תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 01:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ג' 02/10
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 02:48 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום:

הפועל ת"א: שירזי יתעקש על השארתו של שביט אלימלך

הפועל ת"א נחתה אתמול בפורטוגל לקראת המפגש מול קואימברה בליגה האירופית ביום חמישי, אחרי מסע לא פשוט של יותר 12-מ שעות נסיעות בדרכים.
היחסים בין עוזר המאמן שביט אלימלך למאמן יוסי אבוקסיס שבריריים מאוד ואלימלך, הנחשב לאחד מאנשי הצוות האהובים במערכת, חושש כי אבוקסיס פועל להחלפתו, אולם המנהל המקצועי ניצן שירזי הבהיר להנהלה כי לא ייתן את ידו למהלך שכזה ויתעקש על השארתו בתפקיד של אלימלך.
שירזי אף המליץ להנהלה למנות את אלימלך למאמן תחתיו, אך הדבר נדחה על הסף על ידי יו"ר הדירקטוריון חיים רמון, שהחליט על הבאתו של אבוקסיס למרות מערכת היחסים הבעייתית שלו עם אלימלך.
המגן ג'ון פנסטיל קיבל אתמול זימון מחדש לנבחרת גאנה, ממנה נעדר תקופה ארוכה.

מעריב:

בושינסקי: הנבחרת זו לא חלטורה

מספר חברי מזכירות מצטרפים לנציג מכבי ת"א, שמתנגד למינויו של יוסי אבוקסיס למאמן הפועל ת"א במקביל לעבודתו בהתאחדות. הצבעה תתקיים בישיבה הקרובה

עוזר מאמן נבחרת ישראל יוסי אבוקסיס קיבל אישור מיו"ר ההתאחדות, אבי לוזון, לאמן במקביל את הפועל ת"א, אבל המינוי יעלה שוב לדיון בישיבת מזכירות ההתאחדות הקרובה. מספר חברי מזכירות לא ראו בעין יפה את כפל התפקידים של אבוקסיס, בין היתר כיוון שמאמנים שעבדו בהתאחדות, כמו גיא לוזון וגיא לוי, נתקלו בעבר בסירוב לעבוד במקום נוסף.
חברי המזכירות לחצו על לוזון, שנענה לבקשה להעלות את הנושא לדיון ולהצבעה בישיבת המזכירות ב-17 באוקטובר (בימים האחרונים כבר צוין כי אבוקסיס עשוי לעזוב לאחר המשחקים מול לוקסמבורג, שהשני מביניהם ייערך ב-16 בחודש). המזכירות עשויה לטרפד את מינויו של אבוקסיס להפועל ת"א, או לאלץ אותו להתפטר מהנבחרת. המתנגדים למינוי טוענים כי למרות רגישות הנסיבות, אבוקסיס אינו המאמן היחיד בשוק, ועל הפועל היה למצוא אופציה אחרת.
בין המתנגדים נמצא אביב בושינסקי, נציג מכבי ת"א במזכירות, שאמר: "לא יכול להיות שיו"ר ההתאחדות יחליט דברים כאלה על דעת עצמו. נבחרת ישראל היא לא חלטורה, ואם אבוקסיס רוצה לאמן את הפועל, שיתפטר מהנבחרת. הנבחרת וההתאחדות לא יכולות להתנהל בחובבנות כזו. אם החיסכון הכלכלי הוא שיקול, למה לא לשחרר גם את המאמן הראשי? אני לא פועל כך בגלל שזו בהפועל, אלא מתפקידי כחבר מזכירות. המזכירות כבר תיקנה החלטות לא טובות של לוזון".
גורמים בהפועל ת"א הגיבו: "הבנו שבושינסקי לא יפספס הזדמנות כדי לתפוס כותרת על חשבון הפועל ולפגוע בה, אפילו כשמדובר בנושא כה רגיש".

הפועל נחתה בפורטוגל

הפועל ת"א נחתה אמש בפורטוגל לקראת המשחק נגד אקדמיקה, מחרתיים בליגת אירופה. המגן ג'ון פיינטסיל: "קבוצות משחקות נגד הפועל ת"א כאילו הן מתמודדות נגד ברצלונה. אבל יש לנו קבוצה ממושמעת ואנחנו מקצוענים. לא נחזור מפורטוגל בידיים ריקות".
המועדון הגיש ערעור על עונש הרדיוס במשחק נגד מכבי חיפה במחזור הבא. בקבוצה טוענים שהדיין שהטיל את העונש, אופיר ארגמן, הוא אוהד מכבי ת"א, והדבר השפיע על שיקול הדעת שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ג' 02/10
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 03:02 
סמל אישי של המשתמש
ניצן ושביט סעו לשלום.
שיהיה לכם רק בריאות והצלחה.
אם יוסי קיבל את המושכות אז זה הזמן לשחרר את שני הטפילים שהפיל עלינו הצורר,ויפה שעה אחת קודם לפני שהמערכת תיהיה רקובה מידי מבפנים.

בושינסקי צודק הפעם למרות שהוא חלאה מכביסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 03:12 
בושינסקי זה חתיכת חמור מטומטם, שונא הפועל ורודף פרסום, ואם בד״כ הוא טועה אז הפעם הוא ממש טועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 03:14 
סמל אישי של המשתמש
מעניין מי המומחה לכדורגל מטעם נבחרת גאנה שעקב אחרי פנסטיל והחליט להזמין אותו לנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 03:24 
אני כבר לא יכול לשמוע על דברים שקשורים להנהלה/מאמנים.
מתי כבר יהיה שקט בקבוצה הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 06:35 
קצת מצחיקה אותי הכותרת- ההתעקשות של שירזי לגבי שביט.
אני חושב שזו סתם כותרת בעיתון ולא שווה יותר מהנייר ממנו הוא עשוי.לדעתי תחת אבוקסיס יהיה עוזר שיש אמון בינהם .
ולגבי בושינסקי -אין לו איזה קבוצה שהוא צריך להתעסק איתה ,פשוט שיילך להזדיין

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 06:55 
מאחל לבושינסקי בהצלחה בדיון, מעדיף שיהיה לי מאמן שמרוכז רק בקבוצה שלנו וחא בנבחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 07:08 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
מאחל לבושינסקי בהצלחה בדיון, מעדיף שיהיה לי מאמן שמרוכז רק בקבוצה שלנו וחא בנבחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 07:12 
dino כתב:
chimpfive כתב:

במובן הזה גם אני מאחל -הצלחה בדיון כנאמר -"מלאכתם של צדיקים נעשית בידי אחרים" (רשעים -נראה מתאים יותר) ,
אבל יש מצב הפוך שאולי לא ישחררו אותו מהנבחרת ?

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 07:28 
סמל אישי של המשתמש
כל כך מבאס אותי שבטיסה לארה״ב לפני שנה אביב בושינסקי היה לידי בבדיקת שיקוף של המזוודות ולא פתחתי עליו פה.
חלאה מכביסטית אופורטיוניסטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 08:12 
ציטוט:
טעון בירור: מתי יופיע בתקשורת האייטם- מקורבי שביט :"תקעו לו סכין בגב

אני ממש נביא, היום בידיעות האחרונות לא בדיוק בניסוח הזה אבל קרוב..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 08:22 
tadmored כתב:
dino כתב:
chimpfive כתב:

במובן הזה גם אני מאחל -הצלחה בדיון כנאמר -"מלאכתם של צדיקים נעשית בידי אחרים" (רשעים -נראה מתאים יותר) ,

הוא יבחר בהפועל, ושוב מחזיק לך אצבעות בושינסקי, תעלה לדיון ותציף כמה שיותר, הצדק איתך, די לשחיתות! מקווה שהדיון יסתיים לפני הנסיעה המיותרת של אבוקסיס עם הנבחרת בפגרה, כי וואלה למאמן יש קצת עבודה לעשות בקבוצה חסרת הכושר שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 08:59 
chimpfive כתב:
tadmored כתב:
dino כתב:
chimpfive כתב:

הוא יבחר בהפועל, ושוב מחזיק לך אצבעות בושינסקי, תעלה לדיון ותציף כמה שיותר, הצדק איתך, די לשחיתות! מקווה שהדיון יסתיים לפני הנסיעה המיותרת של אבוקסיס עם הנבחרת בפגרה, כי וואלה למאמן יש קצת עבודה לעשות בקבוצה חסרת הכושר שלנו.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 09:29 
oMeR1 כתב:
chimpfive כתב:
tadmored כתב:
dino כתב:
chimpfive כתב:

אבוקסיס לא אחראי לכושר. מי שאחראי לכושר דווקא כן ייסע עם הנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 09:32 
הצלם כתב:

אבוקסיס לא אחראי לכושר. מי שאחראי לכושר דווקא כן ייסע עם הנבחרת.

בוא נגיד שהכושר הוא לא הבעיה היחידה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
1. בושינסקי המונע משנאה להפועל פשוט מסייע בידה מבלי שהוא מבין. התיעוב שלו כלפי הפועל ואבוקסיס כזו גדולה כנראה, שהיא מעבירה אותו על דעתו והוא מקדם מהלך שיעשה רק טוב להפועל. אני מאחל לבושינסקי ושאר שונאי הפועל בהתאחדות בהצלחה ומי יתן ועוד החודש אבוקסיס יסיים תפקידו בנבחרת.

2. שביט אלימלך הושעה בשלהי עונת 2006/7 לאחר שהעביר ביקורת על ההנהלה ומוני. הוא הרגיש שנעשה לו עוול וציפה שקפטן הקבוצה דאז, יוסי אבוקסיס, יעמוד לצידו ויסייע בידו. כמובן שיוסי כמו יוסי, אינטרסנט ואופוטוניסט כתמיד, שתק ובכך למעשה נתן תמיכתו למהלך. שביט נפגע אז מאד מהתנהגותו של יוסי ונדמה לי שאמר פעם באיזה ראיון, כי הוא התאכזב מיוסי. שם לדעתי שורש הבעיה בין יוסי לשביט וברור שכעת יקשה הדבר עליהם לעבוד ביחד, כשיוסי פתאום הונחת על ראשו של שביט. כלפי חוץ הם ישרדו יחסים תקינים אבל מתחת לפני השטח שביט לא סובל ולא סולח ואילו יוסי פשוט לא מחזיק משביט ומעדיף לראות בתפקיד העוזר מישהו "משלו", למשל חברו הטוב אסי דומב שבינתיים לא זוכה להצלחה יתרה כמאמן בלאומית, בלשון המעטה. כרגע ניצן עוד מצליח להחזיק את החבילה בחתיכה אחת אבל לא לעולם חוסן ותסמכו על יוסי שימצא דרך לסלק את שביט מדרכו ומהפועל, בפעם השניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 09:40 
Charlie כתב:
1. בושינסקי המונע משנאה להפועל פשוט מסייע בידה מבלי שהוא מבין. התיעוב שלו כלפי הפועל ואבוקסיס כזו גדולה כנראה, שהיא מעבירה אותו על דעתו והוא מקדם מהלך שיעשה רק טוב להפועל. אני מאחל לבושינסקי ושאר שונאי הפועל בהתאחדות בהצלחה ומי יתן ועוד החודש אבוקסיס יסיים תפקידו בנבחרת.

2. שביט אלימלך הושעה בשלהי עונת 2006/7 לאחר שהעביר ביקורת על ההנהלה ומוני. הוא הרגיש שנעשה לו עוול וציפה שקפטן הקבוצה דאז, יוסי אבוקסיס, יעמוד לצידו ויסייע בידו. כמובן שיוסי כמו יוסי, אינטרסנט ואופוטוניסט כתמיד, שתק ובכך למעשה נתן תמיכתו למהלך. שביט נפגע אז מאד מהתנהגותו של יוסי ונדמה לי שאמר פעם באיזה ראיון, כי הוא התאכזב מיוסי. שם לדעתי שורש הבעיה בין יוסי לשביט וברור שכעת יקשה הדבר עליהם לעבוד ביחד, כשיוסי פתאום הונחת על ראשו של שביט. כלפי חוץ הם ישרדו יחסים תקינים אבל מתחת לפני השטח שביט לא סובל ולא סולח ואילו יוסי פשוט לא מחזיק משביט ומעדיף לראות בתפקיד העוזר מישהו "משלו", למשל חברו הטוב אסי דומב שבינתיים לא זוכה להצלחה יתרה כמאמן בלאומית, בלשון המעטה. כרגע ניצן עוד מצליח להחזיק את החבילה בחתיכה אחת אבל לא לעולם חוסן ותסמכו על יוסי שימצא דרך לסלק את שביט מדרכו ומהפועל, בפעם השניה.

עם כל הכבוד והאהבה לשביט,ולמרות שאני רוצה שהוא יישאר.מאמן צריך לבחור צוות שהוא מאמין בו.וסומך עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 09:40 
הצלם כתב:
oMeR1 כתב:
chimpfive כתב:
tadmored כתב:
dino כתב:
[quote="chimpfive"] מאחל לבושינסקי בהצלחה בדיון, מעדיף שיהיה לי מאמן שמרוכז רק בקבוצה שלנו וחא בנבחרת

אבוקסיס לא אחראי לכושר. מי שאחראי לכושר דווקא כן ייסע עם הנבחרת.[/quote]
כושר ״אז אין״ קבוצה שנראית רע בכללי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 09:53 
ציטוט:
המועדון הגיש ערעור על עונש הרדיוס במשחק נגד מכבי חיפה במחזור הבא. בקבוצה טוענים שהדיין שהטיל את העונש, אופיר ארגמן, הוא אוהד מכבי ת"א, והדבר השפיע על שיקול הדעת שלו.

אני לא מאמין, איזה חבורה של מפגרים. משחקים בפיפי קקי עם ההתאחדות.
זה הטיעון שאתם מביאים ? נפלתם על הראש ? לא ישבתם לחשוב שניה איך יסתכלו על זה ?
יש פה טיעון לגיטימי של יציע מעורב בלי יכולת להוכיח שמדובר באוהד הפועל, מה אתם עושים שם לעזאזל ???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 09:59 
מושקוביץ כתב:
ציטוט:

אני לא מאמין, איזה חבורה של מפגרים. משחקים בפיפי קקי עם ההתאחדות.
זה הטיעון שאתם מביאים ? נפלתם על הראש ? לא ישבתם לחשוב שניה איך יסתכלו על זה ?
יש פה טיעון לגיטימי של יציע מעורב בלי יכולת להוכיח שמדובר באוהד הפועל, מה אתם עושים שם לעזאזל ???

בדיוק
עוד היתה לי תקווה שהרדיוס יתבטל , עם הטיעון הזה אפשר לעשות חמוצים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 10:02 
סמל אישי של המשתמש
עם טיעון כזה צריך להעיף את מר עו"ד מהמועדון אחרי שנקבל בראש בערעור.
מילא הלל או דדון היו באים עם טיעון כזה, הייתי עוד מבין שהם הושפעו מלחץ האוהדים.
אבל משפטן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 10:04 
השלב הבא יהיה ערעור על תוצאת משחק באותה הטענה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 10:10 
לגבי הערעור - אני לא מאמין שזה קו הטיעון. עמית פינס לא יעשה מעצמו צחוק עד כדי כך (ככה אני מקווה). אני מאד מקווה שזה פשוט דיווח מטעה של עיתונאי לא מקצועי.

לגבי בושינסקי החצוף - מעניין איפה הוא היה כשאדון אובארוב שימש כמאמן שוערים בנבחרת ובמכבי ת"א במקביל. האיש בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 10:12 
סמל אישי של המשתמש
מישהו מכיר העמדות לדין בגין זריקת מצית (או חפץ בודד) בחמשת הליגות הבכירות יותר מהליגה שלנו? מתי היה ומה היו העונשים? מה אומרים התקנונים באותן הליגות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
לגבי הערעור - אני לא מאמין שזה קו הטיעון. עמית פינס לא יעשה מעצמו צחוק עד כדי כך (ככה אני מקווה). אני מאד מקווה שזה פשוט דיווח מטעה של עיתונאי לא מקצועי.

לגבי בושינסקי החצוף - מעניין איפה הוא היה כשאדון אובארוב שימש כמאמן שוערים בנבחרת ובמכבי ת"א במקביל. האיש בדיחה.

זה פורסם שזה הקו כבר לפני כמה ימים ע"י עיתונאים שונים במספר מקורות.
לא חושב שזה דיווח מוטעה.
אבל מקווה שהעו"ד יתעשת ויירד מהקו הזה, או אנשים עם קצת שכל במערכת יורו לו לרדת מהקו הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
לא מאמין שזה יהיה הטיעון של עו"ד פינס. כבר כתבתי כי אם אכן זה הטיעון אז חבל לנו על הזמן של הערעור כי הוא יידחה. מישהו מעלה בדעתו שבית הדין הגבוה יבטל החלטה כי אחד הדיינים אוהד מכבי? זה בעצם לומר שהוא לא דיין הגון, שהוא שפט את הפועל במשוא פנים ולמעשה הוא לא ראוי לשבת בדין. אין חיה כזו. זה לעולם לא יקרה. יש פה גם אלמנט של "שמור לי ואשמור לך". לכן אני גם מסופק אם זו תהיה הטענה של הפועל.
אני לא חושב שיש תקדים לעונש כל כך קשה כמו רדיוס על השלכת מצית קטנה לדשא, שלא פגעה באף אחד ולא גרמה לנזק, במיוחד על רקע מוט הברזל(!) שהושלך מיציע אוהדי חיפה לעבר אלישע והיא לא נענשה רק כי הוא לא נפגע. חייבים לדרוש אחידות בפסקי הדין. שוויון מלא בין הקבוצות. מה גם שהיציע היה מעורב ברמה"ש וכלל לא בטוח שזה אוהד הפועל שזרק את המצית (אין הוכחה לכך). צריך עונש מידתי, לא דין מצית כדין אבוקה או רימון. אני מאמין ומקווה שהשכל הישר ייגבר והעונש יומתק לקנס, והפועל תארח את חיפה ביפו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
לפי דו"ח השופט, המצית נזרקה לאחר שחוטבא קיבל צהוב בדקה ה 88 ולכן הניחו שזה אוהד של הפועל (למרות שהיציע הוא יציע מעורב).
בהסתמך על הקו אותו הציגו מכבי חיפה עם תקרית המוט על אלישע (לא מענישים אם אוהדים מנסים לפגוע בקבוצה שלהם), אפשר לטעון שהמצית כוונה בכלל לחוטבא, ולהביא כגיבוי את המשחקים שלו מהעונה שעברה. אני חושב שלא רק שנקבל זיכוי מלא אלא גם פיצוי על עוגמת נפש שאנחנו בכלל מחזיקים שחקן כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 10:29 
בשום מקום לא נכתב שזה הטיעון ובין כה זה כלל לא טיעון. זה אולי הסבר רעוע. לא יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 10:39 
הקו צריך להיות פשוט ולהתמקד בשלושה מוקדים:

1. מדובר ביציע מעורב - אין מניעה מאיש לרכוש כרטיס ולבצע את הנזק.

2. אוזלת היד של כוחות האבטחה במגרשים חצתה כל גבול. לא הגיוני שיינתן עונש קולקטיבי על ציבור של 8,000 מנויים בשל עבירה של אדם אחד. לשם מה יש היום במגרשים כ"כ הרבה מצלמות במעגל סגור אם לא משתמשים בהן כלל?

3. העובדה כי הקהל של הפועל השנה הוא הבעלים של הקבוצה (טרם, אך עם הזמן) אמור להקנות איפוק במתן עונשים כאלו חומרים. אני לא אומר שמעכשיו כל פעם שנזרוק מצת זה יהיה הטיעון - אך קשה להתעלם מכך שהקהל הזה פועל ימים כלילות מעבר לעידוד במהלך המשחקים על מנת שהקבוצה תעמוד על הרגליים, ובשל מעשה טיפשי של אחד מוחקים את הכל.
אבי לוזון התרברב בנאומו עם פתיחת העונה על המעורבות המבורכת של הקהל - בוא נראה אותך מגבה את זה מעבר לכמה מילים בכנס מגדל שן של ההתאחדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 10:43 
אוקיי, אלו הם הטענות שהשמענו בדיון (1+2), והם לא התקבלו. אין כאן משהו חדש יוצא דופן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: