות, והפעם גם יוקרתי במיוחד. כהן ושחקניו צריכים גם להודות באופן אישי לג'ון פנטסיל הגנאי, שחזר להרכב של הפועל ופישל בענק בשני השערים של עזריאל.

סגל השחקנים של בית"ר, כולל עזריאל, טוב.
אלי כהן בתקופה טובה וגרוע מזה במומנטום. אבל, סביר שעד סוף העונה יגיע למקומו הקבוע בעשור האחרון למרות הסגל אחרי תקופות סבירות / טובות בשלבי ההתחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 07:20 
מתוך ynet בעמוד הראשי:
ציטוט:
אחת הבעיות שלא נמצא להן פתרון עד היום היא האלימות בכדורגל שהאלמנט הדומיננטי בהן הוא קריאות הנהמה כלפי שחקנים כהי עור. מה לא עשו? ועדות חקירה, ועדות בדיקה, עונשים מטופשים. בקיצור, הכל כבר ניסו. והנה, אתמול הארה. ב-2:3 של בית"ר ירושלים על הפועל ת"א נמצאה הישועה, ואם יש לי חלק בזה, אני אתרום את הפרס לספורט הישראלי.

זה קרה באיצטדיון טדי בדקה ה-65 עד אז התנהל משחק מצויין באווירה לוהטת.המשחק הזה היה מהנה ביותר, למרות ניסיונות בלתי פוסקים של השופט אוריאל גרינפלד. בדקה השחורה ההיא אי אפשר היה לעצור את מאמציו לפגוע במשחק. זה קרה כשטוטו תמוז, בפריצה של חלוץ ברמה אירופית, העלה את הפועל ת"א ליתרון 2:1 למרות שבית"ר שלטה במגרש.

טוטו שסבל מקריאות נהמה בלתי פוסקות במשך כל המשחק, כפי שהוא סובל מגיל קטן עת אומץ על ידי משפחה ישראלית, שבהצלחה בלתי רגילה שמרה עליו. היא גם דאגה שלא יישבר מהיחס הקטסטרופלי שהוא ספג כל עת שעלה על מגרש כדורגל בכל גיל.

לא מזמן ישבתי בין אוהדי ברצלונה בקלאסיקו. אחד הדברים המעניינים היה המאבק בין הקהל המקומי לבין כוכב ריאל מדריד, כריסטיאנו רונאלדו. הם קראו לעברו במשך כל המשחק "טמבל טמבל", והוא חיכה ל"נקמה". פעמיים הוא נתן להם בראש וגרם לתוצאות תיקו. עם כל כיבוש שער, הוא רץ בחיוך לעבר הקהל ועשה תנועה שאומרת "תירגעו, תהיו בשקט".

השופט לא חלם אף לרגע להוציא לו כרטיס כי זה המינימום שלשחקן מותר לעשות מול ביזוי והשפלה שבמקומותינו עוד עולים על אלו שבאירופה. ואם כפי ששמעתי כבר, יש טענה שכך
עוד על "כוכב המשחק" - אוראל גרינפלד
בעל הבית השתגע / על ה-2:3 של בית"ר ירושלים / אורי קופר
הטירוף עליו נישאו הירושלמים חשף את השקר הגדול של הגנת הפועל ת"א. השופט אוראל גרינפלד רצה להיות בעל הבית, אבל השפעתו על המשחק הייתה שלילית. וגם: המאזן המדהים של בית"ר במשחקי ענק. אורי קופר על הערב הענק בטדי
לכתבה המלאה
אומר החוק היבש, אז מישהו ממוסדות השיפוט של הכדורגל שמעולם לא נחשדו בהמצאת המנוע צריך לתת את הדעת ואף ללכת הביתה.

אם בבית עסקינן, וחפצי שינוי אנחנו, השופט הנכבד מטדי צריך ללכת הביתה. פעם היינו תמימים, וכשבית"ר ירושלים זכתה באליפות במשחק "השרוכים" הידוע בבית שאן, התחלנו להבין שגם שופטים יהודים יכולים לטעות. אפרופו השרוכים, לתדהמתי ראיתי את השופט של אותו משחק עוסק בפרשנויות על שופטים אחרים.

הטיפול באותו משחק היה כל כך גרוע כשאחריו צמחו פרשיות שהוכיחו בבית המשפט ששופטים סרחו, רימו וקיבלו שוחד. מה שאנו יכולים לשלוף עכשיו מהמותן זה פרשת "השופטים באדום". אמנם שמנחם בגין ז"ל אמר שיש שופטים בירושלים, הוא לא התכוון לכדורגל, אבל אם מישהו בכדורגל הישראלי רוצה להוכיח שאכן יש שופטים, הוא צריך לעשות בדק בית ולהודות בטעויות במקום להגיב על כל דבר בהתקפה ובהתנשאות מחוצפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4298770,00.html

ציטוט:
"מהשניה שעליתי על הדשא בטדי לחימום מקללים אותי, נוהמים לעברי, אני בן אדם. אחרי השער ניסיתי להיות הכי רגוע, עשיתי תנועת שקט עם האצבע, לא התגרתי בקהל, זו תנועה כמעט קבועה אצלי".
שאף אחד לא ישחק אותה, שיהיו במקומי, שמקללים אותי על רקע גזעני ואז נראה כיצד יגיבו

ציטוט:
בהפועל מקווים כי יהיו במאבק האליפות עד ינואר, אז מתכוונים לבצע מהפכה מקצועית בקבוצה. "איך בנו פה קבוצה עקומה, זה לא ייאמן", אמרו שחקנים בהפועל. "ג'ון פנטסיל הוא שחקן גמור, הוא צריך לקום ולהגיד אני לא יכול לשחק יותר, כולם ראו מה בן שושן עשה לו אתמול. דג'מבה כל כדור מעביר ליריבה, פטקוביץ' וקוטיניו אינם, יש רק את אדל וגם הוא היה גרוע בירושלים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 09:58 
סמל אישי של המשתמש
גועל נפש של תגובות.
שמישהו יסתום לכולם את הפה ל48 שעות.
רק הזרים אשמים? כל השאר היו מעולים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 10:01 
deep red כתב:
גועל נפש של תגובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 10:07 
סמל אישי של המשתמש
deep red כתב:
גועל נפש של תגובות.

ל- 48 שעות? אחרי איך שהם נראו אתמול רצוי שיסתמו עד סוף השנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 10:10 
בוקר טוב, התגובות האלה כבר הרבה זמן, מה התעוררתם עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 10:12 
סמל אישי של המשתמש
התעוררנו? פעם ראשונה שאתה שומע אותי מדבר על זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 10:15 
זה לא אישי ;)
בכל מקרה התגובות האלה נמצאות בכלי התקשורת השונים מתחילת העונה, שחקנים מדברים בצורה מגעילה חופשי לחלוטין וכמובן שלרוב נגד זרים. זה מכוער בצורה בלתי נסבלת ואף אחד בהנהלה או בצוות המאמנים המורחב שלנו לא מנסה לעשות לזה סוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
http://www.red-fans.com/Article.asp?id=4028

ציטוט:
בהפועל קיימת ביקורת שהולכת וגוברת בנושא הכושר הגופני של השחקנים. אמש התלוננו כמה מהם על עייפות כאשר גורמים בהפועל אמרו הבוקר: "עומס המשחקים הוא לא תירוץ. משהו כאן לא מסתדר. לא יכול להיות שאנחנו נמצאים בשלב הזה של העונה ושחקנים לא מסוגלים לרוץ לאחר הדקה ה-60. יוסי אבוקסיס חייב לתת את הדעת על כך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 13:08 
קורנפיין התקשר לרמון: "למה אתם מכניסים אותנו לסיפור הזה?"
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/412 ... 1&cat=7101
:LOL2: :LOL2: :LOL2:
פחחחחחחחחחחחחחחחחחח.....
מי מזכיר לי מה היתה התגובה של בית"ר לאירוע שלא היה קשור אליה בכלל במשחק של הפועל ? נראה לי זה היה בדרבי המקלות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל 30/10
הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 13:13 
סימרוטיץ כתב:
קורנפיין התקשר לרמון: "למה אתם מכניסים אותנו לסיפור הזה?"
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/412 ... 1&cat=7101
:LOL2: :LOL2: :LOL2:
פחחחחחחחחחחחחחחחחחח.....
מי מזכיר לי מה היתה התגובה של בית"ר לאירוע שלא היה קשור אליה בכלל במשחק של הפועל ? נראה לי זה היה בדרבי המקלות

לא לענות, להגיד שירדנו להטעין את הטלפון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 13:16 
אני מקווה שרמון יפנה את קורנפין הצבוע לכתבה הבאה (כמובן אחרי שהוא מבקש ממנו לדחוף אצבע )
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4198917,00.html
בית"ר: לסגור את בלומפילד ולהפחית להפועל נק'
בקבוצה מהבירה לא נותרו אדישים לאירועי הדרבי התל-אביבי ודורשים להעניש את האדומים בחומרה: "אם אוהדי בית"ר היו מתנהגים כך - טדי היה נסגר לעשרה חודשים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
one

ציטוט:
קשר הפועל ת"א, אריק דג'מבה דג'מבה, התייחס באימון לאירועי המשחק בטדי: “זה היה מתסכל, איך שאוהדי בית"ר הגיבו, אני יודע שזה כדורגל אז אוהדים יכולים להשתמש בכל מיני דרכים על מנת להפריע לשחקנים, אבל היה לי מאוד קשה לקבל את זה שקוראים לי 'כושי'. אני יודע שתל אביב וישראל זה איזור ממש טוב וזה לא מתאים, אנשים פה ממש ידידותיים, רוב האנשים בארץ לא כאלה. זה מאוד קשה ואני חושב שגם טוטו היה מאוד מתוסכל. הם זרקו בננות ואני חושב שטדי זה אצטדיון נפלא ובית"ר קבוצה טובה, אבל האוהדים חייבים לשנות את ההתנהגות כי זה ממש לא טוב
כשנאל האם תגובתו של טוטו לאחר השער הולמת אמר השחקן: “אתה לא יכול לשחק כל המשחק כשכל הקהל מקניט אותך וקורא לך 'כושי', זה קשה. הנושא של כדורגל זה לא הצבע, זה משחק וזה ספורט. שיחקתי באחת הקבוצות הגדולות בעולם (מנצ'סטר יונייטד) ומעולם לא ראיתי דבר כזה. זו הפעם הראשונה מאז שאני בישראל שאני חווה דבר כזה".

הקשר הוסיף: "כששיחקתי נגד ר"ג ונגד מכבי לא היו דברים כאלו, האוהדים היו אחלה. לא ראית שם סימנים של גזענות. לי יש את הניסיון להתמודד עם הדברים האלו, אבל טוטו הוא צעיר והיה לו קשה לקבל את זה. כשהוא הבקיע ראו שהתפרצו אצלו רגשות. נהניתי אתמול, אבל הקטע של הגזענות היה לי קשה ואנחנו חייבים להפסיק את זה. אני אוהב את המדינה ואני שמח כל יום שאני פה, אבל זה רק ספורט ולא קשור לצבע".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
one

ציטוט:
קשר הפועל ת"א, אריק דג'מבה דג'מבה, התייחס באימון לאירועי המשחק בטדי: “זה היה מתסכל, איך שאוהדי בית"ר הגיבו, אני יודע שזה כדורגל אז אוהדים יכולים להשתמש בכל מיני דרכים על מנת להפריע לשחקנים, אבל היה לי מאוד קשה לקבל את זה שקוראים לי 'כושי'. אני יודע שתל אביב וישראל זה איזור ממש טוב וזה לא מתאים, אנשים פה ממש ידידותיים, רוב האנשים בארץ לא כאלה. זה מאוד קשה ואני חושב שגם טוטו היה מאוד מתוסכל. הם זרקו בננות ואני חושב שטדי זה אצטדיון נפלא ובית"ר קבוצה טובה, אבל האוהדים חייבים לשנות את ההתנהגות כי זה ממש לא טוב
כשנאל האם תגובתו של טוטו לאחר השער הולמת אמר השחקן: “אתה לא יכול לשחק כל המשחק כשכל הקהל מקניט אותך וקורא לך 'כושי', זה קשה. הנושא של כדורגל זה לא הצבע, זה משחק וזה ספורט. שיחקתי באחת הקבוצות הגדולות בעולם (מנצ'סטר יונייטד) ומעולם לא ראיתי דבר כזה. זו הפעם הראשונה מאז שאני בישראל שאני חווה דבר כזה". הקשר הוסיף: "כששיחקתי נגד ר"ג ונגד מכבי לא היו דברים כאלו, האוהדים היו אחלה. לא ראית שם סימנים של גזענות. לי יש את הניסיון להתמודד עם הדברים האלו, אבל טוטו הוא צעיר והיה לו קשה לקבל את זה. כשהוא הבקיע ראו שהתפרצו אצלו רגשות. נהניתי אתמול, אבל הקטע של הגזענות היה לי קשה ואנחנו חייבים להפסיק את זה. אני אוהב את המדינה ואני שמח כל יום שאני פה, אבל זה רק ספורט ולא קשור לצבע".

זה יהיה דבש אם יתחיל להופיע בעיתונות הבין לאומית

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 14:07 
סמל אישי של המשתמש
לתרגם לאנגלית את הראיון עם דג'מבה ולשלוח ל-UEFA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 14:08 
אני מקווה שזה שהוא קרא לחיפה - "מכבי" , לא מעיד על זה שהוא חושב שהמשחק שהיה לפני שבוע הוא הדרבי. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 14:21 
אם טוטו מורחק מהדרבי צריך לא להופעי לדרבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4298932,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 16:51 
dino כתב:

חוקי אופ"א זה מעולה. מה הם אומרים לגבי נהמות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
dino כתב:

חוקי אופ"א זה מעולה. מה הם אומרים לגבי נהמות?

זה כבר חוקי מאיר לוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 22 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: